Matfors

publicerat i Allmänt;
Har varit hemma några timmar nu. For igår morse och hämtade mormor för att vi sedan skulle bege oss till Matfors till mamma. Men vi började med en sväng till Biltema där jag köpte spolarvätska. Märkte på väg till mormor att det var helt slut. Jag fyllde på redan på parkeringen och sedan begav vi oss Matfors. När vi kom fram kom också kusinbarnet Emma. Hon ville ha en heldag med oss då vi skulle julbaka. Det blev cake pops, ischoklad, knäck, snöbollar, rulltårta med choklad och saffran. Mamma hade lagt upp alla bakingredienser och allt täckte hela bänken, haha. Hon kan hon.
Mamma gjorde en otrolig god fiskgratäng som vi alla åt till lunch och när Jim kom hem från jobbet gjorde han en jättegod rätt med lövbiff. Resten av kvällen gjorde vi inte mycket, vi tog det lugnt och myste lite.
Vid 22 tog Ivar strömmen, mamma och Jim är fortfarande utan ström, det kan ta dagar innan den kommer tillbaka. Det var otäckt och det kändes som hustaket skulle flyga av, men vi klarade oss och hade tur som säkert många andra inte hade. Det är i alla fall skönt att inga personskador var rapporterade.
För att prata om någonting annat otevligt så har jag idag överlevt gastroskopiundersökningen. Skriver om det i nästa inlägg.
Mammas handling. Fulla bänken med bakingredienser ;).

Kommentera inlägget här :