Hjärtkrossande + Östersund

publicerat i Allmänt;
Första veckan av semestern har snart passerat. Det är en del som hänt och tänkte passa på att uppdatera lite.
Kan börja med trippen till Östersund. Det var jättetrevligt. Jag och Therese for från mig strax efter åtta på söndagsmorgonen med ett stopp i Stöde. Morfar ville gå till vägen för att önska oss en trevlig resa (goa morfar). Jag hade dagen innan pratat med boendet och frågade om vi fick tillgång till parkering innan incheckningen (incheckningen var rätt sent eftersom vi skulle komma upp dit tidigt) och det var inga problem, vi fick till och med tillgång till rummet direkt. Jättesnällt. Perfekt boende också med gångavstånd till hamnen/krogstråket/centrum och vi bodde i samma byggnad som en nöjeshall eller ja boendet och nöjeshallen tillhör varandra. Ni skulle sett mina ögon när vi såg gokart-banan och klätterväggen. Jag ville köra gokart men gjorde aldrig det. Som jag nämnt förut är Östersund en fin och mysig stad och jag kommer åka dit igen och kommer då bo på detta boende, då blir det gokart och även prova på klättring. Vi checkade in och gjorde oss klar för att ta promenad till stan. Vi åt grillbuffé till lunch i Lime-tältet och ack så gott sedan inväntade vi första grabbarna, Emil & Erik. Dom var grym och vi såg dom spela två gånger och sedan satt vi vid vattnet för att invänta Ständut Blakk som stod för resten av underhållningen hela kvällen/natten, dom är också grym. I måndags tog vi en promenad till centrum för att inhandla gofrukost på Waynes Coffee då vi sedan gick ner till vattnet och fikade. Vi strosade även runt i butiker. På hemvägen stannade vi till på ett mysigt ställe i Gimån där vi åt en jättegod älgburgare. Det blev en snabb tripp men vi fick ut mycket av det.
 
Denna vecka har jag följt med morfar när han skulle uträtta några ärenden, bland annat klippning som han skulle göra i Skönsberg och sedan for vi till Birsta för mer ärenden och för lunch. Morfar kom även med nyplockta hallon till mig igår också. Hallonen från Stöde-skogarna är goda. Jag ska åka till morfar någon dag och plocka lite hallon själv.
 
T har varit hos mig också häromdagen, det var trevligt. Sedan for jag till mamma en kväll för att prata och umgås lite. Lillprinsen Tejo rymde så vi fick hämta han (skratt). Magnus har också varit hos mig och hälsat på. Jag ville bjuda han på fika eftersom han hjälpt mig med bilen. Vi har inte träffats på länge. Trevligt.
 
Idag har jag skjutsat mormor till Birsta och jag passade på att handla lite själv. Känns bra att man kan hjälpa till.Sedan fick jag en känsla av att jag längtar till vintern, känns inte så bra när man har sommar och semester, haha. Men jag ser verkligen fram emot det. Hassela är underbart och vilken stämning och mysfaktor det alltid är när man kommer dit.
 
Sedan har jag varit ute och gått för att rensa tankarna. Det är hjärtkrossande att släppa en person, speciellt en person som man tycker mycket om, har roligt med, skrattar med och någon som man kan prata med. Jag är en impulsiv person men jag försöker jobba på det. Jag vet inte varför men ibland kommer det bara över en och man bara gör det och nu är det gjort. Ni känner väl igen uttrycket: "Handla först och tänker sedan" ungefär så. Impulsivitet brukar sällan vara positivt och man bara förstör för sig själv och för andra. För mig är det viktigt att jobba på sina brister eftersom man gör sig själv i första hand en tjänst men även personer i sin omgivning. Jag brukar följa mottot "no regrets" men i detta fall är jag inte säker. Det är en jobbig känsla när man vill men att det inte fungerar. Nog om det, blir bara värre att tänka på det.
 
Jag vill avrunda detta inlägg med att önska ett stort grattis till bästa vännen Teres som fyller 30 idag. Grattis bästa du <3.

Snart åker vi

publicerat i Allmänt;
Idag efter jobbet blev det att åka hem för middag och städning. Som jag nämnt tidigare, att städa på torsdagar är det bästa eftersom det är en sådan skön känsla att komma hem till ett nystädat hem på en fredag efter jobbet. Sedan vill jag alltid ha städat innan man reser iväg för att det ska vara fint när man kommer hem. Har också storstädat kontoret på jobbet idag, tummen upp för det.
 
Har äntligen fått det bättre på balkongen, så bra som det går i alla fall. Ska köpa rottingmöbler tills nästa år. Men detta år tager man vad man haver och jag är nöjd. 
 
Snart beger man sig till Östersund. Det blir bara en natt, söndag till måndag men det ska ändå bli skönt att få komma från Sundsvall en liten sväng. Vi ska äta gott, dricka gott och bara njuta. Östersund är en fin stad, ser fram emot det. Om någon tänkte komma upp, hör av er kommer bli trevligt :). Hoppas verkligen det är bra väder, mysigt att gå runt Krogstråket och sitta och njuta.
 
Igår efter jobbet mötte jag upp Tessan och lilla Leia, älskade unge  <3. Vi satt ute och åt middag och var in på bolaget och New Yorker, man kom ut med lite smått och gott. Jag ville köpa en klänning till Östersund men kom hem med en hel del annat som inte fanns med på listan, haha. Bilder kommer. Efter staden for vi till Birsta där vi strosade runt till stängning. 
 
Nej, nu blir det att ta fram snabeldraken och ta en dusch för att sedan sitta ute på balkongen <3.
Senare ikväll blir skräckfilm :). Som sagt bilder kommer. Kan nog fixa ett bild-inlägg ikväll.
 
 

Härnösand Stadsfest + Främmande + Skräckfilm

publicerat i Allmänt;
Då var det söndag igen, veckorna går så fort. Jag jobbar bara fem dagar till sedan går jag på semester, känns bra :). Jag har bara trippen till Östersund som inplanerat på semestern sedan får man se vad som blir. Längtar tills jag och Therese åker uppöver, för att mingla runt på Krogstråket och se grabbarna uppträda med mera. Festivalen ”Sensommar” är i Sundsvall i början av augusti sedan helgen efter det är det håll-i-gång i Stöde. Country kväll och Rock'n'roll kväll, ska gå någon av dagarna har jag tänkt i alla fall. Får se vem som är sugen på att följa med. Mamma och Jim stå med husvagnen på Stöde Campingen den helgen, kommer bli trevligt. Hoppas också på att det bjuds på några varma och fina dagar så man kan sitta ute på balkongen på kvällarna och njuta av god man, vin och jordgubbar <3. Ska fixa till på balkongen den kommande veckan så man har det fint där ute.

Igår blev det en händelserik dag. Jag hade planer på åka till Härnösand på Stadsfesten eftersom mamma, Jim, Madde och Henke stod med husvagarna där men hade inte bestämt mig för att åka eller vara hemma och dona på. Jag fick storfrämmande också, T kom och hälsade på. Det var mycket trevligt och överraskande, var ett tag sedan vi sågs :). När vi varit hos mig någon timme bestämde vi oss för att åka på Stadsfesten för att hälsa på mamma och co. Riktigt trevligt hade vi i allesammans, det blev mycket skratt och god mat, precis som det ska vara. Vädret levererade också. Festivalen blev lyckad, ja en toppendag helt enkelt.

Det blev sent inatt och vaknade halv 6 av ett jädrans oväder, blixt och dunder. Det var inte trevligt, blev vaken 2 timmar och när man väl somnat om ringde klockan. Skulle fara iväg på Birsta och möta upp Therese för lite shopping, kom hem med lite smått och gott :).

Fin bild tagen från husvagnen.

Har fått hem fina soffan och nya mobilen i veckan också. Bilder på det kommer. Jag ville lägga upp bilder från helgen men det är jättetrögt så får bara bli en bild just nu och kommer uppdatera detta inägg med bilder sedan.Ska snart duscha och dona på lite sedan blir det att krypa ner och se en skräckfilm ;). Hoppas ni haft en trevlig helg.

Ciao!

Bokat och klart +Knäsvag

publicerat i Allmänt;
Förra lördagen var det överraskningsfest för bästa Bettan som fyllt 30 år. Hon trodde hon skulle på inflyttningsfest hos sin syster men så var inte fallet. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle på inflyttningsfest men det skrev jag bara för att inte avslöja hennes överraskningsfest. Det blev väldigt lyckat och bäst av allt var att hon inte anat någonting fastän planeringarna för denna dag har pågått i flera veckor. Jag for direkt till lokalen för att hjälpa till och för att äta middag med brudarna. Jag fick träffa Karin också som jag inte sett på flera år :). Mycket trevlig kväll. 
 
Jag har rensat bland bilderna på datorn och kom över vissa bilder som jag inte tänkt på att jag har, bilder som tog fram minnen, fina minnen som det var då. Hur situationen har sett ut blev det bara jobbigt när man inte var beredd. Har sakta men säkert kommit tillbaka men det har tagit sin tid och det blir inte bättre när man glömt mycket och ser bilder, mycket kommer tillbaka. Känns tungt, vad bilder kan göra mycket. Tyvärr visar jag inte känslor så ofta men skulle behövt göra det och även pratat om det. Men man lär sig och kan jobba på saker så det blir bättre tills nästa gång. Det kanske är så att man inte är helt över det än som jag trodde. Men jag har inte bråttom, tar det en månad eller ett år till är det så. Det finns människor som har det värre. Man får uppskatta allt man har istället och det är väldigt mycket <3. Saknar bara två saker i mitt liv.
 
För att skriva om något roligare. Jag har bokat boende i Östersund. Vad kan vara bättre än att inleda semestern med en tripp? Ville till Stockholm för att bland annat träffa syskonen men kanske åker ner i sensommar/höst istället. Det är jag och Therese som åker till Östersund om två helger. Vi ska se Emil & Erik. Det var två år sedan vi såg dom sist på Ulvön. Ständut Blakk ska också spela, kommer bli toppen :). Någon annan som ska till Östersund under Storsjöyran?
 
Flyttstädningen är också klar. Besiktningen gick igenom utan problem. Så skönt. Jag jobbade på hela midsommarhelgen och söndagen veckan innan. Har beställt min efterlängtade soffa från Mio. Kommer få den nästa vecka. En på jobbet ska ev köpa min soffa annars kommer jag ta den till Fyndlagret. Dom värderade den till mellan 1500-2000 kr. Jag hade tänkt mig 500 kr som max. Inte dåligt. 
 
Känns som mycket hänt men glömmer fort, haha. Jag har bott hos mamma och Jim några dagar för att vara hundvakt till Tejo. En kväll sprang vi, vilken frihet.
 
Igår var det en härlig dag. Therese kom till mig mitt på dagen och vi gick direkt på ICA och handlade lunch, rättare sagt skjutsade jag henne på cykeln och efter ICA drog vi vidare till mamma och Jim. Vi satt ute hos dom och åt lunch sedan blev det en längre cykeltur. Mamma lånade ut sin cykel till Therese så hon kunde cykla, hon kan inte transportera sin cykel i bilen. Sedan cyklade vi till mig för att göra oss klar. Moster Marlene och kusin Vilma kom över också,  de skulle på fest och ville ha min hjälp med deras hår. Efter det for vi till Järkvissle, till Trollbyn. Jättemysigt och vi var 350 vuxna och barnen var inte medräknade. Det var Henrik Åberg som imiterar Elvis som stod för underhållningen. Han var jätteduktig. Jag måste bara säga en sak. Efter spelningen gick han förbi mig och jag mötte hans blick och jag bara försvann, jag blev knäsvag haha. Jag har aldrig någonsin varit med om detta. Han är mycket stilig men många är det så det här var något nytt. Bör tillägga att det var hans ögon som jag drunknade i.
När han sjöng "Always on my mind" tårades mina ögon. Mycket känslig låt och väldigt fin. 
 
