Paltkoma

publicerat i Allmänt;
Vilken paltkoma man fick efter lunchen. Blev så trött så jag knappt orka hålla ögonen öppna. Huvudet bankar också. Väntar med duschen och de sista rycket ett tag. Ska inte åka förrän tidigast halv tre så man har tid på sig. Har ju också slagit in dom sista klapparna och packat det mesta. Storväskan är full av myskläder, pyjamas och massa tjocka strumpor, haha! Har även packat ner finare kläder också som man ska ha på julafton. Det jag åker i ska jag även ha i kyrkan ikväll. Kamerabatteriet och uppladdningsbara batterierna laddar för fullt. Måse vara beredd när det blir Guitar hero ;).

Kom på att jag måste ta mig samman och tvätta håret så det torkar innan man ska ut i kylan. Skulle ha köpt julklapparna till mormor, morfar och Ida (Jims mamma) också idag men handlar det imorgon istället, mamma sa att det blir säkert ändå någon tur till affären. Köper bara lotter till dom så att dom får någonting också från mig :).

Måste tänka om det är någonting mer man glömt. Är förvirrad av alla saker här hemma som ska med. Kommer nog glömma en del. Ska se om jag hittar listan jag skrev häromdagen. Ska försöka komma ihåg att gå ut med soporna också.

Kommentera inlägget här :