Bodrum, Turkiet 2013

publicerat i Allmänt;
Jag är så glad. Fick veta att mamma och Jim bokade med mig på resan vi ska göra i Juni nästa år med släkten. Mosters karl fyller 60 år och då får alla som kan och vill följa med. Vi kommer säkert bli över 30 personer som åker. Mamma sa förra året att dom kan hjälpa mig ekonomiskt om jag vill följa med men när jag idag fick veta att vi ska bo på ett All Inclusive hotell kände jag att jag nog hoppar över resan pga. av kostnaden (även fast jag vill åka mer än nåt annat).
 
All Inclusive är smart men det skjuter upp priset för hotellet så mycket. Såg att för en person i en vecka är mer än 11.000 kronor. Även fast mamma och Jim skulle vara snäll att ställa upp så kändes det jobbigt när det blev ett sånt pris.
 
Satt och skrev med mamma om resan och sedan hoppade jag in i duschen. En stund senare ringer Jim och säger att dom nu bokat för oss tre. Jim menar: Ingen Cindy = Ingen resa. Så gulligt sagt, haha!
 
Snart är mitt arbete på Golfklubben klar och då återgår man till den trista vardagen igen. Men får jag jobb (vilket jag bara ska få) så kommer jag självklart "bidra" med en slant för resan. Men om man inte har jobb har jag ändå resan betald om man säger så.
 
Underbart hotell säger jag bara. Som folk säger: Bodrum ska vara Turkiets St Tropez. Då blir det vattenskoter så det står härliga till, haha!
 
Nu kanske man äntligen har den rätta motivationen till att gå ner i vikt. Hoppas det är en sådan belöning som krävs ;). 10 kg borde man kunna gå ner i lugn takt till juni 2013?
 

 
(Bilderna är lånad från Fritidsresor)
 
Mer bilder och info om hotellet hittar ni HÄR

Helg

publicerat i Allmänt;
Nu har jag "helg". Är ledig torsdag och fredag för att sedan jobba lördag och söndag. Vi brukar bara vara ledig fredagar när vi ska jobba helg men nu har vi lagt in en extra dag då man är ledig. Jag klagar inte :).Hoppas att det är dåligt väder imorgon. Det är ju så mysigt att hålla på och pyssla inne och ha en massa ljus tända när det är kallt och grått ute.
 
Idag for jag och Tessan ut till Birsta en sväng. Vi avslutade turen med att åka till Delcato-butiken. Oj oj vad mycket goda saker det fanns. Perfekt butik för mig som älskar choklad ;). Köpte en burk med mini chokladbollar. Efter Birsta for vi hem till mig för att fika och surra :).
 
Har bokat in Öppet Hus för Partylite. Det blir söndagen den 7:e oktober. Folk får komma mellan 12-16 men det är okej att komma tidigare/senare också. Det kommer bli så roligt och mysigt. Det har kommit så mycket fina saker och nya gudomliga dofter.
 
På söndag ska jag och Tessan umgås och ha det gott. Jag slutar vid fyra och det blir att åka hem på en gång. Vi ska beställa hem god mat, surra och spela bingo lotto ;). Tänk om man kunde vinna.
 
Vad skönt att få uppdatera mycket. Känner mig så dum då jag inte skriver. Men antingen hinner jag inte eller så glömmer jag bort. Men kommer tyvärr snart bli arbetslös och då kanske det blir bättre med uppdateringen, haha.
 
För några inlägg sedan skrev jag om hur uppskattad jag verkar vara av kunderna på jobbet. Har fått en flaska med vitt vin, sedan 3 liter med röd vin och en stor ask med after eight. I fredags kom en av karlarna med en till flaska med vitt vin, haha. Dom är så snälla och jag är så tacksam. Man får höra så mycket bra varje dag. Folk undrar vad man ska ta vägen härnäst och om jag kommer tillbaka nästa säsong osv.
 
Har satt igång ordentligt med pysslandet igen. Tror jag får börja printa ut bilder på alla saker jag gjort och alla saker som jag har så man har koll. Ska fixa klart det projekt som jag håller på med och sedan lägger jag upp bilder på det jag gjort genom de närmsta veckorna :).
 
Nu blir det en macka och sedan natti natti!
 
Puss & Kram

Efterrätt

publicerat i Allmänt;
 
 
Denna goda efterrätt bjöd mamma på i lördags. Man värmer upp bär. Sedan gör man en god "smet" på grädde, philadelphiaost, likör 43, vaniljstång (?). Man toppar med smulor av kakan, "drömmar".

Massa bilder

publicerat i Allmänt;
Har lovat att lägga upp bilder på hur mamma och Jim har det i huset. Har alltid lyckats glömma bort att ta bilder men i lördags när vi tjejer vad hos mamma så hann jag och ta en massa bilder. Jag är ingen fotograf så bilderna är väl inte riktigt 100, haha! Men lägger upp ett gäng i alla fall så har jag gjort det.
 
Spelhålan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar detta rum, can u blame me?
 
Sovrummet
 
Underbar säng. Höj och sänkbar!
 
 Tejo (hunden) har sin egen säng - så klart, haha.
 
 
Ängeln som mamma fått av mig.
 
 
 
 
Vardagsrummet
 
 
Vad kan man säga? Mamma älskar blommor.
 
 
 
Dessa tavlor fick dom av mig förra året i julklapp.
 
 
 
Köket
 
Haha, jag tog fler bilder än detta men dom blev inte så bra. Men mamma har gjort jättefint i köket. Hon har beställt från Jotex och kör med den fina plommon-färgen.
 
"Nedre hallen"
 
 
 
Ute
 
 

Här ser ni att altanen är stor. Jim har byggt den från altanen (där jag står i denna bild) och runt till ytterdörren.
 
Har inte lagt upp bilder på allt nu.Huset har 3 våningar. Har inte visat bilder på övre hallen, övre toan, gästrummet, den andra hallen nere och tvättstugan, dusch, toa och bastun nere. 
 
Dom ska renovera hela köket, måla om/tapetsera i hall och vardagsrum uppe m.m. De har en del projekt kvar :).
 

Större lägenhet

publicerat i Allmänt;
 
 
Dags för en större lägenhet...
 
Jag har tagit bilder på "pyssellådan" som jag har under sängen och den är full. Har ingen mer plats för att ha dessa saker. Denna bild togs för några veckor sedan och jag har ännu mer saker än vad bilden visar. Resten av sakerna är utspridda på hela vardagsrumsbordet, golvet och soffan.
 
Det är faktiskt jobbigt. Har börjat tänka på detta och det stämmer nog.
 
Om man är konstnär är det inte bara att sätta sig och måla en tavla utan man måste vänta på den rätta känslan/miljön eller ja, man måste vänta på rätt tillfälle helt enkelt.
 
Är man kock så behövs det bra med utrymme, redskap och känsla i köket annars är det inget roligt att göra mat.
 
Samma för mig. Jag behöver utrymme och framförallt ha sakerna lättåtkomligt. Med det menar jag att jag behöver kunna se alla saker som jag har för det gör att jag skapar idéer. I denna låda ligger sakerna lager på lager och det gör att jag inte får ett hum om vad jag har. Utrymme är alltså också viktigt. Jag sitter i soffan med ryggen ihopsjunken. Ergonomiskt? Knappast. Jag som fick MVG i ergonomi, haha. Fast jag är ju medveten om att jag sitter helt fel. Det är som sagt brist på plats.

Fredag

publicerat i Allmänt;
Vad skönt med fredag. Man uppskattar verkligen den lediga tiden, speciellt när man börjat jobba varannan helg. Har varit vaken sedan 5 och började 7 istället för halv 9 men slutar om 1,5 timme. Då är det helg :). Ska se om man orkar åka ut til Birsta och City Gross en sväng. Kommer inte åka hem och sedan åka iväg igen utan får ta det på en gång. Ska se hur långt tid det tar att köra från Kvissleby/Skottsund til Birsta. Ifall det blir att man flyttar ut mot Svartvik som jag funderat på. Får se hur det blir med lägenheten jag tänkt.
 
