Pernilla Wahlgren marknadsförde mig & Starta eget

publicerat i Allmänt;
I tisdags var jag på en hudvård och makeupkurs på First Hotell Strands konferenslokal. Har redan fått en som vill att jag gör hudvård. Jag kanske ska starta eget och ha en verksamhet där jag gör diverse saker. Säljer mina saker, ger folk hudvård, massage och hjälper folk med heminredning.
Under kursen kändes det som jag var i centrum. Alla pratade om min resa till Stockholm och ville se allting. Självklart bar jag mitt eget läppstift. Linda som hade hand om kursen var en av tjejerna som sminkade mig på Oriflame Concept Store, Jätteroligt . Hon kände igen mig och vi pratade en del.
Mycket bra har hänt sedan sist jag uppdaterade. En sak är att Pernilla Wahlgren har marknadsfört mina bloggar. Den privata och designbloggen. Visitkorten hade bara adressen till designbloggen och vet inte hur hon hittade min privata blogg. Hur häftigt är det inte? Nedan kan ni klicka och läsa hennes inlägg där hon skriver om mig och min gåva. Jag har kanske haft i snitt fyra besökare på en dag på designbloggen och efter att hon två timmar efter hennes publicerade inlägg hade jag 300 besökare och det slutade med närmare 800. Ja, mycket intressanta saker har hänt efter resan till Stockholm. 
Kommer uppdatera mer inom kort men är helt slut efter denna arbetsvecka. En dag till sedan är det helg. Efter jobbet har jag pysslat för Öppet Huset för Cindy Design och det tar tid men det är jätteroligt. Ska skriva om Öppet Huset senare. Idag efter jobbet kom Sandra över och sedan satt jag igång med storstädning hemma. Har nästan nyss satt mig efter en skön dusch. Känns skönt att städningen är klar och ett under att jag orkade. Var ut till förrådet med saker också. Nej, nu blir det att gör sig klar för sängen, plikten kallar imorgon.
Här kommer länken till Pernillas blogg innan jag glömmer det: HÄR

Ljuslyktor

publicerat i Allmänt;
Dessa hurricaneglas köpte jag för att jag ville ha någonting fint att servera exempelvis "Cheesecake i glas" med men eftersom min kreativitet slutar aldrig att flöda så blidde glasen ljuslyktor istället. Inte dumt, för jag gillar dom :)

Vilka är ni?

publicerat i Allmänt;
Vilken överraskning jag fick när jag såg min statistik på bloggen. Över 140 stycken läsare hade jag igår och det är väldigt mycket för min lilla blogg. Jag är jättenyfiken på vilka ni är, så skriv gärna en kommentar.
Tusen tack <3

-14,5 kg och -16 cm

publicerat i Allmänt;
Måste bara få dela med mig av chocken jag såg idag. Jag har sedan januari gått ner 14,5 kg och förlorat 16 cm runt magen. Det här innebär att jag snart i princip har uppnått mitt mål, min målvikt. Men är dock inte nöjd än. Som jag nämnt förut så är inte vad vågen visar som är det viktigaste utan det är att man mår bra och att man är nöjd med resultatet men jag är inte hundra procent nöjd. Magen måste försvinna mer och det som gäller nu är att jag börjar träna. Ska börja med styrketräningen hemma som jag var så duktig på förut och även börja motionera mer.
Men missförstå mig inte, jag är så glad och glatt överraskad över det här.
 

"Pinky-red" lipstick made by me

publicerat i Allmänt;
 
 Här bär jag mitt eget läppstift som jag gjorde på Oriflame. Jag uppfann namnet:"Pinky-red" på färgen eftersom stiftet ser rött ut men när det är på är det rosa :).

"Anställd" som heminredare

publicerat i Allmänt;
Igår var jag över hos kollegan för hon har nämligen "anställt" mig som heminredare, låter inte det häftigt? Hon frågade mig i helgen om jag ville hjälpa till och inreda upp hennes hem för hon gillar mitt hem och smak. Igår var jag dit några timmar och antecknade rum för rum vad man skulle kunna handla och ändra om. Hon älskade mina ideér och vi ska åka handla allt jag skrev ner och sedan ska jag gå dit och hjälpa till och sätta allting på rätt plats osv. Åh vad roligt det är. Många projekt och roliga saker som händer i mitt liv nu.
Igår eftermiddag kom Bettan över och vi skulle ha maraton i serien "Breaking Bad". Någon som sett den? Men vi kom inte långt eftersom vi surrade mest, haha. På flera timmar hade vi äntligen börjat se första avsnittet. Skulle fortsätta och se idag men klockan bara går och jag har inte kommit till skott. Blir att uppdatera klart bloggen och göra sig en kopp kaffe framför serien innan det blir dags att göra sig någon middag. Tänkte göra en sallad och baconlindad sparris idag.
Tänk vad roligt om man skulle bli heminredare på riktigt. Fantastiskt jobb!

