Work

publicerat i Allmänt;
Det har gått bra att jobba, var dock mycket att göra idag. Vi alla trodde vi skulle få arbeta till fyra som tidigast men var hemma strax efter ett. Det kan man inte klaga på, men det var mycket att göra ute på Birsta eftersom det ska vara fullt upp där ikväll när Linda Bengtzing ska vara där. Tycker synd om mamma och Yngve, dom har varit där från tidig morgon och kommer inte därifrån ännu på flera timmar. I morgon vankas det mer jobb. Skulle få ett skönt pass 8-14 men tog på mig 7-16 passet istället.

Har även tänkt på detta med julklappar, har alltid kunnat handla julklapp till mamma på flera hundra men som ekonomin ser ut för tillfälligt funkar det inte. Men vill ända ge någonting så håller på att göra bilder på mamma, Jim, Tejo och mig. Det kan vara fint och framkalla stora bilder på oss och rama in i någon fin ram, det är väl en fin julklapp? Ska göra ett fint julkort och lägga i någon lott eller så också. Nåt bra ska det bli i alla fall :).

Funderar på vad man ska äta till middag, har inte tagit fram nåt så det blir nåt Wrap-aktigt, får se vad man kan lägga i den. Det får bli nåt lätt bara.

Smakprov på bilder


Fin bild! Bilden togs i Hassela (några timmar innan dom förlovade sig)


Fina Tejo


Haha, satt dit lilla Tejo också. Ser inte så fint ut kanske. Ska göra en förstoring på bilden ovan på Tejo i alla fall



Hoppas mamma inte kollar på bloggen och ser detta.

Dags för att fixa middag. Ha det gott kära läsare!

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :