Violetta's smycken

publicerat i Allmänt;
Min fina vän och kollega gör jättefina smycken och därmed vill jag rekommendera mina läsare att gå in på hennes sida och visa er vad fina smycken hon gör. Beställ gärna för att stötta hennes konstverk. Det är den perfekta presenten för någon du håller kär och den perfekta presenten om du vill unna dig själv någonting fint.
 
Klicka HÄR för att komma direkt till hennes sida (sidan öppnas i ett nytt fönster)
Bilden är lånad från Violettas sida!

Mysig morgon i värmen

publicerat i Allmänt;
 
I söndags morse for jag och handlade och satt mig sedan ute på balkongen och njöt i värmen. Nu är det sommar. Jag köpte äntligen en behållare med tapp och fina glas till. Jag gjorde skivor av lime och gurka och stoppade i. Till det blev det vattenmelon.

Stöde camping och 30-årsfest

publicerat i Allmänt;
Den här helgen har bjudit på en hel del festligheter. Igår var jag i Stöde för att fira kusin Fredrik som fyllt 30. Vi var 50 personer och riktigt trevligt. Mamma och Jim kom till Stöde redan på fredagen med husvagnen och har stått på campingen hela helgen. Jag for dit tidigt igår och fick njuta en hel dag innan festen började 18. Mamma som är uppvuxen i Stöde trodde aldrig att hon skulle campa där och nu ska dom stå där senare i sommar och nästa år, haha. Men det är så fint. Jag och mamma for och handlade och gjorde ordning lunch till alla som fixade för festen i Stödehuset. Vi gjorde en god sallad med bröd, dressing och grillad kyckling och sedan kokade vi potatis och ägg och bjöd på sill. Till efterrätt blev det jordgubbar, grädde, kakor och kaffe. Finns ingenting att klaga på, hela dagen var toppen. Fint väder fick vi också :). 

Grillning

publicerat i Allmänt;
I fredags for jag till Violetta och hjälpte henne med hemmet och inredningen. Efter det for jag till City Gross och mötte upp Therese, vi handlade för kvällens grillning. Jag lyxade till det med entrecote och provade en ny marinad - Rub. Man "masserar" in kryddan innan man grillar. Jättegott. Therese grillade korv och till det hade vi grillade spett, majskolvar, sallad och dressing. Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljvisp. En mycket trevlig dag :).

Midsommarafton 2015

publicerat i Allmänt;
 
 
 Årets midsommarfirande blev lyckad, vilket den alltid brukar bli när man spenderar den med hela släkten. Detta år blev det med ett extra tillskott, min älskling. Vi var 18 stycken. Jag och Timmy kokade ägg och fixade med det vi skulle ha med oss sedan for han på vår nya tillskott - motorcykeln och jag efter med bilen till mormor. Mormor fick ta bilen till mosters stuga där vi skulle vara på midsommar. Sedan for han och jag på hojen, älskar att åka. Åkte lite förut men det var ett antal år sedan. Får se om man själv tar kortet, var inne på det innan jag ens hade för bil. Det återstår att se.
Älsklingen var hemma i 2 veckor men åkte tillbaka för en vecka sedan och jobbar på. Jag ska till Norge igen om 3 veckor och sedan ska vi ta motorcykeln från Bergen till Sundsvall, vilken semester och äventyr det kommer att bli <3.
Tiden går så fort när han är hemma men vi hann med mycket. Ett dop på hans sida, kollade på motorcyklar i Hassela, Sollefteå och vid höga kusten, midsommarfirande, utrensning av förrådet och firande av hans födelsedag. Vi bjöd mamman och Jim på grillning och det var en jättemysig kväll. 

Presenter

publicerat i Allmänt;
 
 
Här är "presenterna" som jag handlat till älsklingen som snart fyller 34. Jag ska även göra chokladpralinerna som han älskar (han tycker det är den godaste chokladen som han någonsin ätit). Har också köpt 4 st ostar som ska ställas på brickan. Slutligen så har jag skrivit ut ett kort och en kupong på en "behandling" som han ska få. 

Kanske skulle bli inredare

publicerat i
För ett tag sedan ringde en kollega och frågade om jag kunde hjälpa henne med inredningen i hennes nya lägenhet. Självklart kunde jag det, älskar sånt. Det bästa är att folk tycker om min stil och vänder sig till mig. Har hjälpt en annan kollega och vän förut och nu det här :). For till henne i lördags och vi blev klar med allting. Vi tog en promenad till stan för att kolla på saker som skulle passa och vi åt lunch nere vid ån. Det var också motorcykelns dag och vi fick se ett gäng snygga bågar, inte illa.
En lyckad dag blev det. Hon blev så nöjd och jag lika så! 
Man kanske skulle bli inredare!