ELF

publicerat i Allmänt;
Det droppar in allt fler intresserade värdfamiljer, men dem är inte lokaliserad där jag helst vill vara, LA. De flesta är närliggande Houston, Texas. Men måste börja engagera sig i detta för att se om det blir av eller inte.

I går var det en dag till med brudarna, film, pizza och annat gott :). Nu sitter jag och kolla på smink. V och R ska beställa ELF sminket, det är mycket billigt och folk säger att det är bra. Man beställer från England så det var inte alls dyrt med frakt, kanske blir mellan 12-18 kronor på oss var, beroende på hur mkt som beställs. Men jag ska iaf inte ha mycket. Har hittat nagellack, ögonskugga m.m.

Ögon


Creme ögonskuggor. Den längst till höger kan man även ha på kinderna och läpparna, 18.30 SEK /StyckFlytande eyeliner, 18.30 SEK


Beige-färgad kajalpenna, 18.30 SEK


Naglar

Snygga nagellack, 18.30 SEK/Styck


Läppar

Vårdande lypsyl, 18.30 SEK


Är ni intresserad kan ni gå in på: http://www.eyeslipsface.co.uk

Au Pair

publicerat i Allmänt;
Förlåt att det är lite dött på bloggen, men glömmer bort att uppdatera. Men kan skriva lite grann bara tills Rebecka kommer, men hon är så seg ;). Vi ska ner på Willys och handla för middagen ikväll, det står nämligen tacos på schemat. I går umgicks vi lite grann och Renée, såg på film och surrade men tar middagen tillsammans i dag istället. Annars har veckan bestått av möte, teoriplugg och umgåtts med folket.

Har även fått över fem intresserade familjer, det är upp till mig och kontakta dom, kanske det blir Au Pair för mig ändå? :). Men nu handlar det inte om någon speciellt "trygghet" utan nu hittar man familjen själv, de söker också Au pairer vilket dom har gjort med mig, sedan får man mail om att de är intresserade, det är alltid roligt. Sedan måste man boka allting själv osv. Men man får helt enkelt chansa och hoppas man hamnar hos en bra familj :)

Om någon av ni är intresserade kan ni kolla här http://findaupair.com. Bli medlem där och sök er familj och hoppas på att någon familj söker dig!

Nu blir det snabblunch innan handling. Ska bli bättre på att uppdatera. Kram

Good morning

publicerat i Allmänt;
I dag är man vaken med tuppen, men det lär man ska få ångra. Men tänkte att det är lika bra så att man kan göra någon nytta. Har 2 saker som man inte nämnt än. För det första så fick jag ett mail igår om att en värdfamilj i USA lagt till mig som deras favorit, det kanske kan bli något av de på den sidan? :) Men den här familjen var dock nära Houston, Texas med 3 barn. Men de var ju 2 saker som var bra med dom, dels att man inte behöver ha körkort och att det var mellan 6-12 månader. 6 månader passar mig bra faktiskt.

Sedan är det ett arbete också. Väntar på avtal nu så man får se hur den ser ut. Men det är något man ska göra varje dag men det är inte säkert att det går med vinst. Du tjänar själv endast om du säljer, alltså jag ska vara hemifrån försäljare. Personen står för telefonkostnaderna så vad har man att förlora? Min uppgift är då att ringa runt från en lista (till diverse) företag och sälja biljetter till en föreläsning. Även om man ringer när det passar en själv, ska jag verkligen ta detta som ett jobb dvs. kliva upp i tid och ringa till 16-17 någonting. Det ska bli spännande iaf. Men som sagt är det bara att vänta på avtalet och sedan förbereda sig, man måste veta hur man ska säga osv.

Nu blir det frukost, mängder med kaffe och en hårdbrödmacka med smör, mums!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Vad tror ni?

publicerat i Allmänt;
Hejsan allesammans. Nu har jag ännu en fråga till er. Det är så att jag behöver 2 stycken rullgardiner för ljuset i vardagsrummet. Det är omöjligt att sova när det är så ljust, vet inte alls hur man klarade det i somras. Men vill helst inte ha rullgardiner för det blir så fult tycker jag. Men vad ska man göra, när man har sängen i vardagsrummet?! Men det bästa är att ha vita rullgardiner eftersom man har vita gardiner i fönstret, menar att det ska bli diskret som möjligt. Det finns mörkläggande rullgardiner i vitt på IKEA men frågan är om det verkligen mörkar så mycket när man har vitt? För nu är det inte bara ett litet fönster som det brukar vara i sovrummet utan nu ska dessa upp på vardagsrumsfönstren, det är ett jättestort fönster och sedan balkongfönstret, vad tror ni?

