Sött

publicerat i Allmänt;

Har ni sett denna söta reklam från Libero? Herregud säger man bara, haha!

Sovmorgon

publicerat i Allmänt;
Igår var man ledig och idag har man sovmorgon. Ibland är det jobbigt med sovmorgon för då hinner man bli "nervös" för jobbet och jag kan inte sova heller, har varit vaken över en timme nu. Imorse vaknade jag av att ena ögat gick inte att öppna. Var ingen fara utan det gick bort på en gång av sig själv. Det är fortfarande mycket ljud runt omkring och det är skönt då man inte börjar senare eftersom det är ändå svårt att sova.

Idag jobbar man några timmar med en annan som vi lär upp eller vad man ska säga. Hon ska bara hoppa in vid behov men hon kan en del och känner typ alla, vilket är ett plus. Jag ska jobba själv från 15-18 och det är jag nervös för, haha! Men nästa vecka ska vi börja med att jobba några timmar själv, att någon kommer senare och slutar senare osv och då är det bra att börja nu. För veckan därefter ska vi förhoppningsvis börja på ett riktigt schema och då blir det att vi jobbar själv typ hela tiden. Klart man kan jobbet men mycket kan man inte heller så det är jobbigt, men det är första riktiga veckan om man säger så, så det tar väl sig.

Jag får vara ledig i helgen i alla fall men då jobbar jag säkert Måndag-Söndag veckan efter, och börjar schema direkt på måndag kom jag på nu. Men det blev konstigt denna vecka också då vi jobbade nio dagar i sträck. Det får bli så några veckor innan man kommer in i tider och schema. Den enda personen som kan hjälpa och lära oss är sjuk och vi vet inte om den personen kommer om 1 vecka eller om 4 månader ungefär. Ska inte skriva så mycket om jobbet eftersom jag drömmer varje natt och det är inte okej, haha! Nej men det är jobbigt att inte kunna släppa jobbet. Kan göra det när jag kommer hem men det blir ändå att man drömmer. Har drömt om det varje natt i ungefär 12 nätter i sträck.

Igår klockan 10.10 hade man varit och handlat på Hemköp och Make Up Store nere i stan. När man kom hem satt man igång med städning och tvättning. Hann inte göra mycket för det är enormt mkt att göra. Får ta saker allt eftersom :). Kommer lägga upp bilder i helgen. Ska nog städa mer innan man gör sig klar. Ska se till att äta lunch innan det är dags att åka, börjar 12.

Kramar!

Morgon

publicerat i Allmänt;
Vet att uppdateringen är dålig men glömmer bort den nu. Det ska bli ändring på det. Jobbar nioende dagen i sträck idag men är ledig imorgon (wiho) sedan har jag en ledig helg så det ska bli skönt. Men när man kommer hem är det bara fixa middag och stöka på och sedan sängen. Är inte van att äta middag kl sju men slutar sex ikväll också och sedan tar det närmare en halvtimme att köra hem.

Förstår inte hur tjejer med mammabloggarna hinner uppdatera så ofta för dom som har barn och jobb, haha! Fast jag kan iofs uppdatera jag med men det är inte mkt som händer. Ska träffa Nina en dag här och sedan måste jag på stan och köpa parfymen och köpa en morsdag-present till älskade mamma. Hann inte hälsa på henne i helgen, men ska träffa henne i helgen har vi bestämt iaf. Har inte träffat mamma på en och en halv månad tror jag, det var iaf en evighet sedan känns det som. Vi brukar träffa ofta så nu saknar man henne till och med, haha! Vi ska nog åka till Stöde där det händer lite saker och kusinbarnet ska sjunga eller hur det var.

Onödigt inlägg men ville skriva nånting ;). Har inte lagt upp bilder på det snygga badrummet, får se när man fixar det. Har inte tagit många bilder eftersom jag har inte hunnit göra klart allt därinne. Ska fixa lite saker här hemma ikväll när man kommit hem.

Hoppas ni får en fin dag!
Kramar

Eurovision

publicerat i Allmänt;
Snart ska man iväg och jobba sin sjunde dag i sträck. När jag slutar får man se om man orkar åka och fira mamma på mors dag. Har ringt henne men vill också träffa henne. Som sagt så får man se, kommer gå på ett schema imorgon så det blir ett antal dagar man jobbar i sträck, än så länge så går det bra :). Började tidigt igår och slutade tidigt och börjar senare idag och slutar senare. Skönt iaf med sovmorgon.

Vilken seger för Sverige igår på Eurovision, rätt låt vann verkligen. Är dock besviken på Italien som inte gav Sverige ett enda poäng men det avgjorde inte vinsten heller så vi behövde inte dom, haha!

Efter jobbet måste det handlas också, har glömt handla smör i två dagar och bara då ätit en hårdbrödmacka utan smör ;). Inte så gott!

Ska åka om en stund men ni får ha en bra dag alla!

Vill "gratta" världens bästa mamma på hennes dag <3

Mer shopping!

publicerat i Shopping;

Köpte denna till badrummet. 349 kronor på IKEA! Handlade ljus och andra småsaker på IKEA och andra ställen. Skulle haft alla kvitton kvar så ni kunde se allt jag handlat ;). Det känns som jag har handlat mycket mer än vad jag visat.

Shopping!

publicerat i Shopping;
Kom på att jag inte visat er vad jag handlat på dessa shopping-turer den senaste veckan. Har glömt bort en del men kanske kommer på det under inläggets gång ;).

REA 100 kronor, Gina Tricot

 

REA 100 kronor, Gina Tricot

REA 75 kronor, Gina Tricot

Kläderna ovan beställdes från Gina Tricot. Jag beställde även ett vitt linne med en silver nyckel på.

Kavaj 199 kronor, HM

Leggings, 80 kronor HM


199 kronor, Cubus


Köpte också

En till svart kavaj, fast en kortare modell - 299 kronor på Gina Tricot!

Ett grönt baslinne - 80 kronor på HM!

 

Har inte shoppat klart men det mesta är inköpt. Det finns så mycket man vill ha ;). Provade jeansvästen från Gina Tricot och den satt snyggt, då vill man ju ha den också. Får se vad som blir härnäst, får nog hålla i plånkan ett tag i alla fall, haha!

 

Just ja, ni måste bara gå in på Make Up Store och lukta på deras egna parfymer. Jag har aldrig handlat där men nu hade jag kuponger lite här och där så passade på att gå in. När man kom in där kände jag en doft som luktade jättegott. Kom fram till att det var en av deras parfymer. Den ska jag köpa. Visar er den när man har handlat den. 

?

publicerat i Allmänt;
Måste bara fråga om ni har känt av pollen i år? Folk säger att det är extremt mycket i år. Mamma har en hemsk allergi men jag har aldrig haft det men nu har jag i flera dagar haft irritation i ena ögat, örat och svalget. Det började som en förkylning vilket nog stämde men köpte då tabletterna som jag brukar köpa för att hindra att förkylningen bryter ut. Förkylningen har inte brytit ut, hostan är det enda som återstår men haft febertoppar, snuva, huvudvärk osv. Men nu slog det till idag igen. Problem med höger öga (kliar som jag vet inte vad, blir jätteröd och tårarna rinner) sedan att jag nyser 15 gånger i sträck vilket jag inte ens gör då jag är dunder förkyld. Får se hur det fortsätter för det är verkligen irriterande!




Snyggt va? Om det går enligt planen så kommer det vara klart imorgon :). I alla fall att toan och duschen är användbar. Köket är inte klart utan dom har väntat på diskbänkarna som jag tror kom idag. Kanske får dit dom denna vecka. Men sedan är det kaklet i köket. Det lär ta två veckor till innan köket är helt klart. Toaletterna och diskbänkarna är klar i alla lägenheter förutom min och grannens. Sedan när diskbänkarna och toaletterna är klar hos oss börjar det nog kakla köket uppifrån och ner. Man blir näst sist på allt. Men bara toan och duschen blir klar är jag nöjd.

Har mycket att stå i och nu kommer vi jobba Måndag-Söndag denna vecka och sedan hela nästa vecka så det blir väl jobb 14 dagar i sträck. Får se hur det blir med allt. Det kommer bli mycket jobb till en början. Verkar som att jag kommer jobba tre helger i sträck och det känner jag inte direkt för om jag ska vara ärlig. Får se om man får skippa helgen efter denna.

Jaja, åter till allt som väntar här hemma. Kramar

Long time no seen

publicerat i Allmänt;
Förlåt för en mycket dålig uppdatering. Dagarna bara flyger iväg och helgen är snart över. Har sovit dåligt inatt, vaknade vid halv tre av en riktig halsbränna och somnade om efter en timme igen. Vaknade också två gånger till senare, känns som man inte sovit men några timmar har man sovit i alla fall. Vaknade halv åtta också, jobbigt.

