Härlig vecka...

publicerat i
Denna vecka har varit stressad men mkt rolig :). Vart ska man börja:

Torsdag: Pluggade jag väldigt lite, senare på kvällen gick jag över till Mari och spelade lite tv-spel. Hade tänkt att gå hem vid 9 tiden men kom hem vid halv 12 på natten :P. Då fick jag skylla mig själv att jag var så trött på fredagsmorgonen.

Fredag: Var det bara att kliva upp kl 6 på morgonen och gå ner till skolan för tentan kl 8, trodde jag ja. När jag skulle gå in och sätta mig för tentan fanns inte jag med på listan, trots att jag var registrerad. Var bara gå och sätta sig utanför tentamensalen och vänta till halv 9. Sedan började jag och skriva vid 8:45 och var klar strax innan 11. Efter det gick jag till stan och mötte upp Bettan en sväng. Hon skulle upp till sjukhuset, så jag gick runt lite själv men orkade inte gå så länge. Var trött efter tentaskrivningen samt att jag hade sovit knappt 6 h på 2 dygn :P. Vid 4 tiden kom T och vi åt middag och umgicks hela kvällen.

Lördag: Var det lungt under dagen och sedan på eftermiddagen kom T och vi stressade med att äta middag och fixa lite innan det var dags att gå över till Martin och Mari för att samåka med dom till Bowlinghallen i Birsta. Där mötte vi upp de andra. Vi var 9 stycken igår som "firade" mig. Bowlingen gick riktigt bra, fick faktiskt 2 strikar, haha! Jag fick var en kille för en timme. Det var tjejerna mot killarna och det fattades en kille så jag fick ställa upp ;). Vi vann iaf! Efter bowlingen for alla till mig och såg 2 skräckfilmer sedan for alla hem vid halv 1. Eller Therese var iaf kvar till halv 2 så det var skönt att inte bli kvar själv på en gång efter filmerna, hehe!

Söndag:
Nu har jag städat undan efter gårdagen. Ska försöka plugga lite nu och sedan gå över till Martin och Mari och umgås och spela lite :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kramar

Sverige - Slovakien

publicerat i
God morgon! Man är uppe tidigt idag igen för att se hockeyn. Nu blev det precis 1-0 till Slovakien =/. Tycker att Sverige måste vakna till nu. I fall dom skulle vinna denna match tror jag att de kommer ha det kämpigt mot Kanada.

Jag vill tacka alla för gårdagen, det var en underbar dag. Tack för sällskapet och allt fint som jag fick :). Släkten började rulla in vid 16 tiden och det sista gänget for strax efter 21:00 :).

Igår kväll gick jag över till Mari. Vi spelade lite Mario och surrade någon timme. Jag var hemma vid halv 2 i natt. Känner att det är dags att lägga sig ett tag efter matchen ;).

Imorgon bär det av till skolan för tentaskrivning, efter det blir det staden med Bettan. På eftermiddagen kommer Therese Å. Då blir det grekisk sallad till middag och surr och film, hehe!

Nu blir det kaffe sedan mysa sig ner i sängen igen, framför matchen!

Go Sweden Go

24 år :)

publicerat i
Idag fyller jag 24 år bara tanken på att det är 6 år kvar till 30 blir jag gråhårig, haha! På eftermiddagen kommer släkten att komma inrullande. Men så roligt att alla kan komma som vanligt, vi blir 16 stycken :).

Sedan ska man försöka hålla sig vaken i natt för att se Sverige-Slovakien som verkar ska spela 01:30. Skulle gärna vilja se USA-Schweiz men det beror på hur länge man orkar vara vaken och hur länge besöket är kvar :).

Ska börja göra mig nån lunch nu och försöka plugga lite efter det :).

Ha en fortsatt trevllig onsdag. Uppdaterar senare!

Fullspäckad vecka

publicerat i
Hoppas att alla ni bloggare har haft en skön tisdag. Dagen har bestått av handling, städning och lite pluggande. Känns som tentan är återigen körd. Har inte börjat plugga än och det är 3 dagar kvar. Kommer inte hinna med det för denna vecka är helt fullspäckad. Pluggar 45 Hp nu och man ska plugga max 30 Hp så det är andra kurser man måste koncentrera sig på och inte bara tentan.

Min vecka

Igår: Plugg och tvättstuga.
Idag: Handing, städ och plugg.
Imorgon: Fyller man år. Hela tjocka släkten kommer :)
Torsdag: Plugga
Fredag: Tenta mellan (08:00-13:00), shopping och får se vad kvällen har att erbjuda ;)
Lördag: Försöka städa upp efter onsdagen sedan kommer en kompis hit så vi ska äta middag. På kvällen blir det bowling med ett gäng på 10 stycken. Efter det bär vi alla av till mig för filmkväll :) Ser framemot det! T ska tatuera sig också, ska följa med om man hinner.
Söndag: Avdäckad efter en intensiv och härlig vecka!

Mamma och Jim kom förbi en sväng förut. Mamma har varit så snäll att baka för morgondagen. Det var en stor bytta med massa falska "potatisbakelser" och 2 stora formar med Cheesecake 1 naturell och 1 med hallon :). Mormor skulle baka rulltårta :). Det var en stor utmaning att få in allting i frysen, men efter mkt våld så gick det. 

Nu ska man göra sig en macka med körsbärstomater, mumma!



Hockey

publicerat i
Som vanligt har jag haft främmande. De närmaste dagarna har bland annat mamma, Jim, Tessan, Tess och Bettan varit här, inte samtidigt då :P. Utöver det har de inte hänt så mkt mer än det vanliga, plugg. Har extremt mkt nu men känns skönt att jag bestämt mig för att avsluta studierna efter den här terminen. Men då ska allt förändras. Söka jobb, flytta (bor ju i studentlägenhet) men kommer kunna bo kvar hela sommaren iaf :). Det jobbigaste är väl detta med jobb. Kommer sommarjobba först och en ev. resa kommer väl bli av. Men hoppas det finns jobb här, vill absolut inte flytta eftersom man har allting här. Men ibland känns en sak speciell jobbig, vet inte hur man ska göra åt den saken men men....

I veckan kommer det bli mkt också. Ska tvätta, städa och handla. För på onsdag fyller man 24 år så då blir det fullt ös hela dagen :P. Måste hinna med plugg och sedan kom jag på att jag har tenta på fredag, har jag börjat plugga på den? O nej inte det. Hinner inte med den nu!

Ska sätta mig och fortsätta se hockeyn :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

HEJA SVERIGE

För tillfälligt står det 2-0 till Sverige :)

Stress

publicerat i
Passar på att uppdatera bloggen medans jag sitter och väntar på storfrämmandet ;). Har väntat i några timmar nu så nu är man less. Att vänta är väl en av de jobbigaste sakerna som finns?

Den här veckan har jag mycket att göra, så ärligt talat vet jag inte hur jag ska lägga upp allting. Det som måste prioriteras är verkligen plugget, har enormt mycket nu. Skönt att jag ska avsluta studierna i sommar :).
Sedan har jag lovat att träffa Bettan och Tessan nånting. Sedan måste jag till Birsta eller stan och handla lite småsaker. Sedan på torsdag har Mari ljusparty. Men det känns som jag behöver plugga varje dag nu och det vill jag inte. Det känns som det var mer saker, har nog glömt en del. Jo, jag måste till skolan någon dag i veckan också.

Nu är främmandet här :) Ha en fortsatt trevlig kväll!



Främmande på främmande :)

publicerat i
Det har inte hänt så mycket det senaste dagarna. Har varit en del plugg och en del främmande nu i några dagar :). Idag har jag haft besök av av mormor och lilla kusinen Vilma. Eller hon är inte liten längre, utan stor tjejen :). Fick alla hjärtans dag present av mormor och mamma. Av mormor fick jag en jättefin tulpanbukett och av mamma fick jag en jättefin hjärtformad ask med choklad :) Tack så jättemycket!

Ikväll tror jag att det blir spel/filmkväll med Mari och Edwin :)


"Girls night out"

publicerat i
Nu blir det skärpning med uppdateringen av bloggen. Det blir inte så lång tid mellan uppdateringarna men det känns som att man ska uppdatera en blogg dagligen. Nu har det varit helg igen så man kan väl uppdatera den här händelserika helgen också då =).

Fredag: På kvällen gick jag över till Mari och vi pratade och spelade Wii som vanligt =). Sedan kom Bettan så då umgicks vi bra många timmar. Efter det gick jag och Bettan till mig och pratade tills hon for hem vid 1 på natten.

Lördag: Var det bara att ställa klockan och packa väskan. Jag skulle möta Tess nere på stan mitt på dagen. Sedan for vi hem till henne och åt lunch, pratade och förberedde oss för kvällens festligheter. Tess fyllde 23 år i januari så vi skulle fira henne med en tjejkväll. Vi var runt 13 tjejer som gick ut och självklart värmde vi upp förfesten med ett sexparty ;). Kvällen var riktigt rolig och man träffade mycket folk. Jag träffade en jättefin och trevlig kille men tyvärr tappade jag bort honom =/, hehe!. Hoppas man får träffa han igen.

Just nu sitter jag och ser filmen, Goldeneye med ännu en "snygging", Pierce Brosnan. Folk kanske missuppfattar mig när jag nämner att jag tycker om äldre killar eller vad man ska säga. Det blir fel uppfattning. Jag vet inte varför jag dras till äldre. Det är väl att jag vill ha en mogen och säker man, men jag vet att jag måste känna mig trygg =). Men självklart ska jag inte säga att dom som är äldre behöver vara mer mogen än dom som är yngre, det ska ni inte tro. När jag menar äldre menar jag inte direkt 40 plussare. Nu ska man fortsätta och se filmen =)

Kramar



Hett?

publicerat i
Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, men har inte haft tid. Men kan sammanfatta dagarna :).

Lördag: Då kom Therese hit och vi åt middag och surrade. Sedan gick vi över till Martin och Mari och åkte med dem ner till Bowlinghallen. Vi var ett gäng om 8 st som bowlade, riktigt roligt :). Det kommer bli bowling snart igen. Efter det for jag och Therese hem till mig och surrade mer och åt massa gotta.

Söndag: Då blev det en massa plugg. Hade nätseminarium kl: 18 så man sätt fastklistrad vi datorn och pluggandet hela dagen. Sedan skulle folk hem till Martin och Mari och spela spel men visste inte om jag skulle hinna. Men vid halv 10 på kvällen gick jag bort och var hemma efter halv 4 på morgonen ;), hehe sällan! Men det är alltid lika trevligt att vara där! Vi körde som vanligt Wii men den här gången blev det inget Mario utan Fitness eller vad det heter. Man kunde bowla, golfa, boxas, spela basketball och kanske nåt mer, riktigt roligt. Tror att det är en av anledingarna varför jag har en sån träningsvärk :). Sedan slog vi igång en skräckfilm som vanligt. Nu blev det den Japanska versionen av The Ring. Den var otäck på sitt sätt men den Amerikanska versionen var mer otäck att "titta" på medans den Japanska versionen hade ett riktigt hemskt ljud, man rös i hela kroppen, aldrig varit med om värre.

Idag har jag och Tess varit på stan och handlat en hel del. Efter det for Tess hem så jag gick med Bettan ett tag och sedan kom Tina. Det hände något roligt som jag måste dela med mig av. Jag handlade en tröja i en "butik" och killen som stod där var riktigt ... ... och han hade sätt när jag även testade en svart jeanskjol. I alla fall, när jag skulle betala för tröjan höll han på att skämta hela tiden och man ville bara smälta. Sedan frågade han om jag inte skulle köpa kjolen som jag provade men det ville jag inte. Innan vi skulle gå sa han till mig: "vi syns imorgon när du kommer och köper kjolen" haha. En kille med humor är inte dumt. Jag ville fråga om han skulle ut något i helgen men det blev inte så, kanske blir att att man åker ner och köper kjolen imorgon i alla fall ;).

Nä, nu ska jag krypa ner under filten, håller på att frysa ihjäl snart...Brr!

Kramar