Filmdags

publicerat i
Nu har man pluggat klart för dagen, har inte gjort mkt alls men det får helt enkelt bli som det bli den här gången. Nångång måste man få ligga efter ;). Kladdkakan som jag gjorde blev rätt så god. Tog lite mindre av socker och margarin men det funkade.

Nu ska det bli film. Tänkte se "Sommaren med Göran" den är hur rolig som helst. Tessan, jag och mamma min såg den på bio, vi höll på att skratta ihjäl. "Göran" spelad av Peter Magnusson är så charmig och snygg så det är inte dumt att se den här filmen inte, hehe.


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Error...

publicerat i
Igår kväll kom Tess hit några timmar, vi surrade, såg på tv:n och kollade i Oriflame katalogen, finns en del man ska beställa ;).

Idag har det varit jobbigt med studierna. Sitter fast på en uppgift, fattar ingenting. Suttit fastklistrad vid datorn hela dagen och har inte kunnat skriva nånting. Helt sjukt! Ska sitta mer när man ätit middag och se om det lossnar nåt. Vi har börjat på ett nytt moment nu i MKV-kursen. Nu handlar det om socialpsykologi, det är riktigt spännande om man vet hur man ska göra. Känner att det är mkt i skolan i båda kurserna nu och det känns som Bowlingen på lördag kommer att drabbas. Kommer ha seminarium hela helgen och det är självklart obligatoriskt. Men men jag ska försöka plugga undan så mkt som möjlligt.

Ska börja med middag snart. Idag blir det fläskkotletter, lökringar och sallad :). Till efterrätt ska jag faktiskt göra mig en kladdkaka, because I'm worth It ;). Kom förresten på att jag inte har ägg men man kanske kan ta mjölk eller nåt sånt istället. Det ordnar sig.

Sjuk?

publicerat i
Godag! Hoppas ni alla bloggare haft en bra måndag. Kylan har återigen kommit tillbaka, känns som en evighet innan sommaren är här. Den kommer förr eller senare!

Idag har jag inte gjort mkt alls, har ingen energi. Är lite småhängig idag med. Rethosta, frossa och lite så. Hoppas det inte bryter ut. Ska göra mig lite kycklingwraps till middag idag =). Det kommer nog bli gott. Efter middan ska jag försöka plugga lite mer innan det blir TV och film för kvällen.

Lördag...

publicerat i
Jaha nu är det lördag igen, att tiden ska gå så fort. I torsdags fick jag tjejbesök. Det var meningen att jag och Bettan skulle umgås men sedan kom Tess och Tina också =). Det var riktigt trevligt. Igår var jag bara hemma under dagen och tog det lugnt och senare på kvällen gick jag över till Mari och Martin. Grabbarna höll på att fixa och dona lite. Senare blev det Mario och en film såklart. Alltid lika trevligt =).

Nu ska jag fortsätta och pyssla på lite för Therese Å kommer hit senare, får se vad vi hittar på då. Kanske går över till Mari en sväng också, men ska höra först vad Therese vill.


Ha en fortsatt trevlig lördag!

2 saker som jag hatar

publicerat i
Ja, vart ska man börja. Man kan börja med att säga att jag hatar skvaller och skitsnack. Men i allfall pratade jag med en kompis igår och personen ifråga frågade mig allmänt om jag pratat med någon om vissa saker. Jag gav ett ärligt svar: "NEJ, det har jag inte gjort". Varför ska jag ta upp personliga saker som berör andra personer och inte mig, det finns ingen anledning att jag ska ta det med någon annan eftersom det berör inte någon av oss. Jag har iaf inte gjort det. Enligt en person verkar det som jag har pratat med någon annan om det här. Som nämnt innan är det inte min ensak, varför ska man ta upp något sådant med någon och vem skulle jag ta upp detta med? Vad tror han eller hon. Antingen är hela den här skiten uppbyggd på en lögn, missförstånd eller i värsta fall att någon försöker sätta dit mig i "skiten".

Allting är bra nu och allt ska glömmas, men känns som jag ville prata ut och släppa ilskan en aning. Sluta upp med skitsnacken och sköt ert eget liv istället. Låter hemskt att skriva så här om folk man umgås med. Man vet inte vilka som pratar men det kommer alltid från någon!

