Shopping

publicerat i Allmänt;
I dag tog jag med mig morfar och småpengarna för att åka till IKEA. Fick hem tv-bänken eller vägghylla som det egentligen är. Har skruvat ihop den helt själv också så man är stolt, haha! Det fick på 545 kr för själva hyllan och dörrarna, tänkte eventuellt köpa ben till men det struntade jag. Nu när den är på plats behöver inga ben, så där tjänade man 300 kr :).

Efter shoppingen var det bara att åka hem, fixa sig någon lunch och skruva upp bänken för att sedan hämta mormor och åka till moster Maria för att umgås, hon bjöd på jättegod middag - Räksallad med gott bröd till! Det tackar jag för. Efter den svängen kommer man bara hem och så fastnar man vid denna förbaskade dumburk ;).

Igår tvättade jag nästan allting. Det ända som är kvar är täcket, kuddarna och stolsdynorna men de är ingen brådska. Skönt att börja få ordning, och denna gång ska jag bli helt nöjd med lägenheten. Fick även med mig en lampa från Clas Ohlson, har haft ögonen på den länge och såg den idag men fortsatte att gå mot dvd-skivorna men vände rätt fort och då var det kört, haha. Men tänkte faktiskt att om jag inte hittar en plats för den så åker jag självklart tillbaka den, men hittade det perfekta stället (bilder nedan). Känns så skönt att få shoppa lite. När jag skulle betala på ikea fick hon 550 kr i tior :p.

Hittade även på Rusta igår en badolja för 15 kronor med bland annat Ecalyptus doft men strök den från inköpslistan. Men såg den på Rusta idag och flaskan var riktigt stor än vad man trodde, så den fick man också med hem.

Ska väl inte skriva så mycket mer just nu, tänkte mäta lite småsaker och fixa här innan man ska hoppa i säng för en film. Ha en fortsatt trevlig onsdag. Många kramar!

Innan

 

Nu

Har en till dörr men tror jag nöjer mig med detta. Tycker det blev bra som det är nu. Men ska känna efter nu :). Var 100 % inne på att teven skulle upp på väggen men det blir nog inte så heller, vad tycker ni?

 

Badoljan

Perfekt att ha när man är sjuk eller för att slappna av!

Varning ......

publicerat i Allmänt;
Varning för långt inlägg och många bilder. Nu har jag tiden och orken att uppdatera. Tack för att ni har tålamod. Sitter just nu och kolla på Navy CIS, älskar verkligen Gibbs och hans team, haha!

I fredags var det mestadels lugnt. Skulle i alla fall hämta mamma och Sandra på travet i Bergsåker på kvällen där mamma brukar jobba extra sedan flera år tillbaka. Jag skulle hämta dom mellan 20-23. Det kändes spännande för att det är mörkt eller har börjat blivit mörkt ute vid den tiden och jag har aldrig kört i mörkret och använt helljuset. Körde på körskolan i vintras men det var i tidiga rusningstrafiken och körde i stadstrafik och då ska man ju inte ha helljuset på. Men frågade Tessan om hon ville följa med, för det känns otäckt att köra i mörker faktiskt, för det känns som man inte ser. Jag blir bländad av mötande fast jag inte kollar på bilarna. Men det är ju en vana, eller kanske behöver jag glasögon vid körning. Vad tror ni? I alla fall tickade klockan på och Tessan kom tidigare för att umgås och sedan vid 22 började vi åka mot Bergsåker och när vi är vid signal-bron där ute ringer mamma och säger att Sandra får annan skjuts men att hon var klar snart. När jag väl hade parkerat ringer mamma igen och säger att Jim hann komma och att jag inte då behövde skjutsa hem henne till Matfors. Det var ju bra att man fick komma ut och testa på mörkerkörning, fastän det inte blev något helljus.

Kom även på nu att jag tog med mig mormor i fredags på Birsta för att handla lite saker. Fick hem två vaser från Ikea, en svart slaskskrapa, svart överkast, ett par snygga gardiner från Rusta som jag tyvärr ska lämna tillbaka för känner att det inte riktigt passar in här.

