Ljusparty

publicerat i Allmänt;
LJUSPARTY!

Är det någon som är intresserad att ha ett eget ljusparty under Mars-April månad? Kontakta mig isåfall!

Jobb

publicerat i Allmänt;
Idag blev det assistentjobb :). Jobbade från 8 till 14 men kom lite senare. Roligt att få komma tillbaka dit, har inte jobbat där sedan julafton eftersom man haft annat jobb. Åt knappt frukost och ingen lunch, så vi halv 3 gick jag och handlade på trailern vid fisketorget, där har de god mat kan man säga. Är inte så hungrig nu men måste få i sig middag också, det får vänta.

Har inte hunnit med någonting som skulle göras idag men får ta det imorgon. Nu är det städning på G här hemma. Vilket bombnedslag. Usch man mår ju dåligt! Men har haft folk varje dag här i en veckas tid så det förklarar saken lite bättre ;). Det är ingen idé att börja damma och dammsuga när det är mörkt ute snart, så får vänta med den biten tills imorgon. Kör på undanplockning och diskning!

Hade bra så länge,

Kramar

Partylite

publicerat i Allmänt;
I dag var det ljusparty men ingen kunde komma. Men Tessan kom hit i alla fall och tog beställningarna, fick ändå ihop 2200 kronor så att man själv fick provision :). Alltså helt otroligt. Min provision skulle ligga på 449 kronor men nu hade Partylite ett erbjudande så man fick 400 kronor extra att handla för. Sedan har det kommit en ny "serie" som heter "Förbjudna frukter" alltså det är hur gudomliga dofter som helst. Om jag bokar in 2 partyn och dom båda säljer för 2200 kronor kommer jag få alla dessa gudomliga dofter tror det var 52 ljus eller något sådant och det är 5 olika dofter. Hoppas man hittar någon som vill ha ett party för vill verkligen ha dessa ljus ;).

Vet ni då alltså hur mycket jag fick, för endast 10 kronor? Listan kommer nedan:
Telljus i dofter:
- Honungsmelon
- Päron champagne
- Mullbär
- Refresh (citrus)

Stora teljus i dofter:
- Passionsfrukt (Förbjudna frukter Serien)


Doft för dig (dofthängande saker, tänkte hänga i klädkammaren)
- Mullbär


En stor ljuslykta som visas nedan (svarta)
- Fikon (Förbjudna frukter Serien)


Här är den gudomliga frukterna

Fråga om växling

publicerat i Allmänt;
Hej! Jag undrar hur det funkar detta med växling. Jag vet att det är miljövänligt att hoppa över växlar (uppåt) men tänkte ifall man kan hoppa över växlar (neråt): Som att man kör på 5:ans växel kan man då växla ner till 3:an eller 2:an på en gång? Kör man på 3:ans växel kan man då växla ner direkt till 1:an?

Tacksam för svar! Ni kan då gärna också skriva hur man växla.

Orkar inte skriva så mkt mer idag. Men ni får ha en fortsatt trevlig söndag :)

Kram kram



25-årsfest

publicerat i Allmänt;
Hej igen! Nu har främmande åkt. Får tacka så mycket för besöket och presenterna :). De var kusin Vilma, moster och Tommy som kom på besök idag. Nu har man precis tryckt i sig ett Big Meal från Sibylla, kan det bli bättre? Huvudvärken har i alla fall släppt nu. Har fått tag på alla bilder som togs igår men självklart kommer man inte lägga upp alla här, det blev ett gäng.

Kvällen blev riktigt lyckad, synd bara att inte många kunde komma, vi blev bara 6 pers. Tycker att folk faktiskt kan höra av sig ifall de inte kommer, lite irriterad må jag säga. Men i allafall kunde kvällen inte bli bättre ändå. Kände också att det var lika "bra" att ta tjejkvällen igår men om man väntat tills nästa helg hade vi varit betydligt fler, men det blev som sagt lyckat.

Har inte tagit några bättre bilder på vad man fått. Men fick först och främst pengar. Sedan idag fick jag mer pengar och en inflyttningspresent av moster m. familj. Ett jättefint vitt smideshjärta som man kan hänga upp. Ett smyckesträd som jag har berättat om samt blommor och fina kort :). Mycket lyckad födelsedag. Av brudarna fick jag 8 stycken jättefina mönstrade vitvinglas och en annan sak som jag inte ska ta upp här ;). Tack tjejer för de fina sakerna.

Tror de nämndes i förra inlägget att Renée hjälpte mig städa lokalen idag? Är mycket tacksam för hjälpen. Vi var där innan 11 och det gick "igenom" så fick tillbaka 300 kronor för det. Riktigt billigt för en sån stor lokal. Du betalar 350 kronor och om allting är städat och i sin ordning får man tillbaka 300. 50-lappen är själva avgiften där dom också ser till att det finns städsaker och toapapper.

Ska se om man orkar sitta med teorin en stund. Skulle behöva städa mer idag för imorrn kommer det fler främmande - Ljusparty! Sedan får det vara lugnt för en stund, haha!

Kommer bjuda på ett antal bilder på de bästa brudarna. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! Kramar


Huvudvärk

publicerat i Allmänt;
Hoppas ni alla mår bra idag. Själv är man lite mör. Huvudvärk ont i kroppen, kanske alkohol inte är de bästa ändå när man börjar bli gammal. Man tål ingenting längre ;). Men roligt var det i allafall så det är vart allting. Har fått hjälp av Renée med lokalstädning så skönt att det är klart. Snart kommer främmande så återkommer sedan med mer information från gårdagen och sedan bilder så klart.

Hade bra så länge!

Kram

Svar på kommentar - Bettan

publicerat i Allmänt;
Jo, bara veta som sagt vad man vill :). Var inne på delfin för flera år sedan man vill nog inte ha nåt sånt, hade jag gjort det då, hade jag nog ångrat mig idag. När ska du göra tatueringen då? Då vill jag följa med så kan man kolla på tatueringar där :)


Jag vill återigen ta...

publicerat i Allmänt;
Jag vill återigen tacka alla för en härlig kväll i går, det var mycket trevligt. Synd bara att inte alla i familjen kunde komma men det är sånt man får ta så klart, när barnen är sjuk. Hoppas dom kryar på sig snart! Folket började rulla in vid 17-tiden och alla var samlade en stund senare och sista gästerna gick vid halv 10. Det blev en del fika som vi faktiskt skulle undvika denna gång, men icke. Det fanns; Tårta, rulltårta, prästgårdens pepparkaka (sockerkaka), bullar med glasyr, rån och chokladbollar.

Man kan också säga att det ser inte ens ut som någon har ätit, men det är ju bra eftersom kommer få främmande senare i dag, i morgon och på söndag då det är ljusparty. Då kan man bjuda bort allting som är kvar så slipper man ha allt detta hemma.

Får inte glömma den stora överraskningen. Precis innan första lasset kom igår ringde de på dörren. Först tänkte man att nu är dom tidig men då var det ett blombud som stod där och sa att jag fått blommor. Det första man vill göra är ju nästan att kolla vilken det var ifrån, man blev nästan tårögd, tack så mycket P. Tycker det är så romantiskt. Man blev i allafall rörd, var ju så klart tvungen att ringa han och tacka så mycket. Buketten är jättefin (rosor med andra blommor), ett fint kort, en trisslott och en chokladask. Tack så mycket!

Från släkten fick jag en massa pengar, blommor och ett "smycketräd" av mormor. Har varit ute efter en sån länge, så det var bra :).

Nu har man diskat upp allting och håller på att koka potatis för lunchen. Ska städa undan lite här och börja packa allt som ska med till lokalen. För som Magnus Uggla själv säger: "Den 25:e smäller det."
Som sagt så smäller det ikväll.....PARTY!

Här kommer det lite bilder från igår, (fick dock inte med alla på bild).

Den fina buketten <3




Här är bilden på familjen och baket :)


Ha en underbar fredag allesammans.




Tack!

publicerat i Allmänt;
Ett stort tack till er alla som gjorde den här dagen minnesvärd :). Är riktigt trött nu så ska slå på en film och kommer med en mer uppdatering imorgon om man hinner med det, annars blir det nåt på lördag eller söndag.


Kram till er alla!

En uppdatering

publicerat i Allmänt;
Uppdatering av veckan

I tisdags var det utbildning hela dagen på sjukhuset, mycket intressant och spännande. Fick för mig att läsa till undersköterska faktiskt, vad säger ni om det? Har hört både bra och dåligt om det, men den tanken kanske bara varar för ett ögonblick ;). Utbildningen ligger bara på 1,5 och det är inte mycket. Känner inte för att studera vidare som barnmorska eller sjuksköterska, för har egentligen studerat klart nu. Har ju studerat på universitets nivå förut. 1,5 år kan man ta, speciellt om man studerar på distans, då kan man även arbeta extra :). Ska kolla upp det till veckan när det är lugnare.

I dag har man tvättat, handlat och städat. Har dock golven kvar och bakningen kvar, får se till att hinna med de imorgon. Det verkar som alla kommer mot kvällskvisten så då har man tid under dagen. Ska bara ringa runt till olika reklambyråer för att söka jobb/praktikplats. Har ringt runt till kvinnan som har hand om lokalen, får nyckeln 15.00 på fredag. Bra tid, ska få hjälp då av brudarna.

I morgon så smäller det då. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Närå har ingen åldersnojja, ska bli roligt! Men kan ni förstå att man har funnits i 25 år snart. Det blir en del främmande imorgon också som sagt. Mamma har beställt tårtan, man tackar så mycket för att hon betalar den också.

Nämnde tidigare att handlingen är gjord. Såg till att handla plastglas m.m. för fredag. Måste också kolla vad man ska bjuda på för fika på söndag då det är ljusparty. Men det kanske finns fika kvar från imorgon som man kan bjuda på. Vill inte handla en massa mer saker ifall det blir över, kommer räcka med fika efter denna vecka ;).

Hmm, vad mer har hänt? Tror jag har uppdaterat rätt bra - for now!

Ska sitta lite mer vid datorn nu och sedan lägga mig och kolla på en film. Kanske ska vara vaken till 12-slaget? Nej det orkar man inte, "tanta" måste ju sova ;)

Kram på er!

Trötter

publicerat i Allmänt;
Trött tjej här nu, orkar inte skriva. Men efter allt stök imorgon kommer jag uppdatera :)

Kram

Bingolotto

publicerat i Allmänt;
Nu är det Bingolotto här hemma. Jag och Rebecka har blivit riktiga tanter och sitter och spelar ;). Vi har bara kört första ronden nu och var ett nr ifrån att vinna en soffa. Men nu hoppas man på att ta hem storvinsten, bara tanterna kan sluta prata i teven, hehe!

Lotterna och chokladen så klart ;)

 

Nä nu är det dags att fortsätta med rond 2, ha det så bra ni "ungdomar" där ute!

Svar på kommentar - Tessan

publicerat i Allmänt;
Tessan: Absolut, tycker verkligen du ska göra precis likadan tatuering som hennan. Det var riktigt snyggt :).  Hemliga uppdraget är hemligt ;).

Sedan "lilla ljuspartyt" ska jag ha med Renée och Veronica som inte kan komma på söndag.

Schema

publicerat i Allmänt;
God morgon på er allesammans! Hoppas ni haft en bra helg. Måste bara skriva upp hur mitt veckoschema ser ut ifall man skulle glömma nånting, känns som det är så mkt att göra.

Måndag: Hemligt uppdrag och handla för torsdagen
Tisdag: Utbildning hela dagen
Onsdag: Hemligt uppdrag, sedan städning och tvättning. Ev. bakning!
Torsdag: Dona på med en massa saker här hemma, sedan kommer släkten för firande hela dagen/kvällen
Fredag: Sova, städa efter gårdagen, fixa och dona i lokalen, handla för det - FEST
Lördag: Sova, vara bakis, ha "lilla" ljusparty, städa lokalen, sedan kommer kusin/moster och fira
Söndag: Dona på här hemma, sedan blir det "stora" ljusparty.

Ja ni, undra hur trött man är på söndag ;). Men det blir en rolig och härlig vecka! Måste även plugga lite teori också!

Nu blir det frukost och duschen.

Svar på kommentar

publicerat i Allmänt;
Tessan: Gumman vad vill du ha för tatuering nu då? :). Jag är bra sugen på att göra en men vet ju aldrig vad man vill ha, det är det som är det jobbiga. Var inne på att göra en tatuering för många år sedan. Mamma gick med på att följa med (behövde föräldrars godkännande) men inte blidde det någonting av det inte.

Ni läsare kan gärna komma med förslag på olika typer av tatueringar och hjälpa mig på traven :)

Kram kram

Lördag

publicerat i Allmänt;
Välkommen lördag! Hoppas att allting är bra med er. I går var det jobb, handling och främmande av mrs. Rebecka. Vi såg på film, surrade och åt middag. Det blev lövbiff, strips och mina älskade inlagda morötter. Det måste ni testa. Kan lägga upp en bild på hur det ser ut nästa gång jag äter det, vilket vill bli snart.

I dag blir det teori, undanplockning och umgås med Rebecka idag också innan hon ska jobba (natten), skulle få hjälp med förrådet. Måste iaf se om man hittar det röda pumpsen som jag fick av moster men tror dom slängdes, skulle behöva dom nu, för funderar på att vara Sandy i Grease på 50,60,70-tals temat i Mars. Nu är bara frågan: vilken ska vara min Danny? Någon frivillig? ;). Har ni några andra förslag man kan vara?

Nu blir det frukost!

Haha

publicerat i Allmänt;
Nu har man varit hemma ett tag. Blev inte så länge hos Bettan för det var något problem med hennes Internet så vi kunde inte se om vi hade klarat fasen. Men vi surrade, åt och satt som sagt då med teorin. Men tog bussen hem, skulle ha gått men då började snöa mkt igen - som vanligt!

Jag erbjöd Bettan att jag kunde göra en fas åt henne eller snarare försöka. Så nu har jag klarat hennes C-fas på första gången :). Känns bra. Men lite roligt för på mina egna faser har jag inte fått mer rätt än 68/70 men tror ni inte på f*n att jag fick 69 rätt på hennes fas nu? Skulle ha fått 70/70 om jag svarade på det jag visste var rätt. Alltså vi surrade om en fråga som handlade om alkoholpåverkade i procent, jag visste att det var på 40-50 % men att hon surrade om 20-30 %, men när jag gick igenom den frågan kollade jag på Internet där någon skrev 20 % då tog jag självklart det och det var fel. Hade jag tagit det som jag visste var rätt (40-50 %) hade det blivit 70/70, vilket jag aldrig fått tidigare ;).

Men men jag klarade det nu och nu är hon äntligen klar med den fasen. Hoppas det är till bra hjälp gumman :).

Är så hungrig så ska göra mig någon middag om man hittar något i "eko-skåpet", haha!

Less på vädret

publicerat i Allmänt;
Nu är man hyffsat less på detta väder, kan det inte sluta snöa iaf? Det känns som det var många år sedan man hade så här mycket snö. Vill ha sommar nu men det kommer få vänta några månader till :P.

Igår var det släktträff för att fira Jim's 43-årsdag. Det är alltid lika trevligt att få träffa alla, full rulle med barnen. var hemma vid halv 9 igår kväll sedan var det bara lugnt när man kom hem, skippade middagen igår så gjorde mig 2 rostade mackor när man kom hem. Nästa vecka kommer vi alla träffas igen då jag ska firas, denna gång blir det inte långt mellan träffarna. Det är synd att man bara träffas vid speciella dagar som födelsedagar och andra events. Men det blir ändå ett antal ggr per år med tanke på att man nästan firar någon varje, eller varann månad :).

Nu är det dags att göra sig klar, ska ner på stan vid 11 och möta upp Bettan vid halv 1. Ska göra lite ärenden på stada och sedan köpa med mig någon lunch så man kan äta hos Bettan, för nu ska det bli flera timmars teoriplugg. Efter det blir det att åka hem och diska undan, äta middag osv. Tog på mig jobb imorgon också så då ska man upp innan fem. Det är iaf skönt att arbeta på fredagar, då är det lugnt! Efter jobbet blir det att eventuellt att vara med en annan donna, Rebecka. Hon skulle jobba till 1 och då får man se om hon är taggad och hjälpa till med förrådet ;). Om hon inte får mer jobb vill säga. Håller på att kolla upp en film också som hon ville se, får se om man hittar den.

Ni få ha en fortsatt trevlig dag!

P.S Glöm ej att se Sveriges värsta bilförare ikväll kl. 20.00 på kanal 4

Kanske bättre?

publicerat i Allmänt;
I dag har jag handlat Cappuccino på påse. Det kanske kan bli lite bättre att dricka det än vanligt kaffe (åter igen prat om magmunnen), vad tror ni? Drack mycket sånt här förut och har för mig att det är gott. Blev bara så sugen att köpa det när man gick förbi kaffehyllan :). Dags att återgå till teorin, sedan in i duschen innan man blir hämtad.

Teori-hjälp

publicerat i Allmänt;
Vem ska köra först genom korsningen? Vill gärna ha en beskrivning till varför också ;). Jag kan inte dessa korsningar eller skyltens innebörd rättare sagt.

Virus

publicerat i Allmänt;
Ska det vara dags för virus på datorn igen? Är så förbannat less på alla idioter som sitter och skickar virus och hackar in sig på andras datorer. I fall ni får något mail i från mig så öppna det inte! Har skannat igenom datorn och hoppas det kan vara borta nu iaf :).

Nu ska det fixas lunch och donas på, ska iväg på fest senare.

Ljusparty?

publicerat i Allmänt;
Är någon av er intresserad av att beställa från Partylite? Ni kan ta kontakt med mig om ni skulle vilja förbeställa någonting. Ni kan kolla på www.partylite.se vad de har att erbjuda. Kommer att ha visning här hemma den 27:e februari. Men bara höra av er om ni är intresserad :)

Recept

publicerat i Allmänt;
Är det någon av er som är duktig på kokt mat? Är intresserad av kokt kött, fisk och kyckling. Om man ska koka denna mat hur vet man att det är klart osv. Hjälp behövs!

Varför kokt mat? Det är för magmunnen, får allt mer problem och vill inte att det ska avslutas med magsår. 

Vill ni inte skriva här kan ni gärna maila mig på: [email protected]

Tacksam för hjälp!

32/34

publicerat i Allmänt;
Hoppas att allting är bra med er. I dag har man jobbat och träffat Rebecka, var ett tag sedan sist eftersom hon har varit hemma i Ånge. Men vi hann träffas lite grann. Sedan gick jag och hämtade klänningen som man faktiskt kunde ha. Det måste vara ett riktigt stort fel, vad gällande storleken. Jag menar hallå, det var stl 32/34 och har stl 36/38 i vanliga fall och den kändes som xxl på mig och den här kändes bra och det är en xxs storlek. Den var lite tight runt brösten men det funkar. Den kändes också "slapp" runt magen men ska känna efter mer imorgon och se om den ska skickas tillbaka och istället se om man hittar någonting i butiken. Men bara älskar plagget, har varit ute efter den ett bra tag.

Har även städat i dag, det känns skönt. Ska jobba imorgon också sedan blir det att åka till Matfors och fira Jim.
På torsdag ska jag hem till Bettan och hjälpa till med teorin. Ska även ta mig an förrådet till helgen. Rebecka skulle hjälpa till om hon inte fick jobb. Då kommer det nog upp en del saker i  "Sälj-hörnan." Egentligen skulle man kunna rensa i förrådet till våren men skulle vara skönt att få det gjort. Har inte gjort så mkt där sedan man flyttade hit, annars brukar jag göra sånt till hösten/våren.

Kom även på att nästa vecka kommer bli hektisk. Jag fyller 25 på torsdag då kommer släkten, sedan på fredag blir det fest, sedan lördag blir det att ligga bakis och ta sig an städningen i lokalen och kanske fler kommer och ska fira en. Sedan på söndag blir det ljusparty här hemma. Undra hur man kommer känna sig på söndag. Mer levande än död eller mer död än levande? Det visar sig tids nog :P

Nu blir det att hoppa in i duschen och slå på någon film, är ju bara skit på teven som vanligt, eller oftast iaf.

Kram

Världens bästa ma ...

publicerat i Allmänt;
Världens bästa mamma har jag iaf. Säger det rätt ofta men så är det. I dag med posten fick jag ett jättefint kort av henne där det var fint skivet och låg en hundralapp. Hon vet att jag inte har mkt pengar numera och då skickade hon en liten alla hjärtandagspresent där man kunde unna sig något under den här dagen :) Tack mamma! Älskar dig. Okej kanske ska nämna att hon inte är den bästa mamman bara för att hon ge mig saker och pengar, men hon har alltid funnits där när jag är uppvuxen utan pappa och hon är som en vän också, vi har alltid haft en stark kontakt :).


Nu har man nog tråkigt

publicerat i Allmänt;
Oj vad man skriver. Men hittade på Ninas blogg http://niniz.bloggplatsen.se/ lite frågor som jag kände för att besvara. Tack gumman, nu har man lite att göra ;P

1. Vad heter du? Cindy Nilsson

2. Hur lång är du? 167

3. Vilken är den senaste filmen du sett? Armageddon

4. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

5. Vilken ögonfärg har du? Blå

6. När vaknade du idag? 05:05

7. Vilken plats föredrar du minst? På flygplan

8. Vad tycker du inte om? Människor som inte kan vara sig själv, oärlighet, elaka människor som förstör för varandra.

9. Vad skrämde dig om natten som barn? Minns ingenting speciellt.

10. Vilken är din favoritglass? Är inte så förtjust i glass, men om man ska äta det ska det vara choklad, som vaniljglass med massor av chokladsås.

11. Vilken är din favoritmaträtt? Tacos

12. Tycker du om att mysa? Oja

13. Vill du ha barn? Absolut! Det gäller att ha en bra kille och en stadig ekonomi först.

14. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och vill lära mig Italienska också!

15. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

16. Föredrar du havet eller en pool? Havet helt klart, tycker inte om klor. Fast iofs kvittar det oftast men havet utomlands föredrar jag mest ;).

17. Vilket är ditt favorit program på tv? Familjen annorlunda, Simpson m.m.

18. Vad är du rädd för? Ormar, småkryp

19. Vad gillar du att ha på dig? Det som man trivs i.

20. Vad gör du på fritiden? Umgås med vänner, sitter vid datorn och bloggar/leker i Photoshop m.m.

21. Vad ska du göra i sommar? Förhoppningsvis jobba och ha en härlig sommar med vänner och familj. Skulle vara skönt med en utlandsresa.


Happy Valentines Day

publicerat i Allmänt;
Happy Valentines Day! Hoppas ni får en mysig alla hjärtansdag. Se till att ta vara på varandra!

En extra "alla hjärtansdag-kram" till er :)


Hemma

publicerat i Allmänt;
Nu är man hemkommen efter några timmars arbete. Ska se om det finns lite jobb att söka. Är så svårt i de yrke man själv vill. Men har fått till uppgift av AMS att söka praktikplats på egen hand. Kommer ringa runt till olika reklambyråer :). Hoppas att någon tar emot en, det skulle betyda mycket. Vill verkligen hålla på med någonting i inom: Reklam/Marknadsföring/Media/Informatör/Design osv. Svårt att veta vad man vill eftersom det är olika yrken men många hanterar samma uppgifter, därför skulle en reklambyrå inte sitta fel, dem hanterar diverse saker/uppgifter.

Snart är det dags för lunch, är så hungrig. Det blir så när man äter frukost 5 på morgonen. Behöver städa här också det blev inte av igår, med tanke på huvudvärken. Men men bara att fixa på i dag, tvätten är ju klar iaf :).

Ha en bra dag allesammans!
Kram

Pictures

publicerat i Allmänt;
Nu är tvätten avklarad och ihopvikt. Har haft så ont i huvudet i dag så man fick ta en alvedon, trodde man skulle spy. Brukar aldrig ha det men i dag var det inte nådigt. Men nu känns det bättre iaf :). Har fixat för morgondagens arbetspass och lite så. Nu blir det bara lugnt, funderar på att ta mig ett efterlängtad bad, fast risken finns att man somnar ;). Ville bara lägga upp de lovade bilderna från igår. Bjuder bara på några av dom :).

 

 

 

 

 


God morgon världen

publicerat i Allmänt;
God morgon världen! Hoppas ni har det bra så här på en söndag morgon. Själv är man lite halvpigg faktiskt. Blev inte så sent igår, men det var hur roligt som helst. Men Nadja skulle typ supa ner mig verkade som för hon hade med sig 13 % vin utan dricka, det går ju inte. Blää för vin. Men sedan fixade H en grogg åt mig men den hann inte drickas upp heller. Det blev en hel dans och lite annat sånt där. Haha men det var en underbar kväll. Vill tacka alla som förgyllde denna speciella dag för M. Tack!

Nu är det dags att fixa tvätten och se om man får i sig någon frukost och sedan är det tvättstuga och en visit till Tessan :)

Bilder från går kommer senare.

Kram!

Rubrik saknas

publicerat i Allmänt;
Nu är det bara vänta tills man blir hämtad. Allting är packat och klart, har faktiskt kommit ihåg att ta med mig kameran, härligt. Nu blev det den blå klänningen som handlades i Bulgarien 2007. Är jag godkänd för fest? ;). Puss och skål på er!

Fest

publicerat i Allmänt;
I dag blir det fest för M. Får skjuss så blir hämtat vid 20 i fem. Det ska bli roligt och komma ut och träffa nytt folk :). Tror det är dags att börja göra sig klar snart, det är bara lunchen som är avklarad. Men ska in i duschen och kolla vad man ska ha på sig, kanske klänning eller kjol? Kommer ju bli kallt men man ska ju vara inne. Det är på väg hem med bussen då det kan bli kallt, men det får man ju stå ut med.

I går var ju Sofia här ett antal timmar sedan kommer Bettan och vi satt med faserna som nämnt. Vi klarade 4 stycken faser på första försöken, det kändes skönt! Har lovat hjälpa henne med de andra också och eventuellt att jag sitter på hennes "konto" och klara av några. Men jag ska till henne på torsdag och då ska vi se till att klara det sista. Vi såg på film, åt middag och surrade hela kvällen sedan och tog det lugnt.

I morgon blir det tvättstugan och städning. Ser ut som ett bombnedslag här hemma. Det brukar vara smidigast att ta en riktig städ-dag tillsammans med tvätt-dag. Då är det skönt att lägga sig i ett rent hem och i en nybäddad säng. Det låter som det kommer bli ett bad också, måste se till att bada nu när man äntligen har ett badkar.

Nä, nu är det dags att kolla vad man ska ha på sig, kan ju inte gå naken heller. Ha en bra lördag allesammans!

Kram kram

.... has arrived!

publicerat i Allmänt;
The make-up has arrived. I dag efter jobbet for jag till Veronica och hämtade sminket vi beställde från England. Det var jättebra smink, ska bli roligt att testa lite nytt. Men det är ju så billigt. Har skrivit om priserna i tidigare inlägg. Kommer lägga in bilder i detta inlägg också. Ska stöka på lite nu och hoppa in i duschen innan Sofia kommer. Hon ville komma hit på lunch. Senare ikväll kommer Bettan och då blir det teoriplugg. Ska som nämnt tidigare hjälpa henne med faserna. Sedan blir det att lägga energin på festen imorgon. PARTY!

 

 

 

 

Animations

publicerat i Allmänt;
Har nu gjort några animationer, inte alls så svårt var det. Det behövs bara två program, Photoshop och Sqirlz Water Reflections. Först fungerade inte reflektionerna på vattnet men fick till det nu. Gif-bilderna var för stora först så har fått gjort om allt till mindre storlekar. Se nedan för resultat:


 


Ser ni att vattnet rör sig?


P.S The picture of Titanic is taken from this website: http://www.wallpaperbase.com/movie-titanic.shtml

Svar på kommentar ...

publicerat i Allmänt;
Renée: jag har tyvärr tagit bort den filmen =/ Men den verkade inte så bra, såg knappt klart den. Sedan var inte kvalitén så bra heller :) Hoppas det känns bättre, tänker på er! Kram

Kaffe ...

publicerat i Allmänt;
Vad vore livet utan kaffe? Det kan vara riktigt gott ibland. Bryggde en kopp nu för att vakna till liv. Ville inte upp när klockan ringde 04.50 men snoozade ett tag, som vanligt :). Var in och hälsade på M i hans nya lya, så roligt att träffas och det var mycket fint där.

Har helt glömt bort att uppdatera "Sälj-hörnan" men dels är det för att har inget just nu i lägenheten, men ska ta en rensning av förrådet när man har tid och när man får hjälp. Där finns det nog lite smått och gott. Fast en del saker kommer nog att hamna på fyndlagret också. Förresten tänkte se om någon är intresserad av en boxningssäck + handskar och stativ. Boxningssäcken och handskarna är från Casall? Blir att man säljer i väg det pga. att det inte finns någon plats, tyvärr.

Har suttit lite med Photoshop och vill lära mig nya saker, men det är svårt när man inte vad man vill lära sig och då blir det svårt med att hitta perfekta tutorials. Men har gjort 2 enklare bilder iaf. Nä nu blir det att slurpa det sista i kaffekoppen. Hade bra, kram!

 


Ingen rubrik

publicerat i Allmänt;
Nu blir det familjen annorlunda, följd av det okända. Sedan bär det av till sängen :)


God natt mina vänner!

Charlie st cloud

publicerat i Allmänt;
Den här filmen rekommenderas! Det var inte riktig wow så men den var skaplig. Bra skrivet och en snygg skådespelare är ju alltid ett plus :). Ska se "Remember me" senare, hoppas att den är bra. har ni sett den?


En Stada en Sofia

publicerat i Allmänt;
Det blev en sväng ner till staden för att köpa en mascara. Äntligen! Min var helt slut. Haft den nog i 6 månader om inte mer, aldrig haft en mascara så länge, inte bra. Men nu har man en ny.

När man kom in på Navet ser jag en liten "snurris" som kollar runt och då såg jag att det var Sofia, hon är ju hemma från Ume. Var ju tvungen att göra henne lite fundersam så jag ställde sig direkt bakom henne så när hon skulle vända sig om stod det någon jättenära. Haha, det var riktigt roligt att se hennes min - skräckslagen! Vi fick oss ett gott skratt. Vi surrade lite grann bara sedan var det bara att gå och shoppa och första bussen hem. Ville hitta på någonting, är så trött för att vara hemma, haha! Gick runt lite med Tess också efter hennes skola, sedan kom Bettan och vi surrade lite innan jag begav mig hemåt. Lite spontan resa så där :).

Nu ska man se vad de blir för middag. Känner för något lätt, köttbullar och makaroner? Det är ju himla bra för magmunnen som har varit ett rent h*lvete i dag. Men spyreflexerna är bättre iaf. Men tror man ska spy hela tiden när det sitter i halsen. Nog snack om det, ska kolla upp det :) Ha en fortsatt trevlig måndag.

Glöm ej: Familjen Annorlunda 20.00 på kanal 4

Bestämt

publicerat i Allmänt;
Hej allesammans. Nu är det bestämt, det blir den översta klänningen. Beställde den igår redan :P. Idag har man jobbat och det känns, helt slut i luvan, är liksom inte van att kliva upp 5, eller låg och snoozade till 20 över och går ut till bussen 20 i. Men det går så fort på morgonen. I morgon blir det att kliva upp runt 5 eftersom jag och A ska gå till jobbet vid 05:30, det tar nog närmare en halvtimme att gå.

Morfar har varit och hälsat på för en stund sedan, go morfar. Han är så snäll. Han hade köpt med sig semlor men jag ville inte ha så han vräkte i sig 2 stycken med en kopp kaffe till, hehe! Nå är man sockerberoende men det ägnas bara till chokladen. Tårtor, bakeleser och allt sånt kan jag skita i men inte chokladbollar då. Men just choklad måste jag ha annars behöver jag inte ha något. Morfar mådde bra efter 2 semlor han :).

I morgon blir det jobb som sagt sedan ett möte hos AMS. När man ändå är på AMS blir det nog en promenad hem, känns som det är nära då. Eller förresten ska jag nog gå till mormor en sväng om hon är hemma. Har en Oriflame sak där som är min. Men annars kommer nog dagen vara lugn som det ser ut. Ska nog städa undan lite efter morfars fest här också, om man inte orkar göra det senare ;).

Hjälp från allmänheten

publicerat i Allmänt;
Hjälp från allmänheten behövs. Nu har jag hittat ytterligare ett plagg, men nu står det bara mellan 2 plagg. Vilken ska beställas? Plaggen kostar lika mycket!








Kom igen nu, hjälp till ;)

1 liter

publicerat i Allmänt;
1 liter vatten har jag nu druckit. Kommer nog få i mig lite mer innan denna dag är slut. Som jag nämnt i tidigare inlägg om det som hände igår, att man inte hade något saliv, det måste nog vara ett tecken på uttorkning eller vad tror ni? Har googlat det men hittar inget, så följer mina egna teorier, haha!

Men ska försöka dricka minst 1 liter vatten/dag och se om man mår bättre. Men det är så jobbigt att man måste springa på toa hela dagarna och nätterna, men bra och få kissa ut en massa saker också. Nu är det åter igen dags att gå och kissa igen sedan blir det en promenad till macken och handla lite choklad ;). Blir en lugn och skön kväll och spara mig till nästa helg.

Kram kram

Pomeranian

publicerat i Allmänt;
Jag vill verkligen ha en liten hund som rasen Pomeranian, dom är så söt. Hugaligen. Men har aldrig uppfostrat en hund, så det kanske inte är det bästa? Måste ändå vänta tills man har fast jobb också med tanke på för att se vad man har för tider, har man chansen att åka hem osv. Men golden retriever hundrarna är my all time favorite men sedan ett år tillbaka har man blivit kär i Pomeranian-rasen :).




 


Visst är dom söt? Bilderna är tagna från Internet.

Morning

publicerat i Allmänt;
God morgon allesammans hoppas det är bra med er. I dag är man riktigt trött alltså fast man har sovit till 10. Men kunde inte somna i natt fick denna konstigt känsla igen, av att man inte kan svälja pga för lite saliv, har ni varit med om det någon gång? Det har hänt mig 4 ggr eller så men det var värre förra året då trodde jag att det var ute med mig för man kunde inte svälja och paniken kom, men tror det är tecken på uttorkning? Var som sagt inte lika farligt i natt men man kan ändå inte sova, för det är otäckt. Men men nog snack om det man kunde ju somna till slut :P.

Har egentligen ingenting att skriva om men känner bara för att skriva för att hålla igång bloggandet hehe, fast igår blev de inlägg för några dagar.

Ska ifall sitta lite med teorin. Just ja, glömt att nämna att körningen kommer nog börja ske i mars-april igen för då har de fler lektioner inne. Har skjutit upp de pga. av brist. Eller det är klart att det finns lektioner men då kanske de är en enkel en vecka sedan finns det inte lektioner för en 1-2 veckor igen, vilket inte är mkt men jag vill hellre köra oftare i början och mindre senare när man känner sig säkrare.

Nu blir det kaffe och plugg hade gott!
Kram

Oj oj

publicerat i Allmänt;
Oj oj, snacka om att man blev blogg-sugen nu då. Kanske för att man har lite att ta igen ;). Har nyss surrat med pappa också, vilket kan vara jobbigt i bland faktiskt, undra varför? Det är ju bra att han ringer. Men nog prat om det. Har glömt att visa lite bilder från mobilkameran, som är riktig bra. Brukar inte bry mig om ifall mobilen har kamera, lite onödigt om man redan har en digitalkamera och filmkamera, men blidde ändå lite chockad när det var en sån bra en. Har tagit en bild på soffbordsdekorationen.



Får se om det blir några fler uppdateringar, kvällen är ju ung ;)

Hiss eller diss?

publicerat i Allmänt;
Glömde nämna att jag har spanat på lite kläder som jag skulle vilja ha på födelesedagen/festen.


Hiss eller diss?


Hiss eller diss?

Hiss eller diss?

Hiss eller diss?

Hiss eller diss?

Friday!

publicerat i Allmänt;
Nu är det åter igen helg. Skönt är det verkligen, men synd att tiden går så fort. Det är inte långt kvar tills man blir gammal och gråhårig, fyller 25 snart, usch. Närå jag har ingen åldersnoja alls, det är bara att ta livet som det kommer.

I dag har man varit ner på stan och skrivit ut avtalet och lite andra papper. Trodde nästan inte att det är meningen att man skulle skicka iväg avtalet eftersom båda biblioteken jag varit på har inte skrivarna funkat, men en av dom på Kulturmagasinet funkade iaf, så nu ska det postas iväg :).

Till veckan kommer det vara full fart. Det ska vara jobb, teoriplugg hos Bettan, har lovat henne göra klart alla hennes faser. Sedan ska det vara möte på Ams. Måste shoppa lite saker också!

Nu blir det att se på film och njuta av fredagen. Ha en bra kväll allesammans.

Avklarat

publicerat i Allmänt;
Hoppas allting är bra med er. Det är dåligt med uppdateringar men hinner inte med mig själv just nu. Tiden tar mest åt att umgås med vännerna och liten del består av teori. Har klarat alla faser för ett tag sedan, men inte faserna som ska skrivas på skolan, men det är ingen brådis med det. Under veckan har jag hängt med Bettan, Rebecka och Renée. Sedan skulle Magnus ha kommit hit men får ta det en annan dag, skulle vara roligt och se han, för det var riktigt länge sedan :).

Nu har jag startat nydatorn för att komma åt Excel för nu har man fått all den information som behövs för att starta arbetet - hemifrån. Får se hur de blir med det, hoppas man får någonting sålt.

När jag avslutade universitetstudierna hade jag lite restuppgifter som jag lämnade bakom mig, vilket var dumt. Men sommarjobbet skulle precis börja och min flytt från studentlägenheten. Men sedan för rätt många månader sedan gjorde jag om hemtentan i sociologin som jag ej klarat och skickade in den. Läraren skulle kolla på den när han hade tid men har inte hört av sig. Men nu loggade jag in på MIUN studentportal och såg att jag klarat båda delkurserna i sociologi :). Skönt med en sak som är avklarat. Nu är det bara juridiktentan kvar vilket jag helt har släppt utan plugg och föreläsningar på över ett år. Ser inte fram emot när man måste ta tag i det. Kanske är bra att sätta i gång med det snart så man kan släppa allt som har med skolan att göra?

Nu ska jag fixa lite för arbetet. Men ni få ha en fin, fin dag!

Kram