Prototyper

publicerat i Allmänt;
Vill först och främst varna att inlägget kommer innehålla en del bilder. I det här inlägget kan ni ta del av prototyperna (eller vad man kan kalla det) som jag gjort under kvällen angående tavlorna. Har gjort dessa exempel på papper osv. för att få upp ögonen på hur det kommer se ut. Resultaten hittils verkar inte alls dum, om man får säga så.

Bör tillägga att jag ej bestämt ännu vad man ska ha för texter på tavlorna. Men det är ändå tänkt att texten som eventuellt innehåller ordet "Ängel" ska ha en ängeln och annan text som innehåller "Home, Love etc." ska ha ett hjärta.

Som nämnt tidigare var formare guldaktig men då slog tanken att man kunde ta dekorationssand i silver och limma i formen, sagt och gjort så blev det så.


Formen i silver

 

Formen i guld

 

 

 

Här är hjärtat som jag köpte idag, 15 kronor.

 

 

 

De två sista bilderna var inget som var planerat utan något man bara testade. Skulle man ha ett enkelt hjärta ska den inte ha text på (risk för att det blir kaka på kaka).

 

Tankarna börja flöda ordentligt och nu hoppas jag verkligen att det finns billiga och perfekta spån-/träskivor så man kan göra dessa tavlor verkliga :).

 

Mari (kommentar), du har helt rätt så svårt kan det inte vara, men har ingen symaskin och då kan det vara lite svårare ;). Funderar på att ta en vit kökshandduk som tyg för dom har tjockare kvalité. Har hittat några bra motiv också så man får se om det blir av. Kanske inte går så bra att sy för hand? Tänkte på att det är meningen att ha ljus i, så då måste det göras bra, haha!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mari:

men samtidigt kommer sömmen på insidan. så kanske kan gå ändå om du gör för hand. i alla fall sömmarna på sidorna. det är just den längst upp. men den kanske man kan göra något annat skoj med.?. fransa? limma? eller helt enkelt sy "snyggt" för hand. kanske sånadära bakåtstygn, som jag inte kommer på direkt vad stilen heter..

Kommentera inlägget här :