Sedan på lördagsmorgonen skulle jag skjutsa dom tillbaka till travet. Det var bara att möta upp Sandra vid 9 och köra till Matfors sedan ville Jim tanka bilen min, så blev en till fulltank. Efter det begav vi oss ut till Bergsåker där jag släppte av dom för att sedan köra bilen till mormor som hon skulle ha lite senare för att hämta och skjutsa grabbarna. Kunde inte skjutsa dom eftersom jag var på Partylite lanseringen.

För att komma till lanseringen så var det jättetrevligt. Vi for i väg vid halv ett till Timrå för att fika och hälsa på Tessans mamma. Sedan åkte vi vidare till lanseringen för att hjälpa till med upplockningen och alla förberedelser. Oj oj vad mycket fina saker. Allt ser finare ut när man ser dom "live." Man kunde köpa lotter också. Köpte tre stycken och vann på två av dom, inte illa. Efter lanseringen for vi till Ikea en sväng för att jag skulle handla madrasskydd för slängde iväg den jag hade. Vi handlade även på Willys. Mari var också med så vi
skjutsade hem henne. När man kom hem var det meningen att tvätta men var helt slut så sket i det.

I går var det en mindre rolig dag. Höll på att dona här hemma och man spillde skurvattnet på golvet och handtvättade en toppklädsel och två mattor som inte kan tvättas i maskin. De tog verkligen all plats i badkaret och tvättställningen ovanför badkaret (jobbigt när inte platsen finns). Kände att jag orkade inte tvätta som igår kväll (18-21) men tänkte bara köra in 4 maskiner med de viktigaste. Jo, lättare sagt än gjort! Skrev igår att man var aningens förbannad. Det visade tydligen att en granne hade slagit av tvättmaskinerna när dom inte ens var klar, därav förklarar att kläderna var riktigt blöta. Anledningen till detta var att man inte får tvätta 18-21 nu på söndagar. Har aldrig sett en lapp om det. Har alltid tvättat i en och samma tvättrum nu och där hängde de ingen lapp om detta men det hängde på andra dörren som jag såg sedan när min snälla granne berättade allt som hänt, hon var inte så glad heller. Det spelar ingen roll nu men man ska ändå inte bara stänga av maskinerna. Tanken slog mig ändå att det kunde vara så här men den tanken försvann lika fort när man blev förbannad. Men i alla fall så ska man inte bara stänga av, that's It! Hade ett rent helvete igår. Tänk er tre stycken Ikea-kassar med mkt blöt tvätt, det är inte lätt. Visade sig i morse till och med att jag hade blåmärke på axeln, haha!

Inte nog med det, det fanns inte heller någon tvättid på hela dagen idag. Det var ju jobbigt eftersom man hade all denna blöta tvätten och dom låg kvar i kassarna, det är inte roligt om det börjar surna. Men min smarta mormor kom på att jag kunde tvätta hos henne. Så direkt efter jobbet for man bara hem och mormor hämtade mig. Så tvättade vi från 15-18 hos henne. Tvättade bara kläderna som var blöta efter gårdagen. Har bokat tvättid imorgon då jag ska tvätta all 40 tvätt. Men nu har man ren och torr
tvätt. Längtar bara tills imorgon när det sista är tvättat, hoppas man hittar tvätta allting. Funderar att göra en storstädning här hemma och då vill man ju tvätta allt. Det var roligt att tvätta hos mormor inte bara för att det var fräsha lokaler utan för hon skulle mangla saker och ting och så noga är jag inte, haha. Hon sa att man inte skulle fuska här inte. Söta mormor!

