Zodiac

publicerat i
Dagen har varit lugn, tack och lov :). Var på affären i morse och handlade hem lite saker, handlade lite lövbiff så jag kunde göra den supergoda lövbiffgrytan till middag. Sedan har jag hållit på här hemma med diverse saker. Spikat, städat och planerat hur jag ska få ordning här hemma. Allting är i princip på plats (eller de som jag kan fixa nu tills de kommer och målar) men är inte riktigt nöjd med v-rummet. Men ska knåpa på lite mer med det.

Nu sitter jag och väntar på att Zodiac-filmen ska börja kl 21. Vet inte riktigt om det är någonting jag vill se själv. Tror den är verklighetsbaserad efter den riktiga serimördaren som gick under namnet "Zodiac." Kanske karaktärerna i filmerna visar de människorna som blev mördade i verkligheten? Huvva. Men verklighetsbaserade historier brukar bli mer spännande och dock då ännu skrämmande.

I morgon blir det att gå bort till mamma och hämta lite saker, sedan tvätta och ta det lugnt resten av dagen. Mormor kanske kommer förbi på en fika och Stefan kanske också skulle komma förbi en sväng, får se hur det blir med det  :). Ska hoppa in i duschen och tända lite ljus nu innan det är movie time.


Kram på er alla!

.....

publicerat i
Nu har jag hittat på ännu en sak ;). Vet dock inte om detta passar just in till badummet. Men jag visar er i alla fall får ni gärna tycka till. Det är inte så snyggt gjort men kommer justera mer sen så klart.

 

Man ser tyvärr inte riktigt vad de står, men har gjort så att "dikten" är uppdelat i alla bilder.




Sjukling

publicerat i
Som sagt har jag varit dålig denna vecka. Var hemma onsdag och torsdag pga. feber och näsblod. Men nu är det helg igen och ska bara ta det lugnt och kurera mig så man inte blir hemma nån dag nästa vecka, det har man ju inte råd med. Nu har jag plockat lite här hemma och nu sitter jag med Photoshop. Håller på att kolla på bilder jag ska ha till badrummet. Har fula och STORA hål i väggen som jag vill täcka på något smidigt sätt. Har funderat på vad som är bäst; tavlor, väggtext eller tavelhylla? Det kan bli för mkt med en tavelhylla eftersom jag redan har 3 mindre hyllor på väggen. Vad tror ni?

Ovanför toaletten har jag gjort en dekorationtext på egen hand, dock inte så snyggt hehe. Men ska självklart skriva ut rätt storlek. rätt färg och rätt typsnitt. Texten som finns ovanför toaletten är: "Wish It... Dream It... Live It..." Men för en stund sedan kom jag på att på den andra längre väggen kan man sätta upp 3 mindre tavlor med text. Eller om man har andra bilder i dessa tavlor och enbart väggtext ovanför toaletten, eller tvärtom. Hmm märker att det blev mkt nu. Vad tror ni? Har gjort några bilder för att få en helhet. Beskriver bilderna nedan:

Här är en ram som i själva kort storleken är: 16 cm bred och 11 cm hög. Ramen har Svart bakgrund med vit text. Det är då tänkt att tavlorna ska hänga bredvid varandra.

Här är ramkanten svart och bakgrunden på "kortet" är vit och texten svart.



Aaa, nu förstår ni hur detta ska vara tänkt...


Nu ska jag fortsätta att sitta lite med projekten. Sedan blir det en film och myskväll. Ska se filmen "The bounty hunter"


Ha en trevlig kväll! Kram på er alla.

Sjuk? Nej tack

publicerat i
Nu har jag börjat åkt på en förkylning igen. Var ju sjuk 1 vecka för 2 månader sedan. Orkar verkligen inte och nu när man jobbar och allt. Hoppas på att det inte blir mkt denna gång, har köpt Esberitox och hoppas på det bästa :).

I morgon om man mår bra blir det att umgås med Tessan, vi ska även till Skönsbergs Folkets hus på Linedance, haha! Jag tycker det verkar så roligt, men det får man la se. Det kanske verkar roligt bara för att jag gillar countrymusik, vet inte. Tänker även på "Coyote Ugly" filmen, visst dansar dom linedance på baren? Jag får en bild framför mig när man har cowboy hatt och cowboy boots med sporrar ;). Men det finns en risk att denna dans är tråkig också, men det får man se i morgon.

Nu blir det att lägga sig framför teven. Klockan 20.00 blir det nya avsnitt av "de okända." Förresten har jag glömt att lägga upp bilder från helgen, men får se om det blir av, det är ju inget speciellt :).

Kram på er!

