Vad tror ni?

publicerat i Allmänt;
Hejsan allesammans. Nu har jag ännu en fråga till er. Det är så att jag behöver 2 stycken rullgardiner för ljuset i vardagsrummet. Det är omöjligt att sova när det är så ljust, vet inte alls hur man klarade det i somras. Men vill helst inte ha rullgardiner för det blir så fult tycker jag. Men vad ska man göra, när man har sängen i vardagsrummet?! Men det bästa är att ha vita rullgardiner eftersom man har vita gardiner i fönstret, menar att det ska bli diskret som möjligt. Det finns mörkläggande rullgardiner i vitt på IKEA men frågan är om det verkligen mörkar så mycket när man har vitt? För nu är det inte bara ett litet fönster som det brukar vara i sovrummet utan nu ska dessa upp på vardagsrumsfönstren, det är ett jättestort fönster och sedan balkongfönstret, vad tror ni?

Det är inte aktuellt än men ska fixa det så snart man kan! Det är inte bara rullgardinerna som är problemet heller utan också att ena fönstret är riktigt stort och vet inte ens om det finns en sådan bred rullgardin, men det visar sig :).

I dag blir det middag med tjejerna och ev. lite teoriläsning. Var ett tag sedan sist....igen! I morgon blir det tvättning och städning, det kan behövas.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramar

Kommentera inlägget här :