Aj

publicerat i
Då är den här helgen redan över, vad tiden ska gå fort. Helgen har varit lugn och skön, det behövdes efter den hektiska och spända vecka. Inte för att man har pengar till nöjen alls nu heller på ett bra tag iaf. Men funderar på att ha en sen inflyttningsfest i början av dec. så får ser fram emot att ta fram spriten då ;). I dag har jag kollat igenom planering av lägenheten, vad som ska upp på väggarna och vad som behövs köpas till för att få allting 100 procentigt bra. Har också tvättat idag och det gick väl fint, förutom att i de 2 första maskinerna glömde jag hälla i tvättmedel hehe. Men det gick bra att köra om dom.

Just ja. jag gjorde illa mig som sjutton i dag också. Soffbordet har en plastsak på sidan gått sönder så har bara tagit häftmassa för att hålla den fast i själva bordet. Men när man skulle damma av i världens fart som man har så öppnades den saken och skar rätt in i sidan av tummen, gjorde inte så ont men fick inte stopp på blodflödet, blödde närmare 2 timmar efter, vad ska man säga? KLANT.

Imorgon blir det ett morgonpass på boxningen, oj oj vad de var länge sedan man var där. Det ska bli spännande. Funderar även på att åka till Birsta efter det, passa på medans man är ledig. Har bara 2 pass på assistent jobbet och sedan en dag på IF som det ser ut nu. Jobbar 16-23 tisdag och onsdag. Men det kan ändras fort. Ska även inskolas på en natt också, men det blir nog inte denna vecka, isåfall helgen kanske.


Nu är det dags för att tända lite ljus innan främmandet kommer. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramar

Kommentera inlägget här :