Hassela på lördag med "Två på Turné"

publicerat i Allmänt;

Ja, som rubriken lyder ska jag till Hassela på lördag. Mamma och Jim åker redan på torsdag kväll men jag åker på morgonen/tidig förmiddag så man får hela lördagen där. Mamma och co har bokat bord på hotellet till 19 men åker hem innan det. 

På afterskin ska "Två på turné" spela och Henke är en i bandet och jag har i princip aldrig hört honom sjunga men nu får man det. Älskar afterskin och vintern är äntligen här med snö och kyla och inget kan slå det, kommer bli toppen. Kommer vara ute hela dagen innan afterskin och eventuellt bada en stund då jag hört att badet har fått två nya bubbelpooler. I skrivande stund kom jag på någonting man inte får glömma, "Airhockey". Jag och mamma brukar köra det uppe på hotellet flera gånger så vi svettas och kiknar av skratt, haha. Längtar! En dag vill man ha egen vagn och förstuga där. Det är en underbar gemenskap och det finns ingenting att klaga på. 
Mellan raderna springer jag fram om tillbaka till köket då jag håller på att avkalka Tassimon och måste sprigna ut och tömma ut vattnet. Jag är så sugen på en kopp men det verkar ta ett tag, får springa emellan och tömma ut vattnet. Mamma och Jim har varit här en sväng också och nu ska jag fixa undan lite hemma och sedan blir det en film. Trött idag.
 
Härligt, ikonen på Tassimon har slutat lysat. Avkalkningen är klar och kan njuta av en kopp kaffe nu. Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.
Rosorna som pryder mitt soffbord <3.
 

Upp och ner + Årets första inlägg

publicerat i Allmänt;
Då har 2016 passerat och jag har med öppna armar tagit emot 2017. Gårdagen blev mycket lyckad men jag måste erkänna att det var ändå känslomässigt jobbigt vilket jag inte hade trott. Men det är vad det är och jag kan inte göra nånting då det tåget har passerat för ett bra tag sedan. Ingenting blev faktiskt som man hade hoppats på men hade det var meningen så borde en förändring ha skett. Förstår inte varför jag ska ha så mycket känslor, vilket jag har svårt att visa men det finns gott om dom. Jag har som nämnt tidigare kommit tillbaka och mår mycket bra men man blir påmind ibland vilket gör att man kommer tillbaka och saknar det. Jag kommer inte skriva mer om det här ämnet efter det här inlägget. Nu är det ett nytt år och nya tag. Släpp det gamla och se fram emot det nya. 
Lite mer om nyår. Jag hämtade Bettan vid 3 igår och sedan for vi till Tessan och barnen. Vi gjorde god mat och efterrätt, spelade Bingolotto och Cluedo, busade med barnen och surrade så timmarna gick fort. Finns ingenting att klaga på. Var hemma strax efter halv 2 så blev inte så sent.  
Under kvällen ska jag ska gå igenom mitt träningsschema för imorgon sätter man igång med träningen på riktigt igen. Har längtat efter gymmet faktiskt. Kommer fortsätta med GI och har storhandlat så det finns gott om bra mat hemma. Igår färgade jag håret mörkt igen och blev mycket nöjd. Julen har man hunnit städa bort också, det är bara granen kvar men den vill jag inte slänga, den är fortfarande så fiin och passar så bra inne, haha. 
Idag är jag bara hemma och myser på. Ljusen är tänd och ska göra tacogratäng till middag :). Till efterrätt blir det 70 % chokladmousse som är nyttigare än vanlig och rätt god. Vill önska mina underbara läsare en god fortsättning på det nya året <3.
 
Bilden har jag tagit på Bruksgymmet. Kanon att ha gymmet nära, ligger bara 1 km (cirkus) från mig :).