Nu känns det skönt. Dags att återgå till plugget. Ikväll ska man ta en promenad till skolan och hämta böcker som jag har lagt undan, möta upp Bettan på skolan och sedan ska vi gå hem tilll mig och äta middag och mysa :).

Ha en fortsatt trevlig torsdag, snart är det helg =)

Birsta...

publicerat i
I måndags fyllde Tess 23 år och då passade vi på att spendera en dag på Birsta, som bjöd på en del shopping ;). Vi spenderade nog närmare 1000 kr var, haha! Kom inte ihåg riktigt vad jag köpte men det var en del iaf. Efter Birsta for vi till henne och åt lunch. Senare ville hon ha lite inredningstips :).

Igår var det en tråkig dag. Det blev tvättstuga, lite plugg, promenad och en del slag och sparkar på boxningssäcken ;). Så sköööönt!

Idag har jag faktiskt kunnat plugga en del. Om en stund ska jag slå på potatis och fixa fisken. Den här fiskrätten har jag bara ätit en gång och den är jättegod. Det är bara koka potatis, panera flundran och sedan servera det med romsås och rivna morötter, mumma.

Ikväll? Det visas sig vad kvällen har att erbjuda ;).

Min helg

publicerat i
Fredag: Var inte så lyckad, jag skrev juridiktenta till halv 5 eller nåt, Efter tentan mötte jag upp Tessan och åkte hem till mig en sväng. Senare på kvällen skulle vi gå till Mari och spela Wii och sånt men Tessan gick själv sedan var det meningen att jag skulle komma. Men mådde inte så bra, fick frossa och kände mig allmänt helt slut.

Lördag: Då kom Therese Å och vi åt middag tillsammans och såg några filmer, sedan skulle Martin och Mari ha en film och spelkväll igen, så det slutade med att jag och Therese gick dit =). Hon åkte hem vid 11 men jag blev kvar och var väl hemma runt 5 imorse, haha! Vi såg skräckfilmer precis innan man skulle bege sig hemåt, men man kunde somna efter ett tag. Först såg vi Boogeyman och sedan Paranormal Activity.

Söndag: Nu blir det plugg så man kan skicka in uppgiften för deadlinen - ikväll! Ska ta kontakt med Oskar också för att se om det blir nå skridskoråkning ikväll =).

Nu väntar kaffet, ha en fortsatt trevlig söndag!


Till alla mina underbara vänner

publicerat i
Jag hittade en fin dikt som jag vill dela med alla mina älskade vänner :)

Friends


A friend is someone we turn to
when our spirits need a lift.
A friend is someone we treasure
for our friendship is a gift.
A friend is someone who fills our lives
with beauty, joy, and grace.
And makes the whole world we live in
a better and happier place.



Det stämmer, vad skulle jag göra utan er?!

Smoothie

publicerat i
Nu har man gått och blivit nyttig, haha. Nu sitter jag och dricker min mumsiga smoothie. Tog bara frysta bär och lite mjölk och blandade i Blendern, inte tokigt. Det är Cindys specialite with chocolate on top ;). Nu får man mer energi till studierna. Hade gott alla bloggare, kram!


"På promenad ner till stan"

publicerat i
Igår gick jag på en promenad men det blev direkt inte en promenad ända ner till stan ;), hehe! Det va jätteskönt att få komma ut lite grann. Efter jag kom in gick jag en sväng till Mari och Martin och spelade lite Mario, lika roligt som alltid =).

Nu ska jag sätta mig vid lagboken, har tenta om 2 dagar och knappt öppnat böckerna....

Magkatarr

publicerat i
Nu har jag inte uppdaterat så mkt men har haft mycket att stå i gällande studierna. Idag har jag varit på Vårdcentralen och pratat med min läkare ang. magmunnen. Har haft problem med den i några år nu, kände att det var dags att söka hjälp sedan symtomen blev värre. Jag har fått svar att jag har magkatarr och bråck på magmunnen. Det låter obehagligt men det är helt ofarligt som tur är =). Han skrev ut tabletter som jag ska äta under 2 veckor. Gillar inte att knapra tabletter men nu får det gå.

Dags att återvända till studierna nu. Vad härligt, NOT!

