Trevlig kväll

publicerat i Allmänt;
Gårdagen var mycket trevlig. Som ni redan förstått firade vi moster och kusinen som fyllt 50 respektive 30 år. Blev en riktig stor 80-årsfest med över 50 gäster. Självklart var hela släkten där :). Var mycket god mat som serverades, bra sällskap, musik, lek, karaoke m.m. Vi skulle delas upp i 7 grupper så alla fick en papperstallrik kastad och man skulle gadda ihop sig med den färgen man fick. När alla hittat sin färg (lag) skulle vi slå oss ner i ett varsitt bord. Vi alla hade 15 minuter på oss att springa till köket (en från varje lag) att hitta någonting i tema M. Vi sprang alla 2 ggr var för att hämta någonting och uppgiften slutade med att vi skulle hämta ingredienser för en tårta. Man fick inte plocka samma sak osv. Var mycket roligt. Efter allt springande, vispande av grädde, dekorera tårtan skulle kusinen M och moster M välja ut en vinnare. Vi vann dock inte men tårtan tyckte dom i alla fall var god ;). Sedan fick vi äta vår egen tårta. Var mycket tok men så roliga saker som hände.

När man kom hem gick det någon skräckis på teven och självklart var man ju tvungen att titta på den. Känner igen den så har nog sett den förut, ucsh! Somnade då sent men ställde ändå kl tidigt och klev upp. Man vill ju inte sova bort hela dagen. Men känner i huvudet nu, men men man får skylla sig själv.

Nu blir det att fixa lite lunch och promonera nånting med Tessan lite senare. Funderar även på att ta tag i städningen av bilen.

Fin bild på älskade mamma och Jim :)

 

Mamma och jag

 


Kommentera inlägget här :