Dags att vakna ...

publicerat i Allmänt;
... till liv!

Har varit helt slut i dag, legat mest och sett på film med ont i huvudet och allmänt slut. Men det blev bättre efter middagen tack och lov, känns som man kan slå klackarna i taket igen, haha!

Klockan ringde 05.45 men snoozade en stund sedan gjorde man sig klar och skulle åka mot Bredsand vid halv sju. Hade inte tid förrän halv åtta men ville åka i tid för visste inte om man skulle hitta på en gång och visste inte om bilen ville krångla med imman. Men hade tur med det så var på verkstaden redan 06.40, då hade inte ens grabbarna börjat, haha! Men fick inte vänta länge på dom i alla fall. Vad bilen "lät" när man körde hem, men det är för det är dubbdäck så det låter mycket, blir väl bättre sedan när man kör på vinterväglag. På väg hem tankade jag fulltank också, så nu kan man köra igen :).

I morgon
kanske man far ut till Birsta en sväng för att köpa en väska/ficka till mobilen. På kvällen bär det av till Timrå för ett PartyLite-möte!

Fick ett erbjudande igår av P att bara han och jag skulle åka iväg på en lite trip och sova på hotell, basta, bada, äta god mat osv. Men vi ska ta det när man har mer pengar så man verkligen kan njuta och lyxa till det ;).


Pärlan på verkstaden :)

Ska fortsätta att kolla på "Dokumentär-Mord"

Puss

Kommentera inlägget här :