"Bailando"

publicerat i Allmänt;
Älskar den här låten. Har lyssnat på den nästintill varje dag i flera veckor. Snart lyssnat sönder den, haha.

Han är tillbaka. Vad ska man säga?

publicerat i Allmänt;
Ja, som rubriken lyder är karln tillbaka, han som jag nämnt i tidigare inlägg. Han ger sig inte, jag bröt med han för två månader sedan och sa att jag inte var intresserad. Det är inte att jag inte är intresserad av honom personligen, han är jättefin men jag såg att han har flickvän. Ursäkta mig men det är patetiskt. Tror jag ska ge upp detta med dejtsidorna. Man vet inte vad det är för tok, har verkligen fått veta hur den andra sidan på dejtsidorna kan se ut. Jag tänker bara på hans flickvän och barn.
Att killarna inte bara kan ge sig, speciellt när man inte haft kontakt med killen en längre tid. Får se om han förstått detta nu annars skrattar jag nog åt det hela. Det finns andra han kan skriva med annars. Trodde aldrig jag skulle skriva om det här igen, men men han kom tillbaka.
Tidigare inlägg:
För att prata om någonting annat så mår jag mycket bättre idag. Ska göra mig lunch snart. Ska börja med beställningarna imorgon och boka tvättid. Har några veckors jobb på Birsta innan det blir mer personlig assistans jobb :). Börjar på Birsta till veckan.

Resa till Italien och ett känsloladdat inlägg

publicerat i Allmänt;
Har legat och kollat på resor till Italien. Det hade varit skönt att få komma iväg i år. Jag har hört att det är bra att åka i september. Vill först och främst åka till Rimini och Venedig och i framtiden får man ta en längre resa och upptäcka landet mer. Har hört att det knappt går att vara i Venedig en längre tid eftersom det är så dyrt. Men skulle gärna vilja spendera en dag eller en natt iallafall där för att sedan åka vidare. Har funderat lite hur jag vill att resan ska vara. Man börjar att flyga till Venedig och är där över dagen/natten och sedan ta bilen eller kollektivtrafik till Rimini och spendera resten av tiden där. Det är inte mycket som händer i Rimini mer än att det finns en massa pubar varje meter men det är ändå "därifrån" som jag är. Sol och badmöjligheter finns det gott om i Rimini och det är ju underbart.
Vad mysigt att åka med en gondol genom Venedigkanalen. Det behövs bara pengar och någon att åka med. Finns det någon romantiker därute som vill resa med mig? Du behöver inte vara en romantiker egentligen bara du är trevlig och rolig att umgås med ;). Just let me know.

Sedan jag har fått kontakt med halvsyskonen har jag mer och mer velat åka till Italien och upptäcka landet och språket. Det har funnits där i många år men som sagt det har blivit allt mer de senaste åren. Många av er som läser vet min "bakgrund" men ni som har missat det kan läsa nedan vad jag skrev 2011. Inlägget lade jag även upp i år igen i samband med resan till Stockholm i april när jag träffade två av halvsyskonen :).
Varning: Känsloladdat inlägg från 2011
Som ni flesta redan vet så är jag halvitalienska. Mamma svensk och pappa italienare! Pappa lämnade mig och mamma när jag var mycket liten och har inte träffat honom sedan jag var 4-5 år någonting. Som liten hade jag ett väldigt temperament och om jag och mamma hade bråkat eller vad man ska kalla det, så började jag packa ner mitt rum i påsar för att jag sa att jag skulle flytta till pappa (en pappa som inte man träffat på många år och en pappa som ringde en gång om året). Jag trodde nog innerst inne att mamma höll mig ifrån pappa men vet idag att det inte var så, utan det var pappa, en pappa som är en fegis. Vi har telefonkontakt sedan många år tillbaka och han hör av sig väldigt ofta idag.

År 2001 skulle jag träffa pappa. Mamma hade redan bokat tågbiljetter för oss båda för att ta tåget till Gävle (vi skulle mötas halva vägen var). Två dagar innan ringde han och sa till mig att han inte kan möta oss för att han är sjuk och vill inte smitta mig och mamma"?! Jo, jag vet att det låg någonting annat bakom. Men sanningen var inte det utan den var att pappa hade några dagar innan tagit bort en tand längst in i munnen och ville inte visa det för mig. För det första, vem bryr sig? Han är min pappa och jag bryr mig inte alls om hur han ser ut, jag vill bara se hur han ser ut, jag vet inte hur han ser ut. Men det var nog en mycket stor besvikelse inom en.

Alla år efter det tjatar han på mig att vi ska träffas men blir det av? Nej, jag har sagt att vi kan träffas vart han än vill, jag kommer dit helt enkelt. Men han är rädd och feg. Men pappa är 60 år och jag vill gärna se han. Jag är 25 år och har inte setts på över 20 år, vad är problemet? Nu kanske jag låter arg men så är det inte. Jag har aldrig mått dåligt över han riktigt eller trott att det är mitt fel. Det enda som jag ångrar är mitt beteende gentemot mamma och hur mycket hon har fått stått ut. Jag har varit arg på mamma för pappas situation och tänker jag på det än idag grinar jag. Pappa har varit fruktansvärd mot mamma som har följt henne i flera år (det var över för några år sedan). När jag bodde hemma ringde pappa mycket också och mamma surrade med han som ingenting hade hänt, hon gjorde det för min skull och för att mamma självklart är en stark kvinna. Bör tillägga att pappa inte gjort nåt dumt mot mig och så vitt jag vet har han aldrig slagit mamma eller misshandlat henne på något sätt, det tror jag inte utan det handlar om andra saker.

För att sammanfatta det hela så här långt. Mamma min är underbar och hon har alltid funnits där för mig och kommer alltid att finna där för mig, pappa har jag kontakt med och hoppas att vi träffas en dag. Pappa har varit dum men kallar han ändå pappa för han är det, trots att jag knappt vet vem han är och hur han ser ut.

Mamma har bara mig! Pappa har mig och fyra andra barn (två döttrar och två söner) och jag är halvsyskon med dom, halvsyskon? Har aldrig haft syskon. Men jag minns den dagen mamma berättade att jag hade fyra halvsyskon på pappas sida, jag var väl 11 år kanske. Jag vart så himla glad eftersom jag alltid varit själv, men sedan var det inget mer med det. Man tänkte inte på det mer. Förstod nog inte riktigt vad det innebar.

När jag var 16 år hade jag tillräckligt med information att kontakta en halvbror. Han var 19-20 år när jag var 16. Jag skrev till han, berättade vem jag var osv. Vi skickade bilder och det var intressant. En dag la de bara av, fick inget mer tillbaka. Tänkte inte mer på det och åren gick. I dag finns det Facebook och kollade om dom fanns och tänkte och tänkte om jag "vågade" ta kontakt med någon av dom igen. När man var 16 skulle man nog ha varit så men så var det inte, jag tvekade inte då. Men ju äldre man blir kanske man blir mer feg, saker jag kunde göra när man var yngre kan jag inte göra idag, det kan väl stämma?

Men jag kontakt med den äldsta halvbrodern på Facebook för två månader kanske men fick inget svar. Synd som det var tänkte man återigen inget mer på det. Har även två halvsystrar och skrev med en av dom för en månad sedan men fick inget svar. Tänkte om inte någon av dom svarar får det vara. Då har jag gjort mitt och visat att jag är intresserad. Självklart ska jag acceptera att det kan vara jobbigt för dom plus att dom har varandra och kanske inte behöver eller ha behov av att lära känna mig eftersom vi aldrig haft kontakt förut. Men har dock ett minne av att vi träffats när jag var mycket liten men det är blurrigt så vet inte om det är sant. Måste tillägga att det är inte lättare för dom än vad det är för mig!

Häromdagen fick jag en vänförfrågan på Facebook, det var min halvsyster. Hon är ett år äldre än mig. Vi började skriva och vi är mycket lika varandra. När hon skrev att hon såg så mycket i sig själv när hon kollade på mina bilder då brast det för mig. Jag grinade och grinade för det tog hårt. Hade Sofia stackarn i telefonen och hon fattade ingenting. Men allting var glädjetårar och ingenting negativt. Vi har varandra på Facebook nu och skrivit lite grann. Ska bara säga att jag hoppas att det håller. Det finns ingenting bättre. Är tårögd igen, det tar hårt att skriva faktiskt. Men jag är glad, mycket glad över det här.

Where there's Life there's Hope!