Om det blir Birsta idag så ska jag köpa med mig en sallad eller nåt hem :). Funderar också på att göra egna ljus ikväll eller tvålar. Har kommit in i en pysselperiod igen.
 
Imorgon är det tjejkväll hos mamma. Kommer åka dit när man vaknat  och äta frukost med henne bara. Ha lite kvalitetstid några timmar innan resten av tjejligan kommer. Grabbarna är på jakt och är borta :)
 
Ska dona på lite mer på jobbet. Så lugnt så man håller på att somna, haha!
 
Kram

Skål av en LP-skiva?

publicerat i Allmänt;
Som rubriken lyder kan man göra skålar av LP-skivor. Dom blir riktigt snygga och självklart helt unika. Har tagit bilder på en av skålarna jag gjort idag. Har påbörjat 2 till men ska köra in dom i ugnen igen och forma om dom.
 
 
 
Har ingenting hemma som man kan lägga i skålen men ska köpa mig nåt till helgen :).

Uppskattad

publicerat i Allmänt;
Man verkar inte vara annat än uppskattad på jobbet. För ett tag sedan fick man en fin flaska med vitt vin och igår när man kom på jobbet, stod det en rödvins box och en stor kartong med After Eight till mig:). Tack så mycket! Vilka goa kunder man har.
 

Nagelkliniken Stenstan

publicerat i Allmänt;
 Imorse trotsade jag regnet och tog en promenad ner till stan för att fixa naglarna. Jag har aldrig varit på Nagelkliniken och det var jättefint där. Blev självklart nöjd med naglarna också :). Fick tyvärr inga bra bilder! Handen ser ju ut som en ballong, haha. Men man ser naglarna iaf.
 

 

 

 
 
 

Köpte även med mig några saker. Olja, nagelfil och en annan sak, haha! Vet inte vad det heter men den är jätteskön och den används under behandlingen. Man ska som "slipa eller fila" den på naglarna. Man kan inte köpa den nånstans men hon sålde den till mig för 35 kronor.
 

Armband by Roxanna

publicerat i Allmänt;
 
Det är jättefint.Tänk på att ni också skänker pengar till Cancerfonden.
 
Beställ ett armband ni också
http://roxannasmycken.blogg.se
 

Panduro

publicerat i Allmänt;
Idag var man på Panduro igen. Fick tag i 5 st rabattkuponger ;). Det är mycket mer man vill ha men nu får det vara stopp med shoppingen ett tag. Ska försöka hålla i pengarna.


Fat av zink
 

Ljusfat av zink (2 stycken)
 
 

Stor burk med ljusgelé
 

0,5 kg tvålmassa
 

Lera
 
Grön tvålfärg
 

Små muffinsformar
 

Söta designark (5 stycken).
 

Söta muffinsformar
 

Spets
 

Ska göra cupcakes/muffins och sedan göra en egen fin box för bakelserna. Det kan bli sött med det nya pappret/designarket och de rosa muffinsformarna.

Igelkottar

publicerat i Allmänt;
 
Har ni sett dessa söta afrikanska pygméigelkottar? Dom är så söt så ögonen tåras, haha!
 
 
 
Jag vill ha en :)
 

Natti

publicerat i Allmänt;
Dags att förbereda sig för kudden, men är inte ett dugg trött. Det blir skönt att man får börja 8 och sluta vid 3, förhoppningsvis. Känner att man har mycket nytt som man vill testa. Jag som städat här idag, det kommer inte att synas, haha. Har inte tagit golven så får ta dom på söndagkväll efter jobbet och städa lite extra då. Vill ha fint hemma på måndag då man är ledig och ska fixa naglarna. Har bestämt att ta en promenad till stan och hem :).
 
Från och med nästa vecka har vi ändrat schema igen. Nu är öppettiderna 8.30 - 16.00. Inte illa! Det kommer vara skönt att komma hem 5 som senast och det börjar kännas som "normala" arbetstider iaf, me like.
 
