.....

publicerat iKÄNNER MIG SÅ FÖRBANNAD LURAD....ATT MAN KAN TA SÅ FEL PÅ PERSONER/PERSON

Screw you!!!!

Skriv INGA kommentarer, kommer ändå inte nämna vad det handlar om

SKAKIS

publicerat i
Nu har det varit bloggtorka igen, men får skriva lite mer denna gång då kanske ;). Det har varit mkt denna vecka. I fredags förra veckan började jobba min första dag, vilket gick bra för det blidde ju helg på en gång, hehe! Det hände en fruktansvärd sak i onsdags också men kommer gskriva mer om det senare i detta inlägg.

I lördags var jag bara hemma och satt lite med Indesign för att designa ett nytt magasin. Anledningen till det va att jag ville se om jag fortfarande har kunskaper i programmet. Har inte suttit med Indesign på över 1,5 år när jag gick Tidningsdesign kursen, men kunskaperna finns kvar :). Kommer lägga ut bilder när det är klart. Först tänkte jag göra ett litet magasin för att bara designa lite si och så men kom på massa olika saker jag skulle kunna göra så det blir en större tidning :). Kommer göra ett reportage om USA resan och ett reportage om "mitt liv" eller det kommer inte direkt vara så, men man kommer förstå mer när man ser tidningen. Tänkte göra ett riktigt bra magasin igen som jag kommer kunna ha som en portfolio om jag söker jobb inom design. Då kommer det stå information om mig och det är ju bra.

I söndags var jag med Therese Å som har kommit hem från England, vi beställde pizza och snackade flera timmar. Blev inte jättesent eftersom jag skulle jobba på måndag. Btw, kommer aldrig mer äta pizza, jag mådde så illa hela kvällen för jag blev äcklad mätt, huvva!

Sedan i veckan har jag bara jobbat och varit helt slut. Haft ont i kroppen på nåt konstigt sätt, men har inte städat (jobbat) sedan förra sommaren så det blir jobbigt för kroppen innan man vänjer sig :).

I onsdags for jag till mamma i Skönsberg efter jobbet. Ska sova över här tills på lördag eftersom jag har lånat ut min lägenhet till Carro och hennes brittiska kompis :) Dom kom förbi igår och hämtade nycklarna och vi snackade lite. Sedan sov mamma faktiskt hemma igår också. Men nu kommer jag få vara själv i hennes lägenhet restan av min vistelese eftersom hon bor hos Jim i hans hus :).

Therese Å kom hit också och vi tog en promenad och skulle ner på Sibylla i Skönsberg för att äta, det var då någonting hände. Jag visade henne vart jag ska flytta och efter det gick vi ner för långbacken vid OKQ8 och rätt va de är står en liten kille på 5-6 år framför oss och ska gå över på OK sidan med full trafik från båda håll. Vi visste inte vad vi skulle göra, rätt va de va står han i mitten av körbanan och tralla på. Sedan hade vi en vit skåpbil på våran sida av vägen och bakom den ser vi att en bil kör 30-40 km/h och Therese sa: "NEJ", då kände jag att pojken kommer bli överkörd eftersom bilen på den andra sidan skulle inte ha en möjlighet att stanna. Då vet jag inte va jag tänkte men jag skrek NEJ, STANNA och rätt va de var stod jag också mitt i vägen och stannar pojken, sen på 1 sekund kom bilen, där det då kunde bli en smäll. Har aldrig skakat och varit så rädd i mitt liv. Kunde knappt gå sedan och hjärtat var nog i halsgropen. I efterhand fick jag fråga Therese vad jag gjorde och vad som egentligen hände. Man tänker mer och mer på det nu och jag kunde likaväl ha blivit överkörd när jag sprang ut eftersom jag kollade inte om det kom bilar från min sida, om det hade hänt mig nånting hade jag inte kunnat rädda pojken. Men men han är oskadd och det är jag glad för :)

I dag blir det bara lungt. Skulle ha  varit med Bettan men vi ska träffas en annan dag istället. Ska väl gå på Hemköp och handla lite bröd och en chokladkaka och mysa lite :). Ska börja med middag snart också.

Ha en forsatt trevlig torsdag!

Kramar

Bilder

publicerat i Allmänt;
Glömde skriva att jag och Bettan knäppte lite bilder i fredags. Lägger upp några av dom här :)
Ser inte fram emot....

publicerat i
......denna sommar. Det är skönt att sommaren äntligen är kommen men det kommer inte bli mkt sommar för mig. Jag har nu fått 6 veckors sommarjobb och ev. 1 vecka till. Jag börjar jobba redan nu på fredag och skolan fortsätter. Det kommer alltså bli heldagars jobb och kvällsplugg. Inte alls lockande. Mitt uppe i allt kommer en flytt för mig också, vilket jag ser fram emot. Men det kommer bli så mkt hela sommaren nu. Men är glad att jag har jobb men inte att jag måste plugga också. Men allting löser sig och det vet jag :)

Igår var det lördag och då var man hemma och hade ett riktigt dåligt humör, inte bara för att utan allting jävlades i princip. Gårdagen skulle bjuda på tvättning, städning, rensing av avloppen, morotsbröds bakning och ev. fest på kvällen. Men jag blev bara hemma för hoppade in i duschen vid 21:30 och då var allting äntligen klart.

Vad var det som gick så fel då? Allting va jättebra, kände mig taggad efter första ronden till tvättstugan. När jag kom tillbaka började jag med avloppet i handfatet på toan. Skruvade lös alla dagar, precis som jag gjorde sist. Men vattnet rann aldrig ner fortare så jag började skruva bort delen som är längst upp, och de skulle man inte ha gjort, för den ska man inte tydligen ta bort. I alla fall slutade det med att efter mkt om och men ringde jag till Mitthem jouren som skulle komma under dagen. Tänkte inget mer på det när jag väl lugnat ner mig. Sedan när det var dags att hämta sista tvätten och städa upp båda tvättrummen (hade 3 fulla IKEA kassar med tvätt) var mkt 40 graders tvätt och mattor. Precis när jag kommit till tvättstugan ringer killen från jouren och säger att han är utanför mig...Oj oj oj fick stressa ordentligt. När jag kom ut frånt tvättstugan mötte killen mig för han ville hjälpa mig med att bära tvätten, vilken gentleman och vilken snygging. Han är nog den snyggaste killen jag sett på länge :). Han fick till allting så det var ju bra.

Sedan i fredags när Bettan var här vässade vi min eyeliner och la det på en tallrik sen. Så igår när jag skulle diska allting hade jag glömt det, vad händer då? Hela diskborsten alldelens svart, tallriken alldelens svart och på nått sätt har de hamnat eyeliner på diskbänken och golven, det va droppen. Bara ta fram Svinto och gnugga. Förstår inte hur det kunde vara eyeliner överallt, till och med på badrumsgolvet. Då fick jag nog.

Sedan när jag bakade hamnade de smör och margarin på golvet, har ingen aning vad jag höll på med hehe. Men nu är det rent och fint här hemma iaf :). Men hann då inte med att åka till festen.

Oj vad jag skriver, men nu är det dags att plugga för morgondagens dugga.

Ha en bra dag, Kramar!