Fikapaus

publicerat i Allmänt;
Nu har man fikapaus från städningen. Har bara golven kvar, skönt! Till fika blev de chokladboll med kaffe och grädde. Glömde köpa mjölk förut när man var på affären men som tur var hade man grädde hemma som går ut idag, vilken lycka. Med prat om lycka. Har ni sett filmen "Jakten på lycka" med Will Smith? Den riktiga Chris Gardner som Will Smith spelar i filmen har flera böcker som han skrivit. Dels om vad filmen handlar om: Chris verklighetsbaserade barndom och den hemlösa tiden som vuxen, där han kämpar för hans son och hans egen levnad. En annan bok han har skrivit är hur Chris liv ser ut idag, kanske en sammanfattning om hur hans liv har varit till han blev framgångsrik.

Jag har velat haft boken som den "riktiga" Chris skrivit sedan man såg filmen och i dag fick jag äntligen den :). Har också velat ha en spännande bok på engelska och nu har man en. Har småkollat igenom den och de är bilder och hoppas den är lite annorlunda än vad filmen är. Ni som inte sett filmen måste verkligen se den, man grinar floder i vissa scener, haha! Mycket därför är för att den är verklighetsbaserad plus att Will är en underbar skådis och inte nog med det, hans biologiska son Jaden Smith spelar även hans son i filmen (Jadens filmdebut).

Ni som inte sett filmen och vill se den, läs inte detta

I slutet av filmen ser man den riktiga Chris Gardner gå förbi Will och Jaden. Det är direkt ingen spoiler eller intressant det här men ville skriva det ändå, haha!


 

 


Nu har fikapausen blivit rätt lång så ska väl dricka om de lilla kaffet som är klar sedan starta turbon på dammsugaren så städningen blir klar. Ha en underbar dag i detta fina väder. Kram kram!

Kommentera inlägget här :