Guestbook

publicerat i Allmänt;
 
 
Den här gästboken gjorde jag till mamma och Jim för att "gästerna" skulle få lämna ett avtryck på deras speciella dag. I sommar kommer dom hålla en fest för alla nära och kära eftersom alla inte var med på Julafton.  
Jag ville helst ha ett vit fotoalbum med vita ark men hittade ingen bra. Fick tänka om och började fundera om det fanns ett vitt spiralblock med helvita ark. Trodde bara att det fanns anteckningsblock med linjerade- eller rutade sidor men så fel jag hade. Clas Ohlson hade precis ett sådant block jag var ute efter. Köpte lite annat smått och gott för dekoration. Jag använde:
- Vitt och silvrigt dekorationsband med hjärtan
- Silvriga pärlor
- Silvrig nyckel
- Dekorväv (silvrigt)
- Glitter
Nyckeln sitter fast på ett snöre. Jag satt fast snöret på ena spiralen. Meningen med detta var för att jag tyckte det skulle bli fint att ha nyckeln som ett "bokmärke" så man vet vart man är i boken.
Texten skrev jag ut med det fina typsnittet, Edwardian. För att skärma av pappersbiten/utskriften satt jag en glittrig kant runt!

Chokladfondant

publicerat i Allmänt;
 I morgon är det Nyårsafton och då ska det självklart bjudas på någon god efterrätt. Jag funderar på att göra chokladfondant för första gången. Passar i så fall på att inviga mina vita portionsformar.

Chokladfondant
100 g smör
150 g mörk choklad, gärna 70 %
2 st äggulor
1 st ägg
0,5 dl strösocker
Serveras med
Färska bär och vaniljglass!
Tillagning
Det är svårt att ge någon exakt tid i ugnen eftersom alla ugnar är olika. Men när ytan på fondanten rundas av och blir matt har kanterna börjat stelna. Vill du som jag att fondanten till största del ska vara krämig ska du ta ut den då – annars väntar du någon minut till, då blir den mer stadig. Inget är fel, fondanten blir god hur som helst!

1. Finhacka chokladen. Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen. Lyft bort kastrullen från plattan och rör tills chokladen smält.

2. Vispa äggulor, ägg och socker pösigt. Rör ner chokladblandningen och häll upp i 4 formar eller ugnsfasta glas som rymmer 0.75-1 dl. Tillaga direkt eller plasta in och förvara i kylen under dagen/natten. Se bara till att ta ut dem en stund innan de ska in i ugnen.

3. Inför servering: Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in formarna på galler i mitten av ugnen när den är varm och baka i 6 minuter för riktigt krämig konsistens – eller 10 minuter för en mer stadig variant. Servera med vaniljglass och färska bär.
Vad tror ni?
 
 
 
 

Christmas Eve Wedding <3

publicerat i Allmänt;
Som jag nämnt i tidigare inlägg blev mamma fru för första gången i sitt liv på Julafton. När släkten kom på julafton så hade vi planerat hur vi skulle göra (ingen visste ju om det). Jag hade tagit med mig en skiva med bröllopsmarschen och den hade Jim kopplat i på något sätt så att vi inte behövde ha teven igång. När vi kollade av läget och det var lugnt så gjorde jag en gest mot mamma och Jim och dom gick ner för att hämta brudbuketten och när dom var klar busvisslade Jim och jag satt igång musiken och upp kom mamma och Jim, arm i arm.
Det tog ett tag innan släkten förstod någonting men sedan var det ett magiskt ögonblick. Alla trodde att de skulle gifta sig då och att prästen var på toa eller gömde sig någon annastans men så var inte fallet, haha. Dom vigdes 09.30 då prästen kom hem till oss. Alla blev djupt rörd och överraskad <3.
Tårtan var gudomlig. Blåbärsprinsesstårta. Har aldrig ätit blåbärstårta förut.

Julklappar

publicerat i Allmänt;
Jag har varit snäll i år igen. Fick pengar, en stor ljusstake, 2 ljuslyktor (bild), mina älskade strumpor (bild), duscholja (bild), body lotion (bild), 2 stycken Atrix handkräm, pyjamas och klippningen hos frissan.
Jag fick också ett presentkort på Panduro Hobby av Sandra och en glöggflaska och en chokladkartong av Therese <3. Jag fick det för att jag varit snäll och ställt upp, tack till er.

Julen 2013

publicerat i Allmänt;
Den här julen har varit helt underbar. I söndags (22 december) donade jag på med gips, bakning, packning med mera för att åka iväg till mamma och Jim tidigt på måndagen. Mamma hade bokat klipptid åt mig den 23:e kl 11 och jag har inte varit till en frissa på över 10 år. Självklart har jag och mina kompisar klippt mig men jag har aldrig varit på en salong och fått en riktig omgång. Jag fick lite smått panik för det var så kort, hon tog 10 cm och det kändes. Men tur ändå att man hade fullt upp i flera dagar och hann inte tänka på det.
Efter att jag och mamma varit hos frissan for vi hem och åt lunch. En stund senare kom moster Maria och Ulf. Resten av den dagen bestod av att göra all julmat, möblera om och städa. Moster Marlene m. familj kom också och självklart ville kusin Vilma vara kvar med mig. Vi pysslade på mitt i all stress och åt middag och pysslade lite mer innan hon blev hämtad. Kvällen bestod av mer matlagning samt bingolotto.
På Julaftonsmorgonen klev jag, mamma, Jim och Ida upp för att förbereda oss för bröllop. Jag och Ida har vetat om det i tre veckor att mamma och Jim skulle gifta sig på julafton. Vi två var vittnen. Ingen annan har vetat det och det blev en överraskning för alla. Vi har under några veckor fått hålla tyst, tänka igenom julen helt för att undvika att man gör folk misstänksam. Men det var helt perfekt. Prästen kom hem till oss vid halv tio och strax innan tio på morgonen firade vi med champagne och fika och prästen fick ett vinglas med julmust, haha. Det var jättefint. Mamma har blivit fru Berglund <3. Varken mamma eller Jim har varit gift tidigare. Kommer lägga upp bilder på vigseln idag och kommer skriva mer om denna ceremoni.
Barnen har varit riktig snälla i år också, vi fick besök av två tomtar. Vi hade gjort det jättefint på bordet ute på den inglasade altanen. Vi klädde bordet med granris och ställde all den kalla maten på. Denna bild tog jag i början och det innebär att det var fulla bordet med mat. Jag och moster fick flytta om och flytta om men ingenting åkte ner i alla fall, haha. Dagen innan gjorde jag etiketter med julsnören och med grillpinnar. Jag skrev vad allting var för någonting och namnet på den som gjort det.
Julen kunde inte bli bättre. Först att alla var samlade, vi var 17 stycken och att det blev ett bröllop gjorde denna Julafton mer magisk!
Jag och mormor for hem på natten och jag kände mig helt uppe i varv och somnade långt in på natten men det var bara att ställa klockan. Klev upp strax efter 8 för att göra mig klar och gå över till Nina och Fredrik. På Juldagen blev lilla prinsessan Isabell 1 år. Jag hade erbjudit mig att hjälpa dom. Var hos dom närmare halv 10 och kom hem efter elva. Jag har sedan den 22:a till den 26:e haft fullt upp. Har inte kommit ikapp vardagen än, haha. Isabells födelsedag blev lyckad och hon var så söt. Först blev det att hjälpa till med allt i lokalen (fixa ballonger, tårta, dukning), sedan kalas, sedan julbord och fest på kvällen. Juldagen kommer bli underbar varje år nu också när den där lilla tösen ska firas <3.

Baressoshop

publicerat i Allmänt;
 Jag och tjejerna har gjort en beställning från Baresso. Jag har handlat produkter till håret för över 600 kr eftersom jag äntligen "vågade" ta mig till frissan så kände jag att det är dags att ta hand om håret och då behövs det bra produkter. Jag beställde en hårinpackning, en hårgele, värmeskydd/serum och en flaska moroccanoil.

Saltat & Osaltat

publicerat i Allmänt;
Jag hade till uppgift att baka fröknäcke till julbordet (det har blivit en hit i familjen). Som jag är så ville jag självklart göra någonting fint med det hela.
Tog två söta tygpåsar och klädde dom med cellofanpapper. Tog två etiketter och skrev saltat på en och osaltat på den andra (osaltat finns inte på bild här). Satt fast etiketterna på en grillpinne och ner med pinnen i påsarna. Knäcket åkte i när jag var i Matfors därför har jag ingen komplett bild.
Många är känsliga mot salt och därför gjorde jag knäcket med och utan salt.

Tomtar i gips

publicerat i Allmänt;
I söndags fick jag för mig att göra tomtar i gips. Jag varvade mellan att gjuta, baka, städa, packa och pyssla med en gästbok (mer om den boken i kommande inlägg).

Min gastroskopiundersökning

publicerat i Allmänt;
Jag klarade gastroskopin idag. Fy säger jag bara. Det var en himla tur att jag inte kollade på bilder på gastroskopin innan för det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det räckte med att läsa om gastroskopi i olika forum på Internet. Många skrev att man ska ta lugnande för att undvika allt det obehagliga, att det är det värsta som dom någonsin gjort. Har läst andra otrevliga saker också.
Jag hade bestämt för att be om lugnande medel men det fick jag inte. Hon sa att man alltid brukar ge patienten ett försök utan, och om det inte fungerar så får man lugnande men det brukar oftast gå utan. Det gick för mig i alla fall. Anledningen till att dom helst inte ger lugnande är att man blir dåsig men jag menar folk får det hos tandläkaren? Men men så här i efterhand är jag glad att jag inte tog lugnande.
Mamma fick följa med in. Hon fick sitta på sjukhussängen och se på skärmen när kameran vandrade igenom min strupe, magmun, magsäck och tolvfingertarm. Mamma var helt fascinerad och tyckte det såg fint och häftigt ut. Jag låg åt andra hållet med skärmen bakom mig (tack och lov). Jag hade tänkt mig en liten kamera som man ska svälja men så var det inte. Paniken kom när jag ser en tjock slang med en kamera. Den ska dom köra ner i mig, inget som ska sväljas här inte utan "tryckas" ner.
Jag får först dricka en vätska som ska hjälpa med att framhäva slemhinnorna. Efter det får jag en spray med banansmak nersprayad i halsen, två gånger. Den ska bedöva hela halsen och strupen. Direkt får jag panik inombords, ingen såg att jag var nervös men inombords skrek jag av panik. Kändes som att halsen var igentäppt och att jag inte kunde svälja. Varje gång jag svalde kändes det som att huvud och hals skulle explodera av ett konstigt tryck.
Bedövningen började verka på en gång, fick lägga mig på vänster sida med huvudet lite ner, för att inte svälja saliv/slem som kan rinna ut. Sedan fick jag en "plast-tratt" som jag skulle bita i för att sedan köra slangen in i den. Jag fick inte dra ut slangen för då kan man självklart skada någonting.
Tänk bara tanken. Du är "tjock" i halsen och kan knappt svälja och sedan ska det stoppas i en tjock slang. Det är inte trevligt att försöka svälja då, men det går fast paniken slår till varje gång. Kände hur slangen var nere i magen. Det gjorde inte ont men det kändes som några starka turbulenser som man kan känna vid flygning. Obehagligt men ingen smärta. Jag hade fastat sedan 24 och var ju riktigt hungrig också.
Mamma var lugn, kände att det var tryggt. Jag skulle nog inte kunna få med mig ett bättre stöd för det var inte trevligt och det kan inte ha sett trevligt ut heller.
Som sagt slog paniken till redan vid bedövningen och sedan när slangen trycktes ner. Men det blev värst när det var nere vid tolvfingertarmen för där började jag köjas, tror jag gjorde det fyra gånger på raken. Inget kom upp mer än luft. Det var nog det värsta, kändes som jag skulle spy upp hur mycket som helst fast jag hade tom mage. Jag fick tänka på något annat och blunda ett tag och då kändes det lite bättre. Började känna mycket igen när slangen började dras upp succesivt. När den var nere vid svalget drog hon ut den fort och det var otäckt men otroligt skönt. Jag kände blodsmak i munnen och mamma sa att det kom upp lite blod (vanligt).
Resultatet var en lättnad, allting såg jättebra ut och jag hade bara ett litet bråck på magmunnen. Det är ingenting som behöver fixas. Min läkare på vårdcentralen kommer att få resultatet och han kommer förhoppningsvis kontakta mig och ge mig någon medicin. Jag kanske får fortsätta med Omeprazol i några veckor igen. Men nu vet jag att jag är frisk i alla fall och det är ingenting farligt som försigår i min mage.
Jag var tydligen lugn. Det var en kvinnlig sköterska och en kvinnlig kirurg som sa att jag var jätteduktig. De säger att folk i min ålder har svårigheter när det ska genomföra en gastroskopi men jag rörde mig knappt. Spände mig några gånger så mamma sa att jag skulle andas och slappna av, dom andra sa likadant, men jag brukar spänna mig hos tandläkaren också även om jag gillar att gå dit. Men som sagt, inombords mådde jag inte så bra. De sa hela tiden att det går jättebra och att jag är helt "otrolig". När jag började köjas så tog den unga sköterskan tag i mig och stöttade mig, så dom är duktiga och trevliga. Det var skönt att höra att jag lyckades bra med undersökningen och att dom var helt förvånad själv, haha. Har läst om folk som får panik och börjar slå och ha sig och att vissa sövs till och med ner. Det kan jag tycka är onödigt för bara några minuter. Det beror självklart på situationen och patienten.
Själva undersökningen från muggen med vätskan till att slangen var ute tog ungefär 8 minuter och det kändes så också och inte som en evighet.
När slangen var ute var jag jätteglad. Jag hade inte varit lika pigg om jag tog lugnande. När bedövningen började släppa kändes det ungefär en timme som en känsla att man hade taggtråd i halsen men det var inte så farligt.
Jag var lättad och frågade mamma om vi kunde åka på Birsta och shoppa (haha). När vi var på väg mot utgången såg vi mosters gubbe Ulf och vi följde med han till moster som låg på vårdhotellet inne på sjukhuset. Moster opererade bort sin livmoder igår. Vi pratade med dom ett tag och sedan for jag och mamma till Birsta. Vi var och kollade i någon timme för att jag sedan fick skynda mig och få i mig någon lunch. Köpte med mig en sallad från Marco Polo och åt strax innan ett, då hade jag inte ätit någonting på över 14 timmar.
Jag fick en jättefin pyjamas av mamma som en tidig julklapp. Jag älskar att ha pyjamas på mig, speciellt på kalla och mörka vinterkvällar.
Jag har läst mycket att folk inte genomlider en gastroskopi till men jag känner faktiskt att jag kan göra det igen om jag måste, utan problem. Jag vet precis hur det går till, vad de gör, vad de använder och hur man reagerar.

Matfors

publicerat i Allmänt;
Har varit hemma några timmar nu. For igår morse och hämtade mormor för att vi sedan skulle bege oss till Matfors till mamma. Men vi började med en sväng till Biltema där jag köpte spolarvätska. Märkte på väg till mormor att det var helt slut. Jag fyllde på redan på parkeringen och sedan begav vi oss Matfors. När vi kom fram kom också kusinbarnet Emma. Hon ville ha en heldag med oss då vi skulle julbaka. Det blev cake pops, ischoklad, knäck, snöbollar, rulltårta med choklad och saffran. Mamma hade lagt upp alla bakingredienser och allt täckte hela bänken, haha. Hon kan hon.
Mamma gjorde en otrolig god fiskgratäng som vi alla åt till lunch och när Jim kom hem från jobbet gjorde han en jättegod rätt med lövbiff. Resten av kvällen gjorde vi inte mycket, vi tog det lugnt och myste lite.
Vid 22 tog Ivar strömmen, mamma och Jim är fortfarande utan ström, det kan ta dagar innan den kommer tillbaka. Det var otäckt och det kändes som hustaket skulle flyga av, men vi klarade oss och hade tur som säkert många andra inte hade. Det är i alla fall skönt att inga personskador var rapporterade.
För att prata om någonting annat otevligt så har jag idag överlevt gastroskopiundersökningen. Skriver om det i nästa inlägg.
Mammas handling. Fulla bänken med bakingredienser ;).

Ännu en kurs avklarad

publicerat i Allmänt;
Muntliga gick jättebra. Ännu en kurs avklarad. Fick några dagars ledighet eftersom den nya kursen börjar inte förrän på måndag.

Surfplattan

publicerat i Allmänt;
Ska bli bättre på att blogga. Har fixat Internet på surfplattan. Jag köpte surfplattan för att ha den till bloggningen men den har snart legat ett år. Dags att börja använda den.

God kväll

publicerat i Allmänt;
Jag ligger redan till sängs. Ska börja läsa igenom alla papper för muntliga imorgon, har bara läst igenom allt en gång och det var idag. Men denna gång var det inte ett val utan jag fick nämligen veta igår eftermiddag att jag skulle ha den muntliga examinationen imorgon bitti kl 09.Jag brukar ha ca 1, 5 vecka på mig men det fanns inga tider nästa vecka, eller det fanns inga tider alls. Blev fundersam för det och kontakta läraren när jag såg att det  inte fanns något att boka. Hon berättade att det var slut på alla tider, vilket kan hända men jag har aldrig varit med  om det.
Svarade att jag kommer ha en del skola under jul och nyår och det skulle vara bäst om jag kan avsluta denna kurs för att börja den nya på måndag. Hon svarade och så att hon fått några lediga tider och bokade då in mig imorgon :).
Jag klarade också uppgiften som skickades in i söndags. Trodde inte jag hade gjort rätt men fick ett B och det är inte dumt.
Idag har det varit en bra dag. Klockan ringde 06.45 och var ute i tvättstugan 06.55. Kom in och såg på julkalendern och åt frukost, haha. Man kände sig som ett barn igen. Jag har inte följt eller sett en julkalender sedan Mysteriet på Greveholm 1996. Strax efter 8 var man bland de första in på Willys, passa på när man ändå är vaken tidigt. Resten av dagen har bestått av städ och julkorts-pyssel. Alla kort är klar men ska skicka in dom sista dagen i alla fall, den 16e med julpåsen.
Jag kunde inte hålla mig längre, köpte cappuccino idag. Har varit utan kaffe i över en vecka. Hade bestämt mig för 
att sluta på grund av gastroskopiundersökningen. Kaffe är en av sakerna som gör att jag blir dålig i magmunnen. Eftersom jag inte får äta Omeprazol två veckor innan undersökningen så tänkte jag att det var bäst att låta bli kaffet helt. Men tog mig en kopp imorse och det var så gott. Blir tidig dag imorgon också. Ska duscha och göra mig klar samt plugga lite innan muntliga, det blir nog en morgon-kaffe också, haha.
Ska läsa igenom allting nu. Känns som mycket kan jag men ändå inte allt, hoppas det går vägen. 

Frost effect

publicerat i Allmänt;
Dessa "ljusstakar" har gjort av glasflaskor, frostspray (effekt) och klistermärken (stjärnor). Fick tyvärr inga bra bilder.

Ljusstake

publicerat i Allmänt;
Gjort en ljusstake och ett hjärta i gips och sedan gjort servettdecoupage!

Julpyssel

publicerat i Allmänt;
Mamma och Jim fick en av dessa dekorationer sedan en vit kruka med en fin cypress i tillsammans med en liten tomte, ett kort och en blomdekoration. Det blev en spontan dekoration därför har jag ingen bild på det.

Söndag

publicerat i Allmänt;
Ja, då var det söndag igen och tiden går lika fort som alltid. Jag har haft fullt upp och har inte lagt en tanke på att uppdatera bloggen. Men passar på att skriva lite nu :). 
Jag har jobbat, pluggat, shoppat, promenerat, umgåtts med vänner, haft besök, hälsat på mamma, fixat bilen, firat kusinen, tvättat, städat, strukit, julpyntat. Listan kan göras lång.
Therese pappa har fixat bilen. Vet inte om jag nämnt om påfyllningsröret på bilen? Den är i alla fall fixad. Röret på bilen gör så att bensinen läker när jag tankar, vilket är mycket otacksamt. Det finns varken ett nytt eller ett begagnat rör och det var nära att jag skrotade bilen, vilket skulle vara mycket surt eftersom bilen är bra för övrigt. Men han fixade det i alla fall och nu ska det inte läka :). 
Ska också skriva lite mer om bilen. Förra söndagen då vi for ut med den till Alnö så körde Therese före mig med hennes bil för att visa vägen till verkstaden. När vi är vid Tunadal känner jag hur bilen rycker konstigt vilket den inte gjort förut, men det tänker jag inte mer på. En stund senare när vi är på väg uppför Alnöbron så känner jag hur bilen går tungt. Jag kör på femmans växel och strax över 70 km/h. Halvvägs upp så har jag bokstavligen gasen i botten och jag kommer ner till en hastighet av 45 km/h, vilket inte är bra när det är en 70 väg, farligt med andra ord. Bilen orkar inte och jag har en lastbil som slickar arslet på mig men ingen tutade i alla fall, då hade man blivit mer stressad och irriterad. I alla fall så växlade jag ner men det gick segt och det var jobbigt när jag inte kunde göra någonting. Hade ju redan gasen i botten. Väl uppe så gick det fort, kom snabbt upp i 85 och med lastbilen långt bakom, haha. I alla fall så var det jobbigt. Har känt några gånger innan att bilen tar ner farten men det har aldrig varit så illa som sist. 
Tog upp detta med Therese pappa när vi kom fram och han skulle provköra bilen. När vi var där med bilen så for vi till hennes farmor och farfar och fick fika, jättetrevligt hade vi :). På eftermiddagen tog vi en promenad ner till stan på julskyltningen. 
I måndagskväll for vi och hämtade bilen och det hade gått bra att fixa röret. Han sa också att bilen gick tungt för att bromsklossen låg på däcket och bromsade in. När han hade kört lite så kände han att däcket var varmt på vänster sida. Då tänkte jag på en gång, inte undra på att bilen skakade, klart som sjutton om det är någonting som irriterar däcket på förarsidan. Jag sa med ett skratt, inte undra på att bilen går tungt om något bromsar däcket, det är som att någon skulle hålla i sin tröjan om man ska springa i en uppförsbacke, haha. Allt kändes så rätt. Han sa att han kunde fixa det och han menar att bromsklossarna kanske måste bytas. 
Jag och Therese for ut med bilen idag igen medan han höll på med pärlan passade vi på att ta en promenad och var inne hos honom. Klossarna var det inget fel på men det kanske var någonting annat med bromsarna men de kunde inte han se, får se om det säger något på besiktningen, har tid i slutet av februari. Men vilken skillnad det blev. Bilen är som ny. Självklart testades bilen på väg hem, innan bron hade man femmans växel i och körde bara på 60 km och den tog sig upp utan att ha gasen i botten, utan att växla ner och hastighetsmätaren rörde sig inte neråt alls, så glad. 
När bilen var klar åkte vi till en pizzeria på Alnön där vi satt över en timme och åt en kebabtallrik, så gott. När vi var på väg hemåt så fick vi för oss att ta en promenad till och det slutade med att vi kom hem, bytte om och möttes upp utanför för att skynda oss och gå till Dollarstore innan de stängde. Det blev en bra promenad och ett bra avslut på denna söndag.
I fredags var det även Idol final som jag såg tillsammans med Therese. Kevin vann. Härligt med att en Sundsvallsbo tog hem det :).
Detta blev ett långt inlägg, har tagit tid eftersom jag sitter och skriver på mobilen. Ska försöka lägga upp bilder också men orkar inte göra det nu. Kommer ha fullt upp denna vecka också. Hade en jobbig uppgift som jag började med sent, som alltid. Kom på i fredagskväll att jag kan ha gjort fel. Visste inte hur jag skulle göra. Orkar inte fråga läraren, har jag klarat mig helt själv så här långt så ska jag inte behöva hjälp nu heller. Hann plugga 2 timmar igår och satt 1 timme idag. Men orkar inte göra nåt mer när man inte vet om man gör rätt ändå. Har återigen inte prioriterat skolan. Gjort så mycket annat. Igår var vi i Härnösand och firade kusinen som fyller år idag och idag har man som sagt också varit borta. 
Veckan som kommer blir det tvättning, städning, handling, pluggning inför den muntliga examinationen som jag ska boka snart, sedan ska jag till mamma. Det blir nog att jag åker dit på torsdag morgon och sover där till fredag. Mamma kan köra nu och jag ska göra gastroskopin på fredag. Då åker jag dit redan på torsdag för att julpynta, baka julgodis och mysa. Mormor ska nog också med och Kusinbarnet Emma ska också vara hos mamma några timmar. Det kommer bli trevligt. 
Är riktigt nervös inför fredag, har till och med drömt om det. Jag har sagt till mamma att jag vill ha lugnande, har aldrig tagit det förut men känner att det är rätt nu. Mamma fick uppgiften att se till att jag får det, vare sig kirurgerna inte tycker det är nödvändigt eller om jag mot förmodan skulle vara lugn, så får mamma se till att jag får det. Har bestämt mig för det. Jag är också beredd på att åka hem med mamma sedan också och sova en natt till. Jag vet inte hur jag mår när jag slappnar av, av lugnande medlet eller vad jag mest oroar mig för, resultatet. Kommer få svar på en gång om dom ser något som avviker från det normala. Jag vet självklart att något är fel, annars skulle jag inte dit. Men jag är orolig för att om det är något allvarligare, men ska inte tänka så. Bara att tänka att jag kan få hjälp och bli fri mina problem och att om en vecka är det över ;).
Skulle kunna skriva så mycket som helst men orkar inte. Jobbigt med mobilen. Återkommer med bilder.
Ciao.