Long time no seen

publicerat i Allmänt;

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för bloggtorkan. Har fullt upp och tiden bara rinner iväg. Jag kommer uppdatera om lite saker i alla fall som hänt sedan sist.

Vi har haft höststädning i föreningen. Det var jättetrevligt att få träffa grannarna. Har bott här sedan april och bara träffat några stycken. Vi skulle träffas ute vid carportarna kl 10 och jag ställde klockan på rätt tidigt för att påbörja putsning av mina fönster. Vi var ute i flera timmar och donade på och sedan for jag till ICA för att handla lunch (en sen sådan) och sedan fortsatte jag med fönstren. När jag var klar hemma for jag till mamma och Jim för att spendera en natt där med Tejo. Jag och Ronica tog med oss Tejo på en långpromenad på kvällen. Jag var snäll och städade deras hus lite grann också. Rörde mig rejält den lördagen.

Som jag nämnt tidigare har jag för en tid sedan börjat bugga. Jag kom fort fram till att det var inget för mig. Dansen i sig gillar jag och jag buggar gärna på parken och på liknande ställen men jag känner absolut inte för att gå en danskurs för det. Aldrig mer men man har provat i alla fall.

Jag har även för två helger sedan haft ljusparty. Tjejerna från jobbet, vänner, tidigare kollegor och familj kom och jag som skulle ställa in för att jag trodde inte folk skulle komma och vi blev ändå fler än vad jag hade tänkt. Jag hade också beställningar på sidan av av de som inte kunde komma, bland annat en från Gävle men hon och hennes familj står i Hassela på vintern så kommer träffa henne där så hon får produkterna :). Det var mycket trevligt och jag bjöd på fika och skjutsade sedan hem Maud och vidare till mamma och Jim. Tessan kom med barnen en stund innan så jag kunde fira Emilia som blivit 3 år och hon fick sina presenter. Dom stannade kvar tills alla andra åkte. Mysigt.

Jag har hunnit shoppa lite grann till hemmet. Vill ha nya kläder också men det får vänta tills att jag nått mitt första delmål när det kommer till vikten/måtten. Straffar mig själv just nu, mer om det i nästa inlägg. Jag har gjort om i sovrummet, vardagsrummet och i klädkammaren. Har bland annat betsat två äppellådor till som jag har som nattduksbord. Mycket nöjd! Jag har häromdagen köpt nya matstolar, blev mycket bättre. Har inte hunnit pyssla så mycket men har i alla fall gjort tvålar i mina nya formar, så söta.

Tror inte jag skrivit att jag köpt ny säng? Det blev en från Mio i alla fall, dock inte den första jag hade sett ut. Fick gå upp i pris för att få en bra säng. Har haft den några veckor och det är sedan ett tag sedan som jag börjat sova bra. Sover som en prinsessa. Magnus var snäll att hjälpa till och som tack för hjälpen bjöd jag på middag och fika. Idag blev det faktiskt 100 % min säng, jag betalade av det sista. Lånande ett litet belopp och nu är allting återbetalat. Soffan betalade jag rakt av så har tack vare inget lån på nåt. Eller jo, CSN bara men inga andra lån.

Jag har fått fina naglar igen också. Elin går utbildning som nagelterapeut och jag blev förfrågad om jag ville sitta som modell och självklart ville man det. Vi höll till en hel dag ute på Alnö tillsammans med hennes lärare, andra elever och modeller. Mycket trevligt och jag blev jättenöjd, hon är så duktig :). Jag hade enligt läraren "tävlingsnaglar", jag skulle kunna få resa hela världen runt och vara modell, ja tack haha. När vi var klar for jag till Therese i Skönsberg för att ta en promenad över Sundsvallsbron, dock gick vi inte över hela bron då det blåste så mycket.

Förra lördagen var jag och Therese på Pinchos och det var jättetrevligt och god mat. Det är en upplevelse av att bara gå dit. Sedan for vi till mig och spelade Bingolotto och surrade på till sena natten. Förra söndagen var jag på Matforshallen för första gången. Jag provade vuxensim. Matfors har många besökare från hela sundsvall och det är nog för att de har 33 grader i poolen 3 dagar i veckan. De lockar väldigt många från stan och jag klagade inte att simma i så varmt vatten :). Jag simmade en halvtimme och ack vad mör i kroppen man blidde. Ville basta och mysa på efter men hann inte för att jag väntade främmande. Tummen upp för Matforshallen i alla fall.

Jag har fått förfrågan att jobba som servitris på en fest i början av december och det tackade ja till. Ska bli trevligt och det är lite nervöst men roligt att de frågade mig.

Jag har påbörjat rensning av lägenheten för att förbereda för höst/julstädning. Har påbörjat rensning av diverse saker som skafferiet, frysen och schampo och så. Har hur mycket som helst. Ska ta an förrådet igen snart också, Jim ska hjälpa mig med att lägga golv på loftet för att få mer förvaringsutrymme. De projekt hemma som kostar en del är tapetseringen av vardagsrummet, sovrummet och golvläggningen i sovrummet. När det är klart har jag inga fler kostsamma prrojekt eller inköp. Byta våtrumsväggarna på toaletten ska inte vara något som behövs justeras (hoppas jag) det blir inte billigt men det ska kunna hålla några år till.

Jag längtar tills nästa helg för på lördag ska vi nämligen åka ett gäng brudar till Trolska skogen och gå i skogen där, det är nå spökkväll där. Vi kommer vara så rädda, haha. VI ska träffas innan och äta middag för att sedan dela upp oss i bilarna och fara iväg. När vi är klar ska vi till Tessan och Alex som har Halloweenfest och sedan blir det krogen. Jag har mer eller mindre bestämt mig för att inte följa med ut. Jag har gjort så mycket och shoppat en del så får ta det lite lugnt. Vi kommer ha det trevligt innan och jag kommer följa med till dom en stund innan jag åker hem :). Ska självklart klä ut mig, får se vad det blir.

Imorse for jag till Birsta och uträttade några ärenden för att sedan möta upp Therese för en lunch. Vi åt på Alnö Hembageri, mycket fint och gott och sedan for vi till Sandra och grattade henne i förskott (hon fyller år imorgon). Sedan skulle jag storhandla på City Gross men orkade inte så for direkt hem. Kände bara för att vara hemma för mig själv, skönt det också men bara ibland. Jag ska mysa med tända ljus och "Så mycket bättre" på teven.

Jösses, det blev ett rörigt och långt inlägg men det får ni ta. Har hänt mer saker men orkar inte skriva allt. Det kommer snart ett nytt inlägg. Stay tuned :)

Kommentera inlägget här :