16-23

publicerat i
Hej på er alla läsare! Hoppas ni har det fin, fint. Här är det bara lugnt, men himla trött i dag, men det ska nog bli ändring på det. Ska ta bussen strax innan 3 för att jobba 16-23 i dag. Har aldrig kört de passet så det ska bli roligt och se :). Funderar på att ta en tidigare buss till stan för att handla lite grann, måste ha bananer för i dag och morgon dagen. Jobbar samma tid då också, men ändå bra att handla nu om man inte orkar gå på affären imorgon. Har inge mer jobb denna vecka, just nu. Men då ska jag på möte på torsdag kl 09 och sedan åka ut till Birsta med mormor :).

Nu ska jag fixa lite grann så man har allt gjort innan jobbet kallar. Ni få ha en fortsatt trevlig dag!

Aj

publicerat i
Då är den här helgen redan över, vad tiden ska gå fort. Helgen har varit lugn och skön, det behövdes efter den hektiska och spända vecka. Inte för att man har pengar till nöjen alls nu heller på ett bra tag iaf. Men funderar på att ha en sen inflyttningsfest i början av dec. så får ser fram emot att ta fram spriten då ;). I dag har jag kollat igenom planering av lägenheten, vad som ska upp på väggarna och vad som behövs köpas till för att få allting 100 procentigt bra. Har också tvättat idag och det gick väl fint, förutom att i de 2 första maskinerna glömde jag hälla i tvättmedel hehe. Men det gick bra att köra om dom.

Just ja. jag gjorde illa mig som sjutton i dag också. Soffbordet har en plastsak på sidan gått sönder så har bara tagit häftmassa för att hålla den fast i själva bordet. Men när man skulle damma av i världens fart som man har så öppnades den saken och skar rätt in i sidan av tummen, gjorde inte så ont men fick inte stopp på blodflödet, blödde närmare 2 timmar efter, vad ska man säga? KLANT.

Imorgon blir det ett morgonpass på boxningen, oj oj vad de var länge sedan man var där. Det ska bli spännande. Funderar även på att åka till Birsta efter det, passa på medans man är ledig. Har bara 2 pass på assistent jobbet och sedan en dag på IF som det ser ut nu. Jobbar 16-23 tisdag och onsdag. Men det kan ändras fort. Ska även inskolas på en natt också, men det blir nog inte denna vecka, isåfall helgen kanske.


Nu är det dags för att tända lite ljus innan främmandet kommer. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramar

Undersökning

publicerat i
Hej alla läsare. Jag skulle vilja att ni lämnar en kommentar om vilken webbläsare ni använder för denna blogg. Det kan vara Explorer, Firefox och Safari eller om ni har någon annan. Ni behöver inte nämna namn vid kommentaren. Jag vill bara veta vilken webbläsare ni använder mest, så att jag kan koda om. Eftersom det är fortfarande problem med bloggen i Explorer och funkar bäst i Firefox.

Tack så mkt!

Pictures

publicerat i Lägenheten;
Här kommer lite bilder på hur julen här hemma ser ut just nu. Mamma och Jim var förbi en sväng förut och kollade in hur målningen blev. Fick även en söt liten tyg-tomte av dem, den lilla vita som finns på bilden här nedan :).









Så här ser det ut just nu men ska fixa mer tomtar och sånt.

Jul

publicerat i Allmänt;
De blidde ändring i veckans arbetsschema. Ingen stor skillnad. Skulle jobba natten mot fredag (i dag), men fick ta ett dagspass igår istället (07-16) och det gick fin fint. Skulle haft inskolning dessa 3 pass i veckan men bara en av dagarna var vi 3 bemannad. Men det gick fint att arbeta med bara en :). Nu har jag 2 kvällspass nästa vecka vad jag vet. Nattens inskolning ska vi ta framöver, måste även gå en utbildning för att jobba natt (då är man endast 1) så det är ingen brådska med det. Jag fick hämtning igår efter jobbet, tack till dig L :).

När man kom hem var det bara att äta en snabb middag, var så hungrig hela dagen igår, sedan gick man och handla lite och bokade tvättid. Sedan kom Tess hit och umgicks lite, vi julpysslade lite här hemma, eftersom man inte hunnit med något sånt alls denna vecka. När vi pysslat på ett tag med poppande julmusik i bakgrunden såg jag Rebecka i fönstret så hon kom hit nån timma också :).

Klev upp för en timma sedan, himla skönt med sovmorgon. Nu blir det att se Jon, Kate och åtta barn, sedan blir det nog att ta en promenad och handla lite mat för de härliga 218 kronorna man fick, ähh ha lite pant också ;) Fy f*n alltså för detta. Jaja sånt händer väl ibland, får lite hjälp nu så man får lösa allt sedan.

Kommer lägga upp bilder senare i dag på hur den första julen blidde i denna lägenhet. Ska fortsätta med julen, städa och tvätta 18.00 ikväll.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Kram

Vad ska ....

publicerat i
Vad ska man säga? Det är helt sjukt. Den här månaden var den minsta lönen som jag fick, därför fick man kontakta sociala för att få hjälp, vilket inte hjälpte nånting. Hur i h-lvete tror dom att man ska överleva på endast 218 kr i en hel månad? Ja, ni såg rätt. 218 kr är vad jag får denna månad som jag ska leva för till 16 december då man får lite lön. Hur ska man då betala hyran, el, försäkring, köpa mat och ha överlevnadspengar till december?

Efter man bröt i hop i telen med mamma och R så fick jag ett sms från en tjej som jag var på anställningsintervju som personlig assistent. Hon undrade om man var intresserad av en inskolning för de behövde vikarier. Det var bara att skriva JAAAA. Snacka om vilken tur, även om man får låna flera tusen för att överleva. Även om man inte kan betala tillbaka allting för får men en "precis" lön kommer de vara överlevnad till nästa månad osv. Men man kanske får många pass nu och då kan man förhoppningsvis kanske få en toppenlön, för att betala tillbaka.

Denna veckas pass:
Tisdag: 07.00-16.00
Onsdag: 14-00-20.00
Torsdag: 20.00-08.00 (till fredag)

Mår så himla dåligt också, magkatarren som spökar. Hoppas det blir bättre tills man ska bege sig vid 13 i dag :). Ni få hade så bra, puss och kram!

Nu kanske?

publicerat i Lägenheten;
Nu kanske bloggen fungerar igen, det verkar som jag hade glömt en kod i "framsidan-mallen". Hoppas det ändras nu, för har inte haft några läsare på min blogg på flera veckor, enligt statistiken. Men jag vet faktiskt vissa som har kollat :).

Glömde även skriva förut att jag beställt väggtexter. Vet dock inte vad jag ska ha dom förutom en till köket. Frågade målarn om man kan sätta upp dom på målade väggar, men tydligen skulle färgen ryka med när man tar bort dom? Men det är bara ta häftmassa så löser det sig allt, haha!



Vad tycks?

Klart =)

publicerat i
Det har varit fullt upp hela tiden, med främmande och målningen. Men nu är målningen helt klar, så skönt. Nu börjar det bli ordning igen. Har storstädat idag så här perfekt till jul :). Det blir nog lite julpyssel imorgon och julskyltning med mormor på söndag. I morgon blir det eventuellt att umgås med Tess och som sagt julpyssel om man inte väntar med det till veckan.

Förresten är det någon som vet vad som kan vara fel när det inte står någonting på statistiken, vet att folk har kollat men det syns inte? Har ingen aning vad de kan vara, problem blogg.

Orkar inte skriva så mkt mer nu, trött efter det trevliga främmandet igår :). Lägger upp lite bilder från veckan.






Ha en fortsatt trevlig kväll, kramar!

Bilder

publicerat i
Bilder kommer inom kort. Har målarna här i dag också, men det ska ta v-rummet nu sedan är kök och hall klart. Men kommer lägga ut bilder och en uppdatering under dagen,  när stöket är klart :)

Kram så länge!!!

Full rulle ...

publicerat i
Det är som vanligt, fullt upp här. I lördags var det fest hos Tessan och Alex och det var riktigt roligt. Har längtat att få gå ut och träffa folk, umgås och dansa. Även om det var hemmafest kunna man göra allt det, vi shakade ass. Nu blir det mer utgångar och sånt framöver. Jag funderar på att ha en sen "inflyttningsfest" första eller andra veckan i december, sedan kommer juldagen/annandagen, sedan nyår direkt pang på där. Men nu när jag ska försöka vara riktig duktig vad gälller kalorier kommer jag få vara nykter, eller leva på några bananer varje dag i en veckas tid för att spara in kalorier och det går ju inte, men måste helt enkelt äta - BRA. I helgen sket man totalt i kalorierna, köpte massa lösgodis i fredags, alkohol med dricka på lördag sedan pizza, godis och dricka i söndags. Om man skulle brytt sig om kalorierna så skulle det innebära att jag inte skulle få äta en enda sak på typ 3-4 dagar. Det var alltså så många kalorier som man tryckte i sig under dessa dagar.

Har varit kattvakt också från lördag-söndag. Då fick man ha både Torsten och Elvis här eftersom de skulle bli jobbigt för dom att vara hemma på festen. Men då fick man gosa och busa lite med dom :). Kommer även vara lite kattvakt under denna vecka när Tessan och Alex ska iväg. Fick nyklarna i dag så ska gå bort dit 2 ggr om dagen och se till att katterna har mat, vatten och att de får lite sällskap.

I dag har jag varit på en arbetsintervju och det kändes som det gick bra. Men man har ju en tendens att vara väldigt spänd av både längtan och nervositet, vilket innebär att man knappt fick i sig lunch innan det var dags att bege sig till stan. Inte bra, inte bra. Man känner sig helt slut nu, har frossa och svimningskänsla (men det har man sig själv att skylla). Efter intervjun hann man bara hem och då kom älskade morfar på besök ett tag. Sedan fick man äta en tidigare middag för man var ju självklart, starvning när man kom hem. Efter middagen var det dags att bege sig igen. Världens bästa och sötaste Saga har nu fyllt hela 1 år (Saga=kusinbarnet), så nu har man varit hemma 1 timme och hunnit med att äta lite mer och nu är det dags att krypa ner i sängen och se Svenska Hollywoodfruar som börjar, nu! Ha en fortsatt trevlig kväll. Kramar

Bjuder på några bilder från festen (maskeraden)


Long time ...

publicerat i
Long time no seen. Nu var det länge sedan igen, jag ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Har haft fullt upp så man kommer inte ihåg allt som hänt, men ska försöka göra en liten sammanfattning. Det har blivit en hel del shopping (fast nu var det behövliga och bra saker), det märks för jag har typ 100 kr kvar att leva för tills lönen kommer den 16:e ;). Men det ordnar sig alltid. Vad har man handlat? En ny dator, fläkt för datorn, en till mus och lite julsaker. Men nu blir det inge mer shopping på ett bra tag. Den andra datorn finns kvar, men kommer använda den som en "extra hårddisk" :).






Just ja, kalorierna. Har hållit på med det hela veckan och de har gått bra faktiskt. Denna vecka var mer som en "test" eftersom om man skulle kört till 100 % skulle de innebära - nyktert imorgon. Man kan inte vara nykter då inte ;). Det är Halloween/Inflyttningsfest hos Tessan och Alex. Ska bli riktigt roligt, can't wait.

Har även jobbat, städat, tvättat och tränat i veckan här också. Varit hos Tessan och hälsat på och haft massa främmande själv.



Har ni testat Pesto-dressing? Om inte, gör det. Mums mums!

Nu är det dags att smörja in kroppen, har nyss kommit ur badet. Ha en skön alla helgons helg. Kram