Raggarsväng

publicerat i
I går var det en härlig lördag. Jag har redan nämnt gårdagen lite smått. Jag och Tess gick runt själv och åt den efterlängtade Langosen och vi strosade runt i flera timmar och man kände många där så de var roligt att träffa folket. Träffade b.la. Sofia och hennes mamma så jag och Sofia surrade om vi skulle träffas senare på kvällen och äta middag och se på film och bara umgås. Sofia dök upp vid 6 eller nåt sånt och vi väntade lite med middagen, det slutade med att vi for i väg till "blå kiosken" för lite mat, hade aldrig ätit där men de va riktigt gott. Sedan när vi skulle fara runt bion för att hitta en bra parkering kom det hundratals med folk som gick mitt ute i vägen. Sedan när vi tutade kollade dom surt men jag fick kolla bort för jag höll på att garva i hjäl. Eftersom vi inte visste va allt folk kom i från och vad dom höll på så frågade vi en kille. Dom var från nåt företag här i Sverige och det hölls nåt event i sundsvall där hela Sverige från företaget träffades. Det förklarar allt folk. Men när vi kom ner till järnvägen var bommarna nere och där stod folket mitt i vägen, det var svårt att placera sig bra i korsningen men då skämtade vi till lite att vi "kan köra på dom" och se hur många man får nere. Inte ett roligt skämt, men var de just då när de stod mitt i vägen, haha! Men vi fick oss ett gott skratt och ett bra åk.

Nu ska jag äta lite frukost och börja sortera tvätten, för kl: 11 är det tvättdags. I dag blir det en lugn dag som också består av lite handling, upp till mamma och vattna blommorna och plugga lite grann. I morgon börjar jag jobba mina 2 sista arbetsveckor. Är skönt att få börja jobba igen efter en veckas semester. Ska se om jag lägger upp några bilder på det som inhandlades på Selånger :)

Kram!

Marknad

publicerat i
Nu är det den årliga Selångers marknad igen ute i Bergsåker. Det är en stor marknad som har mkt att erbjuda. I går blev det en spontan resa ut dit med mamma och Jim. Jag blev upplockad efter 18 och vi kom hem strax efter halv 10. Det var så mysigt att gå runt där och både mamma och Jim överraskade mig mycket. Fick 1000 kr av Jim och 2 elefanter som va jättefina (jag som älskar afrikanskt). Sedan av mamma fick jag PC-spelet Trafikskolan Teo och en jättefin jacka som hon betalade på marknaden.

Sedan i går var ju Tinas 20-årsfest, grattis igen till dig stumpan :). Hade lite halvt glömt bort den men bestämde mig att byta om och ta nästa buss ner till stan och umgås lite med folket. Det var mkt trevligt. Nu äntligen vet jag hur de ser ut inne på själva laserhallspelet för jag fick sitta där och kolla, haha! Det blidde nyktert men fick smaka en jättegod drink som jag tror Henke hade blandat ihop? I natt samåkte jag med en tjej som skulle åt samma håll så det blidde att hon följde med in och åt lite chips som jag köpte på marknaden. Hon gick hem vid kvart i 3 i natt.

Nu är man vaken sedan ett bra tag tillbaka. För att det blir mer marknad i dag :). Mamma och Jim kommer först plocka upp mig sedan blir det att hämta Tess i Skönsmon. Så det blir även Langooos i dag, mumma!


Får se om jag lägger upp lite bilder från Selånger och de saker jag fått. Nu ska man göra sig klar så att man är klar innan de kommer om en halvtimma.

Uppdaterar nog nånting senare! Ha en fortsatt trevlig Lördag.

FÖRE och EFTER

publicerat i
Nu är golvläggaren klar och man blev riktigt nöjd :). Bjuder på bilder innan och efter. Nu är det bara att invänta målarna. Men dom kommer nog inte förrän om flera veckor.

Köket före och efter:



Hallen före och efter:




Vad tycks?

Homemade Caffé latte, with vanilla flavour

publicerat i
I dag blir det många inlägg :). Glömde lägga in en bild på min hemmagjorda Caffé latte vanilj. Brukar alltid dricka det på Waynes men man kan köpa vanilj sirapen så då kan man göra det hemma också. Det går fort och det är mumma. Det är bara lägga ner lite sirap i koppen, sedan fylla i kaffe och skumma/skaka mjölk. Har formar med mönster så man kan forma mönster på skummet men det brukar inte bli så bra ;). Sedan kommer det mer bilder på lägenheten, kanske efter dom har lagt om golven, vi får se.

Mumma, det är så gott!

Golvläggning

publicerat i
Jag håller på att försöka ändra min nya layout, eller headern i alla fall, får se om de blir klart snart :). Men hinner inte med att finjustera allting just nu.

Nu har golvläggaren varit här och förberett för morgondagen. Han kom förbi under dagen med prover, men det fanns bara 6 olika golv att välja mellan men det kändes ändå lite svårt eftersom målarna har inte varit här än och då är frågan vad man ska ha för golv? Men jag bestämde mig för samma golv i både hall och kök - grå/svart/vitt. Han kommer tillbaka strax efter 7 imorgon bitti, snark. Fast det är ju värt det :). Har även bokat tid för rakpermanent också. Nu var det en evighet sedan så det ska bli spännande :)

 

Denna blir det :)

1 år

publicerat i
Ja då var det 1 år sedan man landade på svensk mark igen. Vi flög från Los Angeles den 15:e augusti kl: 20.00 svensk tid och vi landade på Arlanda den 16:e augusti 10:30. Men vi var inte hemma i Sundsvall förrän vid 16:00. Men att det redan har gått ett år :).

Här bjuder jag på en bild av LAX flygplats.



Det blev ett NEJ

publicerat i
Jag måste bara skriva att jag blev erbjuden ett modelljobb som en "gogo" dansare. Det är alltså både som modell och dansare. Det var så roligt att jag var tvungen att garva ett tag. Killen som mailade hade hittat mig på en sida och behövde sammanlagt 3 tjejer. Det skulle gått vägen ifall de bjöd på fettsugning först, fast de kanske ville ha lite mulligare modeller?:P Men i alla fall så mailade jag tillbaka i dag och tackade nej. Man skulle tjäna en del pengar på kvällen ;). Vill bara säga att en gogo dansare behöver inte betyda att det är "striptease" dans men nå är det lika och jag tillhör inte den kategorin. Men roligt att man får lite erbjudanden.

Sedan i veckan här fick jag också veta att det blir en omtenta from. den 16 till den 23 augusti. Inte alls så trevligt tycker jag. Det är i alla fall bra att jag inte jobbar den veckan men då måste man sitta inne och plugga och fixa massa andra saker på det och till helgen är det även Selånger och festplaner, hur ska det hinnas med? Sedan börjar jobbet den 23:e och då är det deadline till 23.59 och dagen därpå ska man upp 5, hur går det ihop? Man får helt enkelt hoppas på att jag blir klar innan helgen, iaf på söndag och att man ändå kan unna sig lite nöjen. Men eftersom mitt motto är att: "Allting löser sig" så ska man hålla på det :). Det ordnar sig, I know. Har även tenta i juridiken på fredagen den 20:e men den kan jag bara glömma, får koncentrera mig på hemtentan.

Nu har jag fått skriva av mig lite grann och ska bege mig till soffan för lite mys med en film och lite godis. Har inte köpt något godis sedan i tisdags så det är ju bra :). Kanske är dags att börja fixa kroppen i fall man får fler erbjudande som en "GOGO" ;) Närå det ska de förhoppningsvis inte bli.

Hoppas ni läsare får en trevlig fredagskväll, många kramar.

Helg

publicerat i
Nu är det äntligen helg...igen. Veckorna går så himla fort. Nu jobbar jag bara en vecka till, sedan blir det semester/plugg vecka och sedan två veckors jobb till, sen är jag nog klar. I går när jobbet va klar mötte jag upp Tess och vi for hem till mig och handlade med oss lite mat från Marco Polo :). Sedan umgicks vi hela kvällen, tror hon for hem vid halv 12 eller nåt kanske.

Sedan igår kväll fick jag ett sms från X (X = en kille som jag surrat med ett bra tag nu). Han är inte från Sundsvall och det visade sig att han och hans kompisar var på väg in till stan. Han började skriva om han kunde komma hit nånting sedan om det var tråkigt på stan. Vi skrev och skrev men efter mkt om och men så mötte jag upp dom och han kom hit vid halv 2 i natt eller så :). Det var jätteroligt att vi äntligen fick träffas och det roligaste är att det kändes som vi känt varandra längre, kan det verkligen uppstå en sån känsla? Men vi har skrivit med varandra i princip om allting kan man säga och sett bilder på varandra så kan vara därför. Men det var i alla fall mkt trevligt och det ska vi göra om.

I dag blir det målning av köksskåpen, eller invändigt i alla fall. Oj oj vad man håller på, men hoppas det blir bra för allting ska jag göra själv ;).


Ni få ha en fortsatt trevlig dag!

Pixs

publicerat i
Nu kommer de inga bilder på lägenheten. Har inte tagit mer men ska göra det. Känns som man inte kan se "helheten" förrän de har varit här och målat och lagt om golven :). Men här kommer i alla fall bilder som är gjorda av Tina.




 

 

Vad tycks?

Badrum

publicerat i
Nu blir det mer om lägenheten, men det händer inte så mkt mer nu än flytten, jobb då men det är inte roligt att prata om heller ;). Har äntligen fått till alla rum nu mer eller mindre. Fick hjälp av Larsa med hyllorna i badrummet så äntligen är dom uppe nu också. Sedan i resterade rum har de varit bättre ordning ett tag nu. Börjat blivit mer nöjd nu iaf. Toan blev faktiskt riktigt bra, inte för att skryta men det känns bra. Visar en bild på hyllorna nedan.

Måste skriva att jag fick storfrämmande i dag också. Av min lilla kusin Vilma och av älskade mormor :). Vi åt potatis bullar med sylt till lunch sedan gick vi till lekparken utanför mig och busade ett tag sedan in för lite fika.

Nu hoppas jag på att få ett samtal från målarna under veckan. Kan inte göra saker hundraprocentiga förrän målningen och golvläggandet är klart.


Badrummet, vad tycks?

Nu blir det att göra sig klar för sängen och lägga sig framför teven. Hör att "de okända" går nu, så det måste man se.

Kramar