Det är inte aktuellt än men ska fixa det så snart man kan! Det är inte bara rullgardinerna som är problemet heller utan också att ena fönstret är riktigt stort och vet inte ens om det finns en sådan bred rullgardin, men det visar sig :).

I dag blir det middag med tjejerna och ev. lite teoriläsning. Var ett tag sedan sist....igen! I morgon blir det tvättning och städning, det kan behövas.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramar

Söndag

publicerat i Allmänt;
Nu är helgen redan slut, men det går ju himla fort. Är helt slut efter denna vecka på jobbet och sömnproblem. Har inte sovit mkt alls under hela veckan. Men i natt blev de nog 8-9 timmar, skönt! I dag har Tessan varit över och nu har jag bokat in ett ljusparty. Det kommer bli lite speciellt eftersom Tessan kommer att visa produkterna :). Ska bli roligt. Har skickat inbjudningarna redan i dag så folk har tid på sig.

I morgon ska jag se om det finns någon tvättid, hann inte tvätta allting sist. Sedan blir det att börja igen med att äta bra och röra på sig, lycka till Cindy, lycka till! Haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Partylite

Roligt!

publicerat i Allmänt;
Nu är det så roligt att det finns en "betydelse" om vad ordet Cindy betyder. Därför var man ju tvungen att göra någonting med det. Här är betydelsen/dikten.Vad betyder namnet C....?

publicerat i Allmänt;
Vad betyder namnet Cindy? Jag sitter med Tess i telefonen och vi surrar om namn. Hon har fått en namnkopp där det står vad Therése betyder. Cindy är ett "utlämnat" namn i Sverige. Detta tilltalsnamn finns varken i kalendern eller på specialtillverkade produkter, som exempelvis att namnet är tryckt på en kopp, penna osv. När man var i USA kollade man upp om Cindy fanns och självklart gjorde de det. Allt fanns i Cindy. Men då blev man tydligen för snål för att köpa, haha!

Lite fakta
1992 blev Cindy ett av de 200 vanligaste tilltalsnamnen i Sverige. Åren därefter har Cindy hamnat mellan plats 200 och 325 på topplistan, men det är ändå inte illa för ett namn som var nästan helt okänt som dopnamn bara något decennium tidigare. En rekordnotering finns 1994 i Malmö då Cindy var ett av de 50 vanligaste tilltalsnamnen. Cindy är ett amerikanskt namn och förekommer oftast som smeknamn för Lucinda och Cynthia.

Hittade även detta på en sida där man kan beställa en kopp med Cindy och en text som lyder så här:

Cindy "Meaning Moon"
Like the moon up above, you are constant and bright,
where you go, you bring joy and delight.
You love to have fun, just to sing, laugh or dance,
and you like nothing more than a little romance.
You're the type of person others want to know,
for no one can ignore your effervescent glow.


Hittade även detta, lite roligt och se vad sitt namn har för betydelse och vad de karaktäriserar.

Vad får ni?


Example: Cathy


Add together all the numbers of the name Cathy (3+1+2+8+7) = 21 and Browne (2+9+6+5+5+5) = 32

Then add together the values 21+32 = 53

Then add together 5+3 = 8

Interpretation Meaning and Characteristics using Numerology and the Name Number
Using this form of Numerology check out the meaning and characteristics of your special number:

 

Detta test var lite roligt eftersom Cindy och Nilsson fick 2 siffrigt. Det innebär att man fick se över 2 siffror.

Förnamn: 10 = Nummer 1 (ej nollan) i tabellen.
Efternamn: 13 = Nummer 1 och 3 i tabellen.

I kväll blir det att umgås med Rebecka när hon slutar arbetet vid halv 10. Sedan har jag och Sandra träffats över en kopp kaffe :).

Ha en fortsatt trevlig fredag!
Kram

Madame Tussauds

publicerat i Allmänt;
Vad ska man säga om dessa dockor? Det är i alla fall otroligt hur lika de verkligen kan vara. Varken jag eller Teres hade varit på wax museum förut så man var lite spänd till en början. Det kändes som de skulle röra på sig när som helst :P. Kolla speciellt in Jim Carrey, han var skrämmande likt!