När man kom hem ringer Tessan och frågade om man kunde komma dit och passade på att ta med mig middagen dit och vi åt tillsammans och jag hjälpte henne med lite småsaker. När jag var där ringde mamma och frågade om jag kunde starta en grupp/Evengemang på Facebook om auktionen dom ska ha på torpet nu på lördag. Tänkte sitta ner med det imorgon. Ska även göra annonser och sätta upp i alla portar här. Vill ni ha mer information om auktionen kan ni kolla längre ner på detta inlägg eller gå in på: www.sterbhus.com. Där kan ni länka er fram till "Gårdsauktion Österibodarna Nedansjö, 3 september." Det finns två olika länkar på den här sidan angående den här auktionen, en innehåller bilder från var det är för saker som ska säljas. Gå gärna in och kolla där om ni är intresserade.

Har också fått hem patronerna och fotopapper som jag beställt. Tänkte skriva ut visitkorten hemma istället för att beställa men dom blev så små, spelar ingen roll hur jag ändrar storleken så går det inte?! Jätteskumt men har gjort klart visitkortens modell nu i alla fall så nu är det bara att skriva ut på vanligt papper eller beställa från Internet.

Kom även på att jag lovat er visa dekorationskulorna som handlades på marknaden. Bjuder på bilder i detta inlägg. Sedan när jag var hos mormor visade hon bilder som hon framkallat från 80-årsfesten och fick tre bilder. Bilderna var mycket finare och i bättre kvalité än dom jag hade.

Har som nämnt gjort om här hemma, eller håller på i alla fall. Tänkte köpa sänglådor för att få plats med diverse ljus men sen fick man en idé. Kan använda två byrå-lådor till ljus och en till underkläder. Det betyder att man flyttade alla linnen till klädfacken. Nu slipper man tänka på det :).


Så här ser kulorna ut. Att så små kan bli så stor. Som ni ser har jag gjort en dekoration med dom, men har gjort en annan dekoration nu som står på handfatet men tänkte lägga upp alla bilder när hela projektet är klart här hemma. Det kommer så gott som bli klart i slutet av denna vecka. Tv:n ska upp på väggen men det får vänta tills efter auktionen, men allt annat ska förhoppningsvis vara klart :).


Detta lilla fick jag. Det såg mer ut förut, haha!


Mamma, Jim, moster Maria


De fina sakerna från lotteriet.


Gardinerna från Rusta (Paris, London)Vaserna från Ikea


Oj vad tiden drar iväg, CIS är slut och nu har CSI börjat, haha! Får justera detta inlägg imorgon, känns som det blev mycket tok, men ni har i alla fall en del att läsa!


Hade så bra! Puss & KramGÅRDSAUKTION

GÅRDSAUKTION Österibodarna Nedansjö
(skyltat från E14 vid matstugan i Nedansjö ca 2,7 km)
Lördag den 3 september kl 11.00
visning från 10.00

på grund av försäljning av gården ska mycket säljas bl.a gamla och nyare möbler bokhylla (colorit), hörnsoffa furu, skrivbord, soffbord, äldre träsoffa samt 3 stolar dito, flera bord, byråar, lavoar mm.

Gammalt porslin, burkar, prydnadssaker, husgeråd, speglar, lampor, fina tavlor, ovanliga spritkök, köttbandsåg Bankeryd45, stereo med stereobänk, gammal radiogramofon, 2 spinnrockar, trampsymaskiner, pedistal, kont, linne, dukar, många trasmattor mm mm.

Stor sortering jordbruksredskap för traktor eller häst bl.a vagnar bl.a bultvagn på gummihjul (edsbyvagnen), hövändare varav en strängläggare, gödselkärra, slåtterbalk,kälkar, plogar, harv, släpräfsa, traktordriven vedklyv mm.

Plastbåt Ockelbo 430 med motor Parsun 15 Hk, motorcyckel Huskvarna Hjorten 71 H (fung), motorcyckel Huskvarna Römyra 40-tal (repobjekt),vespa DKV Hobby(repobjekt),vedtransportör ca 7m, sädeskross, separator, motordriven slipsten, klyv/kap såg, äldre städ, vajerspel, vajer, skottkärra, mjölkkrukor, getgrimma, herrcyckel, cyckelkärra, verktyg, fyndlådor i massor mm.

Tag med stol/paraply. Servering. Välkommen! Vi tar även betalning med kort. Mer info samt bilder kan komma efterhand.