Som sagt, dags att förbereda sig för sängen.
 
Ciao!

VARNING: Vidrigt

publicerat i Allmänt;
Jag vill varna känsliga läsare....
 
 .... Har för en tid sedan nämnt att jag läser den verklighetsbaserade boken om Jaycee Lee Dugard. Hon blev kidnappad som 11-åring och hölls fången i över 18 år. Det var ett tag sedan jag läste boken för jag mår så dåligt. Jag tog en bild på några meningar och då kan ni själva förstå hur vidrigt det. Hur kan en människa bli så sjuk?
 
Detta var i början av hennes fångenskap, hon var fortfarande bara 11 år ...

Målat

publicerat i Allmänt;
 Jag har funderat ett tag på att måla korgarna i badrummet svart eftersom jag inte tyckte dom passade in lika bra efter stambytet. Så förra veckan blev det en målning av dom :)
 
FÖRE
 

EFTER
 

 

 

Beautiful

publicerat i Allmänt;
 
 
... Jag tog dessa bilder på kvällen då jag var på bröllop. Vackert!

Dagens shopping!

publicerat i Shopping;
 
179 kronor,  Panduro
 
Träskåp, 269 kronor, Panduro
 
Almanacka, 49 kronor Panduro
 
Dekorationsblad (köpte vit och ljusrosa), 19 kronor IKEA
 
 
IKEA, 9 kronor styck
 
Dekoration som luktar gudomligt, 29 kronor IKEA
 
9 kronor för 6 stycken, IKEA
 
 
39 kronor för 6 stycken, IKEA
 
Glasunderlägg, 49 kronor Lagerhaus
 
Servetter, 10 kronor förpackningen, RUSTA
 
 
Muffnsform, 49 kronor Ö&B


 

LP-skivor, 10 kr styck, Fyndlagret
 
OBS! Hade rabatt på det flesta av sakerna ovan. De priser som visas här är de ordinarie priserna :)
 
Handlade också
* Vitt tyg på IKEA, 24 kronor (metervara)
* Fästen till rullgardinen. Jippie, nu har man en rullgardin igen!
* Vit pärm
 

Shopping + Tvättning + Städning

publicerat i Allmänt;
Vilken dag! Härligt att få mycket gjort. Ska passa på och få undan så mkt som möjligt eftersom man jobbar hela helgen. Men börjar åtta imorgon så får lite sovmorgon iaf :). Får uppdatera senare ska snart ut till tvättstugan igen. Ni ska bara veta vad mycket jag hunnit med idag:
 
1. Klev upp och gjorde mig klar
2. For ut till Clas Ohlson, Rusta, Jysk, IKEA och sedan in på några butiker i Birsta City.
3. Träffade mamma en sväng på Birsta
4. Körde hem och hämtade tvätten och slängde in första maskinen vid 12 (med tvättiden började 11)
5. Gick direkt till bilen och for ut till Fyndlagret och avslutade med ICA Kvantum i Nacksta och köpte med mig en sallad från salladsbaren.
6. Körde hem och hämtade sista påsen med tvätt, gick till tvättstugan och fixade där.
7. Sedan blev det sallad till lunch.
8. Nu sitter jag här i paltkoma och väntar på att man ska hämta in allt. Orkar inte gå ut en gång till så tar in all tvätt så får det torka inne.
 
Jag har handlat väldigt mycket idag ... Känns det som!
 
Lägger upp bilder sedan eller under helgen (förhoppningsvis). Ska städa och hålla på resten av dagen.
 
På återseende!
 
Puss

En kämpe!

publicerat i Allmänt;
I sista inlägget för idag vill jag att ni ska få ta del av en person som jag anser är en kämpe. Hennes namn är Roxanna och hon har överlevt leukemi (blodcancer). Idag är hon mamma till en fin liten son. Jag har nyligen börjat följa hennes blogg efter att ha sett ett reportage om henne i Sundsvalls Tidning. Jag skickade en kommentar till hennes blogg där jag ärligt skrev om vilken underbar människa hon verkar vara. Tänk efter allt hon har gått igenom och kan ändå vara en sån positiv människa. Ingen kan sätta sig in hur det är att leva med en sån fruktansvärd sjukdom som cancer, man måste helt enkelt vara med om det själv för att kunna förstå.
 
