Vilken överraskning

publicerat i Allmänt;
Dagarna bara går. Jag började jobba på det nya stället i fredags. Skulle jobba 14 till 19 men dom ringde på morgonen och frågade om jag kunde börja 08.30 istället. Självklart kunde man det. Invigde det nya stället med ett långpass.
I lördags var det bröllopsfest för finaste gumman. Vi höll till på Njurundas hembygdsgård, jättefint. Jag kunde inte stanna länge eftersom söndagen bjöd på ännu ett långpass, men vi alla fick fira några timmar tillsammans iallafall ♡. For till Tess på förmiddagen så vi fick umgås några timmar, hon flyttar snart till Åre. 
Vad mer har jag gjort. Förra veckan var jag hemma hos Timmy och hälsade på, länge sedan sist och det var jättetrevligt. Fick en mindre chock också. För många år sedan träffade jag Anna och Thomas, vi festade tillsammans mycket då. När jag är hos Timmy går han ut med lite saker och jag sitter ute på balkongen. Sedan hör jag att han pratar med någon och jag kollade ner, trodde han pratade med mig. Nej, vem ser jag? Jo, Thomas. Dom var grannar dom, haha. Världen är då bra liten. Anna var inte hemma men när jag var på väg hem så ropar Thomas att hon är hemma. Jag och Anna stod och surrade på ett tag. Himla trevligt och vilken överraskning. Jag ska hälsa på dom snart. Timmy skulle iväg så jag for hem i samma veva.
Snart närmar sig helgen också. Längtar tills man ska åka till Matfors.
Igår jobbade jag ännu ett långpass och sedan satt man igång med att diska och dona på när man kom hem. I morse vankades det tvättstuga. Kl 9 imorse hade jag tvättat klart och städat hela lägenheten, ibland är man effektiv. Det är skönt att ha fint när man ska åka iväg, eller rättare sagt är det skönt att åka iväg och komma hem när det är fint.
Idag när jag var ledig passade jag på att åka till mamma och Jim, blev där hela dagen. Ville träffa dom innan dom lämnar landet imorgon <3. Dom visade lägenheten där dom ska på och den är hur bra som helst. Egen uteterass på taket och på terassen finns dusch, kök, utemöbler och en himla mysig belysning.
Detta blev en hackig uppdatering men det bjuder jag på. Har säkert glömt en del. Känns som man knappt varit hemma den senaste tiden.
Ciao!

Ett hus och en båt för mig själv. Hur underbart är inte det?

publicerat i Allmänt;
Nästa vecka åker mamma och Jim utomlands och jag blir "husägare" för några dagar. Jag kommer också få tillgång till motorbåten. Dom har fantastiskt fint där ute, som mamma brukar säga:"Vi bor i Paradiset" och man kan hålla med om det. Om det är bra väder kan man vara ute och sola, promenera till stranden, grilla, dricka gott, spela kubb, eventuellt åka båt, fiska och bara vara. Sedan kan man vara inne och spela biljard. Hur mysigt som helst. Det blir som en minisemester.
Mamma nämnde att jag gärna får bo hos dom för över en månad sedan men jag sa att jag jobbar nog och därför har jag inte tänkt mer på det. Pratade med mamma i förrgår och kollade i kalendern och jag blev jätteglad eftersom jag kommer vara ledig i hela 5 dagar i sträck under den tiden som dom är borta.
jag vill inte vara helt ensam i ett stort hus i flera dagar men kommer kanske varai det, Tejo ska inte vara hemma <3. Det ska i varje fall bli underbart och hur mysigt som helst.
 

Svalkande melonkulor

publicerat i Allmänt;
I helgen gjorde jag melonkulor för första gången. Perfekt att servera till finare tillställningar. Det blir roligare att bjuda på :).

Äntligen

publicerat i Allmänt;
I helgen köpte jag dessa påslakanset på IKEA (och örngott). Jag har spanat in dom hur länge som helst varje gång jag är där. Men nu äntligen fick dom en plats hos mig. Hade tvättstuga idag så nu är dom nytvättade och ska invigas ikväll :).

