Äntligen

publicerat i Allmänt;
Nu verkar äntligen kodningen på bloggen fungera ordentligt i Explorer. Ni som använder Explorer, funkar det? ;). Det ser likadant ut i Firefox som i Explorer hos mig nu. Satt och kodade om och tog bort lite kod i "Drop down menyn" och sedan funkade det. Kan inte bli gladare. Är dock inte klar med bloggen riktigt än, ska se om headern ska ändras, kolla alla menyer och se om något där ska uppdateras eller göras om och sedan är det något fel med kodningen i sidomenyn när man klickar bort från framsidan/startsidan. Vet inte vad det är för fel när det blir så. Med andra ord är det en hel del att göra men ska inte sitta mer vid bloggen just nu.

Det är nämligen dags att göra sig klar för att åka på Partylites julfest. Efter det hoppas jag att man hinner med en Birsta-tur. Hade två saker som jag verkligen behöver handla innan torsdag men då är det mycket mer man ska göra i veckan, plus att Therese kommer hem från England idag och vi ska hinna träffas. Känner mig stressad för den här veckan även om jag inte har nåt jobb alls denna vecka. Imorgon blir det möte sedan till jobbet och lämna lite saker, (om inte det går så får det bli på tisdag). Har inte hunnit städa hemma och det måste verkligen göras. Sedan måste jag göra två decoupage och fixa det sista på julklappen, det blir två julklappar till och inte bara en till ;). Riskerar inte att lägga upp mer information om det här.

Åker iväg redan på torsdag. Kusinbarnet ska sjunga i kyrkan på torsdag och kan lika väl och till mamma och jim efter det och sova där till lördag och sedan åka hem efter julaftonsfirandet med släkten :). När man skriver upp det känns det inte mycket att göra, men vissa saker tar sin tid. Det skulle underlätta att få bort Birsta-shoppingen idag så man slipper tänka på att åka ut dit i veckan också. Kan inte vänta med det heller eftersom det är nåt till julklapparna. Vill också hinna träffa Therese nåt i veckan också.

Dags att hoppa in i duschen och göra sig klar!

Ha en fin 4:e advent!

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :