Mitt bästa köp någonsin

publicerat i Allmänt;
För ett antal veckor sedan köpte jag mig en laserskrivare och det är mitt bästa köp någonsin. Perfekt att ha för mitt pyssel. Skriver ut bilder på servetter och kan lätt göra vilken decoupage som helst, underbart.
Har några gånger fått problem med att servetten fastnar och det är irriterande. Det kan gå flera dagar med tålamod innan man kan använda den igen. Inget konstigt eftersom servetter är så tunn.

TIPS: "Nattduksbord"

publicerat i Allmänt;
Här är stolen som jag gjort av trästickorna. Jag ville bara komma med ett bra tips som mormor sa. Hon sa att dessa stolar skulle vara jättefin som nattduksbord, visst skulle dom det? Att jag inte tänkt på det, har inte sett att någon annan nämnt dessa stolar som nattduksbord heller. Det är synd att vi inte har plats, annars hade jag själv haft dessa som nattduksbord. Moster snappade fort upp mormors tips och beställde bland annat en stol :).
Idag tog jag med mig en beställning till kollegan. Hon beställde en stol, en bricka och 2 st rödvinsglas med decoupage. Hon har också beställt lite fler saker som jag ska pyssla med..
Jag demonstrerar bara hur stolen kan se ut som nattduksbord i dessa bilder! 

Tvålgjutning

publicerat i Allmänt;
Nu kan jag börja gjuta en hel del tvål. Beställde några småsaker förra veckan, bland annat tvålfärg och dofter. Vissa doftar helt gudomligt. Ska ta mig en dag och göra lite tvålar och även ljus. För 1,5 månad sedan fick jag hem en ny tvålform som jag ej gjutit någonting i ännu, det ska bli spännade. Ni kan se formen här ovanför (hjärtat). Det kommer bli fina tvålar/gipsfigurer.

Mitt pysselrum

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 Har gjort om lite efter att dessa bilder togs! Är jättenöjd :). Ber om ursäkt för dåliga bilder. Kanske kommer upp bättre bilder framöver.

Vårt hem <3

publicerat i Allmänt;
Hallen
 
Sovrummet
Vardagsrummet
Köket
Här är vårt mysiga hem. Timmys kontor, mitt pysselrum och toan är det som inte visas här!

Projekt: Stol

publicerat i Allmänt;
Denna stol gjorde jag av trästickor. Mamma fick denna i present, ack så glad hon blev :).

Ny blus

publicerat i Allmänt;
Var och shoppade förra veckan och då fick bland annat denna fina blus följa med hem :).

Strykbrädan är som ny

publicerat i Allmänt;
 Har mammas urgamla strykbräda som stått i förrådet i alla år. Innan flytten gjorde jag om den så idag är den som ny :). Vad mycket lite färg och tyg kan göra.

Middag

publicerat i Allmänt;
Passar på att uppdatera bloggen när jag sitter och äter middag. Brukar sitta i köket och äta men idag fick det bli framför datorn. Jag äter ångkokt torsk med dillsmör med kokta morötter i grönsaksbuljong, jättegott!
Denna vecka är man ledig en del, är ledig onsdag-fredag för att sedan jobba helgen.
Har slutat med kaffe för ett tag också, vilket gör mig väldigt trött. Måste pga problem med magen. Fick åka hem en stund tidigare i måndags för var på väg att spy igen. Usch, men så går det om man inte lyssnar på kroppen. Skyll dig själv ungefär. Har druckit kaffe dagligen väldigt länge och det resulterar till att det blir bara värre med magkatarren. Kommer dricka kaffe då och då sedan, kan inte leva helt utan kaffe.
Idag var jag hemma hos Violetta för att kolla vidare på inredningen hos henne. Jag har skrivit ner mer saker som jag ska fixa och på saker som ska handlas. Det här projektet har legat på is några månader men det är skönt att vi tagit tag i det igen.
Har pysslat en del och det innebär att det kommer mycket bilder snart :)
 

Mamma 49 år

publicerat i Allmänt;
Idag fyller världens bästa mamma 49 år. Familjen har varit och firat henne ikväll <3.