Filmkväll

publicerat i Allmänt;
Blir snart hämtat för att åka till ännu en filmkväll :). Har inte så mkt att skriva för känns som man varit borta hela dagen idag igen. Strax innan tio imorse kom morfar och vi strosade på i Birsta till ett sedan åt man lunch när man kom hem, sedan kom morfar hit efter hans klippningen för att hämta hans saker som han köpte på Willys. Sedan vid kvart i fyra kom Tessan så for vi till stugan för att kolla läget och vattna blommorna. Efter det var det dags att fixa middag och sedan har de styrts upp ännu en filmkväll som sagt. Sitter nu bara och vänta på att åka så tänkte ta tillfället i akt att uppdatera.

I morgon ska jag nog ta bilen ut till Birsta igen för att lämna tillbaka en bordstablett som jag handlade idag, ska byta den till svart. Lagerhause hade bra erbjudande 6 st för 100 kronor och ändå köper man bara 2. De fanns jättesnygga bilder och vill ha alla färger men det är ju svart som gäller här :P. Har 4 stycken på köksbordet (helt andra som är köpta på Lagerhause för flera år sedan) men ska byta ut en imorgon och köpa fler. Den svarta som köptes idag hamnade på vardagsrumsbordet.

Efter eventuella Birsta-svängen imorrn blir det hem och fixa det sista som jag nämnt här och i tidigare inlägg, sedan är det klart. Bilder på hela lägenheten kommer också att komma upp då. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :