Vinmys <3 + Gitarrspelande

publicerat i Allmänt;

Det har varit fullt upp hela helgen som var och hela denna vecka. Flyttstädade lägenheten hela söndagen och fortsatte på måndag kväll efter jobbet. I tisdags efter jobbet for jag till City Gross och handlade för att sedan ut till Birsta för att köpa en Chromecast och sedan for jag hem för middag och installerade Chromecast och skaffade även MagineTV igen. Det är underbart att casta från datorn/mobilen till teven. Slog igång en av mina nya kanaler (Animal Planet). Underbart att se djurdokumentärer på teven med ett bra ljud. Castade från mobilen till teven med Spotify också. Kan säga att jag inte behöver min trådlösa högtalare igen, inte hemma i alla fall eftersom ljudet på nya teven är jättebra och kan då lyssna på Spotify via tevens högtalare istället.
Igår efter jobbet for jag till lägenheten och tog det sista, så skönt att få det avklarat.

Jag har också ändrat mina arbetstider och jobbar 7.30 till 16.30 istället. Det är rätt skönt med en halvtimmes längre sovmorgon :). Idag blev det städning hemma och fixade undan några ärenden. Känns som man knappt varit hemma på hela veckan. Eftersom jag tog på mig ett extraknäck har jag inte varit på gymmet den här veckan ännu men jag saknar gymmet faktiskt så det får bli två pass i helgen istället. Tänkte ta ett pass på lördag och söndag, varav en dag betala in mig på Matforshallen för att ta en match med boxningsäcken. På lördag ska jag bara vara hemma, har lite saker att fixa på hemmaplan. Tänkte träna tidigt på söndag innan man ska åka in till stan över dagen.

Imorgon efter jobbet blir det att åka en sväng på City Gross och handla för att sedan hem och göra en god middag och ta sig ett glas vin eller två, vinmys :). Får se om gitarren kommer fram imorgon kväll också. Har inte spelat sedan i somras.

Håller på med morgondagens matlåda, biff stroganoff så måste ta hand om den sedan blir det en dusch, lite spa och sedan en film. Önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag.

 Det blev så fint med snösprayen!

Julgranskulor, check!

publicerat i Allmänt;

 

Häromveckan var jag på jakt efter julgranskulor och hittade dessa fina. Jag och Jim ska till morfar någon dag nästa vecka och hämta hem alla granar. En gran till mig, en till mamma och Jim och en till Therese. Morfar var snäll att ge bort en gran till henne också så jag och Jim kommer ta en resa till Skönsberg med hennes gran :). Det blir vita och silvriga kulor men köpte även guldfärgade kottar också för att bryta av lite. Har också polkagriskäppar och annat smått och gott som kommer få klä årets gran. Kommer bli spännande, vet inte hur det kommer bli ;) 
 
Nu har jag precis krupit ner i sängen. Har flyttstädat lägenheten efter jobbet idag och är rätt slut. Men det är riktig bra "träning" så ska inte klaga. God natt!
Xoxo / Cindy

Krans

publicerat i Allmänt;
FÖRE
EFTER
Vilken stor skillnad lite snöspray kan göra. Blev supernöjd :). Sprayade några växter också och det blev också så fint. Bilder på det kommer. 

Lämna Sverige + Uppesittarkväll hos mig + Ensamt

publicerat i Allmänt;

Nu är det bestämt. Julen blir hemma hos mamma och Jim i år. Jag har i många år sovit hos dom (förutom förra året) till julafton i alla fall och ibland fler nätter men det var när man bodde inne i stan. Idag bor man bara några km ifrån dom och det resulterar till att jag kommer sova hemma själv nu, det kommer bli ensamt när man är van att alltid vakna upp med någon eller vakna hos någon. Men man lär ju bara vakna och mysa på lite själv innan man åker till dom. Vi kommer bara bli några stycken men det blir trevligt :).

I år ska jag faktiskt ha uppesittarkväll för allra första gången hemma hos mig, det kommer bli så mysigt och jag ser fram emot det jättemycket. Jag kommer bjuda på skinkmacka, glögg och något gott till det. Ska kolla på några härliga recept på julbak. Vi kommer bli några stycken. Mamma, Jim och Ida vet jag kommer och sedan får man se om Marlene med familj och mormor kommer också och det tror jag dom gör. Ni får gärna titta förbi på lite go fika. Hoppas att vi får en riktig fin vinter med kyla och snö. Det skulle bli en riktig vargavinter så man får se om det stämmer, det är väl ändå inte förrän efter nyår som vintern brukar slå till på riktigt.

Jag har börjat kolla på resor till Italien igen. Har kollat runt på Rimini och Sardinien. Sardinien  är häpnadsväckande vackert och jag överväger nog att åka dit ändå. Rimini (där pappa är ifrån) vill jag helst åka till men om man ska vara borta längre men jag känner för en riktig sol och badsemester nu och bara få slappa och njuta. Jag tänkte åka i juni eller i september. Nästa år ska jag i alla fall lämna Sverige för ett litet tag <3. Jag har sagt det tidigare Italien som Italien, Rimini kan man åka till när som helst. Vill så gärna uppleva den italienska matkulturen och att åka till en vingård i Italien är en dröm för mig som jag kommer uppfylla nästa år. Sedan att köra vattenskoter igen <3. Får se vem som följer med mig på denna resa, spännande och se. Den här resan vill jag uppleva med någon som betyder mycket för mig eftersom det är en resa som är speciell för mig. Någon som inte kan förstå det är ingen jag vill uppleva det här med heller. Det är självklart en 100 % sol och badsemester jag är ute efter, att bara få njuta av god mat, vackert land, vackert språk, romantiskt land, romantiskt språk och inte tänka på någonting. Det är precis det jag behöver.

Idag har jag varit inne i stan och Birsta med brudarna. Jag hjälpte dom handla till festen där vi ska jobba på om två lördagar. Vi handlade upp hela bolaget bland annat (skratt). Sedan blev jag bjuden på lunch som tack för hjälpen och skjutsen. Jag blev igår tillfrågad om jag ville flyttstäda en lägenhet och det tackade jag självklart ja till. Ska hålla på hela dagen imorgon. Vill göra klart så mycket som  möjligt så man inte behöver boka upp flera kvällar efter jobbet nästa vecka.

Nej, nu blir det middag och sitta med lite papper. Jag har gjort ett träningsprogram som jag känner mig rätt nöjd med. Ska gå igenom den och börja med den på måndag. De gångerna jag har varit på gymmet hittills har man bara gjort någonting i princip men nu är jag redo. Jag är riktigt laddad för när jag har förlorat några cm till ska jag unna mig nya kläder. Underbart att få köpa en helt ny outfit :). Hittade några fina plagg idag men nej jag stod emot, det blir roligare att handla sedan när man gjort sig "förtjänt" av det. Eller som många säger ska jag inte vara för hård mot mig själv eftersom jag har varit snusfri i 9 VECKOR idag. Vad tiden går fort, känns som en månad bara. Men jag är tuff mot mig själv just nu och det är för min egen skull.

 
 
Bodrum, 2013.
 
Ciao!

<3

publicerat i Allmänt;

 

Jag har det mysigt här hemma och jag längtar till helgen för då ska jag lyssna på julmusik och julpynta. Jag ska också efter jobbet på fredag och handla lite mer julpynt på Ikea/Birsta.

Skräckslagen

publicerat i Allmänt;

 

Förr förra helgen var det dags att inviga vinterjackan när vi brudar skulle besöka Trolska skogen för en spökkväll. Jag hämtade Tess och vi for till Kvissleby för att möta upp de andra för middag innan vi for mot Ljusdal. Det var riktigt jobbigt till en början. Kan säga att jag förstår varför gravida och folk med hjärtproblem inte får gå där. Jag ogillar skarpt barn i skräckfilmer och "slingan" i den kolsvarta skogen började med två spökbarn som kom fram till oss. Jag bara rös i hela kroppen  och tänkte för mig själv att jag säger till de andra att jag klarar inte det här. Men jag intalade mig själv att det är teatergrupp som spelar och barnen står här i början bara för att de inte ska stå själv långt in i skogen, haha. Vi alla skrämde nog upp varandra sedan hjälpte det inte att man hörde andra grupper som skrek långt in i skogen, vi förstod vad vi hade att vänta.
Vi alla överlevde och är stolta att vi klarade det ;).

Jag lyckades och är så jäkla stolt över mig själv + Fira

publicerat i Allmänt;
Jag är jäkla stolt över mig själv, jag har faktiskt slutat snusa. Den 17e september tog jag sista snusen och det har väl gått ungefär 6-7 veckor snart. Har inte rökt på över ett år heller. Jag är så less att vara beroende och vägrar vara beroende av nåt så det var på tiden att ta tag i det. Jag tvärslutade helt enkelt. I samma veva när jag slutade med snuset skulle jag sluta med sötsaker eftersom jag känner mig själv och jag skulle äta mer godis därför slutade jag med det också. Stoppet med sockret höll bara lite mer än en vecka sedan bev det för påfrestande för "kroppen". Att straffa sig själv så hårt med att avgifta kroppen från både nikotin och socker var inte lätt. Jag har gått upp närmare 4 kilon nu vilket inte märks eller känns men man får räkna med några extra kilon när man slutar med snus/cigg och jag har gått ner 20 kg innan och att gå ner dessa kilon är ingenting. Jag har fortfarande sug men inte sug efter snus utan choklad.
.
Jag har börjat träna och köpt gymkort. Har även simmat på söndagsmornarna på Matforshallen. Det är skönt att starta dagen så tidigt med att simma. Jag tränar 3 gånger i veckan till och börja med. Jag har inte gjort ett schema ännu, men fått tips och råd av några killar som gymmar själv, jag ska ta in deras tips och råd och skräddarsy ett schema som passar mig. Jag har även varit på två gym för instruktion på alla maskiner, jättebra. Gymmet är jättebra men jag saknar en sak och det är en boxningssäck. Jag längtar jättemycket till att boxas, har inte boxas sedan slutet av 2010. Gymmet på Matforshallen har en säck så jag får betala in mig på det gymmet någon gång då och då för att boxas :).

För övrigt så längtar jag så mycket till vintern och främst julen. Jag har till och med "beställt" en gran av morfar. Han brukar hugga ner dom nu i november och han skulle på jakt häromveckan för att spana in en fin gran i skogen hans. Han är så snäll. Tänk att få lyssna på julmusik, julbaka, julhandla, snö och Hassela. Detta år ska jag åka slalom. Jag sa det förra säsongen och håller fast vid det. Det blev dessvärre inget skoterkort den här säsongen men bara jag kan hålla en sak då och det är slalom. Jag älskar att åka skoter och det kommer jag förhoppningsvis för göra detta år också och kanske köra lite grann. Har hört att det kommer bli en riktig vinter i år, kallt och mycket snö. Det blir underbart att vara i Hassela då. Ska försöka vara där minst lika mycket som förra säsongen.
 
Jag vet inte vart man ska fira jul i år. Om man bara blir några stycken tänkte jag komma med förslag att vi kan vara hemma hos mig. De senaste åren har vi varit splittrad hela familjen på flera olika ställen. De senaste två åren har det varit jag, mamma, Jim, Ida, T och morfar. För tre år sedan var alla hemma hos mamma och Jim, det var även då dom gifte sig och jag fick vara vittne <3. Vart ska ni fira jul i år?
 
I helgen blri det att julpynta, tidigt jag vet men jag bara älskar julen. Alla är välkommen på glögg och pepparkakor hos mig i helgen :). Jag ska julbaka nån helg snart också med kusin Vilma. Det har blivit som en tradition. Förra året var hon hos "oss" och sedan tre år före det har hon varit hos mig. Mysigt. Nu behöver man inte planera så mycket när vi nästintill är grannar idag :).
 
Peppande vägg på gymmet ;).

Min söndag

publicerat i Allmänt;

 

Jag har nämnt det förut och säger det igen. Tiden går så fort. För 2 söndagar sedan hade man ännu en effektiv dag. Jag var på gymmet vid 8.30 för ett skönt pass och tog en dusch på gymmet för att sedan åka direkt till Birsta för lite shopping. Det blev en god lunch efter träning och handling. Älskar salladsbarerna, City Gross bar är en av mina favoriter.