Idioti är vad det är ...

publicerat i Allmänt;

"En 13-årig kille omhändertogs av polisen under festivalen "We Are Sthlm". Sedan kördes han i väg och dumpades i en närliggande skog". Det här har ni säkert läst om idag. Om inte, klicka HÄR för att fortsätta läsa artikeln på Expressen. Idioti är vad det är. Poliser ska väl hjälpa människor och undvika att människor blir utsatta för hemskheter av alla dess slag? Tänk om det hade hänt pojken någonting? Varför inte skjutsa hem pojken istället? Han hade inte ens gjort någonting. Även om det hade varit pojken som startat bråket eller varit lite ohygglig mot polisen har de väl inte rätt att gör så här. Det är tur att allt gick bra ändå, för den här gången i alla fall.

Jag är så fruktansvärt besviken på Sverige idag och även besviken på människor som ger sig på andra. Jag läste också imorse om en tjej som blev misshandlad när hon skulle ta en promenad hem efter jobbet. Vad ger det? Att folk ens kan må bra när man gör illa en annan människa. Det här säger rätt mycket om personerna som gör så här. Det är ett omänskligt beteende. Sedan kommer tankarna att personer som begår något typ av brott kanske inte lärt sig om vad som är rätt eller fel men nånstans i människan måste vi alla ha en känsla vad som är FEL.

Livet hade varit så mycket finare att leva om vi började sprida mer kärlek än hat. Im a lover and not a hater <3. What are u?

Nu är det i alla fall fredag, denna vecka har bara rusat förbi. Det blir lugnt ikväll. Har ett nystädat hem och ljusen är tänd, mys. Får se om jag slår på någon film senare.
Imorgon är det "Ljusnatta" i Matfors och jag har inte varit på det någon gång. Det är vid en strand bortanför mamma och Jim där det kommer vara musik, lotteri, försäljning av fika och tända ljus så klart. Mysigt på kvällen och se alla ljus. Får se om man hittar någon att gå med, annars åker jag dit själv.

Peace!

Kommentera inlägget här :