Dags att torka tårarna.

<3
Mysigt! Vackra Venedig
(Bilden är lånad från: www.solfaktor.se)

B12 vitaminbrist

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag ett brev från läkaren med resultatet från blodproven som jag gjorde i början av augusti. Blodstatus, njurfunktion, salter, leverprover, ämnesomsättningsprov var normala men hon såg att jag har vitaminbrist av B12. Jag ska hämta ut Behepantabletter mot det. Trodde inte det. Men skönt att blodstatusen var normala och behöver inte äta mer järntabletter. Har inte ätit dom tabletterna på flera månader och nu behöver jag inte ta fler blodprov heller.
För övrigt håller jag på med den gamla datorn och den externa hårddisken som jag fixade. Den var "sönder" men den fixade jag fast killen i butiken sa att den ej går att laga. Cindy kan ibland alltså. Jag för över allting från den nya datorn till externa hårddisken för att sedan göra en backup med DVD skivor. Hade kunnat bli en enklare process men det visade sig dumt nog att den nya datorn tar inte mina DVD eller CD-skivor? Riktigt dumt. Istället får jag föra över allting till den gamla datorn via hårddisken och sedan bränna ut backupen därifrån. Men bara man har backup så får det ta den tid det tar. Har alla viktiga dokument och filer som jag gärna vill ha backup på, är noga med sånt. Snart blir det att äta lite lunch och dricka kaffe. Mår lite sämre idag (hostan tar död på mig) och därför är det perfekt att blogga, bra tidsfördriv.
Har också suttit med Indesign när jag ändå sitter vid gamla datorn (har inte programmet installerat på den nya). Mycket sitter kvar men ska försöka sitta mer och leka lite.
 

Italien + Sjukstuga + Jobb

publicerat i Allmänt;
Nu vill jag resa till Italien. Nästa utlandsresa blir till vackra Italien. Vill till Rimini eftersom pappa är därifrån men sedan vill jag också besöka Venedig, Milano, Rom och Gardasjön. Har bilder från Rimini och Gardasjön när jag var där som mini. Får se om man kommer iväg snart, hade varit mysigt att resa med en kille. Romantiskt!
Ligger i sängen just nu, sjukstuga här. Började må dåligt i förrgår kväll och igår slog det till riktigt. Hann få undan mycket igår ändå. Hämtade mormor och vi for till Finsta och lämnade kläderna och sakerna till *SnöÄnglar* sedan for vi till ICA Maxi för handling. När jag kom hem och hade packat in alla varor gick jag till apoteket och biblioteket, skulle skriva ut lite papper för att posta några brev. Irriterande att jag inte kan skriva ut hemma. Köpte 4 nya patroner och fick fel patroner, illa.
Jag ringde även chefen på kommunen men hon var inte tillgänglig men dom skulle kolla upp mitt ärende ändå. Nästa vecka ska dom ha möte om mer jobb åt mig :). Det är minst sagt spännande.
Städade undan hemma också och gick över till Sandra en sväng på kvällen, sedan var det bara sängen som gällde på kvällen. Jag har nog haft förkylningen i mig ett tag men att den inte brutit ut. 
Jag har fått en del beställningar också (Cindy Design). Gjort fler tavlor, doftpåsar, flera beställningar med fröknäcke och har nu fått fler beställningar på knäcket och även på chokladpraliner. Köpte hem ingredienserna för det igår. Inte roligt att jobba med det nu, beställningarna får vänta ett tag :). Ska fixa kaffe och fika lite. Tror febern har gått ner, yay.
Jag blir rastlös jättefort men får ta an gitarrspelandet efter kaffet, har inte spelat på över en månad. Vill verkligen lära mig. Har en del saker att sysselsätta mig med ändå, haha.
(Fotografering i Rimini)
   Ska kolla om det finns några bra italienska kurser. Vill gärna gå en eller två nybörjarkurser för att få in grunden. Drömmen är att kunna prata och förstå lite italienska när man åker dit.
Ciao!

Helgen ute på Ulvön (bilder och videos)

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken underbar helg. Ulvön är helt fantastiskt vackert och inte bara det, underhållningen var toppen och alla, verkligen alla människor var genomgoa. Vi träffade Emil och Erik rätt mycket under hela helgen och det var jättetrevligt. Vi träffade några andra killar också och en till trubadur faktiskt. Han var grym också :). Jag har blivit frågad om jag vill se han denna vecka men ska se han en annan gång istället.
Vi hyrde cyklar så vi kunde ta oss snabbt och smidigt till vandrarhemmet som låg 2 km bort från allt. Vi hade ett problem. På fredag när vi skulle cykla hem på natten var det kolsvart. Vi såg ingenting eftersom det inte fanns någon gatubeslysning. Det slutade med att vi fick gå tillbaka och stanna över hos några på Almagränd. Tusen tack för det. Sedan cyklade jag och Therese hem vid 6 på morgonen istället.
Östen var också där men inte med "resten". Han spelade ett set mellan Emil & Erik. Roligt!
Båtresan skulle ta 2 timmar men på väg hem fick vi byta till en mindre båt och det resulterade till att vi kom fram 45 min tidigare. Tycker synd om killarna, deras färja var försenad. Men hem kom dom iallafall, det är huvudsaken.
När jag kom hem avslutade jag helgen med en pizza och en Bacardi. Kunde inte få ett bättre avslut på helgen.
Jag bjuder på lite härlig sång av killarna. Synd att jag inte filmade bättre och mycket mer. I varje fall spela in en hel låt bra. Det kanske inte är så att vi tjejer kan göra flera saker samtidigt? Haha. Synd att det blev dålig kvalité också, på både filmklippen och bilderna.

"Wake Up To Reality"

publicerat i Allmänt;
Ett urklipp från Sundsvalls Tidning, 2005
När jag var ute i förrådet hittade jag det här. Hittade också gamla manus och filmposters som jag skrev och gjorde förut. Jag minns när jag fick samtalet från Tessan att min film var med i tidningen och jag fattade inte först. Vi var på Filmfestivalen där filmen visades men vi gick innan den kom på bioduken.
Det var faktiskt rätt roligt att jag vann kategorin - "Mest tårframkallande film" eftersom hon som jobbade på Ung Film sa att det fanns en risk att folk skulle skratta åt filmen istället för att ta in budskapet:"Hur farligt det är med droger". Det är en kortfilm på ca: 2.50 minuter.

*SnöÄnglar*

publicerat i Allmänt;
Jag har rensat garderoben och hittat mycket kläder som jag knappt använt och som jag inte använder idag. Jag ville skänka bort det till någon välgörenhet. Jag hörde talas om *SnöÄnglar* och dom är trovärdiga. Bestämde mig för att skänka bort allting dit. Det går till människor och familjer som inte har det så bra ekonomiskt. Jag ska åka dit med kläderna den här veckan och hoppas att man hjälper någon.
*SnöÄnglar* finns på Facebook.
Snälla hjälp till ni med. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Om en vecka ...

publicerat i Allmänt;
Om en vecka befinner jag mig på Ulvön med Therese, vad vi längtar. Ska bli skönt att få komma bort. Hoppas på bra väder så man kan som "avsluta" sommaren där. Det blir allt mörkare och kallare ute och snart är hösten här på riktigt men vad gör det egentligen? Vi har haft en underbar sommar. Jag lånade hem mammas lilla resväska idag, skönt om man kan dra packningen än att ha en väska över axeln.
De senaste veckorna har det hänt rätt mycket i mitt liv. Konstigt nog känns det jätteskönt men ibland när man tänker på det blir det jobbigt. Men jag vet att det var rätt beslut och det är lättare att gå vidare nu. Saknaden av  personen finns kvar, för vi hade det jätteroligt tillsammans, det är bara det jag saknar, personen. Inga andra känslor finns kvar idag, vi skulle ha försökt igen, ge det en andra chans men det blev inte så. Nu verkar det vara över, för gott. Det ska som sagt bli skönt att komma iväg. Att vara singel och fri är inte dumt när man ska åka iväg ;). 
Den här veckan har gått fort och jag har hunnit med en hel del saker. Jag har under några dagar tagit an rensning och städning hemma (som jag nämnt i tidigare inlägg). Har verkligen rensat och storstädat. Jag har rengjort fläkten, spisen och allt från golv till tak. Ja, det finns inga ytor som inte blivit tagna.
 

Dagens projekt: Målning

publicerat i Allmänt;
 
 
Idag blev det en spontantripp till mamma och Jim. Jim ringde i förmiddags och frågade om jag ville måla stugan som står på gården. Det kunde jag ju självklart göra. For dit på en gång. Morfar kom också på besök och fikade med oss. Det gick jättebra för mig och Jim med målningen. Vi målade allting två gånger.
När jag kom hem för någon timme sedan var jag riktigt mör i kroppen, men bra blev det :). Efter middagen började jag städa det sista här hemma. Nu är jag helt slut och passar på att ta det lugnt och uppdatera bloggen. Ska tända ljus och ha det lite mysigt också.

Behöver mer plats ...

publicerat i Allmänt;
  När man gått igenom allting hemma förstår man hur mycket saker man har. Det värsta är att jag har lika mycket om inte mer ute i förrådet också.
Behöver mer plats ...

Mitt hjärta smälter

publicerat i Allmänt;
Mitt hjärta smälter när man ser denna lilla krabat. Häromdagen fick jag besök av Tina, Bettan och Akke. Akke har hittat sin första kärlek - mig. Han skulle "pussa" mig hela tiden, haha <3.

Inoljade skärbrädor

publicerat i Allmänt;
Innan
 Efter
Använde lite matolja på skärbrädorna som legat oanvända i kökslådan några månader. Visst blev det en stor skillnad? Jag ogillar björkfärgat men nu blev det bra.

Detoxvatten

publicerat i Allmänt;
Har förberett detoxvattnet och den ska få stå i kylen tills imorgon! Spännande, jag vet inte hur det kommer att smaka :)

Nya tag

publicerat i Allmänt;
Vad glad jag är just nu. I fredags innan jobbet ringde jag chefen i ett ärende och hon berömde mig flera gånger att jag gjort ett strålande jobb och att dom gärna vill ha mig kvar. Hon ska också kolla upp andra jobb åt mig, hur roligt är inte det? Att få så mycket beröm som jag fick är underbart.
I söndags efter jobbet började jag rensa och storstäda hemma. Jag stökar ner mer än vad jag gör fint, haha. Men det kommer bli bra när det är klart. Sedan blir det att ta an förrådet. Har nog en hel del som man kan skänka bort till någon välgörenhet.
Från och med den här veckan har jag också tagit nya tag. Det har blivit väldigt mycket av de goda den senaste tiden. Ätit naturgodis varje dag i någon månad men trots det går jag ändå ner men det kan vara för att man inte ätit mycket mat när det varit så varmt. I måndags var jag och storhandlade mat och känner mig alltid motiverad till bättre matlagning när man har bra mat hemma. Jag ska också börja dricka detoxvatten. Detox innebär att man ska fast några dagar, några gånger per år för att få ut alla slaggprodukter ur kroppen (=avgiftning). Jag har bestämt mig för att inte fasta alls utan jag ska dricka detoxvatten som smaksättande vatten. Man kan smaksätta vattnet med mycket goda ingredienser. Ska bli spännande.
Om jag inte renar och rensar kroppen mycket så får man ändå i sig en hel del med vitaminer och andra bra ämnen.Jag ska göra mig något gott vatten senare. Jag har kollat upp lite fakta och sedan ser jag en artikel från Måbra-tidningen: Detoxa kroppen utan kur! Det ska jag köra på. Ni som är intresserad av detox, läs gärna vidare. Det är en mycket bra artikel.
Här är kosten som rensar och renar!
Mat som påvekar levern positivt ökar samtidigt utrensande effekten. Du blir snabbare av med slaggprodukter och har en rad härliga hälsofördelar att vänta dig. Levern är en sann hjälte. Visste du att levern kontrollerar balansen av både vitaminer, mineraler och kolesterol i kroppen? Den lagrar också viktigt järn och hjälper till att hålla blodet friskt. Din lever spelar även en betydande roll i immunförsvaret genom att bekämpa bakterier och infektioner och arbetar ständigt med att avlägsna slaggprodukter som kroppen vill göra sig av med.
En pigg lever är nödvändigft för att kroppen ska tillgodogöra sig det viktiga D-vitaminet som vi får av solen. Du har alltså allt att vinna på att äta en kost som förenklar leverns arbete!
Njut av
Citronvatten!
Ta för vana att släcka törsten med citronvatten. Förutom en snudd på kalorifri dryck får du mängder av detoxfrämjande fördelar med varje klunk. Vätskan är i sig nödvändig för att kroppens avgiftande processer ska fungera optimalt, med en skvätt citron i vattnet förstärks dessutom leverns nivåer av kalcium och syre. Både syresättningen och metabolismen ökar som följd.
Ät kål
I alla former av kål finns det ämnen som aktiverar en rad olika enzymer i kroppen. Dessa har i sin tur en stimulerande effekt på leverns utrensningsprocess. Kål innehåller också viktiga vitaminer och mineraler som är viktiga för leverns funktion.'
… och mörka bär
Bär, särskilt mörka som blåbär, björnbär och svarta vinbär, innehåller en typ av antioxidanter som hjälper levern att bekämpa fria radikaler. En process som motverkar cancer bland annat.
Knäck färgkoden – och må bättre!
Prova lätta proteiner
Välj lättsmälta proteinkällor som fisk och fågel framför nötkött och fläsk. Om du äter rött kött så ät något syrligt till, som inlagd gurka. Det ökar mängden magsyra och skyndar på nedbrytningen av köttet.
Har du koll på dina aminosyror?
Bra med mjölksyra!
Goda bakterier, från syrad mat eller mejeriprodukter, är a och o för en fungerande tarmfunktion. Är tarmens flora ur balans påverkas levern negativt och tillväxten av dåliga bakterier ökar.
Nytt: Bakterier kan ligga bakom din övervikt Därför ger sur mat en gladare kropp!
Kronärtskocka & kryddor
Sommarprimören kronärtskocka stimulerar levern och är en vanlig ingrediens i leverrenande preparat. Den verkar urindrivande och ökar gallproduktionen som ökar aktiviteten i levern. Gurkmeja och ingefära är också klassiska detox-kryddor med gynnsam inverkan på utrensningseffekten.
Undvik
Alkohol
Alla former av alkohol gör att levern får arbeta extra hårt med förbränning och hantering av slaggprodukter. Överkonsumtion kan leda till sjukdomar som fett- eller skrumplever.
Kaffe och svart te
Koffein verkar irriterande på levern – dra gärna ner på intaget!
Tea time! Vilket te passar dina behov bäst?
Socker
Enligt en dansk undersökning ger söta drycker en snabb ökning av fett i levern. Fettlever liter kan kopplas till fetma, diabetes och cancer. Läsk-igt: Så sjuka kan vi bli av bubblorna!
Källa: http://mabra.com/sa-detoxar-du-kroppen-utan-kur/
 
Nu är det dags att fixa kaffe och äta lite grädde och blåbär och sedan blir det att sätta igång med rensningen igen. Hoppas man blir piggare, är så trött. Blev hämtad inatt för en trevlig biltur och det resulterade till att man somnade sent men det var det värt.

Nokia Lumia

publicerat i Allmänt;
 Jag har blivit med en till mobiltelefon. Halebop hade att bra erbjudande och jag tackade ja. För 20 kronor mer i månaden fick jag en Nokia Lumia på köpet, inte dåligt. Får ringa, smsa, surfa för mycket mera i månaden också. Haken var bara att jag är bunden i 2 år men jag har haft Halebop så länge jag kan minnas och tänkte ändå inte byta operatör.
Jag tycker om kameran på mobilen, bättre än Samsung och den kan göra fina effekter, som ni kan se på bilderna ovan. Tanken var att jag ska sälja iväg Nokian så är det någon som är intresserad är det bara att säga till :). Vill helst ha den kvar för gillar den mer än Samsungen på olika saker men jag vill ha min Samsung kvar.
 

Helgen i bilder

publicerat i Allmänt;
 
 
Vilka underbara jag har haft det i Matfors. Haft främmande den största delen men ändå varit för mig själv och bara njutit. Det känns som man bara ätit och druckit, enligt bilderna iallafall haha. Har väl det också när man haft besök. Kusin, moster, Tommy, Therese, Sandra, Linus, Timmy och lilla Doris har hållit mig sällskap.
Idag har man börjat laddat om för jobb. Jobbat idag och jobbar till söndag sedan är mina veckor slut. Det är jättetråkigt men har pratat med min chef på kommunen och jag ska få fler inskolningar hos andra vårdtagare. Behöver inte hänga läpp egentligen :). Spännande!