Cindy with a bangs?

publicerat i Allmänt;
Gokväll på er alla. Hur är läget med er? Det kan väl inte vara så dåligt i detta underbara väder vi har? Har varit och uträttat en del ärenden idag, sedan tvättat och umgåtts med Rebecka. Har fått lite sol på mig mellan tvätt-springandet också. Har varit inne mestadels nu i några dagar så behövde ut och hitta på någonting.

Äntligen har håret börja växat mer och mer. När jag färgade håret sist måste håret framtill ha lossnat helt enkelt. Har försökt döljt det men nu har det börja växat riktigt, skönt! Det är bättre nu så klart när man har plattat hår men denna lilla "lugg" eller vad man ska kalla det åker fram hela tiden. Skulle man haft platt hår skulle jag nog ha lugg. Det var roligt att se när de hängde för ögonen man är ju inte van det riktigt :P.

Imorgon blir det kanske en tur till Matfors och hälsa på mamma och Jim, dom skulle ha främmande och åka fiska och bada. De hade två båtar nu som tar oss ut till någon udde och mamma sa att det är varmt i vattnet så att folk till och med badar till 10 på kvällarna, härligt :). I fall man åker är det någon som ska fiska. Har inte gjort det på år och dar (om man bortser från pimpling).

Har förresten också hämtat laddaren som blev kvar på jobbet, och då gäller 070-numret igen :).

Man ser lite annorlunda ut eller vad säger ni? Bortse från mitt trötta tryne, hehe



Ha en fortsatt trevlig fredag gott folk.

Puss & Kram


Kommentera inlägget här :