Roxanna har börjat göra egna armband där hon skänker en summa för varje sålt armband. Dessa pengar går direkt till Cancerfonden. Jag ska bidra! Snälla gör ett bidrag ni med. Erat bidrag ger inte bara en möjlighet att hitta botemedel för cancer, utan ni får också ett fint armband som ni stolt kan bära.
 
Det här inlägget är inget som jag har blivit tillsagd att skriva om eller om att upplysa mina läsare om. Jag skriver detta från egna ord och egen vilja. Det är enormt viktigt att man kan hjälpa till (i det mån det går) och inte blunda för verkligheten. Cancer är tyvärr vanligt och det är ingenting man önskar någon. Jag tycker det är fint gjort av henne att hjälpa till och skänka pengar till Cancerfonden och då vill jag skriva om detta.
 
Roxanna's armband
 
Roxanna's blogg
 
Cancerfonden
 
I morgon ska jag beställa ett armband, hoppas ni också gör det :). Tack!

Skönt

publicerat i Allmänt;
Har krypit ner i sängen och ska snart stänga ner. Ska börja se filmen kl 22. Hoppas man inte blir för fast i filmen, haha. Men man överlever om man sover lite någon natt också. Bjuder på några bilder.
 
Jag har inte lyckats komma ihåg att ta bilder på mammas hus och visa hur fint dom bor och vad Jim har gjort. Han är otroligt händig. Där är det ingenting som sitter fast inte. För ett tag sedan när jag var där tog jag några bilder. Ska se till att ta bilder på allt nästa gång.
 
Här står man på altanen, underbar utsikt.
 

Utsikten från altanen. FinaTejo i sin hundgård.
 


 

Inglasade altanen som Jim byggt ut. Har ingen bild på hur det ser ut nu. Han har byggt det jättesnyggt. Sedan var detta ett tvåplanshus från första början. Men Jim byggde en till våning. Det är väl händigt gjort?
 

 

Känner ni igen Jack Daniels sakerna bordet? Japp det är jag som gjort Jack Daniels decoupage.
 
Nästa besök hos mamsen ska jag ta bilder på ALLT!
 

Vad är det som händer?

publicerat i Allmänt;
Vad är det som händer? Det är dagens fråga.
 
Som ni flesta vet så är jag inte mycket för rosa och "gulligull" saker. Jag vill ha det stilrent och mörkt (svarta möbler/saker) Men har sedan en tid tillbaka fastnad för rosa, lila och vitt. Nå förändras alla smak hela tiden men trodde aldrig att jag skulle gilla de ljusa och oskyldiga färgerna. Det är konstigt. Sitter och kollar på Internet på en massa fina möbler och saker som jag vill ha i nästa lägenhet. I princip är all inredning vit och inte svart längre.
 
Söker lägenheter, tvåor. Men det finns knappt några och man vill inte flytta vart som helst. Har kommit i en period där jag känner att jag vill börja om. Så som jag har det nu är underbart och jag ska inte klaga men snart är min anställning slut ute i Skottsund och då blir man arbetslös. Känner bara att få starta om. Få nytt jobb, flytta till större och nå min målvikt :).
 
Ska söka mer jobb till veckan och hoppas man får jobb omgående. Kan inte se mig själv bara sitta hemma och tråka. Man vill vara ute och träffa folk, vill inte komma ifrån det sociala livet man befinner sig i nu.
 