Hollywood Highland

publicerat i Allmänt;
Klipp från Hollywood. Här ser ni även filmpremiären för då Brad Pitts nya film. Synd att det skulle äga rum senare den dagen men det var ändå roligt att få se förberedelser för en stor premiär.

Trött

publicerat i Allmänt;
Skit vad trött man är i dag. Fattar inte hur man orkade jobba idag. Har nog inte sovit mer än 3 timmar och sedan hållt på sedan 7 imorse och storstädat. Tjejerna på jobbet hade så roligt och vi skrattade om vartannat. Men vi fick saker och ting gjorda iaf. Nu har man nyligen ätit middag och duschat. Håller på att frysa sönder så ska nog ta på mig morgonrocken, som är riktig varm. Behöver nästan gå till OK också för att paketet mitt har kommit. Eller tar det imorgon efter jobbet, är hemma strax efter 16.

Nu har det även kommit upp fler filmer, ska fixa lite fler nu och se om man orkar ladda upp dom.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Sunset Strip

publicerat i Allmänt;
Klipp från Sunset Strip, Los Angeles. Mycket kort klipp, vi satt nämligen i minibussen med vår guide Eddie när detta filmades. Vilket nog märks, hehe.


Venice Beach - The paintings

publicerat i Allmänt;

Här är målningarna som gjordes i Venice Beach. Jag köpte en till kusin Vilma och en till kusinbarnet Emma. Det är så snyggt gjort, magi! Hade lite batteri i kameran så kunde inte filma allting.

 

The Killer Whale show

publicerat i Allmänt;
Här är den fantastiska späckhuggarshowen som vi såg på Sea World i San Diego. Amazing! Det går inte att leva sig in hur otroligt fint det va, men ni får ett litet smakprov i alla fall.

Hollywood - Walk of Fame

publicerat i Allmänt;
Här är älskade Hollywood med alla stjärnor på marken. Det sägs att det ska ligga över 2500 stycken. Teres och jag hann inte kolla på alla så klart, men ändå många. Dock visas inte många av dom här på filmen.

The Shark Tank

publicerat i Allmänt;
Här har vi Hajtanken på Sea World i San Diego. Ni får dock tänka på att vissa filmer är väldigt korta. Gör inget proffs jobb inte, haha. Närå men tycker det är svårt när man inte har ett riktigt bra program för det. Eller ska kanske inte bara skylla på det, problemet ligger nog mest i min filmning och att man inte haft mycket mer plats på dvd skivan i kameran ;). Här har jag filmat i tunneln på akvariumet. Känner ni igen ljudet från det här klippet?

Promenad

publicerat i Allmänt;
I dag blev det en promenad med brudarna, skönt. Får se om man orkar gå en sväng efter jobbet imorgon men kommer nog vara helt slut. Mormor har varit på besök idag. Lilla mormor är så go hon.

Jag har sagt att filmerna ska komma upp också, några är på väg nu, har inte hunnit göra alla klar. Det blir inte som man vill men men, har fått redigerat lite i alla fall :). Kommer lägga upp filmerna i nästkommande inlägg! Kommer även uppdatera så att man kan ta del av filmerna i menyn: "Kreativ - Filmer." Ska se om man hinner göra det innan "De okända" börjar.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Filmer

publicerat i Allmänt;
Nu vet jag hur man kan lägga upp filmer på bloggen. Jag har blivit medlem på bubblare.se. Där kan man lägga upp sina filmer och posta dom på sin hemsida/blogg. Kommer att lägga upp några filmer i morgon.

OBS! Filmerna kommer också att finnas på menyn "Kreativ - Filmer."

God natt allesammans!

Hur lägger man ...

publicerat i Allmänt;
Hur lägger man upp filmer från hårddisken, kan man göra det på bloggen? Kom på att filmerna som jag redigerar kommer inte ligga ute på Internet så måste få in de på bloggen på något annat vis.


Hjälp önskas!

Tack.

"Kexchoklad-diet"

publicerat i Allmänt;
Nu är man nyss hemkommen från Rebecka och Reneé. Var meningen att man skulle komma hem i tid när man ska jobba i veckan här (har totalt vänt på dygnen) men men, ingen har väl dött av lite sömnbrist. Det går framåt med USA-filmerna. Dock har jag skippat de större projektet med att göra en historia om hela resan, det blev rätt mycket och lite svårt att fylla upp lite rum. Men lägger nog upp filmerna styckvis och kanske gör en liten historia. Får se vad som händer, det är bara så roligt att sitta med redigeringen :).