 

Candles <3

publicerat i Allmänt;
Det kan vara mysigt att tända ljus på sommaren <3.
 
Inlägg om gårdagens överraskningsfest kommer :)

Vad är det med mig?

publicerat i Allmänt;
Jag längtar tills imorgon, då ska jag nämligen på inflyttningsfest i stan. Ska bli roligt att få träffa de närmsta vännerna och även nya ansikten. Det blir att ställa klockan imorgon trots att det är helg, jag har nämligen tid för nagelförlängning i stan kl 9 och sedan ska jag bli brun. Kommer passa bra till korallklänningen jag tänkte ha :). Jag beställde en jättefin klänning som jag ville ha imorgon men den var tyvärr för stor. 
Visst går veckorna fort? Man hinner inte riktigt med sig känner jag. Efter jobbet idag for jag och handlade och hämtade ut nya mobilen. Det blev en Sony Xperia X Performance. Jag har precis startat igång den men det känns inte rikigt bra om jag ska vara ärlig, jag är nog en trogen fan av Samsung ändå. Har i alla fall 14 dagars ångerrätt så får fundera hur jag ska göra. Igår städade jag lägenheten, jag städar alltid på torsdagar för det finns ingen bättre känsla än att komma hem en fredag efter jobbet till en nystädat lägenhet.
Jag har aldrig varit för rosa men häromdagen hämtade jag ut ett paket med rosa plädar och rosa kuddfodral. Vad är det med mig? Jag gillar inte "puttenuttig" stil men jag älskade verkligen färgen. Häromdagen for jag och en kollega till IKEA där jag handlade bland annat margaritaglas och med det är semestern räddad. Jag ser fram emot att göra goda drinkar i mina nya glas. Strawberry daiquiri med mera ;). Jag har inte semester ännu men snart.
Som några av er säkert vet hade jag väldigt otur med bilen jag köpte i mars. Hade haft den i drygt 8 veckor och sedan gick toppackningen. Det var ett större problem än vad man kunde ana. Bilen har flyttats hit dit och jag fick nog till slut och sa att jag inte fortsätter med bilen, det är ingen idé. Jag valde bort Opeln helt enkelt. Jag är otroligt tacksam för alla underbara människor som hjälpt mig och försökt fixa den. I måndags for jag och Jim till Ljungaverk och det slutade med att jag körde hem i en Ford Focus. Den är några år äldre än Opeln men ack så skön den är att köra. Jag går tyvärr oftast på utseendet först, spelar ingen roll vad de är och Forden har sina skavanker på utsidan men jag sket ärligt talat i det eftersom den är den skönaste bilen jag kört. Motorn är det full fart på och jag älskar ljudet i högtalarna, riktigt bra ljud. Forden är till och med skönare än mammas nya Dacia (förlåt mamma, haha). Jag körde den nyligen och sedan har jag fått lånat en annan bil av Madde och Henke, en automatväxlad och den var jätteskön att köra men Forden slår till och med den. Hoppas att jag har bättre tur med denna bil, men det är ett lotteri, jag drog niten förut och hoppas att man har dragit vinsten denna gång.

Jag håller på att fixa ute på balkongen också. Jag vill ha rotting möbler så tänker inte lägga ner mycket pengar nu utan ska vänta tills nästa sommar för att köpa de möbler jag verkligen vill ha. Jag har i alla fall börjat göra en myshörna men är inte riktigt klart ännu. Det kommer bli många mysiga kvällar på balkongen i sommar <3.
Det blev ett väldigt hattigt inlägg men jag uppdaterar iaf (skratt).
Jag har massa andra saker att lägga upp också men det får vänta. Nu blir det kaffe, ljus och någon film. Trevlig kväll och trevlig helg.