Kaffe ...

publicerat i Allmänt;
Vad vore livet utan kaffe? Det kan vara riktigt gott ibland. Bryggde en kopp nu för att vakna till liv. Ville inte upp när klockan ringde 04.50 men snoozade ett tag, som vanligt :). Var in och hälsade på M i hans nya lya, så roligt att träffas och det var mycket fint där.

Har helt glömt bort att uppdatera "Sälj-hörnan" men dels är det för att har inget just nu i lägenheten, men ska ta en rensning av förrådet när man har tid och när man får hjälp. Där finns det nog lite smått och gott. Fast en del saker kommer nog att hamna på fyndlagret också. Förresten tänkte se om någon är intresserad av en boxningssäck + handskar och stativ. Boxningssäcken och handskarna är från Casall? Blir att man säljer i väg det pga. att det inte finns någon plats, tyvärr.

Har suttit lite med Photoshop och vill lära mig nya saker, men det är svårt när man inte vad man vill lära sig och då blir det svårt med att hitta perfekta tutorials. Men har gjort 2 enklare bilder iaf. Nä nu blir det att slurpa det sista i kaffekoppen. Hade bra, kram!

 


Kommentera inlägget här :