Roligt!

publicerat i
Igår var det meningen att jag och Bettan skulle ha myskväll med mat och massa gotta för att sedan gå bort till Mari och Edwin och spela lite Mario på Wiii och sedan gå tillbaka till mig och se på tv. Men det blev ändrade planer. Vid 8 tiden begav vi oss och snackade lite till en början sedan blev det tv-spelande hela kvällen och natten :). Senare kom Andreas och Alex och spelade med oss. Det var riktigt roligt men det gick inte alls bra för mig, men det får man ta, det är lika roligt ändå, haha. När de andra hade åkt var jag kvar med Mari och surrade ett tag sedan gick jag hem, man var hemma vid halv 5 imorse ;).

Vad händer idag? Det blir nog en tråkig lördag. Ville åka skridskor men ingen vill. Sedan har jag tenta nu på fredag som jag knappt börjat plugga på, tänkte plugga lite smått på den idag. Men för en stund sedan fick jag veta att i den andra kursen som jag läser ska man göra en "uppgift" i ett seminarium som jag har skickat in redan men tydligen ska vi använda oss av en "mall" för opponeringen som jag inte alls visste om, så den måste jag göra klart tills imorgon =/. Får se hur det går med allt detta. Tur att man får möjlighet till omtenta.


Bruttan och jag

Trötter

publicerat i
Dagens fråga: Kan man vara så här trött? Jaaa, det kan man.

I natt blev det inte många timmars sömn. Stängde av datorn strax efter 12 i natt sedan låg jag och drog mig i flera timmar. Klockan 03.00 gick jag upp och tog en macka och drack vatten. Därefter låg man ett bra tag till innan man somnade. 07.45 ringde klockan, var bara att kliva upp. Klev upp tidigt för att jag skulle ringa Vårdcentralen, har magkatarr eller nåt sånt. Nu har man tid hos läkaren på tisdag iaf :).

Förresten så fick jag besök av Tess igår kväll, vi satt och surrade ett bra tag :).

Nu ska jag förbereda lite för middan, Bettan kommer bort senare och då blir det mat, film, tv-spelande hos Mari och Edwin sedan tillbaka till mig och se på tv :).


Inget Borås

publicerat i
Alldeles nyss fick jag ett mail från företaget där jag sökte till tjänsten "Grafisk Designer". Det stod att dom tackar för visat intresse men att den här tjänsten inte längre är aktuell pga. att kundernas behov har förändrats. Detta innebär ingen flytt för min del = SKÖNT. Det är meningen att jag ska bo kvar här ;).

Nu ska jag fixa lite kaffe och dona på här hemma. Sedan blir det lite plugg!

Paus

publicerat i
Idag har det blivit ytterligare fler timmar med plugg. Kom igång rätt så sent och sedan dök främmande upp bara sådär, hehe! Men alltid lika trevligt. Sedan blev det lite mer plugg och sedan middag. Nu har jag tagit en till paus. Sitter och kollar på Jotex och Jysk, så mkt som jag vill ha :). Ska vänta på Tessan och se om vi ska beställa tillsammans. Jag har fått något för Afrikansk inredning sedan några år tillbaka, tycker det är så varmt och fint :P


Jotex
Bordslampa, lite läcker ha?

"Ljuslyktor" ser inte så fina ut såhär bara men det är dom kan jag lova :P

Härlig lykta

Skål, har ljuslyktor från samma serie!

Vägglampa "Rotting"



Jysk









Det här var vissa saker som jag vill ha, men dock inte alla saker ;)

Stress...

publicerat i
Idag har det varit fullt upp. Jag har tvättat, packat ner julen, städat och pluggat. Har nyss skickat in uppgiften som vi ska ha seminarium på i veckan. Imorgon kan jag koncentrera mig på juridiktentan som jag ska ha den 15 januari. Har inte pluggat alls på den, men man hoppas det går vägen =).

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig och se någon film...!

Plugg + Plugg = Plugg

publicerat i
Idag blir det en tråkig dag, som kommer mestadels bestå av plugg, plugg och plugg. Ligger lite efter nu, har inte pluggat på närmare 3 veckor nu, haha! Men ska göra klart uppgiften för nätseminariet som kommer pågå mellan torsdag - söndag!

