Pratande dator

publicerat i Allmänt;
Hoppas ni alla mår bra och att ni har en härlig lördag. Själv sitter man och redigerar filmer sedan USA-resan (2009). Har redigerat dom förut men vill göra någonting mer med dom, så man man får bort ytterligare ett projekt. Kommer lägga upp filmerna här så får ni ta del av dom. Måste dock säga att det inte blir riktigt bra om man filmar som en kratta ;). Men det är roligt att lägga in musik och göra någonting speciellt. Filmerna som dom är nu är inte bra, bara massa surra så de ska som sagt ersättas med musik och andra effekter.

I dag har datorn krånglat också. Har fått Trojaner så att till och med datorn "pratade." Alltså musik slogs igång sedan hörde man ljud som att någon satt och skrev på ett tangentbord, och dessa ljud kom från datorn, kan det bli så om någon hacker sig in? I allafall så är två Trojaner borttagna från datorn så nu ska det vara bra :).

Funderar på att gå över på macken och köpa mig lite choklad, man bli sjukt sugen när man sitter intensivt vid datorn, skyller på det iaf :).

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kramar


Kommentera inlägget här :