I morgon ska det även bli nya tag. Skulle börjat med en ny livsstil men då blidde man sjuk, så ska ta nya tag imorgon som sagt :). Har pratat ihop mig med brudarna nu ikväll så vi ska klämma in så många promender som möjligt under veckan (helst varje dag). Ska även övergå till min "Kexchoklad-diet" hört talas om den? Nä det kan ni nog inte ha gjort för den har jag hittat på själv, haha! Inte så bra men eftersom jag är så beroende av choklad och äter de verkligen varje dag. Har gjort det i många år. Men den senaste månaden har jag fått en chock. Förut kunde jag äta en 100 g Marabou chokladkaka men nu har man börjat handla 1 200 g chokladkaka, va? Det är helt sjukt. Kom på det häromdagen. Inte bra, konstigt att man inte fått diabetes än. Många i släkten har haft det. Min mamma har det, min mammas mormor och min mormors bror för några år av det (han skötte den inte, så det blev en tragisk död). Men iaf måste man ha en stålkropp för att kroppen ska ha pallat detta dagliga sockerintaget år efter år!

Återgå till "Kexchoklad-dieten." Förr när man åt ca: 100 g choklad varje dag (ibland mer, men aldrig mindre) bytte jag till 1-2 kexchoklad per dag. De visade resultat faktiskt. Därför blir det att återgå till denna diet. Men självklart ska man försöka att hålla ifrån kexchokladen också.

Sedan detta med vatten. Man ska dricka minst 1 l vatten om dagen och jag kanske dricker 1 liter vatten i veckan. Kan man bli yr och må dåligt av för lite vatten i kroppen? Kan må riktigt dåligt ibland, yr och tryck över bröstet. Kan detta bero på uttorkning?

Ska se över lite nu och ta fram tillbringaren så man har den till hands när man är hemma :). Det blir ju att man dricker om det finns vatten intill, men man går inte och fyller upp.

SKÅL!

Pratande dator

publicerat i Allmänt;
Hoppas ni alla mår bra och att ni har en härlig lördag. Själv sitter man och redigerar filmer sedan USA-resan (2009). Har redigerat dom förut men vill göra någonting mer med dom, så man man får bort ytterligare ett projekt. Kommer lägga upp filmerna här så får ni ta del av dom. Måste dock säga att det inte blir riktigt bra om man filmar som en kratta ;). Men det är roligt att lägga in musik och göra någonting speciellt. Filmerna som dom är nu är inte bra, bara massa surra så de ska som sagt ersättas med musik och andra effekter.

I dag har datorn krånglat också. Har fått Trojaner så att till och med datorn "pratade." Alltså musik slogs igång sedan hörde man ljud som att någon satt och skrev på ett tangentbord, och dessa ljud kom från datorn, kan det bli så om någon hacker sig in? I allafall så är två Trojaner borttagna från datorn så nu ska det vara bra :).

Funderar på att gå över på macken och köpa mig lite choklad, man bli sjukt sugen när man sitter intensivt vid datorn, skyller på det iaf :).

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kramar


Mer till salu

publicerat i Allmänt;
Hej på er alla. Nu finns det ytterligare 2 plagg i "Sälj-hörnan - Kläder."

I dag mår man mycket bättre iaf, det är skönt att börja känna sig som människa igen. Funderar på att börja städa och se om det finns tvättid i helgen så man kan städa och tvätta bort alla bakterier. Det är alltid så skönt. Sedan blir det SPA, som består av bad och ansiktsmask. Skulle inte sitta fel med ett glas champagne, tända ljus och chokladdoppade jordgubbar ;).

I morgon blir det nog att bege sig till Stöde och fira kusinbarnet som fyller 7 år. Vad ska man säga? Tiden går så fort!

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!


TILL SALU

publicerat i Allmänt;
Nu kan ni ta del av sakerna som är till salu. Se under menyn "Sälj-hörnan." Det kommer alltid att uppdateras med nya saker. Håll utkik regelbundet! Ska göra en rensning av lägenheten och förrådet när orken och tiden finns.

Nytt

publicerat i Allmänt;
Förresten har jag fixat om färgerna och headern på bloggen, men det kanske ni redan märkt? Hade glömt bort det själv, haha!

Sjuk än

publicerat i Allmänt;
Man är fortfarande dålig. Men har inge feber i dag iaf, men hostan tar kålen på mig. Men känner mig mest irriterad över att jag missade utbildningen idag och ett pass på jobbet i lördags. Men det är sånt som händer. Man är nog på benen snart igen :).

Har legat och kollat på massa film. Kan verkligen rekommendera "Grown Ups" med Adam Sandler. Man fick sig lite skratt iaf.

Har i alla fall varit ut till förrådet och nu knäppt lite bilder för "Sälj-hörnan" konstigt nog så hittar jag inte säcken med klädesplaggen som jag skulle sälja. Men har lite iaf som jag kommer att lägga upp nu, missa inte det!!!

...

publicerat i Allmänt;
Inget jobb blev det i dag. Mår inte alls bra. Men det blir värre mot kvällarna. Ska lägga mig och se en film och hoppas på sömn i natt. Måste se till att man har kurerat sig eftersom vill absolut inte missa utbildningen på tisdag.

Jag får lägga upp bilder till "Sälj-hörnan" när man orkar.

Ha en trevlig kväll!

Paranormal Entity

publicerat i Allmänt;
Har ju glömt skriva vad som hänt sedan sist man uppdaterade. I dag gick jag och Tessan på en promenad, åt lunch tillsammans och satt och surrade. I går kväll kom Tess hit och vi surrade och såg en rolig film på teven "Dumpad". Ni som inte sett den borde se den. Sedan har, hmm vad ska hon få heta då? Therese Å. Haha märkte att det blidde tre stycke Therese nu. Hon var här i onsdags Vi satt och surrade och det slutade med att hon fick sova över. Nämligen så såg vi på filmen "Paranormal Entity" och den är värre än alla sånda filmer som "Paranormal Activity." Den här filmen är verklighetsbaserad och helt fruktansvärd. Filmen var slut efter 12 på natten men sen satt vi surrade lite för att lugna ner oss, men ännu senare kom vi in på filmen igen och då fick hon så lov att sova över haha.

Nu var det en lite uppdatering till ;). Nu blir det sängen och en film. Håller på att frysa sönder, hoppas bara det inte är feber som är på gång.

God natt!

OBS !!!

publicerat i Allmänt;
Glömde nämna att jag kommer att lägga upp bilder i "Sälj-hörnan" under helgen, om jag hinner. Kan nog ta bilder på sakerna imorgon innan jobbet. Men det är på väg i alla fall så stay tuned!

Svininfluensan

publicerat i Allmänt;
Nu har man äntligen lite tid för bloggning. Har suttit och gjort en annan blogg för utlandsjobb, sedan blir det en till blogg jag ska göra för jobb inom Sverige. Håller även på att bli sjuk också, ont i halsen och öronen. Inte bra, är rädd att det är Svininfluensan, mamma mia! Fast man känner nog om den här förkylningen skiljer sig från alla andra man haft, då kanske man ska kontakta lilla doktorn.

I alla fall om det här med utlandsjobbet. Jag har gjort en blogg för Au Pair jobb faktiskt. Har kommit in i dessa banor att jag vill arbeta som det i några månader. Hoppas man hittar någon bra familj!

I morgon blir det några timmars jobb också, ska bli roligt, längtar! Jag kommer hem imorgon natt så då är det bara att sussa. Ska kolla om det finns tvättid på söndag. På tisdag har jag utbildning på jobbet också, steg 1 utbildning. Där får man lära sig hjärt-lungräddning, ska bli riktigt roligt. Var på en sån lektion när man gick på högstadiet men det har nog ändras lite nu.

Nu ska jag ta mig en tablett för magen, och lägga mig och mysa framför en film. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram, kram

Träningsschema

publicerat i Allmänt;

Träningsschema v.2

Måndag: Zumba

Tisdag: (Utbildning)

Onsdag: Zumba + Situps och armhävningar

Torsdag: Promenad 45 minuter

Fredag: Zumba + Magövningar och armhävningar

Lördag: Zumba + Situps och armhävningar

Söndag: Zumba/Promenad/Hopprep + Situps och armhävningar


Matschema

publicerat i
Matschema
v.40

Måndag
Lunch: Västerbottenpaj med sallad
Middag: Tacopaj med sallad

Tisdag
Lunch: Tacopaj med sallad
Middag: Kycklingsallad

Onsdag
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Kasslergratäng med inlagda morötter och matvete