Förbannat less ...

publicerat i Allmänt;
Orkar inte uppdatera idag för jag är så förbannat less. Kanske hinner uppdatera någonting efter jobbet imorgon. Ska se filmen "Into The Wild" nu sedan hämta in skit-tvätten. Japp, det blev inte rent och det centrifugerades inte så det är skitblött och har ingen jävla plats för allting. Har hur mkt som helst att tvätta och hur mkt som helst att hämta in bara för det. Får gå två gånger minst. Blä!

P.S Ursäkta svordomarna men nu är jag riktigt förbannad så ser svart, rött och till och med stjärnor. Det är inget gott tecken. Men ett tecken på att man är lite arg ja. Ville tvätta allting nu när man inte orkade efter allt äventyr igår. Brukar alltid ha 4 st standard-maskiner. Kör alltid en två st 60 tvätt och två 40 tvätt. Men hade överkast, sängkläder, själva täcket, kuddar, stolsdynor och allt sånt som man ville få tvättat, men inte. Får tvätta om allt jag tvättat. Det finns knappt några tider, men får väl prioritera. Bara man har rena och bra kläder på jobbet imorgon så är det lugnt.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag.

Kram kram

Förlåt

publicerat i Allmänt;
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Det är fullt upp och kommer nog inte uppdatera idag heller. Har varit chaufför under morgonen sedan nu är man hemma och ska göra baguetter till lunch, illa! Men ska iväg snart till Timrå för lanseringen av PartyLite's nya katalog. Det ska bli spännande och få se sakerna "live." Vi ska in till Tessan's mamma först på en kopp kaffe sedan beger vi oss till lanseringen, vi har gått med på att hjälpa till med framplocklingen av sakerna. Det ska sluta kl 17 då ska vi åka ut en sväng till Birsta. Ska på Willys och IKEA. Efter det bär det av till Biltema. För att sedan skynda sig hem till tvättstugan. Ska börja tvätta 18.

Har jättemycket tvätt så hoppas det finns tid imorgon också så man kan tvätta resten. Nu ska alla mattor, stolsdynor m.m. tvättas.

Nä nu är mackorna klara, dags att äta för att göra sig klar för dagens äventyr! Blev ändå en liten uppdatering. Men får se om jag hinner med nåt senare eller imorgon.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Fixar och donar

publicerat i Allmänt;
I går kväll och in mot natten höll jag på att fixa och dona här hemma i lägenheten. Känner att jag fortfarande inte är helt nöjd, det är väldigt jobbigt. Har till och med ställt frågan: "Trivs jag här?" Det är inte en rolig tanke, speciellt när jag ändå trivs bra här i området. Men allt hänger nog på att man inte känner sig helt nöjd, har vissa saker som ska göras om. Eller så kan det vara för att man inte jobbar mycket alls just nu. Det är en annan sak om man jobbar vecka ut och vecka in, då hinner man inte tänka så mycket.

Var med morfar en sväng på Birsta igår. Han tycker det är så roligt att ta med sig barnbarnet :). Men det är roligt att hjälpa han också, var iväg med han för två veckor sedan också när han skulle kolla på en ny garderob. Men det är klart man hjälper till. Sen kommer man till den roligare delen, man fick hem mer tabletter. Sällan morfar ska pula på en massa tabletter, haha! Nu blev det selen och zink för tre månader. Vi åt frukost på Ikea och när det var klart gick jag och kollade på en tv-bänk. Behöver inte ha min stora nu när man fått en LCD. Ska nog sätta upp den på väggen om man vågar riskera de fula hålen?

Kommer bilder sedan från dagens pyssel. Nu ska jag ner på Willys en sväng. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram!

En till ...

publicerat i Allmänt;
En till sväng på marknaden blev det igår. Jag och Tessan hade bestämt att vi skulle äta middag tillsammans igår och hon skulle tvätta, men innan tvätten for vi ut en sväng på marknaden. Hade hittat en jättefin skinnjacka för endast 250 kronor i lördags men blev för snål för att köpa den. Men fick med mig den hem igår med lite annat smått och gott, haha! Var ni någonting på marknaden? Hittade ni nåt bra?

