Jotex

publicerat i Allmänt;
Vill ha! Jotex har 30 % på hela ordern igen. Bra sugen att klicka hem dessa snygga gardiner.

Namnge lappen

publicerat i Allmänt;
Tog ett snöre och hängde en lapp runt servetten. Det kan vara trevligt om man vill ha en fin middag och skriva gästernas namn. Bara att namnge lappen. Klart!

Ljus

publicerat i Allmänt;
 
Ljus som sitter fast med pärlor. Ännu en ängel för dekoration :).
 

Biggest loser

publicerat i Allmänt;
 
God morgon! Vilken underbar dag. Känner mig jättepigg konstigt nog. Det blir sena nätter och tidiga mornar men vaknade idag av ett kick. Jag hade nämligen inte ställt väckarklockan, det händer aldrig. Jag ställer klockan jämt. Hade mobilen på ljudlöst och den vibrerade av en påminnelse och då vaknade jag och såg att alarmet inte ens var aktiverat.
Sitter och kollar på Biggest loser och det är ett program jag aldrig riktigt hängt med men nu lät jag den kanalen gå medan jag fixade kaffe och frukost. Jag skulle aldrig ha gjort det. Har grinat som en tok. Det är en helt ny säsong där alla deltagare ska lära känna varandra och dom sitter och berättar om sitt liv/sin historia. En tjej berättade att 2006 hade hon en familj. En man, en 5-årig dotter och en son på 2,5 veckor men alla dog i en bilolycka. Där brast jag rakt ut, var inte ens beredd på det själv.
Finner inga ord .....
... Tänk bara tanken att förlora allt. Hon har ingen att komma hem till. Många deltar i det här programmet för sin familjs skull.
Kan inte skriva mer ...
 
 

Tassels

publicerat i Allmänt;
Ikväll har jag pysslat med nya saker, bland annat gjort egna tassels. Fingrarna gör ont eftersom man klippt sig själv några gånger och kört in ståltråd i fingrarna. Ni undrar säkert vad ståltråd har med tassels att göra. Jag ville göra extra fint och använde pärlor. Men eftersom jag mestadels använt garn så är det svårt, nästintill omöjligt att trä garnet genom pärlorna. Kom då på idén att man kunde använda ståltråd. Satt på pärlorna på ståltråden och satt fast tråden runt "huvudet" på tofsarna.
Har fått uppleva fler "clumsy-moment" under kvällen. Jag råkade hälla ut de minsta pärlorna på golvet. Pärlorna hamnade under soffan, på golvet och mattan, så onödigt, haha!
I morgon får ni se kvällens projekt, håll utkik!
 

Staden

publicerat i Allmänt;
Skippar dagens pass och tar en promenad ner till staden och hem istället. Får se om det blir ett Zumba-pass hemma senare eller om kör på andra övningar. Var första gången igår på ett Core-pass. Har lite ont i nacken och magen efter det men ska definitivt gå fler gånger på det :).
Kommer bara köra tre pass på gymmet denna vecka. I måndags blev det Zumba, igår blev det Core och på lördag blir det Tabata. Har bokat lördag för mig och Tessan men vi är reserver men hoppas vi får komma på passet. Helt sjukt är det, man får boka två dagar innan därför ville jag boka tidigt idag för lördagen och bokade imorse och det är redan fullt?!
Vi ska ta en promenad ner och hem på lördag också. Sedan efter passet blir det att gå runt på stan lite för att vi ska handla det sista för Halloween-festen.
Nej, nu ska jag ta mig en promenad. Ska verkligen gå fort så det blir som en bra träning idag fast jag inte går på gymmet, vill inte få dåligt samvete för att jag inte tränar idag, haha! Kommer kunna gå raskt idag då man inte behöver bära på bagen, skönt utan den.
Kram på er alla!

Servettdecoupage

publicerat i Allmänt;
Gjorde servettdecoupage häromdagen. Blev inga bra bilder men decoupaget mer de nya servetterna blev bra!
 

Twilight Mode

publicerat i Allmänt;
Jag har hittat det roliga med att lägga effekter på bilder. Förut tyckte jag det verkade onödigt men nu när man använder Instagram använder jag effekter på bilderna hela tiden, haha. Det är kuligt. Det var inget undantag i dag heller. 
Twilight Mode
 

Paket

publicerat i Allmänt;
Som man anat så kom Partylite idag. Hämtade ut paketet för någon timme sedan. Jag har ett bra tag velat ha tre ljuslyktor som är formad som löv. Jag har bara sett dom en gång och måste säga att dom är snyggare än vad jag kan minnas. Det är ju alltid roligt när det är så. Färgerna är också snygga och går fint ihop. Vit, grå och en terrakotta-aktig färg. Beställde även teljusförpackningar och tre ljuslyktor med plats för stora teljus.

Ge blod

publicerat i Allmänt;
Då är det måndag igen, det är väl underbart? Har precis druckit en kopp kaffe med lite grädde. Sitter spänt och väntar på att få ett sms om att Partylite har kommit. Hoppas man kan bära paketet själv, men macken är i princip bara på andra sidan vägen men är det tungt så är det. Kartongen brukar vara så otymplig men ändå känns det dumt att ta bilen, haha.
Har funderat länge på att börja ge blod igen men tar mig aldrig dit. Sist jag gav blod fick dom sticka mig flera gånger i båda armvecken och efteråt såg det ut som man blivit riktig blåslagen. Blir illamående bara jag tänker på hur dom stack mig och man kände hur nålen sakta stack in i blodkärlet, usch. Är dock inte spruträdd men den där känslan har satt sina spår. En sak som jag ogillar är att se blod, blir svimfärdig av det ;). Men ska ta mig i kragen och börja ge blod igen.
Ska börja göra mig "klar" för dagen. Har inget annat inplanerat idag än att träna, haha! Men det kan dyka upp något oväntat. När man bara är hemma så brukar jag bara sitta i pyjamasen hela dagen och ibland kan det bli flera dagar i rad man inte har nåt att göra. Kanske därför man känner sig nere ibland. Det är som när man är sjuk, man har bara pyjamas på sig och gör verkligen ingenting, det är så tråkigt. Är man frisk ska man inte bara sitta inne hela dagarna med pyjamasen på. Nej, upp och hoppa ... Dags att göra sig klar innan det är dags att göra sig någon lunch ...
 

PartyLite

publicerat i Allmänt;
Har precis satt mig i soffan. Fick en rejäl paltkoma efter middagen. Måste ha varit all grädde i potatisgratängen som orsakade det, haha! När det har gått över bli det att organisera i pyssellådorna ... igen!
Idag har man städat och igår hade man tid i tvättstugan. Så skönt att få undan tvätt och städ. Var hos Tessan någon timme igår och umgicks också. Det blev ingen promenad pga mina ben (träningsvärken). Hoppas benen känns bättre imorgon så man kan köra Zumba. Går det inte så bra kommer jag ändå åka in och träna på gymmet. 
Ska samla en massa energi så man kanske pysslar lite mer också och stöka ner igen ;). En massa ljus ska också tändas.
Imorgon kommer Partylite. Såg i fredags eftermiddag att paketet var sorterad i Sundsvall. Det måste innebära att det kommer imorgon? Längtar! Man känner sig som ett barn på julafton när man får hem det stora gröna paketet, haha!
På återseende!
Kramar

Träningsvärk

publicerat i Allmänt;
God kväll på er kära läsare! Vad har ni för er en kväll som denna? Själv sitter jag i soffan och kan knappt röra mig. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig haft en sådan träningsvärk som jag har nu. Jag får ofta träningsvärk. Det måste bero på att jag antingen stretchar för dåligt eller för att det går så långt mellan gångerna då jag tränar ;).
Sist jag tränade var när jag gick på Thaiboxning för två år sedan. Då kan ni tänka er hur otränad jag är. Man börjar ju inte lätt heller. I tisdags blev det ett bodycombat pass. Bodycombat är ett pass där man utövar olika rörelser från kampsporter (slag och kickar) i högt tempo. Det är bara luftrörelser, men ack så jobbigt det är. Kan säga att alla kickar och slag som man lärde sig på boxningen har försvunnit, även den lilla kondition som man hade då.
I onsdags körde jag ett pass i Afrodans. Det var roligt det också men jättejobbigt när man hade en rejäl träningsvärk. Bodycombat är boven i dramat. Skyller all träningsvärk på det passet, haha. I går blev det Tabata som är intervallträning. Måate man säga att det var jobbigt? Träningsvärken blir värre för varje dag. När passet var slut kändes det inte så illa men när man skulle gå några trappsteg blev benen som gummi. Kändes som man skulle ramla ihop.
Idag blev det en heldag med mormor. Gick runt på Birsta i ett antal timmar och det har varit jobbigt med värken. Varje gång jag ska sätta mig håller man på att spy. Men nåt som faktiskt är "roligt" då man ska sätta sig (även fast det gör ont) är att jag måste typ släppa allt och bara dunsta ner i soffan, på toa eller i bilen. Det gör ont när man börjar böja på benen, haha! Efter Birsta for vi till stan och tog en fika hos moster :).
Jaja, nog om det. Nu blir det vila tills måndag. Har bokat tvättstugan imorgon och ska se om värken har blvit bätttre annars blir det inte många knop. Det blir nog en promenad med Tessan iaf :).
Ha en fortsatt trevlig fredag.
Kram

Skopunkten

publicerat i Allmänt;
499 kronor
349 kronor
499 kronor
Handlade dessa skor idag :). Slängde mina sista vinterskor förra året. Det är perfekt att ha ett par finare stövlar till vardags och ett par som man kan ha när det är jättekallt ute eller om man ska vara ute en hel dag. Jag som är så frysen om fötterna behöver ett par riktiga kängor. Jag ska lämna tillbaka ett par, någon av dom två sista. Behöver bara två par egentligen, måste börja tänka lite på ekonomin igen, haha!

Semester

publicerat i Allmänt;
Jag nämde inte förut att jag går på semester imorgon. Jag har anställning till 4:e november men kommer ha semester tills dess. Så är inte utan jobb riktigt än :).
Sitter här och är jättesugen på choklad. Men funderar på att poppa popcorn. Ska undvika godis och dricka på vardagarna. Ska inte köra stenhårt med vad jag äter eftersom jag kommer börja träna. Resultat borde man se ändå. Självklart ska jag försöka låta bli de onyttiga. Jag funderar också på hur nyttigt popcorn egentligen är? Jag kör inte på micropopcorn (inte gott) utan jag poppar själv i kastrull tillsammans med rapsolja. Vet ni hur nyttigt det är? Jag menar, det är bättre att äta popcorn än att trycka i sig en chokladkaka, men jag funderar ändå på om det lönar sig med popcorn. Har popcorn rätt mycket kcal och kolhydrater så kan jag hellre ta choklad, förstår ni hur jag menar? Jag är inte överförtjust i popcorn och det innebär att jag måste dippa popcorn och då blir det även gräddfil eller creme fr till.
Kram

"Plattat hår"

publicerat i Allmänt;
Det var länge sedan man hade plattat hår. Förra veckan när jag var ut med jobbet plattade jag lite grann. men på bilden ser håret hel-plattat ut men det är det inte :). Håret har blivit riktigt långt.

Quorn Bombay

publicerat i Allmänt;
 Åt Quorn Bombay med ris till middag. Det är så gott. Gjorde det inte så starkt heller och det blev suveränt.
Quorn Bombay
Ingredienser för 4 personer
3 msk olivolja (jag använda flytande margarin istället)
2 msk curry (jag använde inte curry)
1 hackad gul lök
2 finsmulade piri piri
300 g quornfärs
1 burk krossade tomater
Vatten
1 grönsaksbuljong
(Jag halverade de flesta av ingredienserna)
 
Gör så här
(1. Fräs curry i olivolja.)
2. Tillsätt lök, piri piri och quorn och låt detta fräsa i ca: 3 minuter under omrörning.
3. Tillsätt krossade tomater, vatten och buljongtärning. Koka ca: 5 minuter tills hälften av vätskan kokat in.

Serveras med jordnötter, fetaost, gurka, ris och eventuellt pitabröd!
 

En dag kvar ...

publicerat i Allmänt;
I morgon är det sista dagen på mitt jobb. Vad tomt det kommer att kännas. Har redan börjat bli förslappad pga att vi haft det väldigt lugnt i två veckor. Känner att hjärnan inte arbetar så mycket, haha. Känns jobbigt men så är det. Det känns bra att folk vill att man ska komma tillbaka nästa säsong och att chefen sa det med egna ord. Man har fått höra att dom inte haft det så bra i receptionen på länge, det känns som man lyckats då :).
Idag for jag till jobbet och var hemma efter två timmar igen, onödigt att köra 4 mil. Vi bestämde oss för att börja rensa, städa och stänga ner receptionen imorgon istället så då blir det en heldag.
Efter jobbet blir det bara att åka hem, äta middag, byta om och hämta Tessan på hennes jobb för att sedan åka till träningen. Är taggat för BodyCombat.
 