Träffen med Pernilla Wahlgren och tillverkningen av läppstiften

publicerat i Allmänt;

Vilka fantastiska dagar vi hade det i Stockholm, men torsdagen slog alla rekord. Jag ska försöka summera den dagen så gott som det går. Efter att jag och mamma njutit klart av hotellfrukosten började vi gå mot Oriflames huvudkontor. Mamma följde med in till lobbyn där jag mötte upp de andra tjejerna och sedan gjorde hon stan tills jag var klar. Vi tjejer åkte tillsammans upp till receptionen, fick en besöksbricka och sedan blev vi hämtade av Anna som gick igenom lite intressant information om Oriflame och bjöd på fika. Vi fick även veta att dom flugit in några kemister från Oriflames Research Center från Dublin bara för att göra det här med oss, hur häftigt är inte det?

En tjej från Dublin gick igenom grunden för hur ett läppstick på Oriflame tillverkas. Vi fick se alla ingredienserna som oljor, vax, färg och glitter. När vi fått oss en inblick var det dags att gå vidare till laboratoriet men först fick vi självklart ta på oss utrustning för säkerheten: Glasögon, handskar och förkläde.

Själva tillverkningsprocessen påminner om när jag gör tvålar. Det låter säkert som en dum jämförelse men det är faktiskt sant. Hur vi gjorde läppstiften: Vi började med att smälta vaxet/oljan på en värmeplatta och när det hade smält klart och uppnåt rätt temperatur tillsatte vi färg. Jag använde också lite glitter och lite doft av vaniljglass. Den här processen gör man när man gjuter tvål också. När vi var nöjd med färgen hällde vi upp det i formar och lade in det på kylning i 10 minuter. Sedan tog vi ut läppstiftet för att sedan försiktigt peta in den i läppstiftshylsan och på med locket, sedan var det klart. Häftigt!

Timmarna gick fort men vi hade det jättetrevligt. Det var roligt att tillverka läppstift. När jag kom ner igen satt mamma och väntade. Vi gick mot Stureplan för att äta lunch innan det var dags för min tid på Oriflame Concept Store. Det här kan ni läsa om i tidigare inlägg.

Måste bara säga att Pernilla är hur go som helst, jättetrevlig och väldigt jordnära. De andra tjejerna var också mysiga och det blev helt enkelt en dag värd att minnas. Pernilla blev jätteglad för presenten hon fick av mig också :).

 
Här är våra snygga läppstift!
För mer bilder och information gå in och läs inlägget som Pernilla själv skrivit om den speciella dagen: "Läppstifts-dagen" hos Oriflame (Öppnas i samma fönster)
(Bilderna är lånade från Pernilla Wahlgrens blogg och från Oriflame)

Stylad på Oriflame Concept Store & Konsult för Oriflame igen

publicerat i Allmänt;
 
Sminkningen bestod av produkterna här ovan. Blev en naturlig look, precis som jag gillar det. Dom använde också en puder men jag lade inte den på minnet. Blev riktigt nöjd. Jag kände mig som en kändis där för ett tag, haha.
Jag blev konsulent på Oriflame igen häromdagen. Var det för många herrans år sedan och nu tog jag tag i det. Fick inspiration efter att ha besökt deras butik och huvudkontoret. Ska lägga in en order senast på onsdag. Moster har sålt för dom sedan jag var liten och hon rekryterade mig och sa igår att det kommer en makeupkurs och hudvårdskurs snart och den ska jag gå på. Man kommer även att få ett diplom om man närvarar på denna kurs.
Det är bara att säga till om ni är intresserad av att göra en beställning.

Stockholm

publicerat i Allmänt;

Uppdateringen om Stockholm tog längre tid än vad jag räknade med. Men som man brukar säga:"Bättre sent än aldrig". Som ni säkert kan förstå blev vistelsen i Stockholm lyckad, över förväntan. Vi tog det lugnt och hade det skönt. När vi kom fram i onsdags gick vi och åt lunch och sedan vandrade vi till hotellet som låg vid Slussen. Hotellet var lika mysigt som bilderna visade. Vi fixade till oss lite och gick igenom Gamla stan och Drottninggatan. På kvällen mötte vi upp Henrik, som jag har saknat så mycket. Vi tre gick och åt middag på en mysig bar i Gamla stan och satt och surrade några timmar.

Torsdagen var en riktig toppendag. Jag ska skriva om träffen med Pernilla Wahlgren, tillverkningen av läppstiften och om min styling på Oriflame Concept Store i ett annat inlägg. Vi såg Patrik Sjöberg också, det var en rolig grej. Innan vi skulle till Oriflame Concept Store går jag och mamma och äter en lunch medan vi väntar. När vi är klar så står vi utanför en liten butik och jag ser en kille som står en halvmeter ifrån mig och ler mot mig. Jag ler tillbaka och kände att jag kanske kände igen han men jag hann inte tänka så mycket förrän mamma sa att det var Patrik Sjöberg. Han verkade ju trevlig iallafall när han flinar upp så där, haha.

