Very good

publicerat i Allmänt;
I dag har man sovit till strax efter 10, så skönt. Men är dock ändå trött. Har blivit sena nätter/nästan mornar nu de senaste dagarna och vaknat tidigt. Måste se om man kan vända på dygnet, stänga av datorn i tid, lycka till säger jag bara! Vid halv 12 ringde Tessan och frågade om jag kunde hämta henne och Bettan i Nacksta, det var bara att sätta sig i bilen, satt ju ändå vid datorn. Den svängen gick ju inte fort men somnade ändå vid 3 i natt eller så. Ja ja nog snack om det.

Har tagit bilder på Cindys specialare till gardinknoppar, det blev ju riktigt bra. Måste ändå sätta fast det med tejp eller liknande eftersom de är lätta bollar och om gardinstången vill åka ner blir det ändå inte ett stopp. Men det är ju klart ett plus att det blev snyggt :P.

Var även hos Tessan igår på fika under dagen. Hon hade Partylitevisning (öppet hus) så tänkte göra lite sällskap men ville inte dit först eftersom är rädd för att man ska handla någonting. Älskar ljus men har jättemycket redan och gått i flera omgångar till förrådet med ljussaker efter ljussaker för har inte plats med det i lägenheten, haha! Det slutade ändå att man handlade 4 st teljuspaket, det var i allafall rea så gav 229 kronor istället för ordinarie pris på 380 kronor :).

Måste åka till Skönsmon idag och hämta sakerna sedan i fredags. Har mina favoritskor där som man saknar och hårnålar och sminket. Skönt att vara utan smink i flera dagar iaf :). I lördags var jag också till Rebecka och Reneé och spanade in deras nya lya, jättefint var det där. Gick till Fröken Fräken och handlade ett par jättefina blommor som fick stå på köksbordet. Har dock ingen bild på dom!

 

 

 

Vad tycks?

Just ja, kom på att jag bokade tvättid igår. Då blir det alltså tvättstuga vid 3 idag. Får se då hur det blir med sakerna i Skönsmon, Tess sitter på skolan idag och skulle nog sitta till 3 men får åka senare om inte annat då. Men det löser sig i alla fall.

Har även i två dagar suttit en del vid datorn och designar egna fotoböcker på "Extrafilm.se" har varit inne gjort det länge med USA-resan men suttit med det sedan lagt ner det projektet. Nu blir det att beställa har jag bestämt. Håller på med en fin bok nu: "Family & Friends are forever."

Ska sitta med det nu :). Hade gott! Kramar

Kommentera inlägget här :