Träningsvärk

publicerat i Allmänt;
Kunde inte skicka iväg detta inlägg från mobilen inatt så postar ett litet inlägg nu istället. Haha, jag började skriva men sedan glömde jag bort det några timmar. Hinner inte skriva mycket nu för ska åka iväg och jobba om 50 minuter. Ska göra mig klar och gå ut med soporna. Man blir stressad men vet att det inte tar mer än 30 minuter att köra.
 
Helgen har varit underbar. Det blev i alla fall Torpshammar i lördags. Så mysigt med hela släkten där! Men blir förvånad för har 5 stycken myggbett på ett ben?! Jag brukar få ett bett om året om knappt det. Mamma, jag och moster har väldigt svårt för att få myggbett, dom tycker inte om oss. Men i år verka dom tycka om mig iaf, det kan verkligen klias. Igår hade jag en rejäl träningsvärk, kunde knappt sitta eller gå men som tur är känner jag inte av det lika väl idag. Så kan det gå när man spelar volleyboll. Men det kändes skönt för jag och kusin Martina vann över Jim och Ulf ;). Girlpower.
 
Vi alla skulle köra femkamp med grenar som volleyboll, kubb, utomshus-yatzy och frågesport (vet ej vad den sista grenen skulle vara) men vi fick tyvärr regn ändå ett tag och sedan blev det inte mycket mer av den kampen. Vi hann med kubb och volleyboll då. Under lördags kvällen hann man bli svullen på smalbenet och blå på handleden. Blåmärkerna orsakades av bollen så klart och svullnaden av en kubbpinne som jag var så tvungen att ta emot, haha.
 
Igår var jag och Tessan på Birsta några timmar. Kom hem med skor och ett svart lakan. Lägger upp bilder en annan dag. Kommer hem sent ikväll och måste nog in och handla en sväng efter så man kan åka raka vägen hem imorgon då man slutar tidigt (15.00). Skönt att bara åka raka vägen hem, måste sluta handla varje dag, dels kostar det mer och det tar längre tid att komma hem, haha!
 
Orkar inte skriva så mycket mer utan ska göra mig klar och ta mig en macka, blev riktigt hungrig, Ska äta senare lunch på jobbet! Ska också kolla om man har nån lätt mat som man kan göra ikväll till middag om man känner för att skippa handlingen ikväll.
 
Puss & Kram! Hoppas ni alla får en bra dag och vecka. Jag gruvar mig något enormt, haha! Det är tävlingar varje dag (förutom söndag) på jobbet och det innebär mycket jobb och mycket folk. Ska vänta med att stressa upp sig för man vet inte själv hur jobbigt det är, kanske inte är så farligt som man hört ;).

Kommentera inlägget här :