Gårdagen

publicerat i Allmänt;
Gårdagen spenderades i tvättstugan några timmar och tillsammans med Therese. Vi umgicks i flera timmar och hon gick hem när klockan närmare sig ett. Vi surrade och skulle se film, men sen pausade vi filmen ett tag och filmen kom inte igång igen, haha! Vi surrade och surrade och sen blidde det natta. Men det var lika trevligt som alltid. Hon åker tillbaka till England om en vecka och vi ska hinna träffas en gång till i alla fall innan hon far. Hon fick testa att göra decoupage på en skål som jag hade hemma så den ska hon göra klar till veckan så hon får den :). Nu har Therese fått ideér om att göra sina egna saker, haha! Kreativiteten sprider sig fort ;).

Denna nyår blir lugn, ska bara umgås med Sofia. Tess skulle ha några par över på middag men känner inte att jag vill på det, men jag skulle få komma dit för hon vill inte att jag ska vara själv på nyår, gogumman! Det blir inte ensamt i alla fall. Förra året var lugnt också då var det bara jag och Therese. Får se om man ska dricka lite grann också, ha en Koskenkorva i vitrinskåpet och det var längesedan man groggade. Måste köpa groggvirke, vet ni hur länge mackar och affärer som Willys har för öppettider idag?

Måste köpa halstabletter också, har jätteont i halsen och vaknade flera gånger i natt, undra om skiten ska bryta ut eller inte.

Började plocka undan julen igår också, så ska fortsätta med det idag, ska säga till Sofia att vi kan träffas senare mot eftermiddagen så man hinner få bort allt stök!

På återseende!
<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mari:

ett tips är att inte dricka och ta bilen så ni är i hamnen och kollar på fyrverkeriet där på tolvslaget. har själv aldrig varit där, men jag antar att de har fyrverkeri som man baar kan se där oxå, såna saker som är låga. men vet inte. bara ett tips. du kan ta en drink när du kommer hem sedan ;)

2:a kommentar, skriven , av Cindy:

Haha, bra tips Mari. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Ska först bort på middag :)

Kommentera inlägget här :