Au Pair

publicerat i Allmänt;
Förlåt att det är lite dött på bloggen, men glömmer bort att uppdatera. Men kan skriva lite grann bara tills Rebecka kommer, men hon är så seg ;). Vi ska ner på Willys och handla för middagen ikväll, det står nämligen tacos på schemat. I går umgicks vi lite grann och Renée, såg på film och surrade men tar middagen tillsammans i dag istället. Annars har veckan bestått av möte, teoriplugg och umgåtts med folket.

Har även fått över fem intresserade familjer, det är upp till mig och kontakta dom, kanske det blir Au Pair för mig ändå? :). Men nu handlar det inte om någon speciellt "trygghet" utan nu hittar man familjen själv, de söker också Au pairer vilket dom har gjort med mig, sedan får man mail om att de är intresserade, det är alltid roligt. Sedan måste man boka allting själv osv. Men man får helt enkelt chansa och hoppas man hamnar hos en bra familj :)

Om någon av ni är intresserade kan ni kolla här http://findaupair.com. Bli medlem där och sök er familj och hoppas på att någon familj söker dig!

Nu blir det snabblunch innan handling. Ska bli bättre på att uppdatera. Kram

Kommentera inlägget här :