Nöjd!

publicerat i Allmänt;
Nu börjar man bli nöjd, i klädkammaren först och främst, haha! Har varit och shoppat det som stod på listan och lite till, sprack inte budgeten iaf om det räknas ;)?

Först och främst är målningen klar. Sedan köpte jag 2 st svarta klädfack som hänger vid 2 "väggar", var meningen att bara en skulle inhandlas men kände att man kunde ta bort den andra hyllan (Molger-hyllan) och sagt och gjort blev det så. Trodde dock inte att alla kläder skulle få plats i 2 klädfack men efter mkt våld så gick det :).

Lamporna som skulle handlas på Clas Ohlson och IKEA fanns inte men hittade nåt bättre på IKEA. Köpte 3 stycken andra batteridrivna som man kan sätta fast på väggen. Såg likadana på Clas Ohlson för 80 kronor styck men dessa gick på 15 kronor styck så köpte 3 stycken. Bra belysning blev det också! Köpte förresten också en ljusslinga på Clas Ohlson som hänger för närvarande runt spegeln i klädkammaren. Den är också batteridriven. Eftersom man har en sån stor brist på kontaktuttag kan inte batteridrivna lampor vara helt fel.

Lite svårt att visa hur klädkammaren ser ut, men ska testa digitalkameran och se om man får bättre bild. Men nedan kommer några bilder som ni kan ta del av.

Sedan innan Birsta såg jag något vitt/grått i håret, tänkte NEJ ska jag redan bli gråhårig, men falskt alarm tack och lov. Var lite färg sedan målningen igår ;).

Hälften av alla kläder. Ett under att allt får plats i facken!



Den fina gardinen som hänger för dörröppningen ;) Ska stryka och spika upp den ordentligt!



Här lyser de nya lamporna igenom!



Ljusslingan!



Kläderna inslängd i facken!



Så lyser dessa i mörkret!


Pallen




Har ingen bra bild på hur klädkammaren såg ut innan. Tog denna bild när de målade om i lägenheten.



Inte gråhårig bara färg :)

Kommentera inlägget här :