Till middag åt vi renskav som jag fått av mamma och Jim, det var riktigt gott. Har mer i frysen som man definitivt ska äta. Nu börjar hans alla jaktsäsonger också, bland annat älg. Ska själv med en dag, men man måste ju vara tyst på jakt och jag är inte en sån person ;). Kommer ju surra iväg djuren.

Tessan och jag såg även Scream 4 igår. Har fobi för masker när det gäller skräckfilmer. Måste bero på att man lekte Scream och såg alla skräckisar när man var lite väl ung. Vi var ett gäng barn som lekte Scream i skogarna med Scream-mask och låtsas kniv, men nå kunde man skrämma varandra ordentligt.

I kväll klockan 19 ska jag och Tessan till Timrå för ett möte med Partylite, ska bli roligt att få träffa alla i gruppen. Det ska bli spännande, vi kommer att få lukta på de nya dofterna och se den nya katalogen. Innan det blir det en trip till staden för att handla hem lite mat, tänkte gå på älskade Hemköp, saknar Hemköp nu när dom lagt ner i Skönsberg. Sedan blir det lite städning, hann inte med det igår.

Stor plånbok. Hade kostat 129 kr men fick den för 80 kronor.


250 kronor.


Hollywood Nails. Jättebra och fint kit. Man gör mönster på naglarna. Enkelt med fint resultat. 98 kronor.


Dekorationsbollar. De är jättesmå små pärlor men ligger dom några timmar i vattnet så sväller dom upp och man kan göra dekorationer av dom. Bilder kommer på detta.


Nu ska man göra sig i ordning för att åka iväg. Ha en fortsatt trevlig måndag!

Puss & Kram

Marknad

publicerat i Allmänt;
Hoppas det är bra med er alla läsare. Synd att vädret är som det är idag när det är marknad och allt. Man man ska inte klaga för det blev en otrolig dag i alla fall. Kommer inte ihåg vad jag skrivit sist men det har hänt lite saker. Kan ju börja med ett mindre roligt ämne.

Har kommit fram till att jag är "mer eller mindre" laktosintolerant, i alla fall mot grädde. Gjorde pannkakor i torsdags med grädde och sylt till. Det gick hur bra som helst. Men i fredags hade jag problem med magen innan man skulle äta resterna till lunch. Då blev det lite mer grädde och sen small det bara. En jädrans magont och en del mindre trevliga saker. Har känt av glass förut men inte nyligen. Andra laktosprodukter är inga problem, men just grädde. Åt mycket kasslergratäng förut som innehåller en del grädde. Kan knappt äta det längre för får så ont i magen så vet inte om man ska skratta, gråta eller svimma. Men är det inte konstigt att man bara kan bli extremt känslig då och då? Fattar verkligen ingenting. Mjölk har jag inte direkt känt av heller, men dricker det knappt numera.

För att tala om roligare saker så var jag på marknaden idag med mamma och Jim. Dom var så snäll och hämtade mig. Men det fanns nog en baktanke med det skulle jag tro. Dom kom nämligen in med en LCD tv. Mamma har haft teven förut och har alltid haft ett öga på den ;). Fattade ingenting, hade aldrig förväntat mig den surprise, surprise. Fick också en 500-lapp av Jim för att kunna shoppa någonting på marknaden också fick jag en jättefin softshell jacka av honom. Ingen dålig dag idag, och det är inte ens min födelsedag, men ändå hurra, hurra, hurra. Fan vad dåligt, haha!

Man hittade en del på marknaden också. Kom hem med 14 par strumpor, 4 par servettförpackningar, en gudomlig hjortkorv med vitlök och kvistar/blommor eller hur man nu ska kategorisera dom.

Festen avslutas dock inte här inte. De skjutsade mig till Marco Polo där jag lyxade till det lite extra med en pizza och sedan tog jag en sväng på macken och handlade lite LÖRDAGS-godis. Har inte druckit någon dricka eller ätit choklad sedan förra helgen. Klapp på axeln!

