Resan

publicerat i Allmänt;
Ska se vad man orkar skriva, är fortfarande helt slut. Det tar verkligen på krafterna att ha det gött, haha! När vi kom till Matfors åt vi den goda salladen från salladsbaren som finns på ICA Matfors (älskar verkligen den salladen).

Innan vi skulle äta bad dom mig gå på toa?! Jag funderade vad dom höll på med, men gick ju dit efter ett tag och en kort stund därefter ropade dom tillbaka mig till köket. Jag skulle söka efter ett kuvert, fågel, fisk eller mitt emellan ungefär. När jag hittade kuvertet läste jag på det och det stod: "Shopping i Ullared". Blev en aningens paff när man såg hur mycket det var. Kan säga att det börjar på 3xxx. Det var till för att jag skulle få handla på Ullared och inte tänka på att spara tills man kom hem. Dom betalade för boendet, bensinpengar och frukost. Pengarna jag fick var till shopping och mat. Men dom betalade ändå det mesta av maten också. Finns inga ord som beskriver hur tacksam jag är.

Jim hade det roligt åt mig och mamma. Det var inte meningen att vi skulle på varuhuset i fredags men vi åt en kebabtallrik utanför varuhuset och hade en timme på oss innan dom skulle stänga klockan åtta. Efter det gick jag och mamma och kollade hur det såg ut och för att jag skulle hitta mig ett par vår/sommarskor så man kan slänga vinterstövlarna. När det var cirka 10 minuter kvar ringer Jim till mig och fråga om vi hittat ett par skor, då vart jag tyst och sa att det har vi glömt, haha! Han skrattade hur länge som helst efter det. När vi kom ut gick vi till Jim och surrade i mun på varandra. Mamma brukar aldrig bli extas av sig, men hon var nog snäppet värre än mig, haha! Hon handlade mest också av oss tre ;).

Vi har fått sett mycket av Sverige på resan. Vi åkte den vanliga vägen. Sundsvall-Hudiksvall-Gävle för att sedan vika av och åka mot Västerås och stanna senare till i Örebro för att kolla runt och äta lunch. Vi for senare förbi en massa fler ställen som Jönköping och Motala. Jag var guide men har glömt vart vi körde, måste hämta in atlas från förrådet, haha. Vi körde i alla fall igenom många städer. På vägen hem körde vi en annan väg, exempelvis via Kristineholm (tror jag det var). Har mycket mer och skriva men orkar inte. Kanske tillägger någonting framöver. 

Ikväll blir det en långpromenad med Tessan och sedan teven, ska kolla på "Familjen Annorlunda" sedan blir det läggdags. Ska göra mig en sallad till middag idag också, funderar på att göra pasta till salladen. Var på affären i morse och handlade pesto genovese, ska se hur det blir om man lägger ner det i pastan. Klockan tickar på ser jag, lika bra att börja med middagen snart. Unga mödrar börjar ju nu också. Oj oj, nu blev det mycket, haha! Fixar middag när det är reklam.

Kramar

Kommentera inlägget här :