Vikten har jag börjat tagit tag i. Har gått nästan varje dag denna vecka och bara ätit godis och druckit cola igår (lördag). Snacka om vad gott det var igår, haha! Det är bara att bita ihop och längta tills nästa lördag. Har iofs fuskat lite, har inte druckit dricka men ätit mörk choklad. Visst är det nyttigare med mörk choklad men då ska man äta med måtta. För trycker man i sig en hel kaka innehåller det mer kalorier än vad en mjölkchokladkaka gör. Men men, skyndar inte på processen, det får ta den tid det tar. Känns dock bra att man bestämt att man ska ut och gå minst fyra gånger i veckan och äta godis och dricka cola endast på lördagar.
 
Hann tyvärr inte uppdatera med bilder i helgen. Har städat och är klar med lägenheten. Har lite småjusteringar som jag ska göra. Dekorera om lite och sånna saker. Men det kan man ta när som helst, det är iaf städat. Förrådet ska jag städa nån dag i veckan eller ännu nästa helg då man är ledig och har mer tid. Eventuellt ska jag ha Emma, kusinbarnet den helgen då jag är ledig men jag prioreterar inte förrådet, det är ingen brådska med det. Får se hur det blir med Emma först :).
 
Igår tog jag en promenad ner till stan för att handla på Subway och handla lite på Hemköp. Subway = Så gott! Tog bussen hem för det blåste så kallt. Synd det, för hade gärna gått hem också.
 
Ska borsta tänderna och fixa för morgondagens jobb. Klockan ringer fem och man kommer vara hem vid halv sex imorgon eftermiddag - Lång dag. Denna vecka kommer ändå vara lugn. Tisdag blir det jobb 12-17, onsdag 8-13 (ska umgås med Nina efter jobbet), torsdag 12-17 och ledig fredag. Lördag 8-15 och söndag 8-17. Kan behöva börja tidigare vissa dagar, beroende på om det är tävlingar osv. Efter helgens arbete är man ledig måndag och då ska man fixa naglarna :).
.
Nej, måste få någonting gjort nu. Funderar på att se filmen "Den perfekta stormen" som börjar kl 22 men den håller på till halv ett och det kan vara drygt att kliva upp fem då. Men ska skippa frukosten för att få sova lite längre. Köper en god macka och kaffe på jobbet istället.

God natt gott folk!
 

Bored

publicerat i Allmänt;
Hoppas att allt är bra med er och att ni inte blåst bort :). Jag sitter och längtar till att klockan slår 17 så man kan få börja göra helg. Det går så segt när man inte har någonting att göra. Det är hemskt, det känns som jag varit på jobbet i 10 timmar men bara varit här i 6 timmar. Me dagen tar ju slut nån gång så, haha! Om en timme kommer det börja röra sig mer här, så då kanske tiden går fortare.
 
Igår efter jobbet blev det lunch och sedan en långpromenad med Tessan. Vi gick till Handelsvaruhuset och sedan ner igen mot Dollarstore och City Gross. På vägen hem så bestämde vi för att äta tacos. Jag gick hem med sakerna för att seda gå över till Tessan. Det blev middag, surr och film :).När vi båda kom hem kunde vi knappt gå, så mör i kroppen. Men skönt att man börjat gå igen. Jag blev så sugen på en Subway macka så kanske blir en sån med Tessan idag. Jag är hemma senast 6 och då får man se om vi tar en prommis till stan eller om jag svänger in på ICA i Kvissleby och köper en sallad med hem till oss. Om det inte blir Subway idag ska jag ta en prommis till stan imorgon eller på söndag och köpa mig en god macka ;). Ska bara vara hemma och fortsätta med städningen. Blev inget städande igår eftersom jag var helt slut efter promenaden och middagen.
 
Nu får klockan gärna bli 5 innan man somnar. Man blir som förslappad om man inte gör nåt på timmar. Nå har det varit folk men det är bara att surra och hjälpa dom, men det är ändå lugnt. Det blir som sagt mer fart senare. Då kommer det bli jobbigt också då man varit förslappad ett tag, haha! Det är inte lätt.
 
Äh, tar och fixar skåpen och organiserar shopen lite. Det är roligt! Jag ska försöka hinna med att uppdatera bloggen mer under helgen.
 
