Firandet i Hassela

publicerat i
Gårdagen i Hassela blev lyckad. Är helt slut idag, blev jätteförkyld i morse och har inte mått bra idag men man har ändå måsten som måste göras så har inte blivit någon vila. 
Jag är iallafall otroligt tacksam för gårdagen <3. Jag har de bästa vännerna son en person kan ha. Jag fick underbara produkter från Body Shop och ett presentkort på en salong i stan. Får se om det blir någon behandling,  klippning eller nagelförlängning :).
Vi var på After skin igår också och där bjöd hela After skin och bandet "Smalare än Thord" på fin sång. Jag fick sitta ner medan alla stod och sjöng för mig. Det var ju roligt och aningens pinsamt (skratt). Det var fullsatt, har aldrig sett så mycket folk där. Det beror nog på att södra Sverige har sportlov nu.
Teres hade gjort ett jättefint häfte till mig. Jag blev så rörd. Tack gumman <3.
Notis! Jag har väldigt mycket som händer framöver så uppdateringen kommer med stor sannolikhet att vara riktig dålig tyvärr. Har hänt tråkiga saker och även roliga saker. Men hur som helst kommer jag ha mycket att stå i.

30 år

publicerat i Allmänt;
 
Igår fyllde man 30 år, kan inte förstå att man redan är 30. Men det känns bra. Jag fick en överraskning igår på jobbet. Kollegan kom in och sa att jag fått blommor. Det var T som hade beställt blommogram till mig <3. Jag blev så glad. Inte nog med det, han beställde en av mina favorit blommor också :). Fick även en chokladask.
Jag fick också en jättefin blomarrangemang av mina kära kollegor och blev bjuden av lunch igår också av dom :).
Efter jobbet for jag och hämtade mormor och sedan var det bara hem och fixa tårtor och förbereda. Ett gäng från härliga släkten kom. Var jättetrevligt. Imorgon efter jobbet åker man direkt till Hassela för att fira med resten av folket på lördag. Det ser jag fram emot.
Ursäkta om det blir konstigt skrivit, uppdaterar på mobilen. 
Orkar inte skriva så mycket mer nu!