Sötsugen

publicerat i Allmänt;
Visst blir man sötsugen? Det ser så gott ut
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Men tror tyvärr inte det är så gott. Det är tvålar som jag har gjort av muffinsformar. Jordgubbsdoft är det också:).

Mer Cupcakes

publicerat i Allmänt;
 
 
Dessa Cupcakes är gjorda av tvättlappar och de sköna Chenillestrumporna! Har använt designark i olika mönster och färg och gjorde mina egna "wraps".

Trött

publicerat i Allmänt;
Jag är så trött så ögonen blöder (känns det som). Sitter på jobbet och väntar på att få börja stänga ner. Gårdagen var jätterolig, oj oj säger jag bara, haha! Fick skjuts hem så var hemma vid halv tio men somnade nog inte förrän vid fem imorse(!). Natten till igår sov jag inte många timmar heller. Inte konstigt att man är trött. Det verkar som att kroppen börjar att lugna ner sig och bli understimulerad. När det var som stressigast på jobbet kunde jag däcka vid nio på kvällen.
Ikväll blir det bara lugnt. Helt ärligt ska det bli hur skönt som helst. Längtar tills jag får ta på mig mysstrumpor och pyjamas och krypa ner framför en bra film och bara vara. Det får man väl unna sig? Har som frossa idag och då låter inte det så dumt.
Ledig imorgon och jag hoppas verkligen man får sova. Annars kommer min kropp inte att fungera bra.Ska tvätta klockan elva och sedan städa.
Måste röra på mig en stund för att bli lite varm. Ska åka och handla också innan man ska hem. Ska stänga lite tidigare idag, det är knappt en kotte här.
 
Jag igår
 
Kramar

Allstars

publicerat i Allmänt;
Snart är det dags att göra sig klar för en kväll på Allstars med kollegorna. Jag ska åka ner tidigare för att träffa Eva innan resten kommer. Det kommer bli trevligt med gott sällskap, god mat och hockey. Ska förbereda för morgondagen, lär vara helt slut när klockan ringer imorgon ;). Nej då, ska inte vara där tills dom stänger eller dricka (mycket), haha. Funderade på att ta bilen ner men det får bli bussen. Om jag verkligen inte känner för att dricka så kan jag lika gärna ta bilen.
Dags att kolla vad man ska ha på sig. Det är svårt att fixa en outfit som inte är för uppklädd eller för avslappnad. Man vill vara fin men ändå inte för överfin, haha. Om ni förstår vad jag menar. Men det lär ju sluta med: Svart upptill och svart nertill. Börjar med en dusch och sedan får man se vad som händer. Ska inte vara på stan förrän strax innan sex.
 
Kram
 
 

Sensia

publicerat i Allmänt;
Nästa vecka ska jag köpa ett träningskort på Sensia (fd. Helex). Eftersom man snart slutar jobba så vet jag hur lätt och fort man blir förslappad - det ska inte få hända mig igen. Måste hitta på någonting på en gång som kan fylla upp den trista vardagen. Vad dramatisk jag låter men seriöst. Är jag ledig från jobbet nu i en eller två dagar så är jag helt död, är på dåligt humör men framför allt är jag hur trött som helst. Hur trött kommer jag vara när man bara ska gå hemma igen?! Det är inte bara för "underhållning" träningen ska vara till för, utan också för att jag vill gå ner i vikt.
Men jag vet hur jag fungerar vad gäller träning. Jag är först supertaggad och kör stenhårt och sedan tröttnar jag. Eller om man hoppar över den där promenaden eller det där passet är det kört. Har man "fuskat" en gång så tappar jag motivationen helt. Någon som känner igen sig?
Sedan undrar jag varför träning ska vara så dyrt? Jag menar, ett årskort på Sensia kostar 4800 kr, det är helt sinnes. Ett månadskort som jag ska köpa kostar 465 kronor. Under den månaden ska jag verkligen testa många av de pass som dom erbjuder och verkligen se om jag åker då jag säger jag ska åka, tycker jag det är roligt osv. Om jag tycker det är okej så blir det att fortsätta med den här träningen.Ska tidigt sätta stopp för att det är jobbigt.
Har också tänkt på en till sak som ställer till så att jag slutar - att ta sig dit. Är jag hemma en hel dag och ska ner på ett pass till sju, då sitter man bara och vänta och gruvar sig. Då orkar man inte ta sig till träningen när det väl är dags. Men när man väl är på väg eller är där så är det bara roligt. Ska förbättra mig. Tycker också det är tråkigt att åka själv men jag ska inte vara beroende av någon annan. Men självklart är det roligt att åka med någon man känner. Känner att jag vill hitta nåt jag riktigt brinner för, det bästa är då träning för jag behöver komma i form. Allt pysslande är nåt jag brinner för men det förbränner man inte kalorier på, det är väl bara hjärnan som får hålla igång ;).
Självklart ska maten förändras också. Har shoppat mycket denna månad också och har inte mycket pengar kvar men får ta från sparande till träningskortet. Ska även åka och handla en massa bra saker och kolla på nyttiga recept. Ska alltid se till att ha grönsaker och frukt hemma. Ska också spendera mer tid i köket för att tillaga bra mat. Funderar på att börja äta efter tallriksmodellen men det finns så många olika. Vilken ska man gå efter?
Har inte nämnt det bästa med träningen. Jag kommer få BOXAS igen. Sensia har pass i både Boxing och Bodycombat :). Tessan ska också börja men hon vill nog inte gå på boxningen men då får man gå på det själv.

