<3

publicerat i Allmänt;
 
Jag har haft det mysigt till morgonen med glögg, pepparkakor, julfilmer och tända ljus. Saknade bara en för den ultimata mysstämningen.
Det har varit en lugn helg. Igår for jag och Therese till Bölom Julmarknad men vi blev kortvarig där då vädret inte var så bra, regn och regn. Sedan for vi och handlade och åt lunch tillsammans och fikade innan hon for hem. Trevlig dag.
Idag har jag bara varit inne för mig själv och håller just nu på med middag, köttgryta. Den ska koka minst en timme till. Sitter också med "Cindy Design", uppdaterar prislistan med mera. Ska fortsätta myset med lite SPA ikväll också :).

Pysslandet fortsätter

publicerat i Allmänt;
 Lite av det jag pysslat med. Bag-in-box hus och brickor gjord av trästickor. Stjärna med text gjord av gips och decoupage och hjärtan gjord av lera.
:)

Glossybox

publicerat i Allmänt;
Har fått hem min första Glossybox. Har velat testa den länge men inte blivit av men nu så har jag den. Produkterna var inte direkt någonting som jag använder men ska fortsätta prenumerera några månader till och se om det blir mer passande produkter för mig. Det är roligt att ha någonting att se fram emot varje månad :).
Har ni provat Glossybox? Vad tycker ni om den?