Mio

publicerat i Allmänt;

I förmiddags myste jag på med katalogen från Mio och en kopp cappuccino :).
Igår var jag på Loppis runt Rännö med mamma och vi gjorde några fynd. Igår kväll var jag på min allra första "Lysnatta" och det blev en riktig trevlig kväll. Skriver om gårdagen i ett senare inlägg. God natt!

Lite nytt !

publicerat i Allmänt;

I veckan fick jag hem lite nytt till håret. Ska bli spännande att prova. Älskar doften av kokos.

Idioti är vad det är ...

publicerat i Allmänt;

"En 13-årig kille omhändertogs av polisen under festivalen "We Are Sthlm". Sedan kördes han i väg och dumpades i en närliggande skog". Det här har ni säkert läst om idag. Om inte, klicka HÄR för att fortsätta läsa artikeln på Expressen. Idioti är vad det är. Poliser ska väl hjälpa människor och undvika att människor blir utsatta för hemskheter av alla dess slag? Tänk om det hade hänt pojken någonting? Varför inte skjutsa hem pojken istället? Han hade inte ens gjort någonting. Även om det hade varit pojken som startat bråket eller varit lite ohygglig mot polisen har de väl inte rätt att gör så här. Det är tur att allt gick bra ändå, för den här gången i alla fall.

Jag är så fruktansvärt besviken på Sverige idag och även besviken på människor som ger sig på andra. Jag läste också imorse om en tjej som blev misshandlad när hon skulle ta en promenad hem efter jobbet. Vad ger det? Att folk ens kan må bra när man gör illa en annan människa. Det här säger rätt mycket om personerna som gör så här. Det är ett omänskligt beteende. Sedan kommer tankarna att personer som begår något typ av brott kanske inte lärt sig om vad som är rätt eller fel men nånstans i människan måste vi alla ha en känsla vad som är FEL.

Livet hade varit så mycket finare att leva om vi började sprida mer kärlek än hat. Im a lover and not a hater <3. What are u?

Nu är det i alla fall fredag, denna vecka har bara rusat förbi. Det blir lugnt ikväll. Har ett nystädat hem och ljusen är tänd, mys. Får se om jag slår på någon film senare.
Imorgon är det "Ljusnatta" i Matfors och jag har inte varit på det någon gång. Det är vid en strand bortanför mamma och Jim där det kommer vara musik, lotteri, försäljning av fika och tända ljus så klart. Mysigt på kvällen och se alla ljus. Får se om man hittar någon att gå med, annars åker jag dit själv.

Peace!

Rensat bort vänner på Facebook

publicerat i Allmänt;
Då har man rensat bland vännerna på Facebook igen. Till er som jag plockat bort, det är absolut inget personligt. Folk jag inte har kontakt med/någon relation med känner jag inte att jag behöver ha kvar. Det är skönt att gå igenom då och då. Har hellre färre vänner på Facebook med folk man kan ha kontakt med än bara för att ha folk. Många har garanterat x antal vänner som dom knappt ha en relation eller kontakt med eller knappt träffat men vill ha bara för att ha. Men så arbetar inte Cindy, inte det. Första åren med Facebook hade jag över 600 vänner om inte ännu fler och blev vän med folk man träffat en gång typ men det var över 10 år sedan men då var det nytt och spännande. Jag kan erkänna att på den tiden var det mycket för "status" också, häftigt att ha många vänner då. Idag ser jag ingen anledning till det. Nog om det, jag ska begränsa mitt användande av sidan igen också för det är så skönt utan. Hoppas det går bättre denna gång, haha.


Provade en ny maträtt idag. Mycket gott! Denna bild tog jag innan tiden i ugnen. Med detta säger jag over and out. God natt :)

Varför

publicerat i Allmänt;
Tända ljus och mörkare tider älskar jag men just nu är jag kluven och saknar någon vid min sida. Varför ska man känna så här. Känslorna går upp och ner hela tiden. Det är bara att fortsätta hålla huvudet högt och intala sig själv att allt är bra. I varje fall vet jag att det kommer bli bättre med tiden.