Cupcakes

publicerat i Allmänt;
 



 Det är nåt som inte stämmer med de här bakelserna va? Det är korrekt. Jag har nämligen gjort Cupcakes av strumpor och tvättlappar ;).Dom är så söta och ser så goda ut.
Jag har fler bilder på bakelserna som jag lägger upp imorgon.

Servettringar

publicerat i Allmänt;

Till dessa servettringar har jag använt: Toarullar/Hushållsrullar, spetsband, blommor som jag har gjort av kaffefilter och slutligen svart och vitt tyg.

Dekoration

publicerat i Allmänt;
Här ser man ett av ljusen som jag har gjort och tändsticksasken som jag dekorerat.

Ljus av ljusgelé

publicerat i Allmänt;
Har tyvärr inga bra bilder på dessa ljus men jag tycker dom blev jättefina. Det känns roligt att dom blev så fina denna gång. Jag har dekorerat glasen med bilder och snören.

Beställt

publicerat i Allmänt;
Jag kom hem för ett tag sedan. Har varit ledig idag men gick över till Tessan för att göra Partylite-beställningen. Jag blev kvar där i flera timmar och vi åt middag tillsammans. Det blev potatisgratäng och karré, så gott :).
Har precis kommit ut från duschen och nu blir det att sitta vid datorn resten av kvällen. Det är bara skit på teven men ska lägga mig i skapligt bra tid så man orkar upp imorgon då jobbet kallar. Jobbar varannan dag denna vecka. Kan ni tänka er, om en vecka idag har jag jobbat min allra sista dag ute i Skottsund =/. Det känns så skönt och samtidigt så jobbigt. Det jobbigaste är ekonomin och det sociala livet.
Men jag ska verkligen hitta ett jobb och det är snart. Kan inte gå hemma igen och må dåligt och bara stirra in i väggen. Jag ska inte se mig själv som ett offer. Många är i samma sits. Jag ska vara glad att man har mat i magen och tak över huvudet. Många har det värre! Måste erkänna en sak också, man säger att man gör allt för att hitta ett jobb, men egentligen gör man inte ALLT eftersom jag söker bara jobb inom Sundsvall. Hade man gjort allt eller i varje fall mer så hade man sökt i andra städer också, bara i Hudiksvall eller en närliggande stad, då kan man säga att man gör mer. Men jag anser att jag gör allt eftersom jag söker alla jobb jag kan söka inom Sundsvall - och jag vill inte lämna Sundsvall.
En sak som jag ska tänka på när jag blir arbetslös är att jag måste hitta på saker då och då. Jag vill inte bli  förslappad igen som jag var förut, då orkade jag inte göra nånting alls typ. När det väl var nåt som hände så blev det jobbigt. Det är inte OK. Nog om det.
För att prata om roligare saker. På torsdag blir det utgång med kollegorna, det ska bli trevligt. På fredag blir det jobb och eventuellt bio med A. Får se vad han säger.
Ännu nästa helg blir det en tripp till Glada Hudik för att träffa Christina. Hon var hos mig i söndags men jag har aldrig varit hos henne och nu har hon egen lägenhet. Det ska bli roligt. Kommer sova en natt men vet inte vilken dag jag åker. Ska serva bilen om en vecka och om den är okej tar jag mig en biltrip dit själv.
Efter den helgen ska jag prata med kusinbarnet. Skulle ha hört av mig för några veckor sedan men nu har jag jobbat 3 helger i sträck så har inte kunnat ha henne, men nu när man är ledig på helgerna så ska jag ha henne nånting :).
Har tagit en massa bilder på mina projekt. Får se om jag lägger upp bilder under kvällen. Som sagt, det är massa bilder. Kommer att göra olika inlägg. Håll utkik!
Min beställning
Ljuslyktorna som jag kallar för "kottar." Jag tycker dom påminner om kottar, haha. Beställde också 3 st ljuslyktor som är formad som löv och sedan teljus i dofterna: Jordgubbsrabarber och vita snöbär.
Längtar tills allt kommer!
På återseende!
Kram

Gårdagen

publicerat i Allmänt;
 
 

 Gårdagens Öppet Hus var mycket trevlig. Vi blev ett gäng och det bästa var nog att alla var här typ samtidigt. Försäljningen gick super och fick några hundralappar mer än vad som var tänkt :).
 
Tack alla för en trevlig dag!

Kodar

publicerat i Allmänt;
Vet inte vad jag har gett mig in på. När man blir PRO medlem på blogg.se så får man inte en fullkodad stilmall fast man får det när man är icke medlem. Helt sjukt egentligen, även fast jag gillar att koda om så man får som man vill men nu måste jag ta hjälp av program som jag inte kan mig på.
 
Detta kommer att ta tid .... !
 
Kramar
 
 
 
 

Panduro Hobby

publicerat i Allmänt;
 Mellan all stress och dagens alla måsten så fick jag ett trevligt SMS. Mina saker från Panduro har kommit. Det är slut på shoppandet för långt framöver. Har mycket saker nu men man kan egentligen aldrig få för mycket, haha. Men nu blir det att göra saker och sälja iväg för att få plats med nya saker och nya ideér.
Designark i olika mönster & färger
Schablon
Clearstamps
 
Rub-ons
 
Charms
 
Brads
 
Tvålmassa


Ny design på gång!

publicerat i Allmänt;
Har inte fixat klart designen ännu. Jag blev nämligen PRO medlem på blogg.se ikväll :). Men är besviken på några saker men ska kolla upp dom imorgon. Det kan vara bättre imorgon när man fått sömn.
 
Natti!

PartyLite

publicerat i Allmänt;
God kväll!
 
Hoppas allt är bra med er. Själv ska man hoppa ner i sängen snart och se nåt på teven. Eller om det lite pyssel innan ;). Är ju ledig imorgon. Så härligt. Ledig fredag, jobba lördag och ledig söndag.
 
På söndag är det PartyLite Öppet Hus hemma hos mig. Trodde knappt några skulle komma men nu är vi 10 personer, men hoppas, hoppas vi blir fler :).
 
Har en fullspäckad dag imorgon. Så här kommer den se ut på ett ungefär
 
1. Kliva upp för att målarn ska komma och måla i köket (ska snygga till efter stambytet)
2. Göra mig klar
3. Sedan kommer Larsa på besök
4. Skynda sig ut till Birsta och träffa mamma en sväng
5. Handla för söndagen
6. Hem till tvättstugan
7. Städa
 
!!!!!!!!!!!
 
VIll göra så mycket som möjligt imorgon så man kan förbereda och dona på när man kommer från jobbet på lördag.
 
Kram

Undermenyer

publicerat i Allmänt;
Idag har jag en fråga angående designen och layouten på bloggen. Jag undrar om ni läser eller har kollat på mina undermenyer som ni kan hitta precis under headern, exempelvis resor, filmer, bilder? Jag har jobbat hårt för att få till dessa menyer men funderar på att kanske ta bort dom om ingen går in där. Det är inte för att kanske ingen går in och kollar utan mer för att jag ska kunna hitta en lättare ny design :). Men det är dumt att ta bort dom ifall ni läsare kikar in där. Dessa kategorier/menyer kommer självklart finnas kvar i sidomeny, men att ha undermenyer kan vara lättare att navigera sig fram på en sida.
 
Vad säger ni?