Home again

publicerat i Allmänt;
Nu är man hemma igen och det är dags för lunch. Har gått jättebra idag och det har självklart varit trevligt! Tog längre tid i Birsta än väntat, hittade ingenting till mamma så vi sprang runt till olika butiker men sedan hittade jag en jättefin "tavla" med text från Buketten. Hittade även 2 småkrukor med söta växter till på Buketten. Mamma har sagt att hon skulle vilja ha någonting på nattduksborden och blommorna skulle passa där. Tyckte dock att blommorna och tavlan skulle bli fint att ha tillsammans, men mamma får självklart göra som hon själv vill :P.

Vi for in till ICA i Matfors men hittade inte allting där så det fick bli ICA Kvantum. Va lite roligt att åka dit och handla, har inte varit där sedan man bodde där. Köpte med mig kallskuren rostbiff och lite veg.mat. Är skönt att ha veg.mat hemma om man vill äta nåt snabbt och gott.

Fick även med mig en massa strips, Curly fries m.m. Mamma och Jim hade hela frysen full av sånna saker. Har Curly Fries i ugen nu så det blir äntligen snart mat. Det får bli senare middag idag :). Ska sitta och rensa datorn lite nu, har så mkt skit på den. Sedan blir det bara lugnt!

 

 

Mamma blev så glad för detta :). Känns bara skönt att man hittade någonting till slut.


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Rebecka:

Vilken gullig morsdagspresent!! :)

Kommentera inlägget här :