Torsdag
Lunch: Kasslergratäng med inlagda morötter och matvete
Middag:

Fredag
Lunch:
Middag:

Lördag
Lunch:
Middag:

Söndag
Lunch:
Middag:

Nytt

publicerat i Allmänt;
Hej på er alla! Hoppas ni alla mår bra. Vill bara meddela att arbetet med bloggen börjar få resultat. Börjar äntligen få till det som jag vill. Ni har säkert sett att det kommit en del nya saker. Kommer snart att lägga upp det som ska säljas. Ni kan ta del av dessa varor under menyn "Sälj-hörnan".

Hade så bra! Kramar

Vad vill ...

publicerat i
Vad vill jag göra och uppnå under 2011?
Har faktiskt tänkt lite mer på detta jag och Therese i går. Har nu kommit in på spåren att kanske starta eget, åka till USA som Au Pair i ett år eller att åka till USA för att studera några månader. Känner att man inte har något fast här hemma i Sverige och känner att det skulle vara skönt att få en "fast" punkt i livet. Skulle absolut kunna tänka mig att jobba som Personlig Assistent, trivs som fisk i vattnet, om inte bättre. Men man kan inte förlita sig på att man får jobb där så man får lön varje månad. Nu har jag haft mkt tur och kommer få en bra lön i januari, men sedan då?

Hur ska man gå tillväga?
Att starta eget: Här gäller det bara att att göra en affärsplanering och gå igenom alla faktorer och komma fram till den bästa affärsidén, sedan är det i princip bara att prata med någon som kan eller gå till AMS och få sin affärsidé prövad, det kan inte vara så svårt eller hur? Det är ju bara att köra, funkar det inte så funkar det inte, bara att ta risker.

Au Pair: Här klämmer skon mest på att åka så långt bort i ett år och inte kunna ta sig hem. Det skulle vara en annan sak ifall de var inom Europa, där man kan åka hem fort och billigt. Men ska man över till andra sidan Atlanten kan man inte ta sig hem så lätt. Är aboslut inte orolig att man inte kommer att trivas i familjen för de kan man göra någonting åt på plats. Spännande skulle det vara, man får även åka först till NY på skolan för att lära sig mer och träffa andra Au pairer jorden runt. Sedan får man bidrag till collegestudier, varför inte söka inom Marketing or Graphic design?

Studier utomlands: Här är det nog samma sak som ovan fast inte lika jobbigt eller hur man ska förklara, dels kanske man är borta cirkus 2-6 månader. Men skulle tippa på 2-3 månader för ekonomins skull. Har redan en drös med pengar som ska in till CSN ;)

Vad är problemet, varför inte följa hjärtat? Hade inte riktigt tänkt i dessa banor om man hade jobb eller en säker inkomst här hemma nu, för trivs så bra här. Men att åka ut på äventyr så här är inte de dummaste de heller, och jag vet att man skulle klara det utan problem. Spelar ingen roll om man åker själv eller med någon man känner, men tyvärr tror jag att det är bättre om man åker helt själv.

Kram!

Beställt

publicerat i
Har glömt att visa er vad jag har beställt, det blev en liten order från H&M.Ska även handla:


eller


2011

publicerat i
Vi välkomnar år 2011, hoppas på att detta år blir lugnare med tanke på allting som händer runt om i världen i dag. Men det verkar inte hålla länge, läste igår att det var en bomb som sprängdes en halvtimme efter infirandet av de nya året.

I år var nyårsfirandet lite annorlunda, det blev en lugn hemmakväll som jag spenderade med Therese som är hemma från England. Vi åt god middag, surrade, åt massa annat gotta och vid tolvslaget gick vi ut och gick runt kvarteret och tittade på allt folk som smällde raketer, det är alltid lika fint :). Hon for hem strax efter halv 4 i natt, då var det bara att sussa kudden. Känner sig lite sliten i dag också. Men de blir en lugn dag iaf. Städade mkt igår så tänkte städa en liten sväng i dag också så det blir bra igen, hehe! Det är nog många bra filmer som går i dag också så man ska ta och ha en riktig mysdag. Kanske pluggar lite teori också.

Stekt kyckling med Bulgur Mix (Äpple, chili, ingefära och pumpakärnor) tillsammans med gurka.


Happy new year!