Trevlig helg

publicerat i Allmänt;
Det blidde en trevlig helg, som förväntat. Jag och Christina gick ner till vattnet och satt och surrade i det fina vädret för att sedan gå hem till mig och göra middag. Vi gjorde en god sallad som serverades med vitlöksbröd och tsatsiki. Vi åkte aldrig ner på stan utan var hos mig hela kvällen. Vi avslutade dagen med ett glas cider och frysta hallon.
I lördags for vi till Birsta och gick runt där några timmar innan hon for hem på eftermiddagen. Vi hade det jättetrevligt.
Igår tog jag en spontantripp till Alnö igen. Det är så härligt att Therese bor därute nu. Jag var och handlade på förmiddagen och sedan hem och packa för att åka direkt. Det blev några timmar ute i det härliga vädret. Vi for först ut på Spikarna och snurrade runt och sedan for vi till Vindhem och satt oss på en klippa och såg ut över vattnet. Självklart såg jag vattenskotrar igen, dom finns överallt just nu. Måste köra en snart igen.
Idag har jag varit på ena jobbet och hälsat på. Ska börja på det schemat på fredag. Har ett dygnspass kvar denna vecka sedan blir det "vanliga" arbetstider igen. Innan jag tog en promenad till jobbet gick jag och boka tvättid, fanns en tid kl 11. Var hemma precis och gick in och sorterade tvätten för att sedan gå ut.
På eftermiddagen idag har jag träffat Sandra. Vi har legat ute och solat några timmar, en bra dag idag också med andra ord :).
Detta blev en snabb uppdatering!
Ciao

Jag hade inte fel trots allt ..

publicerat i Allmänt;
Jag hade inte fel trots allt om karln. Jag tänker inte skriva så mycket om det här även om det är min privata "lilla" blogg vet man aldrig vilka som kan hitta hit. Vill inte skriva riktigt vad jag sett men som senast igår var han med flickvännen om man säger så. Han fortsätter och skriver hur mycket han vill träffa mig men jag kommer väl få avbryta men det är svårt när jag också känner att jag vill träffa han. Det sitter inte bara i att jag tänker på tjejen och barnen utan jag vill helst inte hamna i en situation där jag kan bli kluven igen, been there done that, ungefär så.
Det är skitjobbigt rent ut sagt att vilja ha "allt". Att man står mellan två och man vill ha båda men kanske på olika plan men man vet att det inte fungerar så, inte för mig iallafall. Jag tycker inte om att välja men sist fick jag göra det -välja en och välja bort en. Vill som sagt inte gå igenom det igen eftersom jag har sabbat för mig själv en gång redan på grund av min förvirring. Det är väldigt svårt att skriva vad jag menar men hoppas ni förstår
Ja, som ni märker är jag förvirrad (skratt) men jag vet iallafall att i det långa loppet vill jag hitta en kille att dela mitt liv med. Man måste väl gå igenom lite först innan den rätta kommer. Anledningen till att det blir mycket "situationer" är för att jag träffar killar från dejtsidor och ni alla vet väl och förstår att man inte bara skriver med en. Det är naturligt att det uppstår situationer eftersom man inte befinner sig på samma plan med alla killar - man är inte ute efter samma sak helt enkelt ibland. Men vem vet, kanske jag har den rätta killen närmare än jag tror? ;)
Oj vad tiden går fort. Snart får jag storfrämmande av Christina från Hudik. Jag ska möta henne om 10 minuter, dags att hoppa in i duschen och göra mig klar. Det blir en massa prat, god mat, god dryck och kanske en sväng på stan ikväll (hon ska sova över tills imorgon). Imorgon vill hon till Birsta så det blir en tripp dit. Trevlig helg!

What goes around comes around, är det så?