De fina servetterna - 4 för 50 kronor14 par strumpor 100 kronor


Köpte 2 par ankelstrumpor i jättehärlig kvalité. Tänkte ha dessa strumpor när man har fotvård. Har ett par Spa-strumpor från Oriflame men dom är flera år gamla. Kom på att dessa funkar nog lika bra.


Fick inte så bra bild på jackan!Kvistarna/blommorna ser inte alls fina ut på bild. Men lovar att dom är riktigt fina :)


Fina teven :)


Nu har filmen "Den perfekta stormen" börjat som man ska småkolla på innan filmen "Mothman" börjar klockan 22. Måste ju inviga teven :). Ha en fortsatt trevlig lördag.

Puss och kram

ELF

publicerat i Shopping;
Hmm, det blev ingen vinst igår på Bingolotto. Horoskop ska man inte lita på. Där försvann min Afrikaresa. Men men, ska köpa en Bingolott och en triss en gång i månaden och hoppas på storvinsten. Kommer vilja dra iväg någon dag efter julafton. Man har planerat det fast man vet att det kommer aldrig att ske, men alla får väl ha sina drömmar?

Nu har man också beställt från ELF igen med brudarna. Man beställer från UK och nu var det helt fraktfritt. Frakten kostar typ 15 kronor var annars, det är inte alls mycket. Men man kunde beställa en extra sak i alla fall, haha! Man har så mycket saker som man aldrig använder och som är flera år gammal, men ändå vill man ha mer. Skulle nog behövt kasta allt smink om man ska gå på hållbarheten. De flesta ögonskuggorna är minst 8 år gamla, haha! Men det som kom på listan denna gång var:

Läppglans - Vattenmelon - 15 kronor


Cover stick - 15 kronor


3-1 stick. Kan ha den på läppar, ögon och kinder - 15 kronor


Mineral ögonskugga (puder) - 30 kronor


Mineral ögonskugga (puder) - 30 kronor


I morgon blir det en tur med pärlan till Birsta för att hälsa på min älskade mamma och lämna av lite ljus. Skulle behöva åka in på stan med en del ärrenden också, får se vad man orkar med :).

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig en dipp. Ska dippa grönsaker! Måste ha nåt annat att tänka på när man
inte ska äta godis.

Puss och kram!

Bingolotto

publicerat i Allmänt;
Är det några fler som ska spela Bingolotto ikväll? Det ska i alla fall jag, Renée och Rebecka göra. Hoppas verkligen på vinst så man kan dra iväg till Afrika. Kollade mitt Horoskop för skojs skull för en stund sedan, och vet ni vad som stod? Det stod faktiskt att en lott kan ge mig en stor vinst idag, haha! Har aldrig vunnit mer än 100 kronor men man kan alltid hoppas och lita starkt på det, lika starkt som jag vill till Afrika. Har kommit fram till att det enda sättet för mig att komma dit är att vinna pengar.

En stor vinst är något som verkligen skulle muntra upp mig i denna förkylning. Mår hyffsat nu, bara den jäkla spyhostan kvar. Vill helst inte gå ut med den. Fick ju en hostattack i fredags vid kassan på Willys, haha! Men det blir ju bara lugnt idag också. Hostan måste ju försvinna snart. Ska vara hemma imorgon bara också och ta det lugnt, sedan blir det en sväng på Birsta på tisdag med ljusen till mammas jobb.

Nu ska jag se om ja orkar städa ihop lite innan duschen och innan brudarna kommer. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Håller tummarna för er som ska spela ikväll.

Puss & Kram

Omdöme

publicerat i Allmänt;
Filmen "Newcastle" var helt okej sevärd. Men det är ingen film som man behöver se igen i alla fall. Men det var ett plus med alla killar, haha!