När vi strosade runt sa jag till mamma att jag nog kunde tänka mig och flytta dit. Det är en känsla man får varje gång när man lämnar Sundsvall att man vill flytta och börja om, varför är det så? Idag känner jag inte riktigt för det. Men jag hade faktiskt en liten dröm när vi var där. Det var att man skulle öppna sin egen lilla butik och sälja det man gör.
 
Cindys Boutique
*** Heminredning & Design ***
Boutique är kanske inte rätt ord för vad mitt "varumärke" handlar om men det låter rätt bra.

Oriflame Concept Store

publicerat i Allmänt;
 
Det var här på Oriflame Concept Store som jag blev stylad. Det var två tjejer, Linda och Linda som sminkade mig. Jätteduktiga och trevliga tjejer. Vi skulle kunna stanna kvar hela dagen och prata med dom.
Jag kommer i ett annat inlägg visa er bilder från sminkningen och bilder på produkterna som dom använde på mig.
Här ser ni iallafall vad fint det är i butiken. Det finns bara en Oriflame-butik i hela världen och det är den här vid Stureplan.

Shopping

publicerat i Allmänt;
Det blev lite shopping för min del. Var dock inte tänkt att jag skulle handla någonting men kom över en hel del rea. För 450 kronor fick jag:
* Ett par svarta leggings
* Ett par svarta jeans
* Ett linne med motiv
* 3 stycken tjocktröjor
Victoria Secret var också nyöppnat i Stockholm och jag blev såklart kär i en parfym som jag fick av mamma.
Leila Lindholm har också en butik som vi halkade in i och jag kom ut med en söt liten kavel. Perfekt när jag bakar fröknäcket.

Bilder från Stockholm

publicerat i Allmänt;
Jag och fina mamma innan vi ska till Oriflame Concept Store för min bokade tid.
Här kommer vi upp mitt i en filminspelning. Jag som är intresserad av sånt var tvungen att stanna en stund och kolla, spännande.
Vi strosade runt inne på gallerian Mood och ser denna häftiga staty utanför entrén.
Utsikt från hotellrummet (ut mot Slussen).
God middag på onsdagkväll med bästa Henrik och mamma.
 Tog inte många bilder men bjuder på de jag har.

Vad tycker ni?

publicerat i Allmänt;
Är detta fint nog för att ge till Pernilla Wahlgren? Jag vill ge henne en liten gåva som jag gjort.

Nu är det nära ...

publicerat i Allmänt;
Nu är det nära tills att vi reser till Stockholm. Jobbar en dag till och sedan beger vi oss på onsdag morgon. Ska packa och fixa lite ikväll och göra klart imorgon efter jobbet. Börjar bli nervös men det ska bli så roligt. Har gjort en blomma-i-en-kopp till Pernilla. Om jag "vågar" ge den eller inte återstår att se, haha.
Helgen har varit lugn. Var i Njurunda hela lördagen på 1-årskalas och igår (söndag) jobbade jag kväll, sista inskolningen. Har redan fått ett antal pass på det stället, fick tyvärr säga nej till några denna vecka då man ska iväg men nästa vecka är det några iallafall :).
Imorgon kväll tänkte jag ha lite SPA och mysa på. Det som saknas nu är ett badkar. Längtar otroligt mycket efter ett badkar speciellt om man är stressad som jag varit den senaste tiden. Dock av goda anledningar men ändå. Som jag brukar säga så kan mycket positiva saker som händer ändå tära på en.
 Jag ogillar bildlösa inlägg, därför bjuder jag på denna bild fast den inte har med inlägget alls att göra.

Hotell Anno 1647

publicerat i Allmänt;
 
Åh vilket fint hotell vi ska bo på. Det ligger vid Gamla Stan och vi har det nära till det mesta. Hotellet har fått betyg 8 av 10, inte dåligt.
(Bilderna är lånad från Booking.com)

Svampplockning + Stockholm

publicerat i Allmänt;
Igår somnade man då gott iallafall. Jag var ute i skogen några timmar och plockade svamp tillsammans med Timmy och Doris. Vi hittade några "gottgruvor" och fick med oss mycket hem. Det blev en riktig lyckad premiärtur för mig på denna svampjakt, vi trodde inte att vi skulle hitta nånting. När jag kom hem började jag rensa och förvälla de gula kantarellerna och trattkantarellerna ligger på ett galler med en kökshandduk och torkar.
Just nu sitter jag och inväntar jobb, börjar 16 idag. Har passat på att städa hela lägenheten.Ska bara renbädda sängen och göra mig klar, sedan är jag klar för jobb :).
Imorgon jobbar jag långpass på ett annat ställe, det blir 8-19. Har varit där och hälsat på men har inte jobbat där sedan i somras.
Mamma har också bokat vår resa. Det var jag som skulle fixa det men hon tog tydligen tag i det istället, haha. Vi kommer vara i Stockholm i två nätter. Vi åker på morgonen nästa onsdag också kommer hem igen strax efter sju på fredagkväll. Vad jag längtar!
 

Bonprix

publicerat i Allmänt;
 
Förhoppningsvis får jag hem dessa kläder innan färden till Stockholm nästa vecka.