publicerat i Allmänt;
Ja, som rubriken lyder kan man väl säga att det här inlägget handlar om karma/dejting. Jag är fortfarande ute på dejtsidor, inte lika ofta som förut eftersom jag börjat bli less på det. Man har stött på en och en annan tok på dejtsidorna men så är verkligheten, jag har inte blivit utsatt för nånting eller blivit sårad, snarare tvärtom. Men man har sett tok från avstånd och genom det har man även fått en hel del goda skratt på vägen. Killar har friat, skrivit att dom vill att jag ska bli mamma till deras barn, ja ni förstår. Värre är det när dom verkar helt seriösa. Tok! Man har hört mycket annat också men ska inte gå in på det. Många tjejer som får höra sånt här kanske gillar det men det gör inte jag. Jag är inte ute på dejtsidor för att få bekräftelser utan jag är ute efter någonting seriöst. Ibland blir man less men jag vill ju inte gå miste om en bra kille heller och det är därför jag fortfarande vistas på dessa sidor. Ärligt talat svarar jag kanske 1 kille av 30, inte alls många som jag väljer att skriva med. Nu fick ni en genomgång hur min dejtvärld ser ut, haha. Har inte skrivit så mycket om det här tidigare. Några av er läsare vet ju redan det här redan.
Detta med karma då: En kille skrev nyligen att han vill träffa mig men jag såg av en slump att han är i ett förhållande?! Det känns förjävligt att en person kan göra så här, jag vill inte förstöra mellan dom. Det känns jobbigare när jag vet att han också har barn. Det är inte mitt problem egentligen, men klart jag tänker på det. Jag tror på karma och en dag slår det tillbaka på honom, på ett eller annat sätt. 
Ibland brukar jag tänka: "Behandla människor som du själv vill bli behandlad". Jag vill inte att min kille ska gå bakom ryggen på mig genom att skriva eller träffa en annan tjej som han gör mot henne. Det är ju upp till mig, vi hade träffats om jag sagt ja. Får se vad som händer, det är tyvärr inte första gången jag är med om det här. Egentligen vet jag ingenting om honom mer än att han är snygg, verkar trevlig och är i samma ålder som killarna jag träffar/skriver med idag (jag har tydligen nåt för killar som är födda -81, haha). Nej då, de flesta är -81:or men inte alla.
Det kanske inte är som man tror heller, ska inte döma personer jag inte känner (tyvärr gör jag det ibland) och det brukar man få ångra genom att det visar sig att dom är bra trots allt (karma, karma, karma). Får tänka igenom det här och kolla upp allting riktigt.
What goes around comes around, är det så? Vad tror ni?
 
 
 

Sötis

publicerat i Allmänt;
I måndags tog jag en promenad ner till vattnet och mötte upp Bettan och Akke. Akke är Tinas hund. Han är så söt <3. Vi satt i solen i några timmar och pratade och hade det gott.

En mysig kväll på stranden

publicerat i Allmänt;
Uppdatering! Jag och Therese ska vara en till natt på Ulvön. Vi kommer åka den 22 augusti och spendera hela helgen på ön. Jag bokade om färjan och boendet igår. Det känns härligt att vara borta längre, vi kan njuta och bara vara en hel helg.
 
Bjuder på några bilder från gårdagen. Det blev en mysig kväll på stranden. Vi var på Krokviken på Alnö!

Rännösjön

publicerat i Allmänt;
Vilken mysig eftermiddag7kväll vi hade i förrgår. När vi kom till mamma och Jim åt vi middag på altanen och sedan när Jim kom hem från jobbet gick vi ner till båten och tog oss en härlig tur på Rännösjön. Jag fick köra och det gick jättebra. Underbar känsla. Har blivit mer sugen på att köra vattenskoter igen också eftersom man har sett några vattenskotrar i Sundsvall och ute på Alnön. Jag håller fortfarande fast på att jag vill köra vattenskoter utomlands och inte i Sverige eftersom det hör till. Vill köra på tropiskt vatten!

Happy <3

publicerat i Allmänt;
Livet känns så bra just nu och det kan inte göra mig annat än glad. Jag har världens bästa personer runt omkring mig. Mina vänner, min familj, ja, ni alla som finns i mitt liv idag förgyller mina dagar och det är jag mycket tacksam för. Det händer mycket bra saker också. För det första trivs jag jättebra på båda jobben och för det andra går det tydligen åt rätt håll med vikten konstigt nog. Hade på känn att jag måste gått upp två kg iallafall men icke. Gått ner 1.5 kg. Förstår inte, jag har börjat äta naturgodis dagligen, rör mig mindre (känns det som iallafall) och äter i princip allt jag känner för. Men ska ju inte klaga ;). Ska börja ut och gå dagligen igen men vill gärna gå med någon, tråkigt att gå själv. 
I tidigare inlägg skrev jag om trippen till Ulvön. Den resan har man att se fram emot också.
Vill skriva om en sak till. Ibland känner jag en viss saknad för en person även om jag har glömt den tiden och även glömt personen för ett bra tag sedan. Vet ärligt talat inte vad det är för saknad jag känner eftersom inga känslor finns kvar. Det är skrämmande att man kan glömma någon som man brytt sig om mycket så fort. Kanske det är normalt att känna så?! Men vissa saker glömmer jag aldrig i varje fall, det är hur mycket han gjorde för mig, precis som det ska vara. Jag är tacksam för att han funnits i mitt liv den tid han gjorde det. Det är synd att det blev som det blev och jag har funderat. Jag hade kunnat gjort mycket annorlunda och då kan det har varit bra men man lär sig alltid något nytt.No regrets som man brukar säga! Är ändå tacksam på hur allting avslutades :).
Snart kommer Sandra och då ska vi ta pärlan till mamma och Jim i Matfors. Vi ska äta middag och jag ska köpa med mig jordgubbar och grädde, mums. Ska bjuda alla på det tänkte jag. Älskar att vara ute i Matfors när solen är framme. Utsikten över Rännösjön är inte helt fel.
 

Rock'n' roll

publicerat i Allmänt;
 
Gitarren är stämd. Tack snälla du för hjälpen, nu låter det mycket bättre och det känns roligare att spela.

Bokat resa till Ulvön

publicerat i Allmänt;
Jag och Therese har bokat boende på Ulvön senare i sommar. Jag har varit där några gånger för många år sedan och det är jättevackert. Vi ska ta min lilla pärla och bila så det blir en härlig road trip för att sedan ta färjan över till ön. Längtar till att få komma bort och det är inte dumt att åka till ett sånt fint ställe. Vi ska bara bo en natt men det räcker. Hoppas vädret är bra annars hoppar vi nog denna tripp och åker någon annanstans en annan dag istället.
Vi åker också till Ulvön för att se partyduon Emil & Erik. Vi har aldrig sett dom uppträda men dom är härliga och  verkar vara en hejare på underhållning. För att förstå vad jag menar, gå in på deras Facebook-sida och se vad dom gör. Klicka HÄR för att komma direkt (sidan öppnas i ett nytt fönster).
 Vackert!
(Bilden är lånad från: http://www.rucksack.se/fotoalbum/ulvon-hoga-kusten-sverige-bilder)

Vad mer behövs?

publicerat i Allmänt;
Ja, vad mer behövs än en gitarr och kaffe när man ska ut på byn?
I fredags var jag borta hela dagen. Direkt när jag vaknade for jag till Matfors och parkerade hos mamma och Jim för att sedan ta en promenad till stranden där Ronica och barnen var. Jag gick med gitarren i handen runt byn och jag fick en hel del leenden, haha. Vi spelade lite gitarr men det blev mest bus med barnen, prat, fika och solning. Jag blev även bjuden på grillning. Hade inte tänkt vara borta så länge men det var en supertrevlig dag. Mamma min överraskade oss också och kom med bakelser vilket var perfekt - en kopp kaffe och en godbit efter middagen är inte dumt.
Sedan tog jag en promenad tillbaka till mamma och Jim där dom också skulle grilla. Fick smaka lite där också, älskar grillat. Blev ett bra tag hos dom. Bestämde med Therese att hon skulle komma vid halv åtta men jag kom lite för sent. Vi umgicks några timmar och surrade och såg på film. En toppendag med andra ord!
Igår tog jag och Therese en promenad ner till stan för att kolla in Hamnyran och folk. Vi gick längs vattnet och spanade in alla båtar och vattenskotrarna. Hamnyran var rätt okej, roligt att det händer nånting. Sandra kom och mötte upp oss senare också. Vi fick även se Linus Svenning, vilken karl och vilken röst.
Idag är jag helt slut, somnade sent. Ska strax hoppa in i duschen och sedan sätta mig med gitarren tror jag. Fick hem en till gitarr i fredags också - en Levin. Jims pappa hade den när Jim var liten och nu vill han ha den lagad. Jag ska försöka hitta någon som kan fixa den.
Imorgon blir det att spendera 25,5 timmar på jobbet. Hade första långpasset i onsdags till i torsdags och det gick jättebra :).
Ciao!

En dag på Frösö zoo

publicerat i Allmänt;
 
Förra veckan blev jag frågad om jag ville med på Frösö Zoo, man kan ju inte säga nej till det. I tisdags begav vi oss. Nina, Fredrik och lilla Isabell hämtade mig. Vi hade en heldag borta, jättemysigt. Efter vistelsen på zoo for vi in till Östersund för lite mat. Det blev oxfilé med pasta, hur gott som helst.
Östersund är vackert, var längesedan man var där. Skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta dit. Om jag skulle flytta har jag sagt söderut men det kan ju alltid ändras. Tess har fått jobb där så det finns folk man kommer känna, eller hur gumman? ;)

Vila i frid <3

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag ett tråkigt besked. Mormors syster har lämnat oss. Hon var mycket sjuk men det känns så konstigt. Hon var pigg när jag följde med mormor till sjukhuset och hälsade på henne för 1,5 vecka sedan. Jag tänker på er alla anhöriga.

Vila i frid älskade du
&
Håll dig stark älskade mormor
<3
Ta hand om varandra där ute, livet är skört och allting kan förändras  på ett ögonblick.