Nu blir det att krypa ner i sängen och kurera sig till en film. Kram kram

Newcastle

publicerat i Allmänt;
Ligger och kollar på surf-filmen Newcastle. Kan bara säga att det är många snygga och lättklädda killar ;). Den verkar vara riktigt bra, har inte varit många surfscener än men det kommer skulle jag tro. Återkommer med omdöme av filmen senare!


På bättringsvägen?

publicerat i Allmänt;
Hoppas man är på bättringsvägen nu. Inge mer näsblod (hoppas det inte blir nå mer). Sedan är man feberfri idag också. Men det kan vända lika fort, har bara varit sjuk sedan i tisdags och bruka ligga en vecka med förkylningen. Men är uppe på benen idag iaf och orka sitta vid datorn. Därför uppdaterar jag lite grann nu. Har till och med varit på Willys och handlat med Sandra, blev även en Sibylla-tur. Har varit så hungrig i flera dagar och bara levt på varma koppen och halstabletter så var skönt att få i sig lite mer matigt, om man kan räkna Sibylla som det ;). Men ångrade det precis nu, hostar nästan upp maten. Bara jag får behålla det annars var det ju onödigt, haha!

Vet ni vad som mer fick följa mig hem idag från affären? En Bingolott. Tänkte spela på söndag. Även om man är dålig kan det vara lite uppfriskande att spela lite. Planerna för spåkresan kan bara bli av om man vinner pengar så då kan man spela lite och hoppas på storvinsten. Är skönt nu när det är Premiär och bara en timme. Tänkte försöka spela en gång i månaden som man vore 60 år men man vet ju aldrig, det skulle väl vara fler vinster nu också?Känner att detta blir vinsten!
Vad tror ni om: "Cindy surfing on the waves in Cape Town"? ;)
Surfbilden är lånad från google.se


Har inte hunnit lägga upp några bilder som jag köpt/fixat klart, här kommer dom

Det blev perfekt med det här på diskbänken. Diskborste, disksvamp, diskmedel och en propp i slasken.
Allt-i-ett, perfect.


Det ser ut som detta skulle kunna vara samma serie som badrumsetet ovan. Men denna är från Boom och setet från Jysk.


Köpte även denna bok förra veckan, pefekt för PartyLite. Det var ett urklippt hål på omslaget av boken så då passade bra att klistra på "PartyLite"
Såg även att på andra sidan fanns det en ficka, det passar perfekt för mina visitkort ;)


Man kan skriva två kategorier har bara hittat på en: "Bokningar." Ska fixa en bra penna, för har testat men färgen fastnar inte.

Nu orkar jag inte uppdatera mer, håller på att hosta sönder, blä! Ha en fortsatt trevlig Fredag.

Kramar

Sjukstuga!!!

publicerat i Allmänt;
Nu är det åter igen dålig uppdatering. Nu är anledningen att man är sjuk. Fick jätteont i tanden och hela vänster sida av munnen förra veckan. Trodde jag hade fått ett stort hål eller en infektion eftersom värken ledde till huvudvärk och ont i nacken. Fick en akuttid på tisdag och det såg konstigt nog bra ut. Men brukar känna av tänderna när jag har en förkylning på gång men inte så mkt och länge som nu.

Men men förkylningen bröt ut fort och bara sådär. Nu ligger jag i sängen efter att ha lugnat ner mig. Vaknade nämligen med en massa näsblod, vilket man hatar. Rädd för blod. Men försökte hålla lugnet :). När jag var yngre blödde jag näsblod jämnt när jag var sjuk och mkt dessutom men har inte gjort de på kanske 7 år nu. Äckligt och hemskt men inte ovanligt :).

Ska se om man kan somna nåt under dagen eftersom man knappt sovit nåt alls i natt. Mormor har lånat bilen och ville att vi skulle åka till Birsta med ljusen som kommit men orkar inte det skulle jag tro. Ska se om mormor kan handla lite glass och sånt åt mig, haha. Uppdaterar mer när man mår bättre.

Kram på er!