Selånger marknad + Jag är antagen

publicerat i Allmänt;

Onsdag redan och snart helg, jag vet inte vart tiden tar vägen men en sak vet jag och det är att hösten kom fort i år. Det har inte varit värme den senaste tiden. De visar mycket regn på fredag och hoppas det inte stämmer eftersom jag, mamma och Jim tänkte gå på Selånger marknad på fredag kväll. Vi brukar gå tillsammans varje år. Förra året gick jag med T på fredagen och med mamma, Jim och Ida på lördagen men att gå på kvällen är så mysigt. Om vädret är bättre på lördagen går vi då istället, hörde att Ständut Blakk spelar där vid 22, inte dumt. Stämningen blir kanon när dom spelar :).

Igår efter jobbet, jobbade jag några timmar till. Blev inte mycket annat när man kom hem.
Idag efter jobbet for jag iväg en sväng och sedan köpte jag med mig en sallad från Spice hem, så gott! Jim kom över ett tag och hjälpte mig med balgen i tvättmaskinen. Vi drack kaffe och surrade :).

Rock'n'roll kvällen i fredags var grym. Häftigt att åka jänkare. Vet inte till hundra vad som är bäst, att åka jänkare eller åka mc. Svårt men det är två olika saker.

I lördags fick jag storfrämmande, Tessan och barnen kom och var här i flera, flera timmar. Jättemysigt. Leia sov i min säng och Emilia somnade i mitt knä <3 . Jag köpte ett varsitt gosedjur till prinsessorna och Tessan skickade en bild när Leia "tackade" för den. Bettan hörde av sig på eftermiddagen och ville ses. När Tessan for åkte jag in till stan och hämtade henne. Vi åt middag, surrade och såg på skräckfilm, trevlig lördag med andra ord.

Jag skrev för någon månad sedan att jag hade något spännande på gång. Nu kan jag meddela. Jag och Tessan ska börja bugga, vi båda har blivit antagen nu :). Om några veckor börjar vi, ser fram emot det. Så roligt att vi har något som vi kan göra tillsammans. När hon och barnen var hos mig lördags fick hon mejl att hon blivit antagen :).

Dagens goda middag

Betsat soffbord

publicerat i Allmänt;

Jag är riktigt nöjd när bordet blev mörkare, eller lådorna som de är :). Nedan kan ni se hur det såg ut innan.

Jag köpte två nya trälådor för att ha som tv-bänk. Självklart betsade jag även dom.

Nytt i vardagsrummet

Mamma har hela huset fullt av blommor och jag fick två som jag så gärna ville ha. Två stycken "svärmors tunga". De rosa gardinerna ska bara vara uppe ett tag till, sedan får det bli de grå mer in mot hösten.

Efter jobbet idag gjorde jag tacogratäng med älgfärs och städade hela lägenheten. Har för en stund sedan kommit ut från en varm dusch. Har lite mer saker att fixa med ikväll. Imorgon är det fredag och rock'n'roll, jag funderar faktiskt på att vara i Stöde på lördag också, kanske inte betala in mig men om det är bra väder kan man åka till mamma och co och vara där under dagen/eftermiddagen :).

Almost "Country-Style"

publicerat i Allmänt;

På marknaden i helgen köpte jag två klänningar. En svart långklänning med fint brunt lädersnöre och klänningen som ni ser ovan. På lördag är det även country-tema i Stöde och tänkte att den här klänningen skulle passa för temat, okej det är inte typiskt country-style men påminner om det. Bruna boots och en cowboy hatt, då är det passande :).

Tanken är att inte gå på lördag men får se hur man känner den dagen. Ingen kompis ska gå då vad jag vet men mamma, Jim, Henke och Madde ska vara där :). De bor med husvagnarna på Stöde camping hela helgen.

Rockabilly

publicerat i Allmänt;

Ikväll har jag provat den nya klänningen igen, denna gång med det röda skärpet. Det kommer bli så bra :).

Någon som har tips på hur jag kan ha håret?

Jag längtar jättemycket. Kom du/ni med, kommer bli så roligt :).

Facebook

publicerat i Allmänt;

Sådär! Nu har man inaktiverat Facebook. Har klarat 2-3 dagar som max, får se hur det går denna gång.

Jag nås på mobilen och har Instagram kvar där ni kan ta del av vad jag har för mig. Instagram är inte lika stort och personligt för mig som Facebook är så det spelar ingen roll om jag har det kvar.

Vill ha ett "socialare" liv också, ett verkligt sådant än att kolla vad folk gör över en skärm.

Med detta säger jag god natt :).

30-årsfest

publicerat i Allmänt;
Vilken lyckad 30-årsfest det blev i lördags. Jag åkte till Tessan några timmar innan för att hjälpa till. Sedan vid 18 rullade alla andra in, vi var 28 st. Vi åt gott, umgicks, sjung karaoke, spelade kubb och beer-pong, så roligt. Jag "tjatade" på att få spela kubb haha. Det är så roligt. Det var verkligen ett lyckat firande :).

Nya koppar

publicerat i Allmänt;

Här ser ni en av de nya kopparna som jag köpte förra veckan. Köpte 6 stycken. Jättefina!

Sovsäck

publicerat i Allmänt;

Igår var jag hos mamma och Jim för att lämna gardinerna till dom som jag köpt. Det blev några timmar borta. Vi åt lunch tillsammans och sedan åkte vi till Stöde marknad. Jättetrevligt. Jag fick även helt ny sovsäck av Jim, den var för liten för honom. Kanon om man ska tälta någongång :).
Jag kan verkligen inte få nog av deras utsikt, de bor så vackert till. Jag tar nästan alltid en bild på sjön från altanen och det var inget undantag denna gång heller.

Skräckfilm

publicerat i Allmänt;
Äntligen har bloggen uppdaterats med bilder. Jag har fler bilder att dela med mig av men det får vänta. Snart blir det att krypa ner i soffan framför en skräckfilm :). Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.

Hallen

publicerat i Allmänt;


Jag vet inte vad jag ska ha i lilla hallen. Har provat alla möjliga möbler. Köpte detta runda bord förra veckan och är ännu inte riktigt nöjd men detta är bästa alternativet just nu.

Walk in closet

publicerat i Allmänt;

Vet inte hur jag ska göra här inne. Funderar på att ha en byrå i varje fall. Jag ska avvakta tills att nya golv är lagd.

Tavlor

publicerat i Allmänt;

Alla tavlor förutom den med text har kollegan målat. En av tavlorna fick jag i inflyttningspresent när kollegorna hälsade på :).

Lite nytt i vardagsrummet

publicerat i Allmänt;

Här kan ni se de rosa och grå gardinerna, denn nya vasen, nya ljuslyktorna. De rosa krukorna passade inte men man kan ha dom till annat, popcorn-skål kanske (skratt). Den rosa blomman är ett led-ljus. Golvlampan handlade jag för en tid sedan.
Bilder på soffbordet och tv-bänken kommer.

Rock'n'roll

publicerat i Allmänt;


Här ser ni lite av klänningen :). Jag är så taggad för fredag nästa vecka. Jag kommer ha rätt mycket på jobbet nästa vecka men får jobba över andra dagar så man inte behöver jobba över den dagen. Mamma och Jim ska stå med husvagnen på campingen och man vill gärna hinna dit en stund.

Paus

publicerat i Allmänt;
Det blir inget besök på Sensommar för mig ikväll eftersom jag har morgondagen och nästa helg att se fram emot istället. Jag kommer bara vara hemmavid ikväll. Skönt att ta det lugnt ibland också.

På måndag börjar man jobba igen och det känns mycket bra faktiskt. Har inte vilat upp mig jättemycket egentligen eftersom man har funderat och kämpat lite med känslorna. Det är bara att ta nya tag och hoppas man kommer på fötter fortare än sist.

Jag har i alla fall saknat de vardagliga rutinerna och det känns bra att man kan börja röra sig igen och äta bra. Har bestämt mig för att börja gymma på Sportsgym till hösten. De finns inte i Matfors men i närheten av mitt jobb.

Jag är less på Facebook. Kom på mig själv att jag suttit alldeles för mycket framför Facebook igen. Det är inte konstigt egentligen nu när man har semester. Det är en vana att logga in. Har sagt det förr att denna sida bara förstör. Vissa saker vill man inte se. Funderar på att ta bort sidan helt ett tag, ta en paus. Det har dock inte gått bra i tidigare försök men ska försöka. Lyckas jag inte denna gång heller kommer jag begränsa mitt användande av sidan. Jag beundrar verkligen de som inte skaffat Facebook än. Det förstör så mycket i olika typer av relationer men jag vet att man inte ska skylla allt på sidan utan mycket sitter i sig själv. Vissa människor bryr sig inte alls om Facebook men för mig är det stort och personligt, alla har vi olika syn vilket är bra på både gott och ont.

