BonPrix

publicerat i Shopping;
I dag har kläderna från Bon Prix kommit. Har längtat så mycket efter dom. Direkt efter jobbet gick man på macken och hämtade paketet. Visste att någonting skulle skickas tillbaka, men nu ska man inte behålla mycket ;). Det är riktigt svårt med storlekarna på BonPrix ibland. Ska kolla runt på stan eller Birsta och sedan beställa från antingen Bubbleroom eller Forever 21. Får se hur det blir med det.



Älskar dom, de ska behållas. Är dock för kort nertill men skulle man ta en storlek större blir det för stora överallt. Men det är snyggt till stövlar.



Koftan är för stor. Så kan lika gärna köpa en liknande i butik.



Riktigt stora, helt sjukt! Beställde en i 36 och en i 38. Kändes som en 40-42. Men ska inte byta storlek. Kan hitta något liknande i butik.



Ska behållas, men var osäker till en början. Men blev snyggt med jeansen och stövlar till. Ska se om man hittar ett passande skärp till. Testade även att stoppa in skjortan innanför byxorna, det är ju ett alternativ, haha. Men det blev rätt bra. Men får försöka ordna någonting för det var inte direkt snyggt med skjortan hängandes bara. Mycket skön kvalité (flanell-aktig).


Ska skickas tillbaka. Kunde ha den, men önskat att den var lite större runt midjan. Om man ska ha dessa typer av byxor så ska det sitta tight upptill och dessa var snäppet för stor nertill, det var synd!






Hoppas man hittar någonting annat. Men är i alla fall supernöjd med jeansen och skjortan! Nu är det dags att fixa sig nå middag.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Kommentera inlägget här :