Igår var det en fullspäckad dag. Vid halv tio kom Tessan och vi for och hämtade Tess för att sedan åka ut till Essvik där Boom hade utförsäljning på deras lager. Det var mest möbler men hittade en lykta för tio kronor. Efter den turen for vi ut till Birsta där vi strosade runt i timmar och vi alla fick handla, haha! Vi åt på Food courten inne på Birsta och vi avslutade på IKEA. När vi kom hem lastade vi in sakerna och for direkt till Willys för att handla för grillning. Vi grillade korv med bröd och hade rostad lök, ketchup och räksallad på, mumma! Efter att vi satt ute ett bra tag gick vi senare in till Tessan och drack kaffe och åt en cupcake, snacka om att man var mätt.

Senare mot kvällen gick vi till mig en sväng och sedan när brudarna gått var det en lugn kväll. Köpte hörnhyllan (till toan) igår och monterade upp den och fixade. Ska dricka kaffe nu och sedan fortsätta pyssla lite.

Förkylningen har varit bättre (inte brytit ut helt) men idag vaknade jag av mycket slem och en rinnande näsa men tror det har med att man sov lite och vaknade tidigt.

Har kuponger på stan och skulle vilja utnyttja dom också innan nästa helg men vet inte hur man jobbar och det verkar som man jobbar någonting nästa helg också. Men sedan frågade Tessan igår kväll om jag skulle på stan så vi kunde ta en promenad, hon ska vara barnvakt åt hennes brorsdotter. Vill så gärna träffa den lilla söta Zelda :). Har bara sett henne på bild. Men det visade regn så vi ska höras av på förmiddagen. Skulle i varje fall vara skönt att få det gjort idag så man kan använda sig av rabatterna. Hittade fler saker på Birsta men dumt att handla där när man har 20-30 % rabatt på hela köpet inne i stan.

Blir det ingen promenad ner så tar jag nog bilen och kolla runt själv för att sedan åka hem och dona på och förhoppningsvis vila lite så man är pigg till jobbet imorgon. Kanske uppdaterar mer om vad man handlat och om dagen, ska se till att vakna till och känna mig bättre. Mår inge vidare nu om jag ska vara ärlig men det är ju morgon ;). Morgon, kväll och natt är värst.

Stambytet blir nog klart senast onsdag skulle jag tro. Verkar som han ska foga klart det lilla som är kvar och sedan lägga golvet, det tar nog en dag. När det är klart ska bara rörmokarna komma hit och göra sitt, vilket verka ta mindre en, en dag. Så tisdag eller onsdag skulle jag säga, men man får se. Det verkar vara lite mer att göra på de två lägenheterna längst ner så man får hoppas att det går snabbt. Men snart är det klart i alla fall :)

På återseende!

Ingen rubrik

publicerat i Allmänt;
... Hann inte träffa killarna idag men när man kom hem möttes man av detta


Det känns bra, snart så :)

Sjuk

publicerat i Allmänt;
Är på väg att bli sjuk men har handlat tabletter och hoppas att det inte hinner bryta ut :). Dagen har varit rätt effektiv trots det trötta huvudet, sovit typ tre timmar inatt också. Gick lite tidigare från jobbet för att hinna till verkstaden innan dom stänger fyra. Flyttade över bilen på mig (jippie), sedan handla, posta brev, hem och äta middag, ta en promenad till Apoteket, hem och diska och plocka undan, surra i mobilen och lägga in en Oriflame-beställning. Det var min dag det. Nu är det bara pyjamasen och sängen som väntar ;).

Dags att förbereda matlåda och allt annat som ska göras, sedan blir det på med pyjamasen och slå på en film. Blev bra sugen på ölkorv, ska väl smaska i mig lite korv också. Köpte 3 för 20 kr och ska ha en till lunch imorgon men ska ta mig några bitar nu. Gott!

Igår kväll 20.46 fick man ett mindre roligt samtal. Lilla gumman (Tessan) ringer och är ledsen och chockad och hon berättar att dom nyss kört i diket med bussen utanför Stockholm. Det kunde ha gått riktigt illa och jag är så tacksam att alla klarade sig lindrigt undan. Vet inte vad jag skulle göra utan lumpestumpan <3. Vänner sedan barnsben = Vänner för alltid!



Mer tvålar

publicerat i Allmänt;
Ska göra mer tvålar snart. Jag tror jag glömt skriva att jag handlat mer tvålstämplar m.m.?! Det var sista april när jag for ut och hälsade på kusin och moster. Hämtade mormor innan och sedan for vi till Birsta innan vi drog ut till Matfors. Handlade en väckarklocka, armbandsur, mascara, pads, tvålstämplar och jag tror jag handlade mer saker på Panduro. Hmm, ska kolla i pyssellådan och se om det är något annat som är nytt. Just ja, jag handlade nog Clear Stamp (bokstäver), haha! Vad glömsk man kan vara.

Ska ju inviga de nya tvålstämplarna men det får vänta någon vecka skulle jag tro. Ska höra med kusinen om jag får låna kusinbarnet Emma, hon vill ju komma och vara hos mig så det skulle vara perfekt att göra tvålar med henne. Hon har tjatat länge och sedan blev det stambyte men när det är klart och hemmet börjar åtegå till det normala så :).


Denna klocka köpte jag. Bandet är jättemjukt och skön! Love It.

Chaufför

publicerat i Allmänt;
Fick vara chaufför till Tessan och Alex idag. Dom är på väg till Finland med båten för att fira Tessans bror som fyllt 30. Skjutsade ner dom till bussen på förmiddagen. Resten av dagen har man suttit vid datorn, städat och surrat ett antal timmar med Tess, haha! Vi kan alltså surra i flera timmar.

Igår fick vi sluta tidigt och efter jobbet for jag in till Kvissleby och strosade på inne på ICA Kvantum. Det är så roligt att gå runt i andra matbutiker. Minns inte om eller isåfall när jag var på ICA i Kvissleby. Köpte med mig en sallad och körde hem och åt lunch. Hade ätit klart strax efter 2 och då surrade jag med killarna. Dom tog bort den där gamla hyllan eller vad man ska säga med plastburkarna (i köket). Det är rätt charmigt om man har nya burkar men mina är inte fräscha och det går inte att få bort allt skit. Man tackar och bockar för att ni var så snäll att ta bort den :). Trodde inte dom fick göra det.

På måndag blir fyra stycken lägenheter helt klar, alltså är det bara fyra kvar och det är bara vi två här nere som inte fått kaklat. Då kommer säkert två lägenheter till vara klar under veckan. Dom börjar kakla hos mig på måndag och han tar cirka fyra dagar på sig att kakla, foga och lägga klinkers. Rörmokarna som fixar resten tar det max en dag för. Det kommer inte bli klart tills nästa helg som man hade hoppats på men då har man det klart helgen efter (förhoppningsvis). Ser fram emot att få köpa nya saker eller en hylla i alla fall men vet inte om jag jobbar den helgen. Kan inte boka in eller planera nånting, får helt enkelt ta en dag i taget.

Eftersom vi gick tidigare igår från jobbet kommer vi jobba några timmar imorgon istället. Åker härifrån efter 11 men vet inte hur länge vi jobbar. Vi ska inte "jobba, jobba" som vi lär oss nu utan det är städdagar för medlemmarna och dom ska få sin belöning för det. Det ska bara skrivas lista och vad det väljer för betalning. Ser fram emot det, eftersom man får möjlighet och träffa ett gäng medlemmar :).

Har precis börjat se filmen "Click" med Adam Sandler. Har sett den förut och den blir bättre ju fler gånger man ser den. Första gången tyckte jag den var värdelös och andra gången helt okej, får se vad man tycker nu. Jag är en person som kan se vissa filmer flera gånger och det tycker många är onödigt ;). Hur är ni?

Kommer sitta vid datorn samtidigt och renskriva anteckningarna från jobbet. Känns dumt att sitta med det på helgen men gör det faktiskt för min egen skull.

Kram

Skönt

publicerat i Allmänt;
Oj oj vad tiden går fort snart är det helg igen känns det som. Det går bra på jobbet men det är mycket som oroar men vill inte riktigt ta det här. Schemat har gjorts men måste ändras pga en sak och det är inget man ser fram emot för schemat var tillräckligt "jobbigt" och nu kommer det bli mycket värre.  Jag  trivs annars, bara jobbigt att försöka lära sig allting på så kort tid. Men får man inte tiden att lära sig saker och ting i taget så kan man inte göra så mycket heller. Men det är underbart där ute och jag hoppas att kunderna/medlemmarna är det också när det öppnar ;).