Har idag varit in till Birsta och shoppat lite mer. Börjar få till allt mer som jag vill ha det. Ska idag gå igenom vad jag ska handla/göra härnäst. Har bestämt mig för att ha en vit tapet i hela vardagsrummet alternativt ha en fondvägg vid den lilla väggen vid teven. I sovrummet blir det en "plankvägg" på långa väggen. En tapet. Var först inne på att göra en riktig vägg av plankor men hoppar över det. Ska sedan lägga in ett golv i sovrummet och köpa lite extra golv så man kan lägga nytt golv i klädkammaren på samma gång. Innan tapetseringen och golvläggningen börjar kommer jag måla väggarna i klädkammaren.

Igår var mamma och Jim här och såg hur fint jag hade fått det. Dom tyckte bordet vart jättefint. De ville först att jag inte skulle måla/betsa lådorna men jag kände att det skulle bli snyggt och det blev det. Jag ska lägga upp mycket bilder idag. Blogg.se verkar ha problem men sitter man på mobilappen går det att lägga upp bilder. Det kommer ta tid men jag lovar att lägga upp.

Jag har som sagt handlat en hel del. Bland annat nya grå och rosa gardiner i spets, rosa ljus, ljuslyktor, krukor, en matta och koppar. Kommer lägga upp bilder på det också.

<3

publicerat i Allmänt;

Jag bara älskar mina nya tofflor <3. Nu är man redo för kylan.

Pontiac + Utgång i helgen + Italien <3

publicerat i Allmänt;
Helgen kommer bestå av utgång. På fredag funderar jag på att åka till staden på "sensommar". Har inte hört någon som vill gå så får se om någon är intresserad. Det vore roligt att komma ut och träffa folk. Hoffmaestro uppträder också, skulle faktisk vara trevligt att se dom. På lördag blir det 30 årsfest för bästa Tessan :). Ser också fram emot helgen efter också för då beger vi oss till Stöde på fredagen för en Rock kväll. Min prickiga klänning kom igår och den ska jag naturligtvis ha då. Kommer bli så roligt att få bugga, träffa folk, se snygga bilar med mera. Det bästa är att jag kommer bli hämtad av Tessan och Alex som precis köpt en Pontiac. Snacka om glad jag blev när hon berättade det. Häftigt. I fredags blev det en spontan fisk och båttur. Jag åkte till mamma och Jim för att sitta ute och sola. Dom skulle ordna på övervåningen och jag erbjöd min hjälp. Det gick undan och vi åkte senare ut med båten. Jag fick en stor abborre. Det var första gången som jag poppade, så roligt och beroendeframkallande haha. Ska köpa mina egna fiskesaker så man har. Vi var ute några timmar. For sedan hem och tog en varm dusch och sedan myste jag framför en film. I lördags tog jag tag i förrådet, jag har så mycket saker men när jag fått iväg saker till tippen och till Fyndlagret är det inte mycket kvar. Ska lägga ett "golv" på loftet så man kan ha förvaring där. Meningen med förrådet är att det ska bli en plats för pysslandet. Kommer nog börja pyssla igen mot höst/vintern. På kvällen kom Ronica över några timmar för kaffe och surr, trevligt. I söndags tog jag årets första dopp. Therese kom till mig och vi badade vid badplatsen mitt emot Dannes. Det var varmt och skönt. Jag togillar mig en sväng in till stan på kvällen också. Igår var jag till Bredsand och servade bilen och for sedan till Njurunda och spenderade några timmar med Tessan och barnen. Jag och Tessan tog en promenad till Norells Trädgård för att handla lite blommor. På kvällen for jag och moster till min kollega och kollade på hennes målningar. Hon gör så mycket fint. Jag handlade även bets igår och har börjat målat lådorna. Har två kvar att betsa, det kommer bli så snyggt :). Har en paus nu. Det luktar starkt så jag blir illamående. Började fundera på Italien igen, vill så gärna åka. Är inställd på att det blir en resa dit nästa år. Jag vill inte åka med vem som helst eftersom det är en speciell resa för mig. Italien är ett vackert och romantiskt land och hoppas man har någon speciell vid sin sida när man åker dit <3. Jag har en del bilder att lägga upp men sidan krånglar. Får fixa det så fort allting är som det ska. Ha en fortsatt trevlig tisdag. ** Ber om ursäkt för "dålig" skrivning. Uppdaterar bloggen mestadels via mobilen numera.