Påskhelgen

publicerat i
På fredag blir det Hassela. Mamma och Jim har husvagnen med sig upp och de har bjudit upp släkten på fredag, det ska bli riktigt roligt :). Det kommer att bli skoteråkning iaf kan jag lova. Sedan får man se om det blir att man hyr slalomutrustning :)

På lördag är jag bortbjuden på fest men har inte bestämt mig angående det än. Det skulle vara jätteroligt men känner att jag bör spara pengarna till Londonresan. Kommer även att dricka där också ;). 

På söndag har jag fått en inbjudan till moster på påskmiddag :).

Mamma är så gullig hon. Hon ringde igår och ville berätta att jag inte skulle få nåt påskägg i år. Kommer få en slant för resan istället :). Men att hon ringer för att bara säga det, haha!

Long time no seen

publicerat i
... japp nu var det ett tag sedan sist. Har varit fullt upp så vet inte om jag orkar skriva ner allting ;).

I går var jag och storhandlade med morfar, åkte och fikade hos Josefin för hon fyllde år. Sedan på eftermiddagen kom Tessan och Bettan hit. Vi gick på en promenad och gjorde middag tillsammans. Det blev kyckling med en jättegod röra :).

Idag har jag varit ute och gått och pluggat. I helgen har jag även bokat klart allting för resan. Har ett problem, behöver en bra väska för handbagaget. Någon som har en behändig väska vid ungefärliga mått på: 50*40*20 cm?


Vad jag har gjort under veckan/sedan jag uppdaterade sist?
- Varit hos Mari och Edwin
- Varit på stan med Tess (shoppade lite och växlade in punden)
- Boxat (Vilken träningsvärk jag fick, känner av den än idag ;P)
- Varit med Tess och Bettan


En STOR nyhet som jag inte får glömma att dela med mig av
Jag har nästan sluta äta godis, helt otroligt. Jag är som beroende av choklad eller snarare socker. Känner att nu vill jag begränsa mitt sockerintag till endast helger, det har funkat riktigt bra. Nu är det bara popcorn och dippning av grönsaker som gäller ;).

London

publicerat i
Nu har jag varit dålig med uppdateringen igen. Men har inte haft orken helt enkelt. Men nu tänkte jag passa på att göra en liten uppdatering iaf :). I lördags var det fest för Alex och Martin och det var riktigt roligt :). Jag skulle ta det lungt med spriten men det gick lite fort mot slutet, haha! Innan festen for jag till Bettan och vi åt middag och gjorde oss klar. Sedan i söndags var det bara lungt. Man mådde ju som man förtjänade.

I söndags fick jag ett erbjudande att åka till London i några dagar. Det säger man ju inte nej till ;). Ska boka resan så fort jag kan, nu väntar jag bara svar av lärarna så man kan få en översikt hur studierna ser ut dessa veckor. Har inte bestämt mig hur länge jag ska vara borta men inte fullt en vecka iaf. Man kommer nog kolla om det finns några jobb där. Inte för att jag ska flytta dit men om det finns en tjänst på några veckor bara, för upplevelsens skull :).

I måndags var det en ny start på veckan, men jag mådde inte alls riktigt bra då. Så jag lämnade hemmet och for bort en natt. Inget allvarligt har hänt, men kroppen var helt utmattad av allting som ska ske, men det är mycket spännande också :).

England, here I come ;)

Glad "igen"

publicerat i

Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade sist. Detta beror på att jag inte haft någon dator. I söndags skulle datorn formateras som vanligt men det gick inte alls som planerat. Sedan när det väl fungerade skulle jag fixa Internet själv och det var krångligt men efter mkt våld så gick det. När de var klart började de kännas bättre, trodde jag. Datorn började senare på kvällen att slå av sig själv var 5:e minut. Då brast det. Jag var så förbannad och höll bokstavligen på att bryta ihop. Datorn fick dessvärre några slag så fronten släppte men jag kunde trycka tillbaka det utan problem, hehe! Det här låter patetiskt men jag var så inställd på att plugga hela söndag och hela denna vecka också händer detta när man är mitt uppe i stora uppgifter och nära deadline. Alla mina studier sker via datorn. Datorn är dock inte fixad än, men jag fick låna mammas nya bärbara så nu sitter jag vid den :P. Studierna ska börja riktigt imorgon!!!

Idag har jag spenderat dagen med Tess på Birsta för lite mer shopping ;). Det blev fler handdukar, badlakan, tvålar, en tröja och lite mer smått och gott! Nu är det riktigt färdigshoppat. Ikväll kanske hon kommer över och vi ska bara sitta och surra :).

Ska diska upp efter middagen nu och tända massa ljus. Förresten så hade Mari fått ljusen från Partylite så var dit igår och hämtade dom och umgicks med henne nån timma :). Denna gång blidde det dofter av: Mullbär, Hallon & Timjan, Svarta hallon och Tropisk vattenfall, luktar hur gott som helst.

Bilder!

publicerat i
Jag har "lovat" att lägga upp lite bilder som jag och Bettan har knäppt. Vissa bilder är lite privata och dom tänker jag inte lägga upp ;). Det är inga "porrbilder" men lägger inte upp dom iaf, hehe! Ikväll är det bestämt att jag ska gå över till Mari och Edwin. Men Tessan frågade förut om jag var sugen på Laserhallen ikväll, har aldrig varit med på det. Det skulle vara roligt och testa =). Men jag sa till henne förut att hon skulle höra av sig när hon visste mer, då får jag bestämma mig hur jag ska göra! Nu ska jag fixa lite grann och se vad man ska äta till middag. Ha en fortsatt trevlig fredag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt slut...

publicerat i
Idag har jag och Pellan varit på Birsta och shoppat och det innebär som alltid att man är helt slut när man kommer hem. Men vi båda fick shoppa av oss riktigt :). Vi gick först på Jysk där jag handlade min "älskade" elefant också fick jag mig att handla 2 st bruna badlakan och 3 st bruna handdukar. Det var så roligt för dessa småsakerna fick jag en skitstor påse så det var så roligt att gå runt med den. Det var som jultomten var tidig i år, Ho ho ho! Haha. Tur är att mamma jobbar där ute så hon fick ta våra saker upp på hennes kontor medans vi gick runt i Birsta City och IKEA!

Vad mer handlade man? 1 skjorta, 1 tröja, ljus, doftgrej, lite städsaker, vitvinsglas och mjölkkanna. Det är säkert mer saker som jag inte kommer på nu men man fick med sig lite hem ;P.

Nu håller man på dona med allting som man köpt men känner att man bara vill lägga sig och mysa framför en film. Kanske jag gå över till Mari eller om hon och Edwin kommer hit. Får se vad man orkar med! Plugget får iaf vänta tills imorgon.

 

Elefanten är ful egentligen. Men jag brukar säga: "Den är så ful så den blir snygg." Den gjorde sig bra på byrån i hallen iaf.

;)

Chicken Enchiladas

publicerat i
Söndag bör inte alltid vara tråkig, det var den absolut inte igår. Jag skulle ha gått över till Mari men kom på att jag även lovat att vara med Bettan senare så då tar jag Mari en annan dag, annars skulle jag inte hinna vara där så länge. Men vid 4 tiden kom Bettan och jag mötte upp henne och vi gick direkt till ICA för att handla lite till middag och lite gotta för kvällen :). Till middag blev det en jättegod mexikansk rätt, Chicken enchiladas tror jag det heter. När vi serverade dekorerade jag lite på tallriken så det blev så snyggt ;). Jag och Bettan har under tidigare år alltid knäppt massa bilder för att fördriva tiden eller för att bara ha roligt och nu gjorde vi det igen igår, efter ett bra tag sedan sist. Oj oj säger vi till bilderna. Kanske lägger upp några i ett senare inlägg ;).

Mumma!!!