Efter jobbet körde jag direkt till Willys och sedan for man hem och gjorde middag och sedan fastnade man ett tag vid datorn. Nu har man precis kommit in från en lång och skön dusch. Känner att det är mycket nu hemma med all renovering och allt nytt på jobbet. jag har inte direkt en plats där man kan slappna av. Jobbet är jobbet och där ska det väl inte vara lungt (skratt) men hemma ska det vara lugnt och tryggt. Men som nämnt tidigare är det ändå skönt att få vara hemifrån på dagarna. Ska höra med dom på fredag innan man kör på jobbet om det ska börja kakla hos mig. Har dom inte börjat med det på fredag så kan jag bara glömma att få toan klart tills nästa helg. Det skulle vara perfekt om det var klart den helgen så man kan få ordning på någonting. Åka och shoppa och umågs med Tess den helgen :).

Har inte orkat kollat upp alla anteckningar från jobbet då man däckar tidigt på kvällen och man stressar bara upp sig när man kommer hem och tänker på allting och det är som allting har flugit ut från hjärnan igen. Gahh! Jaja, bara släppa det, får stänga av när man kommer hem. Ska kolla lite på jobbets hemsida bara och läsa lite så, inget mer avancerat, haha!

Kram

Error

publicerat i Allmänt;
Orkar inte skriva mycket, har precis landat riktigt här hemma. Var hemma vid femtiden och gick och köpte en pizza ;), dåligt jag vet. Det har varit mycket att ta in och helt ärligt trodde jag att det skulle vara lättare än vad det är, men det är bara bita ihop. Man får slappna av och ta det jobbiga i helgen, haha! Är för trött för att ens tänka på det tröttsamma. Bara man kommer in i det är det nog "roligt" om inte annat hjälper miljön till för det är så vackert där ute. Vi kommer köra på kontorstider nu till den 17-20 Maj då banan öppnar. Efter det börjar våra riktiga scheman, det blir alltså jobb 9-16,17.

Dags att gå ut och duscha och förbereda sig för morgondagen för att sedan njuta av att få vila fötterna, haha! Seriöst, det känns som man varit på krogen och dansat en hel natt med klackskor. Vet inte om sandalerna var så bra, eller om det beror på att det är första dagen. Man har aldrig stått en hel dag sådär. Men det är också en vanesak. Har aldrig haft ett jobb där man bara står, så det blir lite nytt :).

Har börjat kolla på en massa program från Youtube: Program som "I shouldn't be alive", "I survived" och "I survived, beyond and back". Verklighetsbaserade serier som ja, ni ser vad det handlar om. Otroliga händelser. Igår började jag se avsnitt från programmet "Live to tell" det är ett program som i Sverige heter "Dokumentär: Mord" som jag nämnt att jag brukar se.
Gillar ni verklighetsbaserade historier, så kolla in dessa program. Det är helt otroligt!



HOME

publicerat i Allmänt;


I helgen satt jag och höll på med texter. Skrev ut texten som ni ser ovan och placerade bokstäverna sådär för att de skulle få plats på ett papper. Testade att rama in texten sådär och det blev bra. Man kanske ska ta olika texter eller snarare ord och placera dom lite annorlunda. Snyggt!

Har ändrat om texten i hallen också. Hade texten: "There is no place like HOME" men nu har jag bara "HOME" och texten går uppifrån och ner. Lägger upp bilder på det senare.

Sköna skor

publicerat i Allmänt;

 

 

Hittade dessa skor istället :). Dom är jättesköna och passar perfekt till jobbet. Mormor var snäll och betalade för skona som ett grattis till jobbet.

"Soap"

publicerat i Allmänt;










När jag for till moster och kusinen i måndags gjorde jag dessa saker till dom. Använde spray som ger en frostande effekt (det var den som luktade så starkt). Sedan tog jag glitterlim och skrev "Soap". Dekorerade burken med diverse saker och lade i handtvålar och fjädrar.

Dom fick även den stora tändsticksasken som är dekorerad med en fin bild och dekorationssand!

