Helgen

publicerat i Allmänt;
 
Har precis kommit uf från duschen. Så skönt att få duscha och tvätta håret. Medans håret torkar tänkte jag skriva lite grann om helgen. Helgen var riktig bra. Träffade brudarna i lördags då det bjöds på skratt, god mat, sång och dans. Det var jättetrevligt.
 
Jag vaknade tidigt i söndags och kände bara för att ligga och sova och ta det lugnt hela dagen. Men kände också för att åka till mamma då vi pratat om det. Kände för att åka dit en sväng bara, för att fika och umgås en stund men jag blev kvar hela dagen, haha. Vi hade det jättemysigt i det underbara vädret. När jag kom dit visade mamma altanen som Jim byggt helt själv och sedan visade hon de snygga utemöblerna dom köpt. Ni vet, den svarta rotting-serien? Skitsnyggt. Vi satt först ute och surrade på altanen och fikade kaffe och tunnbröd.
 
Senare fick mamma för sig att bjuda mig på lunch så vi började gå mot centrum för att äta på restaurang. Det var härligt att sitta på uteserveringen men under skuggan ;). Jag fick välja precis vad jag ville så jag tog oxfile, med pommes frites och bea.sås. Efter vi mättade magarna började vi ta en promenad runt byn och vi var borta någon timme, då hade vi gått långt. Värmen var fruktansvärd men man ska inte klaga. Brände mig rejält också, haha. Skönt att jag inte haft mycket problem med brännan, inte känt av den så mycket.
 
Är förresten riktigt stolt över mig själv också. Jag ska bara äta lite godis och dricka läsk på lördagar och denna lördag var den första lördagen som jag skulle få "njuta" efter en vecka utan gotta. Köpte med mig en liten godispåse och en dricka och hade det hela kvällen. Hade även chips mitt framför ögonen hela kvällen men tog inte ett enda chips, inte ett enda?! Jag som älskar chips.
 
Helgen har som sagt varit mycket bra. Nu har man en helg på jobbet att se fram emot, eller inte. Närå nu ska man inte vara sån. Helgerna brukar gå bra och har klarat en jobbig söndag (långpasset), så ska väl klara denna helg utan problem också. Hoppas det är sämre väder så man slipper svettas ihjäl där inne, haha.
 
Men får ju inte glömma! I fredags fick man storfrämmande på jobbet. Moster Marlene, kusin Vilma, Tommy och morfar kom och hälsade på. Slutade ett så dom var där vid ett. Jag visade dom runt och vi satt på uteserveringen så jag fick äta lunch. Dom tyckte det verkade som ett bra jobb och en bra miljö att jobba i, vilket är sant. Miljön är jättefin där ute. Lilla Vilma ville följa med mig hem, vet ni vad hon ville göra? Hon ville göra tvålar hos Cindy hon, go gumman. Är bara ledig fredag denna vecka så får se om hon kan komma hit nånting då. Annars får det bli en annan dag. Men jag anser att hon är för liten men det är nog lika spännande att bara se på :).
 
Vilket väder vi hade idag då. En massa hagel, regn och åska. Stackars personer som man pratade med i telefonen på jobbet, blev ibland rädd så man hoppade till och höjde rösten en aning. Tur det gick över fort. Fick även för mig att äta en sallad på Marco Polo till middag och tänkte passa på att ta en längre promenad för att avsluta där. När man gått hundra meter började det ösregna. Det var bara att glatt fortsätta gå, haha. Var dyblöt när man kom hem.
 
Imorgon och torsdag har jag tråk-passen 12-19. Skönt med sovmorgon i alla fall men annars är det jobbigt att bara sitta och vänta på att få åka. Jag vill helst jobba på morgon för att sedan få åka hem på eftermiddagen efter att man avslutat sitt pass. Men vi kommer förhoppningsvis om ca: en månad ändra schemat så vi kanske inte har öppet riktigt från 7-19 utan kanske stänger vid sex, vilket skulle göra en stor skillnad. Senare in i September kommer vi nog inte behöva ha öppet längre än till fem. Tänk när det börjar bli mörkt ute tidigt och då kommer golfarna direkt inte gå ut senare än fem eftersom det kommer hinna bli mörkt innan dom gått sin runda.
 
Ska fixa håret nu och ta mig en macka. Ska mysa på ikväll. Har ljusen tända och lamporna släckt :). Fick ett städryck efter jobb och middagen idag också. Jag började damma och dammsuga. Ska försöka hålla efter så man slipper tänka på städning i helgen då man kommer att jobba.

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :