Måndag

publicerat i Allmänt;
Nu är det måndag igen och det betyder en ny vecka med nya möjligheter. Den här veckan bjuder på jobb, julbord, besiktning av bilen och umgås med vänner. En skön vecka som kommer gå fort. Hoppas verkligen att bilen går igenom nu när det är jul och allt, inte så trevligt om det är mycket som måste fixas. Bara att hålla tummar och tår och hoppas på det bästa. Har besiktningen på morgonen så det är bra att man börjar jobba klockan två samma dag.

Igår kväll fick jag för mig att göra en till skål med Jack Daniels motiv, haha! Lite roligt för det började med att man bara skulle göra ett glas till mamma och Jim men nu kommer dom få två glas och två skålar. Ska köpa några nötter eller nåt annat att lägga i skålarna. Band också ett snöre runt några svarta sugrör och la ner i ett av glasen, tillsammans med ett drinkparaply och nåt annat tjafs som man hade hemma ;). Har lackat ett lager och när allting torkat lägger jag upp en bild på allt tillsammans så får ni se (hela setet). Ena glaset är inte heltäckt med servett därav är det krångligare för att lacket syns tydligt på glaset. Ska se om man kan gnugga bort det försiktigt, annars är det bara att göra om processen och-/eller göra decoupaget på hela glaset.

Ska passa på att göra klart allt detta nu och sedan bestämma vad man ska baka till "burken." När det är klart blir det att dammsuga och damma av, blir fort skräpigt när man håller på som man gör. Ingen idé att göra det när man håller på med allt man gör, men nu får decoupaget och annat pyssel ta en paus för ett tag. Fast tankarna kommer smygandes igen snart ska ni se :P.

Ha en bra dag!

Puss

Kommentera inlägget här :