Sedan igår såg jag att jag klarade den senaste uppgiften i MKV kursen, trodde absolut inte att jag skulle klara den, men det känns jättebra =). Igår kväll gick jag över till Martin och Mari och spelade lite Mario på Wii, det var jätteroligt, kanske ska gå dit idag igen eller någon annan dag i veckan om det är ok för dom såklart ;). Senare kom Tessan och spelade med oss och sen såg vi Mamma Mia filmen och åt massa gotta =).

Nä nu ska jag plugga lite innan det är dags för lunch. Ska försöka hinna med att skriva några CV:n också som man kan skicka runt på olika företag i Sundsvall.


Ha en fortsatt trevlig dag!!!

Glad!

publicerat i
Gokväll!

Känner mig jätteglad nu eftersom jag sitter för tillfälligt och kollar på olika reklambyråer här i Sundsvall för att kontakta dem och presentera mig och visa dem att de behöver mig till deras företag, haha! Även om de inte har gått ut med en ansökan kan man ha en stor chans att få in en fot om man är framåt.

Jag känner att jag ska göra allting för att få bo kvar och hitta mitt "drömjobb" i Sundsvall. Men jag ska aldrig säga aldrig, kanske man hittar något annat jobb i Sverige eller utomlands som man trivs med. Men mitt mål är att bo kvar i Sundsvall. Självklart skulle det vara en upplevelse att flytta men då känns det som man måste starta ett helt nytt liv, med nya människor och glömma allting som finns här. Det låter dramatiskt men det känns så. Jag har sagt att om jag skulle få ett jobb i Sthlm eller i Göteborg kan jag lika gärna flytta utomlands (ex. England). Men sanningen är att man direkt inte glömmer sitt liv här, men man kommer inte träffas många ggr per år. Då kan man faktiskt säga att man måste skapar sig ett nytt liv någon annanstans, eller har jag fel?

Förresten så har jag skickat in mitt CV till företaget i Borås. Nu är det bara att vänta och se =).

Jobbigt!

publicerat i
Nu sitter jag och skriver ett CV. Igår hittade jag en tjänst som Grafisk Designer i Borås. Det är jättelångt till Borås men det här kan vara mitt "drömjobb". Jag är en tjej som alltid se mig att bo kvar i Sundsvall eftersom jag trivs här och har min familj och alla mina vänner här. Men vad ska man göra?

Det känns som jag har ingenting att förlora på att söka jobbet men samtidigt känns det som att jag förlorar allting. Men iofs så har jag nog ingen stor chans att få jobbet eftersom jag har skrivit att jag är från Sundsvall men har även skrivit att om de anser att tjänsten skulle passa mig så är inte en flytt eller avbrytning av mina studier ett hinder, som vem vet egentligen =).

Jag har grubblat sedan flera månader tillbaka vad som kommer att hända när jag inser att jag är klar med mina studier. Jag läser inget program så ingen examen får man. Sedan bor jag i en studentlägenhet så vad händer när jag inte studerar längre och inte får ett jobb? Jag har en lägenhet med massa möbler och saker och jag inte flytta in allting hos någon annan.

Jag och en kompis pratade lite om framtiden gällande karriär, studier och eventuellt flytt från sin stad. Jag tror att jag vaknade upp riktigt efter vårat prat och det känns också riktigt jobbigt på något sätt.

Men nu är det väl lika bra att skriva klart och skicka in mitt CV, sedan får man helt enkelt se vad som händer!


Gott Nytt År!

publicerat i
Nu är det ett nytt år...Igen! Tiden går så himla fort. Nu har jag inte uppdaterat på 2 dagar så tänkte berätta att i förrgår fick jag besök av Therese Åhlin. Jag har gått i samma klass som henne från 3:an till 9:an men nu har hon flyttat till England sedan 3 år tillbaka så vi hade mkt att prata om, gamla minnen =). Det var mkt trevligt.

Sedan igår var det ju nyårsafton så då var vi alla hemma hos Tessan. Tror vi blev 25 personer eller så =). Det var en del som hände men allting löste sig mer eller mindre =).

Eftersom man inte fick tag på någon taxi inatt så gick: Jag, Sofia, Fredrik, Daniel och lust från Skönsmon till Nacksta. Tog över en timma för oss haha. Fredrik hittade någon snöskyffel som han drog Daniel i. Sedan var det min och Sofias tur att åka - Det blev nog kvällens höjdpunkt. Bilder på de äventyret kommer senare, håll ut ;)