Puss & Kram

Nagelförlängning

publicerat i Allmänt;


På måndag den 17:e har jag tid för nagelförlängning, så roligt. Kan ni tänka er för några år sedan hade jag lika långa och fina naglar som lösnaglar. Ska försöka sköta naglarna så man kanske får naturligt fina naglar igen. Jag har tid 09.45 och den dagen är jag ledig. Passar perfekt!
 
(Bilden är lånad från Google.se)

Så ont

publicerat i Allmänt;
God kväll! Hoppas allt är bra med er. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Efterlyst. Har en sån träningsvärk konstigt nog. Tog en långpromenad med Tessan igår och idag har man varit ledig och farit och flugit överallt här hemma.
 
Har idag börjat med höststädning. Ska fortsätta imorgon efter jobbet och i helgen då man är ledig. Idag började man med putsning av alla fönster, förstörde rullgardinen (irriterande), tvätt av täcket, kuddarna, alla jackor och har börjat rensa överallt. Det kommer bli mycket som hamnar ute i förrådet ... igen ... haha! Grannen var snäll och sa att jag fick ta hennes två maskiner också, perfekt, det var precis två maskiner som jag hade kvar. Har inte tvättat så här många maskiner på länge.
 
Nu ikväll tog jag och Tessan ännu en promenad. Vi har bestämt att vi ska ut och gå måndag-torsdag 19.00. Idag blev det lite tidigare och imorgon blir det innan middag eftersom vi båda slutar tidigt. Efter promenaden blir det att fortsätta här hemma. Får se om man orkar fixa på fredag efter jobbet också. Kommer jobba helt själv på fredag (8-17) men annars ställer man klockan på lördag och fortsätter då :).
 
Längtar till lördag för då får jag dricka COLA och äta CHOKLAD. Får bara äta och dricka det nu på lördagar. Det blir dock 86 % choklad nu men det blir inte samma mängd och nu rör man sig också.
 
Aj aj vad ont jag har i benen. Men man har ju sprungit fram och tillbaka till tvättstugan, ner till affären och krypit runt hemma för att damma och torka av elementen efter man putsat fönstren, haha! Är helt slut och ska snart sova så man tar sig upp på jobbet imorgon bitti. Skönt att vi börjar åtta istället för sju. Det är roligt för när man skriver eller säger att man börjar åtta så börjar man halv åtta, vilket innebär att jag kör hemifrån strax efter sju. Det blir ändå tidigt. Det jag skulle säga är att vi öppnar receptionen/shopen klockan åtta och det innebär att man ska ha gjort alla öppningsrutiner innan så allt är klart till åtta.
 
Är jättehungrig och småirriterad. Det slog till för en stund sedan bara. Grannen poppar musik och det stör mig. Jobbigt med massa ljud! Hoppas det blir tyst där uppe snart annars går jag upp. Har nog sockerabstinens och det blir inte bättre när man har "röda veckan". Värken och hungern gör inte saken bättre heller. Det är inte lätt inte. Ska börja med att ta på mig öronpropparna och försöka sova, haha!
 
Får se om man har tid i helgen och lägga upp några bildinlägg. Har faktiskt en del bilder som jag inte lagt upp. Natti natti bloggen.
Kramar

Vuxenpoäng?

publicerat i Allmänt;
Är det vuxenpoäng med att ha köpt en symaskin eller är det bara tragiskt? Haha, den frågan slog mig i helgen när man for på IKEA efter jobbet och köpte en symaskin. Jag ogillar att sy men vill ha en symaskin nu när man börjar sy lite saker för mitt pysslande :).
 
I skolan föredrog jag alltid träslöjd!

Påslakanset

publicerat i Allmänt;
Köpte detta underbara påslakanset på Rusta, köpte 2 förpackningar så man har 4-dels set :). Det verkar vara riktigt bra kvalité.

Mys!

publicerat i Allmänt;
 
Regnet smackar på fönstren och ljusen är tänd. Mys!
 
Snart börjar tillagningen av tacos - underbara lördag.