Bloggtorka

publicerat i Allmänt;
Nu får man ta och skämas igen för dålig uppdatering, det är riktigt illa nu måste jag själv erkänna, vad har hänt? Man märker att man jobbar mer nu iaf. När man är ledig måste man fixa saker och ting här hemma, städa, tvätta, handla och allt som hör till. Sitter fortfarande med att göra undertexten, har som mål att bli klar med den senast på lördag. Ska umgås med Tess då och vill gärna ha texten klar till dess :). Men ska sitta imorgon efter jobbet och varva med städning av hemmet.

I går efter jobbet begav det till Rebecka och Renée på en gång för kräftskiva med ett gäng brudar. Det var jättetrevligt. Var dock riktigt trött för har problem med tanden, himla värk som skapar trötthet och huvudvärk. Började igår morse på jobbet, men sedan gick det över. Kom tillbaka imorse men sen gick det över. Har ont nu igen men inte lika farligt, har borstat "sönder" tandköttet lite för att få blöda ut bakterier ifall det skulle vara någon infektion, efter det känns det bättre. Har tid hos tandläkaren i början av september så får hålla mig till dess.

I dag har jag varit med Renée på Birsta och shoppat lite grann. Kom hem med diverse saker. Men handlade faktiskt ingenting som inte stod på inköpslistan ;). Efter shoppingen var man jättehungrig och gjorde sig lite lunch, blev lunch vid 16. Eller det fick bli en blandning där, har inte ätit någon middag.

Förra tisdagen var jag till torpet för att hjälpa mamma och Jim och städa ur där för dom har fått det sålt och det är hur mycket saker som helst så dom ska anordna en auktion. Vi var ett gäng som hjälpte till. Passade även på då och köra bilen till Matfors för några dagar så att den kunde vädras ur efter ättikan som jag la i bilen för att få bort äckel-lukten efter översvämningen. Hämtade bilen i söndags efter jobbet. Bilen var nytvättad och fulltankad :). Jim är snäll han!

Det är mycket jag nog har glömt att skriva nu. Men men får börja uppdatera oftare så man kommer ihåg saker och ting, haha! Är på väg in i badet nu men slog på rätt varmt vatten så kommer nog bränna mig rejält ifall man hoppar i nu på en gång. Kan passa på att uppdatera i bilder.Bakade en jättegod kladdkaka för ett tag sedan. Fick även till dekorationen denna gång. Använder mallar eller vad man ska säga som man använder ovanför koppen för att dekorera kaffedrinkar etc.


Har velat haft en snygg pump-hållare för diskmedlet men inte hittat någon speciell så kom på idén att man kunde ta pumpen från en tvål och sätta på diskmedelsflaskan. Blev rätt bra! Tycker det är skönare att ha en pump än att ta flaskan varje gång man ska diska.


Hmm, nu blev det ett avbrott i det här, datorn stängdes av efter jag fick upp en bluescreen och det är inte roligt. Har rensat datorn nu för att se om det blir bättre. Tycker det är konstigt om man fått virus.


Här är mitt första stakpaket från Partylite :). Fick hem en massa blanketter och saker också, ska läsa igenom allt sedan också.


Förra veckan fick jag ännu en idé. Vill åka på en språkresa men inte denna gång till USA utan till Cape Town, Sydafrika. Skulle åka på språkresa till LA om man inte fick med sig någon. Men vill självklart tillbaka till USA men då ska det vara på genomresa/semester. Men nu vill jag till Afrika. Ska försöka vinna pengar så beger jag mig i slutet av året - början av 2012 ;). Planerat att vara borta 2 månader bara.

Gårdagens kräftskiva

Det var första gången jag skalade en kräfta, stolt ;). Åhh gott var det!


Sakerna som kom med hem idag


Ett till träd


Carpe Diem-skylt


Har spanat in detta tvålset på Jysk ett bra tag och såg att dom hade rea på den nu, passa då självklart på att handla det. Har inte köpt den förut för att den inte skulle passa på diskbänken men det var rätt okej, ska kolla mer imorgon när man städar hur man ska ha.


Nä nu är det dags att gå till badet innan det blir jättekallt. Hade bra!
Puss & Kram