Promenad

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dålig uppdatering, ska försöka uppdatera smidigt fast man har jobb. Men det händer inte så mycket då kanske, haha! Ska fortsätta med pysslandet men just nu gäller det att fokusera på jobbet och få ordning i hemmet. Jobbade i fredags några timmar och vi gjorde inte så mycket, får nog göra mer imorgon :). Börjar nio imorgon, det är skönt när det är lugnt i några veckor innan säsongen tar fart på riktigt, då är det strikta tider med tidiga mornar, sena kvällar och hela helger.

Hoppas man får schema från jobbet imorgon så man vet hur man kommer jobba. Hoppas också att stambytet blir klart nästa vecka (senast fredagen den 18:e Maj). Om toan är klar och man är ledig den helgen så ska jag umgås med Tess och vi ska ut till Birsta och bara umgås. Skulle därför vara skönt om toan är klar så man kan handla nya saker och fixa ordning den nya toan ;). Annars kanske vi är hos henne den helgen istället. Men helgen efter den helg som jag pratar om så kommer stambytet garanterat vara klart, om verkligen inget tokigt händer då vill säga.

Kom hem strax efter halv fem efter en promenad med Tessan. Vi var borta 1 timme och en kvart. Men då var vi in och handla en snabbis också. Vilket underbart väder :).

Dom kommer höja hyran med 350 kronor. Förstod väl det men egentligen borde man inte behöva det om man inte begärt stambyte, haha! Jag hade gärna kunnat skita i det. Det blir bra när det är klart men 350 kronor är mycket mer att betala på hyran.


Mattan på golv och väggar är på plats. Dom har målat taket en gång till också! Vad som återstår nu är:
* Kakling
* Fogning
* Klinkersläggning
* Montera upp allting igen!

Utlottning

publicerat i Allmänt;
Jag är med på en utlottning av diverse pysselsaker hos Majamelon. Vill ni kolla in hennes blogg, klicka här


Smittad?

publicerat i Allmänt;
Jag har "fobi" för att spy och fick idag höra att min granne var jättedålig i magsjuka i fredags-lördags. Är orolig nu om jag eller någon annan kan ha blivit smittad eftersom vi delar på toaletterna och duscharna nu? Hon blev väl frisk i lördags eller i söndags. Men stambyte-killarna gav henne en egen toa som man kan få ifall man har barn eller blir sjuk. Hon använde den då men sedan när hon mådde bättre började hon väl säkert gå på toaletterna som vi andra använder. Hon kan väl ändå bära på smittan?

Men det är ju onsdag idag så man borde ju ha fått det nu, men får man det inte imorgon eller fredag kan man väl vara lugn. Känner ändå att det blir mycket bakterier. Vet ju inte heller om hon hade matförgiftning det kan man lika gärna ha råkat ut för. Men känner som sagt att det blir mycket bakterier och man kan bli sjuk. Känner att jag börjar bli förkyld och börjar det bryta ut är det någon som kommer att springa på Apoteket och köpa Esberitox ;). Man kan ju inte bli sjuk nu när man börjar det nya jobbet!
Esberitox fungerar oftast på mig ifall man tar det vid första symtomen, exempelvis när snuvan kommer.

Dags att ta en macka, är så hungrig. Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Puss & Kram

Grattis <3

publicerat i Allmänt;
Jag vill gratta älskade mamma för att hon tog sitt körkort idag. Man kan nog inte vara stoltare! Hon har lyckats efter 46 år och verkligen tagit sig i kragen. Hon har aldrig varit motiverad förrän några månader sedan tillbaka.

Mamma är en person som man aldrig hört klagat på nånting och hon visar aldrig om hon mår dåligt. Det gör en stolt att hon bevisar att man kan ta körkortet oavsett ålder, om man jobbar heltid och om man lever med en sjukdom. Mamma har sedan 98-99 levt med diabetes. 

Ett stort GRATTIS till dig! Jag älskar dig!

Vilket väder

publicerat i Allmänt;
Vilket underbart väder vi har det. Självklart hade man bokat en av de få tvättiderna idag. Men man går sakta mellan tvättiderna för att få vara ute en sväng. Väntar på att Tessan ska höra av sig så ska jag gå och möta henne och vi ska handla och sitta ute :). Kläderna håller på att torka och ska ut igen om en timme och hämta in allting. Jag tycker ändå att det blåser en del och jag har en tunnare långärmad på mig för annars fryser jag ;).

Ska fixa tvätten som man tagit in. Hoppas ni alla har en fin dag!